Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

paras toppapuku?

toppis

millainen on hyvä toppapuku 1.5-vuotiaalle? Onko joku merkki jolla aina laadukas puku? Mietin ticket to heaven puvun ostoa,mutten taida uskaltaa ostaa sokkona. Onko esim. Lindexin puvut kylmiä tms? Ja typerin kysymys ikinä: tuleeko talvella toppahaalarin päälle kurahousut jos on tosi märkä keli/loskainen?

9

1751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      joo laita kurahousut jos on tosi "märkää" lunta. ja ite tykkäsin name it merkin haalareista,paksuja ja lapsen helppo liikkua.

    • Haaaaaa

      Meillä lämpimin ja kestävin on ollut Rasavilin haalari, jossa alaosa on Corduraa.

    • :)

      Meillä oli Pampulan puku viime talvena ja oli hyvä sekä lämmin!

    • yhden äiti

      Meillä oli viime talvena REMU haalari. Alkutalvesta/loppusyksystä serkkujen vanha, 100 kertaa pesty eli ei enää ihan niin lämmin ja talveksi uudempi (vain yhden talven käytössä ollut). Tykättiin, lämmin ja muutenkin mieluinen. Lumikeleillä ei pidetty kurahousuja (haalari pitää veden). Sen sijaan kurakeilillä pidettiin kurahousuja, jotta haalari ei tarvinnut pestä niin usein.

    • kolmenmammaaa

      Kröhöm! Kolmen oman ( hoitolasten) kokemuksella sanon, että parhaat puvut on: Ticket to heaven (nyk. ticket outdoor), Polarn o. pyret ja molo kids. Nuo ovat varmasti hyviä ja niissä hyvät jälleenmyynti arvot, tosin myös alkuperäinen hinta tosi iso, mutta myös hintansa väärtejä.

      Toki muitakin hyviä haalareita on, mutta niissä vähän laatu, ominaisuudet ym. vaihtelee laidasta laitaan ja ei voi ihan 100% varma olla mitä tuleman pitää...

      Näistä merkeistä on sekä huonoja että hyviä kokemuksia: Reima, Remu, Jonathan, lassie, Lindex, Kappahl, h&m, everton.

      Vinkiksi meidän lasten ostoslista:
      kallis toppahaalari (ticket, molo tai polarn) käytetään talvella VAIN lumisena aikana.
      kaksiosainen toppapuku kahdilla housuilla (housut kuluvat ennen lumien tuloa, mutta myytäväksi jää edes takki). Kahdet housut tarvitsee loskasäiden takia. (meillä kaksiosainenkin yleensä joku kalliimpi puku, mutta varahousut esim. lindexistä tms.
      Hienompi takki (kauppaan, autoon ym. ei niin paksu kuin ulkoilutakki). Tähän takkiin ei tarvitse niitä teknisiä ominaisuuksia niin paljoa.

      • ,....

        itse kävin tänään juuri ostamassa tytölle hienostelutalvitakin kappahlista. Juurikin mm. ostosreissuja varten. Tarkoituksena ostaa vielä kunnon toppapuku ehkäpä reimalta ja tietty housut tuota takkia varten. Varmaan tulee ostettua joku toinenkin halvempi toppahaalari tai kaksiosainen puku.


    • edullista.blogspot.f

      Heips!
      Itse en eskari-ikäisellä pojallani ole ikinä halunnut käyttää kuravaatteita kunnon pukujen päällä. Hän on niin hikoava, että kosteussuojapuvut Ticketiltä tai Reimatecit ovat menneet sellaisenaan. Vähän olen tarhassa joutunut asiasta "tappelemaan". Mutta hei, nuo kunnon puvut kestävät 1,5 h rankkasadetta tai lätäkössä istumista.

      Itselläni on aina ollut ainakin Ticketin puku ja usein kakkosena käytetty Reimatec. Molemmat laadukkaita, mutta Ticketin ulkonäkö on NIIN paljon parempi.

      Vinkkejä edullisiin hankintoihin (mm. tilaukset suoraan Tanskasta Ticketin tehtaalta puoleen hintaan) voit lukea blogistani "Niin paljon taas säästin...." osoitteessa:

      edullista.blogspot.fi

      Olen iloinen kaikista kommenteista ja lukijoista!

      Onnea talvivaatehankintoihin!

      Sanna

    • o<kh<0

      Meillä ollut 5 v.tytöllä kaikki haalarit Reimatec :aa. Eipä tarvitse kurahousuja kun on kunnon haalari!

    • Pettynyt Molo Kids

      Meillä ollut POPia, Reimaa, Tickettiä ja MOLO Kidsiä. Ainoa johon ollaan oltu todella pettyneitä on tuo kallein: MOLO Kids. Saumateipit irtoili ja vetoketju oli huono.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe