Onko Almera perseestä?

Mr Almerako

Ajattelin ostaa Almeran kun näyttäs halvalla saavan 2006 mallistakin alta kymppitonnin. Mites onko järkivehje vai perseestä. Ainakin näyttää hyvältä verrattuna vaikka Noteen.

Kiitteli vastauksista jo ennakkoon:)

16

827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ps

      Meillä ollut Almera vuodesta 2004 alkaen, ja nyt mittarissa 87000 km. Ainakaan toistaiseksi ei vielä mitään ongelmia...

    • Allu 1.8..

      Itsellä ollut pari vuotta vanhempi jo useamman vuoden (viimeisin facelifti). Mielestäni nimenomaan järkivehje. Luotettavasti on toiminut ja pitänyt pintansa, ei ruostetta. Viimeistely ei ole ihan Mersun luokkaa eikä edes parhaiden japsejen luokkaa, mutta ajaa asiansa. Katsastuksissa ei ole ollut huomautettavaa. Allu on kotoisa ja konstailematon ajettava ja kestopäälysteellä jopa ihan hyvä. Alusta on ikäänkuin kaksijakoinen. Jousitus on pintakova ja montut tuntuu, mutta toisaalta sitten pohjaa aika pienissäkin montuissa. Myös vaihteensiirto on hiukan epätäsmällinen (keppi ei ole kovin jämäkkä käteen) mutta vaihteet löytyy kuitenkin helposti. Itse olen ollut kuitenkin tyytyväinen nimenomaan luotettavuuteen ja siihen, ettei ruoste tunnu purevan. Myös talvella on lähtenyt käyntiin ja pelannut moitteetta.

    • engliscar

      Englantilainen ei osaa autoa tehdä, öljyä syö tuhottomasti. Moottoriremontti 100 tuhannen välein. Ennen synny kesti niin kauan että pohja lahoi alta, mitä nyt muutama kumiletku piti konehuoneeseen laittaa.

    • EI HYVÄ

      Älä osta Almeraa, ylettömän huonosti tehty ja sähköiltään Ladan veroinen. Mulla oli 05 malli ja aina jotain vikaa, kalliiksi tuli.

    • datsun2

      Suosittelen sunnya, varsinki b11 1.5 moottorilla!! n13 ja n14 ei oo nii hyviä. b11 voi joutua hitsaamaan alustaa mutta ei oo vakavaa. tekniikka järempää parempi ku almeroissa

    • vilu4

      eiku japanista mut kasattu kuninkas kunnas laatu peli mut ei kannata maksaa liikaa sunnyt oli ihan rimpuloita on tekniikka hiukan kehittynyt japseillakin kun vertaa 100a:han

    • otsikkoon vastaus

      KYLLÄ TODELLAKIN ON, TÄYSIN ......STÄ

    • j vaisaari

      Japanilaiset auto on tavalliseen käyttöön oman kokemmuksen mukaan ok

    • Foooord

      Ihottuman niistä japsi autoista saa , pysy erossa. Osta eurooppalainen niin ei kutise.

    • alllu06

      Meillä on 2006-mallinen Almera 1.5 sedan. Luonnehtisin sitä "harmaaksi ja tylsäksi autoksi", mutta se toimii aina. Pajalla ei ole tarvinnut käydä kuin normaaleissa vuosihuolloissa. Samaan aikaan on perheessä ollut myös samanikäisiä saksalaisia autoja mm. Ford ja niitä on kyllä jotunut korjuuttamaan milloin minkäkin vian takia.

      Mutta mitä Almeraan tulee niin tässä jotain plussia ja miinuksia.

      Luotettava ja toimitavarma.
      Maltillinen polttoaineenkulutus.

      - Koneessa saisi olla enemmän potkua, mutta tälläkin ehtii kunhan vähän ennakoi ja vaivatta Allu saavuttaa kaikki suomessa sallitut nopeudet.

      - Ajotuntuma on omaan makuun vähän hutera. Tosin olen tottunut isompiin autoihin. Kyllä tälläkin on tiellä pysytty ja huonompiakin olen ajanut.

      - Meidän vaunussa on ns. "parempi" varustelu, johon kuuluu radion nappuloihin yhdistetyt ilmastoinnin/tuuletuksen säädöt. Ajon aikana tämän mysteerion käyttö on jokseenkin hankalaa ja vie turhaan huomiota pois liikenteestä. Nappulota pitää painella täsmälleen oikeassa järjestyksessä ja seurata silmä kovana näytön informaatiota halutun toiminnan saavuttamiseksi.

      Almera on normaaliin tieliikennekäyttöön hyvin soveltuva huoleton auto, joka ei herätä suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Oman kokemuksen perusteella voin suositella.

    • HKKJV

      ALMERA ON TUULIPUKUKANSAN LEMPI AUTOJA.

    • Almera on ykk...kakk

      Perusvarma auto,jota monet kehuvat siitä syystä,ettei liikoja herkkuja ole sähköisissä jutuissa tarjolla.Yksinkertainen (=halpa)huoltaa ja käyttää.

    • EN KEHU !

      Oli Almera 05 onneton räppänä ja aina vikaa, etenkin sähkövikoja. Nykyinen Juke on valitettavasti osoittautunut Almeran kaltaiseksi ja kohta Nissanin romu menee vaihtoon. Ihmettelen suuresti miten muka jotkut ovat päässeet satojatuhansia kilsoja huoletta Nissaneilla, omani kun ovat olleet yhtenään pajalla.

      • En minäkään!

        Jätit mainitsematta sen, että nuohan ruostuvat hetkessä :)


    • 2003 allu käytössä

      Edullinen hankkia ja osat on halpoja. Ainut ongelma on ettei niitä osia usein tarvi hankkia, joten ei tule se osien halpuus iloksi. 2-ovinen on kaikkein lujin, ainakin mikäli on uskominen nissanin huoltomiehiin.

      Ei syö moottoriöljyä. Öljyn joutuu vaihtamaan, jos uutta öljyä haluaa koneeseen. Olen ajanut samoilla öljyillä jo 32000km, eikä silti ole öljy vajentunut. Taitaa olla pakko viedä auto huoltoon öljynvaihdon takia (200000km mittarissa). WV:ssä ei tätä ongelmaa, öljyä saa lisäillä 5000 km välein, jopa 1000km:n joihinkin. Longlife öljynvaihtokin siis tehdään vain suodattimen uusimisen vuoksi wv:hen 50000km:n välein juuri tämän vuoksi.

    • asdf234asdf234

      osta ruostesuojattu almera n15 japanissa valmistettu. et kadu. älä kuitenkaan mihin tahansa hintaan. Ainoa vika.. ottaa tuulta noin 120 kmh. unohda kaikki mikä on tehty euroopassa tai kadut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe