Aihe

Kuolemantuomio käytäntöön!

Pelastakaa lapset

Helsinki nimisessä keskitysleirissä kidutettiin ja tapettiin 8.vuotias tyttö isän ja tämän akan toimesta. Eikö kukaan huomannut mitään? Tietokoneen vasemmassa alanurkassa seisoo 2012 ja ollaan Suomessa. Kyllä tällä maalla on vielä matkaa sivistysvaltioksi

Nyt nämä paskiaiset anoo pääsyä mielentilatutkimukseen. Asianajajien keksintö päästä helpommalla. Antaisivat mulle tuomittavaksi. Kaksiviikkoa pesäpallomailapsykiatriaa ja myrkkypiikki silmästä aivoihin.

Jos tämmöinen kusipäinen teko tehdään niin mistä revitään tekijälle oikeutus jatkaa elämää. Viaton pieni lapsi.

16

182

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • välinpitämättömyyttä

   Varmasti jotain ovat naapurit huomanneet, ja entäs lapsen äiti. Miksi kukaan ei ole välittänyt edes senverran että olisi tehnyt ilmoituksen sossuun.Ootte te vaan kovia ja välinpitämättömiä ihmisiä helsinkiläiset!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • sitroen.

    Niitä ilmoituksiahan ON tehty. Jopa parikymmentä kappaletta. Yksikään vain ei ole tuottanut mitään tulosta. Kuten ei minunkaan lapseni kohdalla.


  • silmä silmästä....

   Eihän nyt sentään kuolemantuomiota.

   Kriminaalit täytyy teljetä häkkiin vuosikymmeniksi, muuten jää kosto osio saamatta.

   Ja se on kuulema sivistynyttä.

   Onneksi näille lapsentappajille (ja -raiskaajille) on "kivitalossa" tarjolla

   monipuolista viihdykettä.

   • Minea44

    Turhaa maksattaa moisten hullujen täysihoitoa yhteiskunnan varoista, kuten täällä aina tehdään!

    Kuolemanrangaistus tuskin estää montaakaan murhaa, mutta eliminoi murhaajat.


  • kopioija

   Suora lainaus:
   8-vuotiaan tytön murhaoikeudenkäynti: Syytettyjen ilmekään ei värähtänyt

   8-vuotiaan tytön kuolemaan johtaneen teon hirvittävyys paljastui tänään Helsingin käräjäoikeudessa, jossa luettiin tytön isän ja äitipuolen murhasyytteet.
   Syyttäjä Eija Velitskin mukaan 35-vuotias laulajaisä ja tämän 47-vuotias äitipuoli olivat sitoneet ja pakanneet tytön kammottavalla tavalla, kun tämä oli menossa nukkumaan viime äitienpäivän aattoiltana.
   Syytten mukaan pariskunta oli sitonut tytön kädet selän taakse ideaalisiteellä ja varmistaneet sitomisen nippusiteellä. He olivat laittaneet tytön selälleen vuodesohvalle ja käärineet tämän kauttaaltaan lakanaan, joka oli kulmia myöten suljettu pyykkipojilla.
   Äitipuoli löi syyttäjän mukaan lasta kolme kertaa nyrkillä mahaan ja hakkasi tätä virtajohdolla mm. jalkapohjiin.
   Sen jälkeen lakanan ympäri oli kääritty pakkausteippiä, myös suun ja sierainten yli.
   He olivat syytteen mukaan nostaneet tytön seisomaan ja käärineet tytön ympäri sängynsuojana olleen pressun ja lisää pakkausteippiä.
   Tyttö oli laitettu uudelleen vuodesohvalle. Syyttäjän mukaan isä oli käärinyt narua tytön ja sohvan ympäri.
   Pää oli sidottu sängyn laitaa vasten.
   Tähän tilaan tyttö oli syytteen mukaan jätetty ainakin neljäksi tunniksi.Syyttäjä Velitskin mukaan tukehtumiskuolema kesti oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella neljästä kuuteen tuntia.
   Lopulta äitipuoli huomasi, että tyttö oli oudon liikkumaton sillä välin, kun isä oli parvekkeella tupakalla. Tyttö oli kuollut.
   - Teko on tehty vakaasti harkiten ja se on erityisen raaka ja julma. Erityistä raakuutta kuvastaa, että se on kohdistettu täysin puolustuskyvyttömään lapseen, Velitski sanoi.
   Teko toistunut aiemmin kymmeniä kertoja
   Syytteen teonkuvauksen kammottavuutta lisää se, ettei kyseessä ollut suinkaan ensimmäinen kerta. Syyttäjän mukaan vastaava sitominen oli toistunut huhti-toukokuussa 2012 ainakin 25 kertaa.
   Tyttöä oli pahoinpidelty myös muilla tavoin, kuten tukistamalla, pakottamalla syömään, antamalla remmiä ja niin edelleen.
   Isä ja äitipuoli kiistävät murhasyytteen. Isä myönsi aiheuttaneensa "huolimattomuudella" tytön kuoleman.
   Äitipuoli myönsi törkeän pahoinpitelyn ja törkeän kuolemantuottamuksen. Hän myöntää lisäksi muihin tekoihin liittyvät syytteet pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta.
   Isä kiistää muut syytteet.
   Äitipuolta syytetään myös väärän henkilötiedon antamisesta, koska hän oli esiintynyt tekaistulla henkilöllisyydellä "Nadja"-nimisenä ranskalaiseurooppalaisena lääkärinä.
   Käräjäoikeus pohtii paraikaa syytettyjen passittamista mielentilatutkimukseen.

   Rami Mäkinen

   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 47810.html

   Täytyy yhtyä syyttäjään:

   Syyttäjä: Suomen rikoshistorian iljettävin tapaus
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012083 ... 6_uu.shtml

   • Pelastakaa lapset

    Olipa paha lukea tuo juttu. Teksti-TV:n jutun pohjalta joku sossutantta menee nukkumaan kädet veressä. Toivottavasti muistaa edes milloin on tilipäivä. Jos tuon pitkän jutun pohjalta ei kuolemantuomio ole oikeutettu niin haistakoon pitkän paskan tämä mätänevä yhteiskunta.

    Mielentilatutkimukseen ja sitä kautta yhteiskunnan elätiksi. Vitut!!


  • Kaapit auki

   Jammu on saanut henkisiä perillisiä.

  • lepsuilua hyi

   Sossulle ja ns. Lastensuojelulle syytteet laiminlyönnistä.

  • expimot

   Lastensuojelulle syyte... vaiko niille jotka pitävät huolen siitä että rahna ei riitä kunnollisiin sosiaalipalveluihin?

  • mötönen

   Suomi on johtava maa lapsien surmissa.
   Jos meillä surmataan lähes kymmenen
   kertaa enemmän lapsia kuin Ruotsissa,
   on se hälyyttävää.
   On helppo kauhistella htä mtapausta,
   mutta kun se on, ja on ollut jatkuvaa.
   http://www.hs.fi/kotimaa/Sunnuntaisuomalainen Suomi kärkisijalla lasten tapoissa länsimaissa/a1305551137555
   Tuo kuolemantuomio ei ole mikään ratkaisu.
   Jenkeissä, lähes poikkeuksetta, tehdään hen-
   kirikoksia eniten osavaltioissa, joissa on kuo-
   lemantuomio voimassa.

  • Rimmir tänään

   Aivan älytöntä touhua nykyään. Toivottavasti tosiaankin nostetaan kaikissa tällaisissa tapauksissa myös syyte sosiaaliviranomaisia vastaan heitteelle jätöstä. He joilla tämän lapsen keissi oli käynnissä pitäisi saada vähintäänkin kaksi vuotta vankeutta ja ei enää koskaan saada työpaikkaansa takaisin. Ja miksi esim. koulun ja tarhan henkilökunta ei saa mennä väliin ja vaikka ilmoittaa poliisille jos lapsilla on näkyviä ruhjeita ja mustelmia harva se päivä.

   Millä perusteella muuten nämä sosiaalitoimikunnan henkilöt valitaan. Voiko sinne lautakuntaan mennä kuka tahansa kadulta ja sanoa että haluaisin olla tässä lautakunnassa päättämässä?
   Eikö muuten lapsiperheillä jotka ovat eronneet ole oltava esim talousasioissa holhouslautakunnasta joku joka valvoo lasten etua?

   Sillä eronneella vanhemmalla joka on etävanhempi pitäisi olla enemmän sananvaltaa ja heitä kuunnella jos he aavistelevat lapsella olevan asiat huonosti toisen vanhemman luona. Ja missä ovat isovanhemmat? Kotona hillumassa humalassa vai ulkomaan reissuilla?

   Kyllä ovat lapsiraukat turvattomia nykyaikana, ei auta vaikka kuinka monta Geneven sopimusta kirjoitetaan alle kun niistä ei ole mitään hyötyä käytännössä.

   On sitä kyllä itsessäkin vikaa kun ei soita poliisille heti kun kuulee lapsen itkua yhdestä ja samasta osoitteesta usein ja varsinkin viikonloppuina.

  • joku...

   Puuttumatta kyseiseen murheeelliseen tapaukseen sen enempää.
   Helsinkiä pidät keskitysleirinä, niin miksi sanot landea, jossa joka päivä tapetaan akkoja ja kakaroita tai törmäillään rekkoihin ja uskonnon varjolla harrastetaan pedofiiliaa?

  • Salander*

   Tuo tapaus on niin järkyttävä että oksettaa.Kuolemantuomio olisi liian helppo nakki :/ Elinikäinen, ilman mahdollisuutta päästä IKINÄ vapaiksi.

   USA:ssa on olemassa sellainen laki (Martha?) jonka mukaan rekisteröidään kaikki pedofiilit ja raiskaajat, eiköhän tuo pariskunta kuuluisi samaan kastiin. Kun pääsevät vapaiksi, heidän nimet ja asuinpaikat ovat koko kaikkien tiedossa. He jotka kuuluvat tähän rekisteriin uusivat harvemmin rikoksensa, ongelmana on tietysti ne joita ei vielä olla saatu tuomittu.

   Sellainen käytäntö meillekin!

   • kauheeta!

    Historiassa oli lasten surmaaminen ihan yleistä.
    Etenkin nälkävuosina surmattiin vastasyntyneet
    ennen kastamista. Se oli käytännön asia, eikä
    sitä päivitelty.

    Lasten surmaaminen Skandinaviassa

    Skandinaviassa lasten surmaaminen oli yleistä ennen kristinuskon nousua valta-asemaan.[1] Varsinkin äpärälapsia on tapettu. Lapsen surmaaminen oli luvallista ennen nimenantoa. Nimenanto liitti lapsen sukuun.

    Islanti kristillistyi sillä ehdolla, että lapsia voitiin yhä surmata


  • Yhtä pissipäinen

   Kuolemantuomiossa on sellainen ajatusvirhe, että kuolettamalla pahantekijä, hän pääsee pois, saa vapautuksen, hänen ei tarvitse miettiä, katua, tuntea syyllisyyttä, ei käsitellä mitenkään pahoja tekojaan. Saatika, että hän voisi joskus jotenkin kasvaa, oppia, ymmärtää ja ottaa vastuun teoistaan ja niiden seurauksista.

   Paitsi; myös aloittaja joutuisi kostoineen tuonelaan, jos kuolemantuomio olisi. Miten kuvittelet olevasi paree noilla elkeillä?

  • nadja naapur

   TUOMIO KUOLEMA...Naiset jotka ovat kykenemättömiä lapsiiaan hoitomaan
   johdot poikki.....

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   612
   15828
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   12117
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8014
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   7882
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   4010