Bauhaus

pöllö

Onko teillä kokemuksia Bauhaus-tavaratalosta työ-tai ostospaikkana?

55

23270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedolla teet

      Mene espooseen tai turkuun koeostoksille.
      siinähän näet tarjonnan ja hintatason.
      Jos oot oikein viksu ja kielitaitoinen niin
      painu Saksaan koeostoksille.

      • no jaa

        on ollu useasti kovempia kuin esim. Starkissa. Omilla "merkeillään" on taatusti edullista, mutta laatukaan ei sitten ole ihan samaa.

        Kun itse uusin asuntoa, oli Starkki edullisempi esim. sisäovissa ja WC-pytyissä ( IDO ). Kannattaa siis verrata- ei se iso aina ole halvempi kuin hiukan pienempi.


      • Au.k.k..r...

        RUNOJA PLIASE!!

        Pöllö köllötteli lööllössä kun kun telkkarista tuli tietoa pöllöstä!


    • Sulo Wilen

      Raision Bauhausissa olen asioinut. Se on valtava hehtaarihalli ja valikoimat sen mukaisia. Tuotevalikoimassa on tuttuja ja turvallisia tuotteita, mutta myös täällä harvemmin nähtyjä, enemmän keskieurooppalaiseen makuun tehtyjä tuotteita, esim katto/seinäpaneeleja. Hintatasoa en ole sen paremmin vertaillut, mutta se ainakin vaikuttaa vähän edullisemmalta kuin vastaavat suomalaiset liikkeet. Tosin täytyy muistaa, että Bauhausissa on aika turha yrittää tingata.
      Ja Pirkkalaan valmistuu syksyllä vielä suurempi tavaratalo.

    • jallu

      Piti ostaa isompi postilaatikko. Menin paikalliseen K-Rautaan, jossa sellainen maksoi 139 euroa. En suostunut ostamaan, vaan menin paikalliseen Bauhausiin, jossa samasta laatikosta pyydettiin myös 139 euroa.
      En suostunut ostamaan, vaan totesin puotipuksulle, että kilpailu ei toimi, vaan Bauhaus on Suomessa hyvässä sovussa muiden kanssa rahastamassa meiltä huippuhintoja. Näin Suomessa kilpaillaan.
      Päätin suurentaa olemassa olevaa laatikkoani, koska osaan sen tehdä.

      • tinkijä

        K-raudassa pystyy tikimään, vaikka joku muuta väittääkin. Ja Starkilla kannattaa hommata se remppaajan kortti jolla hinat halpenee heti. Bauhausissa ei tosiaan onnistu. Tosin niillä on monessa asiassa valikoima kohdallaan. Usein Bauhaus on kaikkein kallein (vrt.tingittyihn hintoihin muualla).


      • Pera
        tinkijä kirjoitti:

        K-raudassa pystyy tikimään, vaikka joku muuta väittääkin. Ja Starkilla kannattaa hommata se remppaajan kortti jolla hinat halpenee heti. Bauhausissa ei tosiaan onnistu. Tosin niillä on monessa asiassa valikoima kohdallaan. Usein Bauhaus on kaikkein kallein (vrt.tingittyihn hintoihin muualla).

        Ite huomasin K-Raudan lähtöhintojen olevan Bauhausia halvempia ja niistä saatavat alennuksen suurempia täsmälleen samoista tuotteista.


    • Entinen asiakas

      Tarjontaa on mutta asiakaspalvelua ei.

    • tyytyväinen

      Minun mielestäni Bauhaus on halvempi kuin muut saman alan liikkeet. Palvelu on ystävällistä ja ripeää. Olen myös joutunut muutaman kerran palauttamaan tavaraa (ihan omasta mokasta johtuen..) ja silloin sekin on sujunut ripeästi ja vaivattomasti. Suosittelen kyllä!

    • kannattaa

      esim de walt kääntöpöytäsirkkeli bauhausissa 1090€, mä ostin tampereelta täysin saman koneen alle 700€. aika iso ero.

      • ostit?

        koneen


      • mulle kans
        ostit? kirjoitti:

        koneen

        Kerro liikkeen nimi jos ystävällinen olet. Lähden helsingistä hakemaan.


    • vertailu

      Olen todennut taasen omissa hankinnoissani, että keskitän ne pääsääntöisesti Bauhausiin yksinkertaisesti hinnan vuoksi lisäksi sieltä saa "kaupanpäälle" pidemmän takuuajan, kunnollisen palvelun. Tietenkin eri puolilta suomea löytyy aina jokin liike, mikä myy jonkun tietyn tuotteen superedullisesti, mutta verailtaessa yleistä hintatasoa, Bauhaus vie voiton. Yhtälailla "outoja merkkejä" löytyy vähän joka paikasta. Puutavaraa saa halvemmalla ja parempilaatuista, kuin kotimaisista kaupoista.
      Viimeksi kun ostin perus sähkötyökaluja 7 eri laitetta, niin loppuhinnassa säästin kahden koneen hinnan, verrattuna "kotimaisiin rautakauppoihin" ja lisänä pidennetty takuuaika ja vieläpä tarvikkeita tuli koneiden mukana isommat sarjat, kuin muualta.

      • jaakko

        Kysyin tarjouksen talooni tulevista salaoja-,sadevesiputkista ja kaivoista,styroxista ja suodatinkankaasta sekä rakennusmuovista.
        Hinta K-raudassa 1346€ ja Bauhauksessa samat tarvikkeet n.1700€.
        K-raudassa laskevat alennuksen jos ostaa enemmän,Bauhauksessa ei alennuksia tule vaan hinnat ovat ne mitä on hyllyihin kirjoitettu.
        Jokainenhan ostaa tavaransa sieltä mistä huvittaa,toi oli vaan oma henkilökohtainen kokemukseni.


      • Kokeiltu on
        jaakko kirjoitti:

        Kysyin tarjouksen talooni tulevista salaoja-,sadevesiputkista ja kaivoista,styroxista ja suodatinkankaasta sekä rakennusmuovista.
        Hinta K-raudassa 1346€ ja Bauhauksessa samat tarvikkeet n.1700€.
        K-raudassa laskevat alennuksen jos ostaa enemmän,Bauhauksessa ei alennuksia tule vaan hinnat ovat ne mitä on hyllyihin kirjoitettu.
        Jokainenhan ostaa tavaransa sieltä mistä huvittaa,toi oli vaan oma henkilökohtainen kokemukseni.

        Noista hinnoista ja tarjouspyynnöistä vielä sen verran, että Bauhausista ei tosiaan saa alennusta hyllyhinnoista, mutta tuotteet saa varmasti kilpailjoita halvemmalla ns. hintatakuun kautta. Eli jos pyydät tarjouksen joistakin tuotteista K-Raudasta, Starkilta tai mistä tahansa muusta liikkeestä ja menet saamasi tarjouksen kanssa Bauhausiin niin he kyllä myyvät heillä normaalisti kalliimmalla myytävät IDENTTISET tuotteet kilpailijaa halvemmalla. Eli jos pyydät tarjouksen vaikkapa styroksista esim. K-Raudasta ja huomaat, että heidän hinnat ovat halvemmat mitä Bauhausin niin ei muuta kuin tämän saamasi kirjallisen tarjouksen kanssa Bauhausiin ja saat saman tuotteen käsittääkseni 12 % tätä K-Raudan hintaa halvemmalla. Tämä vaatii tietysti aikaa ja viitseliäisyyttä, mutta säästää myös rahaa! Kannattaa kokeilla!


    • ex Bauhauslainen

      Bauhaus työpaikkana todella hyvä, ainakin opiskelijalle! todella hyvin toimiva yritys jossa otetaan työntekijä huomioon, tähän vaikuttaa tietysti millainen osastopäällikkö sattuu olemaan mutta kaiken kaikkiaan hienosti toimiva yritys ja mukava työpaikka. Jatkuvia koulutuksia myös osa-aikaisille mikä pitää motivaation ylhäällä. Kaupanalan lisätkin kun ovat kohtuulliset iltaisin ja viikonloppuisin niin palkallakin pärjää!

    • Vertailija

      Se on kauppa muiden joukossa tavaroiden suhteen. Huomiot Pirkkalan Bauhausista:
      - Pöytä- ja liimapuulevyjä hyvät valikoimat ja hinta minusta OK.
      - Levyjen sahaus edullista, jos sahaavat isoja pöytälevyjä.
      - Pieniä hyllylevyjä ei kyllä siellä kannata sahauttaa, koska sahaus maksaa suhteettoman paljon. Kannattaa ostaa muualta ja sahauttaa siellä muualla. Toki itsekin voi sahata, jos on työkalut.
      - Yleisesti hinta samaa tasoa kuin muualla tai hieman kalliimpi.
      - Ihmeelliset määrät tavaraa varastossa. Miten joku saa päähänsä varastoida kuutiokaupalla esim. jatkojohtokeloja? Miten homma voi kannattaa?
      - Löytyy erikoisempia tuotteita, kuten ruuveja ja pieniä osia huonekaluihin.
      - Löytyy laadultaan eritasoisia työkaluja. Todella ammattimerkit puuttuu.
      - Puutavaraa heikosti, kuten usein muilla yleiskaupoilla.

      Ko. paikka ei ole ilman muuta halvin tai järkevin, mutta kannattaa käydä siellä vertailun vuoksi, jos ostaa jotakin suurempaa.

    • Lidl on halpa

      Bauhaus takuu 5v
      Palautat tuotteen 2v ja 1 päivä niin hyvitysarvo on 70%, 4v ja 50%

      Onko edes laillinen tuollainen takuu, ehdot heidän sivuillaan.

    • asfadfas56

      teilausta liikkeellä...

    • wessanrakentaja

      Emäntä kävi ostaan Oulun Bauhausista vessaan pöytälevy. Työntekijä sahasi levyn kolmeen osa. Levyn laatu järkyttävä, liimattu selvästi jostain jämä paloista. esim. pintapuolessa höyläyksen ja hionnan jälkeen vajaata puuta ja toisessa laidassa pahat jäljet, niin kuin olisi kahden levyn välissä ollut kivi jne.. Vaimo ei tietenkään olettanut ostaessa että levyssä olisi vikoja, minä huomasin ne vasta kotona. Oli kyllä pettymys, ei missään sanottu että levy on ns. puolivalmis/ kakkoslaatua.

      • talonrakentaja

        Me ostimme Oulun bauhausista lattia vinyylit. Nyt muutama kuukausi myöhemmin koko tuotetta ei löydy koko ketjusta. Myydessä eivät sanoneet että olisi poistuva tuote kun kysyin. Vituttaa vaan sunnattomasti että 5000€ edestä ostettu lattia meni vituksi koska jäi uupumaan muutamaa vinyyli palaa. EN voi suositella kyseistä ketjua suurissa ostoksissa kenellekkään.


    • Mestaaaaa

      No itse ainakin taloprojektiin poimin sieltä paljon hyviä juttuja, kun oli ne jotkut kampanjapäivät. Väliovet ja yksi pariovi ehdottomasti parhaaseen hintaan mitä löysin, muutenkin tasaisesti käyn siellä ostoksilla. Hyvä mesta.

    • Toimitusssss

      Mökki tilattiin toimitusajaksi luvattiin 1-4viikkoa tasan 4 viikkoa meni niin ilmoitettiin että tuote on lastattu. Ei mitään ilmoitusta milloin rahti saapuu, alkaa pikkuhiljaa korpeemaan koko lafka prkle saisivat alennusta antaa viivästyneestä toimituksesta

      • Vihainenkostaja

        Toimittavat ruhjottua ja rikkinäistä puumateriaalia jonka asiakas saa palauttaa omalla kustannuksella mikä on mahdotonta tai liian kallista yli 800kg kuorma kaiken lisäksi pakkaus ei ollut sään kestävä vaikka oli luvattu (muovit repeytyneet), puu oli kärsinyt kosteudesta hirsissä sinistymää likaa sekä vääntyneitä hirsiä B luokan materiaalia roskapuuta. Eli jos haluut mökin ei kannata missään tapauksessa tilata bauhaussilta!!!
        Seinien urospontit oli rahdissa rikottu ja kattolautoja säpäleinä joten olisi vissiin pitänyt muutama lauta palauttaa ja jättää mökin teko odottamaan tehtaalta ehjiä lautoja jolloin odottavat osat olisi pilaantuneet.


      • Puupää3000
        Vihainenkostaja kirjoitti:

        Toimittavat ruhjottua ja rikkinäistä puumateriaalia jonka asiakas saa palauttaa omalla kustannuksella mikä on mahdotonta tai liian kallista yli 800kg kuorma kaiken lisäksi pakkaus ei ollut sään kestävä vaikka oli luvattu (muovit repeytyneet), puu oli kärsinyt kosteudesta hirsissä sinistymää likaa sekä vääntyneitä hirsiä B luokan materiaalia roskapuuta. Eli jos haluut mökin ei kannata missään tapauksessa tilata bauhaussilta!!!
        Seinien urospontit oli rahdissa rikottu ja kattolautoja säpäleinä joten olisi vissiin pitänyt muutama lauta palauttaa ja jättää mökin teko odottamaan tehtaalta ehjiä lautoja jolloin odottavat osat olisi pilaantuneet.

        Samaa tuntuu olevan vähän joka rautakaupassa, eikä asia varmaan korjaannukkaan ennen kuin ihmiset rupeavat toden teolla palauttelemaan, kun muuten on vaan helpompi myydä kaikkea kuraa ja hoidella muutamat satunnaiset takuupalautukset mitä ihmiset viitsivät tehdä.


      • pettynytnettiasiakas
        Vihainenkostaja kirjoitti:

        Toimittavat ruhjottua ja rikkinäistä puumateriaalia jonka asiakas saa palauttaa omalla kustannuksella mikä on mahdotonta tai liian kallista yli 800kg kuorma kaiken lisäksi pakkaus ei ollut sään kestävä vaikka oli luvattu (muovit repeytyneet), puu oli kärsinyt kosteudesta hirsissä sinistymää likaa sekä vääntyneitä hirsiä B luokan materiaalia roskapuuta. Eli jos haluut mökin ei kannata missään tapauksessa tilata bauhaussilta!!!
        Seinien urospontit oli rahdissa rikottu ja kattolautoja säpäleinä joten olisi vissiin pitänyt muutama lauta palauttaa ja jättää mökin teko odottamaan tehtaalta ehjiä lautoja jolloin odottavat osat olisi pilaantuneet.

        Mulla sa juttu, johonkin sääntöihin viittaavat ja eivät suostu korvaamaan...


    • VittupääänBauhaus

      VITUN PASKA PAIKKA. En suosittele kellekkään. Kävin ostamassa 5000€ lattia vinyyliä. Kun kaikkia ei saatu mukaan niin luvattiin että tulee 1.5 viikossa ja eikä näy. Eivätkä vastas puheluun.

      • NickNailer

        Meidän firma käyttää Bauhausia vain pienten määrien ostamiseen ja hetkelliseen tarpeeseen. Jos tarvitset esim. yhden levyn, niin sen saa itse hakien nopeasti. Normaalisti tilaamme ulkomailta tavaraa ja kuljetus maksaa suuremmissa erissä noin 200 euroa per lava. Bauhausista itse hakien kuljetushinta on pienempi mutta ostohinta paljon korkeampi.

        Ei tulisi mieleenkään ostaa mitään 5000 eurolla. Maahantuonnin raja pyörii tuossa 500 euron kieppeissä kiireestä riippuen. Keski-Euroopasta saa eurolavan viikossa. Tallinnasta tulee seuraavaksi päiväksi, jos osaa asian järjestää.


    • pettynytnettiasiakas

      Ostin nettikaupasta tuotteita ja ilmeisesti kuljetusvaurio. Eivät suostu hyvittämään, kun tarkastuksen määräpäivä oli ylitetty. En osta toista kertaa...

      • Kalenbetoni

        Mitäs et tarkasta ostostasi?


    • Tavarantoimittaja

      Bauhaus konseptin idea on erilainen, vertailukelvoton valikoima (vertailupohjaa ei muissa Suomalaisissa rautakaupoissa) joka auttaa ylläpitämään edullisuuden illuusiota. Se "huonoin laatu" on vaan brändätty keskihintaiseksi ja tinkiä et voi. Eli vertaa niitä harvoja tunnettuja brändejä joita löydät paikallisesta ääs tai koo kaupasta. Sitten tingit sen parhaan hinnan Starkista, tulet yllättymään.

    • Patti_otsassa

      On kyllä menny tämä ketju huonompaan suuntaan. Myyjiin saa yhteyden yleensä yli 10 min jälkeen, kaikesta joutuu maksamaan ylimääräistä (tapetit 16 €, kattolistojen kotiinkuljetus 60-120 €) ja verkkokauppakaan ei menny putkeen. Sain kokonaan väärän toimituksen ja palautin sen samalla kyydillä takaisin heidän ohjeistuksestaan ja sitten he vain jäivät odottelemaan, että minun tilaukseni löydettäisiin jostain. Neljän päivän päästä kyllästyin odottelemaan ja he suostuivat tekemään tilauksen uudestaan ja siihen luvattiin nopea toimitus. 3 päivää menee jälleen ja hyvitykseksi tarjottiin alennuskoodi, jolla saan seuraavaan tilaukseen ilmaisen toimituksen. Taidan perua tilauksen ja käydä kuitenkin lähirautakaupoissa.

    • Osa-aikaeläkeläinen

      Olen tilannut muutaman kerran sieltä tavaraa netin kautta. Tavarat ovat tulleet nopeasti ja hyvin pakattuina. Tilaan jatkossaakin sieltä.

    • Anonyymi

      Onko Suomenojan myymälä auki

    • Anonyymi

      On kokemusta, olen ostanut sieltä tuotteita.

    • Anonyymi

      Ei kannata ostaa mitään ainakaan verkkokaupan kautta. Tavara ei ole sama kuin verkkokaupan sivuilla ilmoittavat.

      • Anonyymi

        Lisäksi tuote ei koskaan saavu, kun tilaus ei ole lähtenyt heiltä eteenpäin...Tilasimme allasmuovia pihan vesialtaaseen alkukesästä, saimme tuotteen syksyllä. Näin suunniteltu projekti siirtyi vuodella eteenpäin. En voi olla verkkokaupan palveluun kovin tyytyväinen. Jotain prosenttialennuksia tulevaan tilaukseen luvattiin hyvitykseksi. Että näin. En koskaan tilaa tuolta enää.


    • Anonyymi

      Tuote oli toimitettuna viallinen, reklamaatioiden käsittelyaika on järkyttävän hidas. PostNordin toimitukset todella hitaita

    • Anonyymi

      Varokaa! Myyvät todella huono laatuista tavaraa. Myyjillä ei minkäänlaista asian tuntemusta

    • Anonyymi

      Edullisimmat käsijohteet

    • Anonyymi

      Kannattaa tehä ostokset muualta.
      Kesällä taloa rempatessa meinasin kaikki hankinnat tehä Oulun bauhaussista,. Eka ostoskerta oli niin karsea pettymys että päädyin hankkimaan kamat muualta. Mm. Tilamaani 600m lautaa oli oikeasti vain 500m eikä asiakas palautteeseen otettu kantaa.

    • Anonyymi

      Olen kirjoittanut pariin otteeseen bauhaussin kokemuksia poksiin nettisivuille. Kertaakaan ei ole julkaistu.

    • Anonyymi

      Joo, minäkin kirjoitin palautetta jota ei julkaistu.

      • Anonyymi

        Jep, aiheellista kriittistä kommenttia tuotteesta ei julkaista. Eli tähtiarvosteluihin ei voi luottaa koska yhden tähden palautteita ei julkaista!


    • Anonyymi

      Itse antaisin kiitettävän ko firmalle

    • Anonyymi

      Varastomies ainakin oli todella pihalla kaikesta

    • Anonyymi

      Samat kokemukset. Negatiivista palautetta ei julkaista. Kirjoitin kahteen kohtaan huonot kokemukseni, mutta kumpaakaan ei julkaistu. Sain eri laatat kuin olin tilannut.

    • Anonyymi

      Reklamaarioita ei hoideta. Esim Oulussa täysiä mulkkuja infossa / esimies tehtävissä. Tavara surkean laatuista. Onneksi on vara valita mistä ostaa. Eipä toki bauhaussin hinnatkaan ole halvimmasta päästä.

      • Anonyymi

        Hei
        Verkkomyynnin kautta saimme rikkinäisiä tuotteita. Hirveä työ palauttaa suuri määrä rikkinäistä tavaraa, kun kaikki paketit kehotettiin avaamaan ja toki ne piti sitten sulkea (meni pakkausteippiä koko rulla, kun tavaraa oli kaksi lavallista). Palautimme koko paskan ja rahoja taisteltiin useampi viikko. Huono on palvelu talossa, älkää menkö. Ja varokaa palvelunumeron laskutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei
        Verkkomyynnin kautta saimme rikkinäisiä tuotteita. Hirveä työ palauttaa suuri määrä rikkinäistä tavaraa, kun kaikki paketit kehotettiin avaamaan ja toki ne piti sitten sulkea (meni pakkausteippiä koko rulla, kun tavaraa oli kaksi lavallista). Palautimme koko paskan ja rahoja taisteltiin useampi viikko. Huono on palvelu talossa, älkää menkö. Ja varokaa palvelunumeron laskutusta.

        Kävimme Lahden Bauhausissa, ostimme kaakeleita. Siellä peräti kolme myyjää kirkkain silmin kertoi, että joka laattapakkauksessa on neliö ja sillä hinnalla ne myös myytiin, neliöhinta oli selkeästi kaakeleiden päällä 21.79 m2. No kotona 400 km ajon jälkeen avasimme laattapakkauksen, eihän siellä ollutkaan kokonaista neliötä, laattoja jää puuttumaan. Valitimme ja soitimme ja olimme sp-yhteydessä. Emme saa lisäkaakeleita, vaikka meitä on selvästi huijattu. Jos myyjä tekee virheen, se ei saa kaatua asiakkaan kontolle, mutta näin tässä nyt kuitenkin kävi. Laiskoja, tietämättömiä myyjiä, saavat näköjään myydä mitä vain ja miten vain, eivätkä joudu korvaamaan mitään. Bauhaus on todella ala-arvoinen kauppa, ei kannata ostaa mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävimme Lahden Bauhausissa, ostimme kaakeleita. Siellä peräti kolme myyjää kirkkain silmin kertoi, että joka laattapakkauksessa on neliö ja sillä hinnalla ne myös myytiin, neliöhinta oli selkeästi kaakeleiden päällä 21.79 m2. No kotona 400 km ajon jälkeen avasimme laattapakkauksen, eihän siellä ollutkaan kokonaista neliötä, laattoja jää puuttumaan. Valitimme ja soitimme ja olimme sp-yhteydessä. Emme saa lisäkaakeleita, vaikka meitä on selvästi huijattu. Jos myyjä tekee virheen, se ei saa kaatua asiakkaan kontolle, mutta näin tässä nyt kuitenkin kävi. Laiskoja, tietämättömiä myyjiä, saavat näköjään myydä mitä vain ja miten vain, eivätkä joudu korvaamaan mitään. Bauhaus on todella ala-arvoinen kauppa, ei kannata ostaa mitään.

        Ylläolevaan vielä selvennökseksi, että neliöhinta on siis oikeammin lähempänä 30 m2, kun paketissa oli noin 0,8 neliötä. Emme saa rahoja takaisin.


    • Anonyymi

      Ei ole mennyt yksikään negatiivinen palaute läpi.

    • Anonyymi

      Tosi surkea asiakaspalvelija ei tee mitään asioitten eteen

    • Anonyymi

      Onkohan tästä yrityksestä tehty kuluttaja asiamiehelle valituksia?

    • Anonyymi

      Bauhaus pirkkala myyjät juoruaa keskenään palvelu oli ala arvosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe