Perhettämme kiusattiin esikouluvuotena.

Luottamus 0.

Esikouluvuosi teki sen, että lapseni napattiin pienryhmään kaikenlaiseen suujumppaan ja aerobiccikerhoon. Kaikkea syynättiin ja teetettiin erilaisia kuullunymmärtämistehtäviä. Joku tehtävä oli mielestäni niin vaikea hahmottaa etten siihen itsekään aikuisena kuitenkin magnan ylioppilaanakaan oikein pystynyt sujuvasti. Näihin osaamattomuuksiin sitten takerruttiin ja lapseni pääsi silmätikuksi. Tämähän tietysti vaikutti kivasti kaverisuhteisiinkin, niin että nyt koulumaailmassakin tämä vaikuttaa lapsemme elämään. Olen jutellut muidenkin vanhempien kanssa ja kokemukset ovat aikamoisen raakoja..eräs ystäväni joutui kysymään ltolta, eikö lapsessaan olisi mitään hyvää, mitä voisi kertoa. Palapeliä kun oli raukka tuhertanut koko päivän...ehkä lapsi olikin halunnut olla rauhassa lton hössötyksiltä. Kyllä tämänkin lapsen oikein psykoloogi sitten totesi erittäin älykkääksi...silloin joutui lto kääntämään kelkkansa. Voisiko joku Raisa Cacciatore tai Jari Sinkkonen alkaa tutkia nyt tätä, kuinka lasten eriyttäminen päiväkodissa vaikuttaa lapseen ja hänen kouluelämäänsä? Lapset ovat mestareita huomaamaan, jos joku aikuinen ei pidä heistä...ei ole ihme, että tehtävät ei suju. Lopuksi on mainittava, että onneksi olen tarpeeksi vahva, että kestin tämän kiusauksen ja huomannut, etten olekaan ainoa, joka on saanut pk:lta osakseen asiatonta kohtelua. Nykyään lapsellani ja minulla menee oikein hyvin...eivät sittenkään pystyneet nujertamaan meitä:))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mami76***

      LASTENTARHANOPETTAJA = lääkäri , psykologi,psykiatri, JUMALA, puheterapeutti , neurologi, toimintaterapeutti ja JOHTAVA YLILÄÄKÄRI!!
      Minulla on kaksi ystävää lastentarhanopettajina ja heillä on molemmilla NARSISTI diagnoosi!!!

      Hyvä että olet pitänyt puoliasi!

      • Päivi

        Joo,narsistisen tuntuisia ovat Turussakin.Niin yksityisellä kuin kaupunginkin.Yhteistyöhön eikä vuorovaikutukseen ei edes pyritä,ei kasten eikä vanhempienkaan suuntaan!


    • Harvinaisen ammattitaidottomia ja kasvatuskumppanuudesta mitään tietämättömiä tuntuvat olevan tällaiset lastentarhanopettajat. Olen viiden lastentarhanopettajan ja yhdeksän lastenhoitajan esimmies ja minun työntekijäni ovat ammattitaitoisia ja päteviä. Vanhempien kanssa keskustellaan, vaikeat asiat otetaan puheeksi hienotunteisesti ja vanhempia kuunnellen. Vanhempien vastustusreaktiot ovat tavallisesti voimakkaat, eihän kukaan halua, että omassa lapsessa olisi mitään, mihin pitäisi puuttua. Lapsen käytös voi kuitenkin olla rymässä hyvinkin erialista kuin kotona.Nykyäään puhutaan ja pitäisi toteuttaa kasvatuskumppanuutta ja muistaa, että vanhemmat/huoltajat ovat lapsensa asiantuntijat ja kasvattajat.

    • patrik halonen

      moi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe