Aloita kauppatieteen opintosi heti – ilman pääsykoetta!

Joberate

HELBUS on uusi yksityinen vaihtoehto kauppatieteen opiskeluun.

HELBUSissa voit lukea kauppakorkeakoulujen tyypilliseen kauppatieteen kandidaatin tutkintoon kuuluvat tärkeimmät kurssit noin puolessatoista vuodessa ja siirtyä sen jälkeen työelämään rakentamaan uraasi.

Opiskelijavalinta HELBUSiin tapahtuu pääosin hakijan valmiuksia ja tavoitteita kartoittavien essee kysymysten ja haastattelun perustella. Hakuaika päättyy perjantaina 14.9.


HELBUS tarjoaa korkeatasoista kauppatieteellistä opetusta

HELBUS on Helsingin kauppakorkeakoulun entisen rehtorin, professori (emeritus) Veikko Jääskeläisen perustama yhtiö. Veikko Jääskeläinen on uransa aikana käynnistänyt neljä BBA- tai MBA-ohjelmaa Suomeen, Koreaan ja Singaporeen. Hän on perustanut mm. Helsingin kauppakorkeakoulun arvostetut MBA- ja Executive MBA-ohjelmat. Veikko Jääskeläinen toimii HELBUSin Academic Deaninä.

HELBUSin toimitusjohtaja on tohtori Kari Jääskeläinen. Voit ottaa Kariin yhteyttä missä tahansa asiassa: p. 040 501 7627, sähköposti: [email protected]. Toimistomme sijaitsee Westendin liikekeskuksessa, Westendintie 99-101 C 42. (Luennot pidetään Markkinointi-instituutin tiloissa Töölöntullinkatu 6:ssa.)

HELBUSissa sinua opettavat yhdeksästä eri maasta ja kymmenestä eri yliopistosta tulevat vierailevat professorit. Suoritat kaksikymmentä tyypillisen kauppatieteen kandidaatin tutkinnon keskeistä kurssia englannin kielellä.

Tällaisen koulutuksen merkityksestä kertoo Finnair Flight Academyn toimitusjohtajan Mikko K Salmisen tarina. Hän suoritti ensimmäisenä tutkintonaan HELBUSin Academic Deanin Veikko Jääskeläisen vuonna 1989 Mikkeliin perustaman Helsinki School of Economicsin BBA-ohjelman ja kertoo ohjelman merkityksestä urallaan seuraavaa:

”The HSE International BBA embarked my journey into the world like I had never experienced before. The highest academic standards coupled with international faculty from the best b-schools set a footprint that I have been able to leverage throughout my career. The modular learning structure and curriculum covers all areas of contemporary business and the combination of lectures, group work and presentations is the closest simulation of real life business that one can get in a classroom. During the past 20 years I have been fortunate to capitalize on my BBA learning experiences across different industries and geographies – not mention the power lifelong professional and personal relationships that I truly value as my greatest asset in paving the past and the future.”

Voit halutessasi täydentää HELBUSin Associate of Arts in Business ohjelman englantilaiseksi kandidaatin tutkinnoksi.

Suoritettuasi HELBUSin Associate of Arts in Business tutkinnon sinulla on kolmevuotisesta kandidaatin tutkinnosta kahden vuoden opintoja vastaava määrä suoritettuna. Tämän jälkeen voit mennä töihin tai halutesasi voit hakea englantilaiseen yliopistoon kolmanneksi vuodeksi opiskelemaan siellä englantilaisen kandidaatin tutkinnon loppuun. Sillä todistuksela voit edelleen hakea suomalaiseen tai ulkomaiseen maisterinohjelmaan ja saada myös valtion virkoihin vaaditavan pätevyyden.

Lataa hakulomake täältä: http://joberate.com/redirect/url/4b8a-3d-3d-5b-cf55b2

3

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koska saan aloittaa

      Mainostamista keskustelupalstalla (jonka käyttöehdot kieltävät mainostamisen). Todella uskottavaa, tekee heti mieli ilmoittautua...

    • 6789

      Harhaanjohtavaa mainontaa taas Helsingin Sanomissa 2.4.2016. Toivon, että koulutuksern hakevat ymmärtävät sekä sen että eivät saa "kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa" ja osaavat arvioida sitä minkälaisesta koulutuksesta on kyse (ei arvosanavaatimuksia, ei mitään mainintaa millä koulutuksellla voi hakea, ei pääsykoetta).

    • Anonyymi

      Tunkekaa hanuriinne tämä helbus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe