Jukka Kuoppamäen juhlakonsertti

1000

Ja vielä tämä. Tapsa näyttää olevan ainakin Tampere Talon Jukka Kuoppamäen 70-v juhlakonsertin taiteilijavieraana. Tapsahan on levyttänyt ainakin Jukan säveltämät kappaleet; upea Katson Vuorilta Laaksoon jo 60-70 luvun vaihteessa ja tietty R-A-K-A-S.

22

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OK.

      Hyvä juttu ! Toivottavasti Tapani laulaisi nuo molemmat laulut siellä eikä vain sitä paremmin tunnettua R.A.K.A.S:sta. Katson vuorilta laaksoon on mielestäni lauluna vielä hienompi, kuin tuo R.A.K.A.S, jota on kuullut niin paljon , että se ei niin sytytä.

    • Sepitini

      Onkohan noissa Jukka Kuoppamäen juhlakonserteissa aina joka paikkakunnalla eri taiteilijavieras esiintymässä, kun ainakin Finlandia-talon konsertissa Helsingissä vieraana on Katri Helena.

    • dodii....

      Jukka Kuoppamäki oli eilen vieraana Puhelinlangat laulaa radio-ohjelmassa. Vaikuttaa miellyttävältä ja sympaattiselta tyypiltä.

    • Sus siunatkoon!

      Jukka Kuoppamäki ja Tapsullini Kansa ?????????????????????????????????
      Antakaa suomalaisten kaikki kestää: kaksi niin epämusikaalista hemmoa samanaikaan samalla lavalla? Ei tsiisus sentään! Kuoppamäki määkyy ja Tapsuliini kiljuu. On siinä meillä konsertti! Hahhahhaa...Lisäki Kuoppamäen säveltämiä ns. kappaleita? Kauheita molleja jotka pistää ennemmenkin hävettämään kuin naurattamaan. Kauhuskenaario täydentyy vielä siis kutrihellulla? Yksi sana: kuvottavaa.

    • Joku vaan

      Tapani Kansa on Jukka Kuoppamäen juhlakonsertissa myös Turussa esiintymässä !

      • mestarien mestari

        Hyvä.Koskahan Tapani ehtii pitämään Joulukonsertit.


      • jaa-a......
        mestarien mestari kirjoitti:

        Hyvä.Koskahan Tapani ehtii pitämään Joulukonsertit.

        Eipä Tapani varmastikkaan tänä vuonna mitään isompaa joulukonserttikiertuetta ainakaan ehdi tehdä, kun tuo Finnhits-konserttikiertue kestää joulukuun puoleenväliin ja melkein joka päivä on jossainpäin Suomea sen kiertueen konsertti. Ehkä muutaman joulukonsertin hyvässä lykyssä ehtii pitää jossain välissä joulukuuta.


    • Soita ja kysy!

      Ehkä ehtii...ehkä ei! Turha sun on sillä sitä pikku päätäsi vaivata. Elämmehän vasta syyskuun alkua.... kaikenlaisia jouluhihhuliineja sitä onkin jo liikenteessä... Ei hyvää päivää sentään. Well: pienellä ihmisellä on kovin pienet murheet.

    • tahtoo tietää

      Onko Jukka tehnytTapsalle jotain muita biisejä kuin nuo kaksi ?

    • jihku!

      Televisiostakin tuli eilen mainos noista Jukka Kuoppamäen juhlakonserteista ja siinä mainittiin kanssa ,etä Tapani on Turussa ja Tampereella artistivieraana esiintymässä.

      • NIH SE VAAN ON.SORI!

        Onhan Jukka noita molleja tehnyt ja onhan Tapsukka niitä "tulkinnut", em lisäksi kipaleet "Eunukki" ja "Kondylooma kiusaa", muutama nyt mainitakseni. Nimmerkki "jihkun" olisi syytä vakavasti harkita kuulokojetta. Nimittäin mainoksessahan selvästi sanottiin jotta Tapsukka on noissa "konserteissa" ANTIvieraana...


    • Lorujaje

      Tänään sitten Tapsa esiintyy tähtivieraana Jukka Koppamäen juhlakonsertissa. Jos joku tämän palstan kirjoittajista on tänään Turun konsertissa tai huomenna Tampereella, niin olisi mukava jos kirjottaisi tänne mitä lauluja Tapani konsertissa lauloi. Ja muutoinkin voisi konsertin yleistunnelmasta tänne kirjoittaa (vaikkei tämä Jukka Kuoppamäki- palsta olekkaan).

      • Kakkaa kansalle

        Kaksi superp*skaa kohtaavat toisensa: Supermolli-Kuoppamäki ja Tekotaiteilija-Kansa. Odotettavissa suurta p*skaa.


    • Sepitini

      Kiinnostaisi kanssa kuulla, että oliko joku Tamperella tai Turussa Jukka kuoppamäen konsertissa ja mitähän lauluja Tapani siellä lauloi. Lauloiko vain R-A-K-A-S laulun vai jotain muutakin kenties ?

      Jukka Kuoppamäki ja Tapsa ovat upeita taiteilijoita. Erityisesti Jukka Kuoppamäki on taidokas tekstintekijä myös. Osaa tehdä lauluja jotka puhuttelevat ja joissa on sisältöä ja sanomaakin.
      Tapsa on ihan mahtava laulaja. Kuten Jukka Kuoppamäki Aamulehden haastattelussa eilen totesi: " Olen aina pitänyt Tapanin laulusta sillä hän laulaa niinkuin oikeat laulajat ".

    • Terveiset Tampereelta.Upea konsertti .Jukka Kuoppamäellä aivan ihania sanoituksia ja yleisö kovasti hänestä pitikin mutta kun oli Tapsan vuoro tulla estradille niin sali räjähti . Ihmiset haltioissaan .Mukavasti taitelijat kehuivat toisiaan ja tunnelma oli leppoisa ja sitten katsomo sai kuulla ensi sävelmät ja niin Tapsa lauloi Satulinnan ,joka oli kyllä tosi hyvä tulkinta.Sanoisinko että parempi kuin Sillanpään tulkinta ja toisena ilmoille kajahti R-A-K-A-S. Tapsa ei vieraillut enää toisella puoliajalla eikä ollt paikalla kun konsertti loppui.

      • Sepitini

        Kiitos ihanista terveisistä Tampere-talolta Melina2 ! Tapsan laulama ja Satulinna olisi ehdottamasti saatava kuulla jossain !


      • Gilla*

        Kiitos "melina2". Ilahdutit päivääni kivalla kirjoitukesellasi :-) Olisi ollut mukavaa olla konsertissa, mutta arkipäivä ja liki 300 kilometrin matka Tampereelle ei oikein mahdollistanut reissua. Laulaisipa Tapsa tuon satulinnaan jollain omalla keikallaankin. Olisi niin ihanaa kuulla se. :-)


    • Lorujaje

      Suurkiitokset kuulumisesista Tampereelta Melina ! :o) Mukava oli lukea , että tunnelma konsertissa oli upea. Hieno elämys varmastikkin.
      Voi että olisi ollut mahtavaa kuulla Tapsan tulkinta Satulinnasta ! Uskon että oli komeaa kuultavaa.

    • Ei Tsiisus!

      Karmeaa oli. Korvatulpatkaan eivät estäneet tuon mölyapinan mylvimesen korviin. Tekisi ihan mieli haastaa Tapsuliini oikeuteen ihmisoikeuksien loukkaamisesta.

      • Annu.

        Hihii ;D juu ja korvauksia kivusta ja henkisestä kärsimyksestä.


    • OK.

      Se Turun konsertti edellipäivänä oli loppuunmyyty. Oliko Tampereen konsertissa paljon porukkaa ?

      • Anti Liinilä

        Ei ollut paljon porukkaa. Yhden käsin sormilla ne hassut hullut laskettiin: Justiinax Liinilä, Gilla Tähti-Liinilä, Manne Liinilä ja Sepitini Liinilä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe