Sanonko vastaan? he eivät jätä rauhaan!

ne pilasivat kaiken!

Oon 12 vuotias tyttö, ja ei mua silleen kiusata mut vittuilaan.. Oon meiän luokan yks pahimmista vittuilijoista, mut mua ' dissataan ' koska nää meiän luokan rumat "jumalattaret" leikkivät niin kovia.. ( ei siis pahalla! nuo tytöt ei oo mun makuun!) 2 niistä on tullut meiän luokalle viime vuonna, jja leikkii että on niin mahtavia.. se yks niistä, se johon kaikki ihastuu.. oli lähtenyt facebookissa kommentoinut mun statukseen, että " ei kannata tehdä itseään noloks jos on jo! " mitä noloa mä oon nyt tehnyt ? se itse kerjää huomiota, ku huomiohuora.. heti kun ne tuli meiän luokalla, niin tuli uudet 'jengit' enään mä en ollut niitten suosikkeiden kanssa. mut se yks niistä on ihan mukava... sitten ne oli haukkunut mun hiuksia "hassuiks & rumiks" sillä on itse 5 kertaa rasvasemmat.. mitä mä sille voin jos omistan scene-hiukset ? jokasella on oma maku! siihen ne lissut ei vaikuta. olin myös laittanut uuden kuvan facebookiin, niin yksi hekilö oli kehunut sitä TOOOOOSI kauniiksi, sanoin " en mää oo. c: " niin se lähti kirjottelemaan " heidi, miks laitat faceen kuvii jos oot nii ruma? " kuka sanoi, et oon ruma ? jos sanon, että en ole TOSI kaunis, niin ei se tarkota sitä että olisin ruma.. he leikkivät kovaa facebookissa, mutta kun näkee mut niin on hiljaa.. sitten se joka haukkui noloks oli laittanut mulle " miks esität kovaa fb? " en esitä 'kovaa' en voi luonteelleni mitään! Sanonko näille vastaan & mitä ? :( en kestä tällästä!

5

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei

      tollasista kannata välittää. Tuskin ne tolla ees mitään tarkottaa. Tollanen typerä vittuilu ja dissaaminen taitaa ikävä kyllä vähän kuulua tuohon ikään nykyään. Mutta jos tuo tuntuu tosi pahalta niin juttele vaikka jonkun luotettavan tutun kanssa.

      • Ei

        Ja ettet ymmärrä väärin, niin en yhtään vähättele sitä jos tuo susta tuntuu pahalta. Tuntus varmaan mustakin ja ymmärrän oikein hyvin, mutta sanoin vain että tollaisesta tyhmästä vittuilusta ei vain kannata välittää, sillä niiden esittäjät ovat yleensä melko tyhmiä.


    • tsemiä sulle!

      vittuilukin on kiusaamista, ja henkistä sellaista ja henkinen jättää syvemmät arvet kuin fyysinen, koska niitä e ivoi vain laastaroida kiinni, vaan ottaa aikaa niitä parannellessa.

      itse en edes hyväksy fbssä sellaisia listoilleni joiden olen huomannut kiusaavan jotakuta tai itseäni tai poistan ne.

      Kaunis olet ja Kauniimpi kuin kiusaajas, koska kenelläkään sisäisesti kauniilla ei ole tarvetta kiusata ketään, mutta ...älä anna kenenkään kiusata itseäsi. Tuostakin voi jollekin luotettavalle kertoa, oli se sitten kuka vaan kunhan on luotettava ja kiusaajalle voit sanoa asiallisesti, että hei, mun mielestä sun käytös mua kohtaan on asiatonta.

    • Moikka,

      Kirjoitit, että oot luokkanne pahimmista vittuilijoista. Voiko olla kyse siitä, että puolin ja toisin heitetyt kommentit ovat lähteneet käsistä? Dissaus on yhtälailla kiusaamista tapahtui se sitten koulussa tai Facebookissa.

      En tiedä onko varsinaisesta vastaan sanomisesta apua vai jatkuuko dissaus edelleen. Mitä jos toteaisitkin heille, ettei sinun ole tarkoitus ärsyttää heitä ja toivoisit etteivät he kommentoisi sun ulkonäköä. Tai jotenkin yrittäisit enemmänkin ystävällisyyden kautta, kuin dissaamalla takaisin. Ei sun tarvi niiden kaveriksi tai ovimatoksi ruveta, mutta jos saisitte "rauhan" aikaiseksi. Antaisitte toistenne olla rauhassa jos ette tule toimeen keskenänne. Jos, ette saa asiaa keskenänne hoidettua niin pyytäkää joku ulkopuolinen (esim. kuraattori) auttamaan teitä.

      Toivottavasti tilanne helpottaisi!

      terveisin,
      Meri
      erityisnuorisotyönohjaaja
      NettiSaapas

    • ne pilasivat kaiken!

      Kiitos kaikille! Kommenttinne auttoivat minua! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe