Hintataso

Tiina ja Sami

Paljonko ottaa rahaa viikoksi, niin että riittää retkineen ruokailuineen ja ostoksineen?mitä ei kräässää olette ostelleet sieltä?
Ensikertalaiselle vinkkejä pariskunnalle? Entä hotellialueella kerrotuista apinoista
parvekkeelle ei varm kannata jättää mitään, mutta voiko siellä istuskella niin, etteivät tule sinne? Tyhmiä kysymyksiä,vaan tahdomme tietää:-)

7

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lämpöön...

      Mihin hotelliin olette menossa,onko aamupalaa tai puolihoitoa?? Apinoista ei ole haittaa,mutta älkää antakaa niille mitään ruokaa,ovat ihan harmittomia.
      Kerron mielelläni mitä haluatte tietää,kolmatta kertaa menossa itse ja suosittelen todella...ihana paikka.

    • Tiina ja Sami ¤¤

      Senegambia beac hotelli puolihoito,kun on esim altaalla, tulevatko sinne hyppimään?mikä tuossa maassa on ihanaa, rannat hyvät? ja lämpö? niiden vuoksi mm. tuon kohteen valinta meille,vaan kaikki vinkki tervetullutta:-) oletko itse ottanut mitä rokoituksia? ruoka kinnostaa myös ja juomatkin, mitä suosittelet?entä mitä muuta ostaa kuin puu esineitä, mitkä ei sinänsä kyllä niin kiinnosta. mitä retkiä olet tehnyt? Kiitos paljon jos voit vastailla ja mukavaa matkaa sinulle sinne:-)

    • Alimata

      Senegambia on hyvä valinta ensikertalaiselle, siellä on hyvä ranta ja palvelut lähellä. Hinnat tosin korkeat, mutta meikäläisittäin edulliset. Ravintoloita löytyy joka makuun, suosittelen kuitenkin kokeilemaan paikallisia ruokia: domoda, chicken yassa etc. Juomia löytyy mutta alkoholi ja muut tuontitavarat Suomen hinnoissa. Paikallista Jul brew olutta kannattaa kokeilla, hinta ravintolassa noin 50 dls/pullo ja sitä saa myös marketeista.
      Keltakuumerokotus otettava ja kannattaa tarkistaa, että jäykkäkouristus ja poliorokotus voimassa. Hepatiittirokotus myös suositeltava, aikakin A-hepatiitti (Havrix) ja malarian estolääkitys josta pääsee halvimmalla kun ottaa Doximycin (antibiootti) kuurin hinta noin 30,-/hlö. Itsen olen käyttänyt sitä vuodesta 2004 ja malariaa en ole saanut. Retkistä en osaa paljon kertoa, mutta vaihtoehto matkatoimiston retkille on käyttää paikallisopasta mieluiten virallista niin ei tule ikäviä yllätyksiä, heillä on "toimisto" sellainen katos hotellin edessä.
      Toivottavasti teille tulee mukava loma, aurinkoa riittää ja meininki on rento.

    • Minä

      Hyvä hotelli ja ruoka on aivan mielettömän hyvää...runsas aamupala ja illallisella monta eri vaihtoehtoa kalasta lihaan ja kasviksiin.Mahatautia emme ole saaneet,meille riitti pelkkä hotellin ruoka,on niin runsasta ja hyvää.
      Apinat juoksentelee vapaasti hotellialueella,mutta ei niistä ole haittaa.altaalla kun on kannattaa laittaa pienemmät tavarat kassiin,muutaman kerran näimme kun apina vei pöydältä toisten tavaroita...ruokkia niitä ei saa.
      Hepatiitti ja malaria on pakolliset.malaria lääkkeenä olemme ottaneet Lariamia,eikä ole tullut mitään sivuvaikutuksia.
      Ostoksia emme paljon tehneet,ei oikein ollut mitään ostettavaa.
      Retkillä käytimme suomalaista Anua joka tekee ihan kivoja retkiä ja on vähän edullisempi kun matkatoimistot.Teimme myös itse retkiä ottamalla kuskin päiväksi.
      hotellissa on ns.maksukortti systeemi johon kaikki ostokset menee ja sitä voi käydä sitten välillä maksamassa pois,helppoa kun ei tarvi pelata rahan kanssa.
      Rahaa vaihdoimme myös hotellissa.

    • pian taas sinne

      -lämmintä on ,mutta illaksi kannattaa ottaa jotain pitkää puseroa ja huivia.
      -maitohappotabuja kannattaa syödä jo viikko ennen matkaa ja matkan ajan.
      -älkää jättäkö yöksi uikkareita ja pyyhkeitä parvekkeelle.
      -hotellin nettiyhteys surkea, mutta pääkadun vierestä löytyy nettibaari.
      -hotellissa on isot rantapyyhkeet, joten omia ei välttämätä tarvitse ollenkaan mukaan. pyytäkää siivoojalta rantapyyhkeet jos ei ole huoneessa.
      -jos saatte huoneen mistä ette tykkää (esim. hotellin reunamuurin vierestä) VAATIKAA heti parempaa huonetta!
      -hotellissa koruliike ja pieni vaateputiikki, mistä löytyi jotain pientä ostettavaa.

    • soon come

      Rahanmenoa aika vaikea arvioida, ihan riippuu kuinka tykkäätte tuhlata. Jotkut laittavat siellä ruokaan 2€/pvä, toiset min. 10€/ateria! Kaikkea tuolta väliltä ja varmasti enemmänkin jos haluaa. Hotellin lähellä on paljon kalliita turistiravintoloita, ihan hyviäkin. Rahanvaihtopisteitä on joka nurkalla. Kauempana (kävelymatkan päässä) on sitten pienempiäkin ja edullisempia ruokapaikkoja. Syökää ehdottomasti ainakin domodaa, yassaa ja benachinia.

      Paikallisbusseilla on helppo kulkea. Kimppataksit myös halpoja. Shoppaillessa rahat ovat menneet tauluihin, kankaisiin, koruihin, vaatteisiin, laukkuihin, kenkiin, puuesineisiin, mausteisiin yms.

      "Retkillä" ollaan käyty ihan itsenäisesti ilman mitään oppaita tms. Älkää ihmeessä jämähtäkö vain hotellialueelle!

    • qg

      Juuri näin! ÄLKÄÄ JÄÄKÖ HOTELLIALUEILLE! Menkää ns. normaaliympyröihin,siellä ei tarvi olla varuillaan ja siellä se oikea Gambia on upeine ihmisineen!KOLOI,KOTU,Kairaba avenue jne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe