Näin unta mun ihastuksesta

inlöööööööööööööv

Tänä yönä näin unta mun ihastuksesta ja se uni oli niin toden tuntuinen.
Oltiin koulussa ja mun porukat tuli hakeen mua, koska oltiin lähössä johonkin reissuun. Menin ulos odottaan niiden tuloa ja huomasin et mun ihastus istu yksin sellasella penkillä. Päätin mennä sen viereen istuun ja sit me juteltiin siinä jotain.
Sit yhtäkkiä mun ihastus kysy "pussataanko?" ja suutelin sitä pitkään. Sitten mua tultiin hakemaan ja en ois halunnu lähtee. Katoin mun ihastusta auton ikkunasta ja huomasin että yks tyttö jota vihaan oli mennyt sen mun ihastuksen luo. Pakotin isääni pysäyttämään auton ja juoksin ihastukseni luo ja potkaisin sitä tyttöä kunnolla. Sitten heräsin ja tajusin ettei se ollutkaan totta:( Olen nähnyt nin monesti tuon tyylisiä unia siitä pojasta ja se on jotain niin ihanaa.
Kertokaa jotain omia unianne ihastuksistanne!

9

648

Vastaukset

 • Ihastukseni käveli ohitseni ja sanoi mulle ''moi :)''. Se oli ihanin uni pitkään aikaan. Näen useasti tällaisia unia ja herään aina hymyillen. :))))

 • Ihastukseni pyysi minut ulos ja olin niin onnellinen. Uni oli ihana siihen asti kunnes hän teki oharit:(

 • Kivoi unii:) Mä näin kerran semmosen unen, et mä ja mun ihastus olitii enkuntunnil vierekkäin sitte me vaa puhuttii siel jotain ja ope joutu siirtää meidät ja sitte kaikki vaa alko "Grrr!". Sitte mä olin sen kaa KOKO ajan ja mun bf suuttu;)

 • Näin viime yönä sellast unta et koko mun luokka oli menny rinkiin ainoot jotka ei ollu ringissä olivat mä ja mun ihastus unessa olin aikasemmin kuullu et ihastus tykkäs musta. Sitte yks tyttö haki mut ringin keskelle ja joku poika haki sen pojan sinne ringin keskelle. Sitten kaikki alko hiljaa sanoo PUSSAA PUSSAA PUSSAA no meijät työnnettiin toisiimme kii sit mä pussasin sitä poskelle. Sitte kaikki huus et HUULILLE HUULILLE HUULILLE. Mä pussasin sitä ja se lähti siihen mukaan. Me pussattiin siin unes nii pitkään et mun ja sen pojan ope tuli siihen ja sano et se soittaa meijän vanhemmille. Sitte se laitto meijät eri puolille luokkaa. Mut se ope oli seuraavana päivänä siin ringis mukana ja tapahtu ihan sama itä edellisenä päivänä. Mun uni tais olla aika sekava mut yritin selittää mahollisimman selvästi. Oon nähny tota unta kaks KUUKAUTTA putkeen.

 • No mä näin sellast unta et mä seisoin sellasen matalan aidan toisel puolel ja mun ihastus toisel puolel. Sit me juteltii ja se sano et "tehään se nyt". Sit se silleen kumartu eteenpäin ja pussas mua. Ja se kesti kauan.
  Sit toinen uni oli et mä ja mun ihastus oltii ratikas menos kouluun ja sit se hymyili mulle. Ei sen ihmeempi uni. Mut se jäi mieleen kosk ollaan nyt ns. välirikossa ja siit on pieni ikuisuus ku se on valve-elämäs mulle hymyilly. Sit on näitä muita perus unii.
  Ainii! Yks uni oli et mun serkku pussas sitä mun ihastusta ja ku heräsin olin nii surullinen:(. Mä en tiie miks näin sellasta unta ku mun serkku asuu ihan toisel paikkakunnal kaukana täältä. Oon viimeaikoina nähny melkee joka yö unta just täst samasta pojasta josta oon tykänny jo melkee 3 vuotta.

 • Ite oon pari päivää sitten nähny sellasta unta että mun ihastus hymyili mulle ja kysy että tykkäänkö siittä sanoin siin unes joo ja sit me pussattiin.

 • erittöin ebin hei siis oikeesti

 • Näin unta että olimme luokkaretkellä ja luokka meni soutaa kumiveneellä ja sinne mahtui vain kaksi ja sitten minä ja ihastukseni olimme rannassa ja hän laittoi kumiveneen veteen ja meni mukaan ja minä tulin hänen taakseen ja sitten soudimme ja sitten heräsin hymyillen🥰

 • Minäkin näin unta ihastuksestani Jani-Petteristä. Tulin kouluun ja tapansa mukaan Jani-Petteri toivotti kaikille (oikeasti vain minulle) äänekkäästi hyvää huomenta. Rakastelimme koulun keittiön tiskilinjastolla ja saimme yhteisen lapsen, lisäksi sain klamydian.

  Terveisin Elli

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  137
  2355
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  60
  1504
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  739
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  684
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  408