Minon finland oy

kärsher 2012

Myy puhelinmyynnillä raskaankaluston pesuaineita lupaamalla kylkiäisenä esim. Nokia lumia puhelimen.Ei kannata ostaa mitään tältä huijari firmalta.Kauppaehdot eivät toteudu.

46

4665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EN osta puh myyjiltä

      Koskee myös montaa muuta puhelimessa ylikallista pesuainetta myyvää firmaa.Kylkiäisiä tarjolla etelänmatkasta(osta itse lennot) taulutelkkariin.Kerran erehdyin kokeeksi tilaamaan kannullisen pesuainetta,lasku tuli,tuotetta ei tullut.Laskun sain peruttua,työtä siinä oli kun ei firmasta kukaan tahtonut vastata puhelimeen...Viikko tämän jälkeen edustaja soitteli(vaikka olin firmaan sanonut ettei tarvii ikinä soitella) et mikä ongelma?EI halunnut edes ymmärtää...

    • Tyytyväinen asiakas.

      Noissa kylkiäisissä on monesti asiakkaiden kannsa väärinkäsityksiä johtuen siitä, että asiakas kyllä kuulee tarjottavan kylkiäisen ja tuotteen, mutta unohtaa että puhelun aikana on sovittu kylkiäisten tulevan laskujen maksujen jälkeen. Tarkkavaisuutta molemmilta osa puolilta. Itse olen kyllä saanu puhelimeni vaikka jouduinkin sitä odottamaan kuukauden ja sain siihen vielä kivan yllätyksen minonilta odotusajan vuoksi. Juttelin tässä erään myyjän kanssa asiasta ja sanoo että valitettavan usein näin tapahtuu, koska moni unohtaa että tavara tulee laskun maksun jälkeen. Siitä sitten ku myyjä koittaa tavoittaa asiakasta että tavara tulee myohässä tai muita ongelmia, ei asiakas enään vastaa puhelimeen koska tuohtunut ja luullut tullunsa huijatuksi.

      • huijarit puhelimessa

        noloa mainostaa itseaan taalla....eiko mee kaupaks muuten ja tarkkaavaisuutta etta alkaa vaan ostako mitaan ylikallista pas..kun wurtilta tai mista tahansa muualta saa halvemmalla ihan tasmalleen samat aineet.Hinta vaan on 110 kertaa halvempi.


    • Edelleenkään en osta

      Tossa edellä mainitsemassani tapauksessa(sen verran aikaa ettei kylkiäisiä silloin tarjoiltu)oli kysymys siitä ettei tilattua pesuainetta ollut näkynyt,laskussa oli toimituspäivä ja se oli silloin kun tavaran olisi pitänyt tulla.

    • Träskändaa

      Tulee muuten luureille,elokuvalipuille,ulkomasanmatkoille ja painepesureille ja tauluteeveille hintaa. nano tekniikkaan perustuva aine kuulemma pesee ihan itsestään ja on testattu ja yms yms. olen pyytänyt näyttämään aineillaan kaluston pesua meillekin ja ei vaan kuulu herroja paikalle. toinen samanlainen on veepee service. jos ootte tekin ostamatta noilta, niin noi myyjätkin toivottavasti pääsee kunnon firmoihin töihin. mullakin on työluurissa varmaan kymmenen "älä vastaa" nimeä kaupparatsuilta. miksi ne vittu jaksaa härnätä jos onkin muutaman auton virma?!? -peekooseudulla on monta hyvää kauppaa josta saa suodattimien ja jarruhihnojen lisäksi sen kympin pänikän trefoilia tai wurtin pinelineä ihan kohtuudella, toisin kuin näitten käänteentekvien kauppureiden pesuaine joka panee muijaakin 90euroa litraa. saatana sentään kun panee vihaksi.

    • Valmet 71

      No hyvää ja halpaa on hankala nykypäivänä yhdistää, eikä minon kyllä pelkkiä puhelimia kauppaa, oikeita aineita oikeaan tarkotukseen. Ja eihän tämä ole toki halvin muttei kalliinkaan pesuaine, mutta toimii niinku sanotaan. Ostan jatkossakin vaikka isofirma ei minulla olekaan niin aineet on hyviä ja määrät sopivia, ilman puhelimia tai telkkareitakaan. Ja olen minäkin wurttilaista käyttänyt ja en moita mutta tehopesu toimii paremmin ja käytössä halvempi.

      • K

        Onkohan joku sekoittanut Minon globaliin, jumalauta on röyhkeetä porukkaa! Siellä ne kauppaa ja yrittää pakottaa ostamaan väkisin. Sitten lupaa lomaa ties minne etelän lämpöön ja 5 tähden hotelliin, mutta a) hotelli on jossai huitsin vitun nevadassa ja 5 tähteä nähnykkää ja b) ei siihen kerrottu että lentoliput ei kuulu hintaan ja c) pesuaineella ei pese edes mattoja. Paskaa kalliissa kuorissa. Minon toki on myös hintavaa, mutta toimii ja ainakaan mulle riittää pelkät aineet ilman puhelinta tai matkaa. Enään en suostu ottamaan kun toimivaa pesuainetta. en puhelinta tai matkaa.


      • pHUH4321
        K kirjoitti:

        Onkohan joku sekoittanut Minon globaliin, jumalauta on röyhkeetä porukkaa! Siellä ne kauppaa ja yrittää pakottaa ostamaan väkisin. Sitten lupaa lomaa ties minne etelän lämpöön ja 5 tähden hotelliin, mutta a) hotelli on jossai huitsin vitun nevadassa ja 5 tähteä nähnykkää ja b) ei siihen kerrottu että lentoliput ei kuulu hintaan ja c) pesuaineella ei pese edes mattoja. Paskaa kalliissa kuorissa. Minon toki on myös hintavaa, mutta toimii ja ainakaan mulle riittää pelkät aineet ilman puhelinta tai matkaa. Enään en suostu ottamaan kun toimivaa pesuainetta. en puhelinta tai matkaa.

        Onko menny puurot ja vellit sekasin?Minon noita"Maksa ite matkat"-matkoja tarjoaa.


      • 548
        pHUH4321 kirjoitti:

        Onko menny puurot ja vellit sekasin?Minon noita"Maksa ite matkat"-matkoja tarjoaa.

        On vissiin, Global on se joka noita matkoja tarjoaa eikä kukaan muu!!!


      • 20+1
        548 kirjoitti:

        On vissiin, Global on se joka noita matkoja tarjoaa eikä kukaan muu!!!

        Höpö höpö. Minon.


      • keukeu2

        etä viitti tänne tulla keu omaa firmaa , todella avutonta,hävetkää niin ja peukuttaa vielä lisäks...huhuh


      • kielto puhelimeen

        mainostakkaaa vaikka lehessa ihtianne..


    • nauraa saa

      Ompas jännä keskustelu.. :D

    • No saa nauraa

      Mulle on tarjonnut molemmat.Globalilta kun soittavat niin kertovat soittavansa Globalin tehtaalta.Kuitenkin kun tarpeeksi huudatin myyntityttöä,niin se myönsi olevansa töissä Suomessa jossain call-centerissä eikä ollut ikinä käynyt kys.tehtaalla,kertoi tehtaan olevan jossain,muistaakseni Ruotsissa.

      • NiPo

        Muistat väärin.


      • sikalan ukko

        Ettei olis mennyt vellit ja puurot kerran taas sekasin, sien ruottis on se joku riitta joka paukuttaa tulee, kerran sitä kookospohjasta velliä ostin 50L laittoivat 100L.No maksoin sen niin 3kk jälkeen tuli 100L lisää. Koitimme sinne veliukon kanssa soitella mut kukaan ei vastaa enään luuriin.

        Viking production tai siihen suuntaan


    • Halpaa pesuainetta

      NO tuskin se Globalin tehdas missään Erottajalla Stadissa on.Heidän sivunsa kertovat toimistojensa sijaitsevan Erottajalla ja Thaimaassa.Sivuilla ei kerrota mitään pesuaineista eikä missä ne on tehty.Pikainen Googletus kertoi että tästä yrityksestä on ollut keskusteluja ennenkin mutta ne on jostain syystä poistettu.

      • 2+12

        Miten toi liittyy Minon Finlandiin?


      • Puhdas kalju

        Edukkista se pesuaiine tosiaan, pitää vaan osata laimentaa ja lukeaa käyttöohjeet ja käyttää kaikkia aineita oikein !
        Itse olin siellä Thaimaassa paikanpäällä käymässäkin tilaajamatkalla,
        kyseinen firma maksoi lennot ja majoituksen.

        Kaksi viikkoa siinä vierähti mukavasti ja on edelleen niin puhdas olo että oikein puistattaa.
        Pesun kestäviä Thai tyttöjä hyöri ympärillä pesemässä selkää firman omilla pesuaineilla.
        Kaikki paikatkin kiiltää vieläkin kalju mukaan lukien.


    • Litkua

      Molemmat kauppavat yhtä kalliita pesuaineita,yhtä typerillä kylkiäisillä ja tyhmillä myyntipuheilla.

    • Järki käteen.

      Jos ostan wurtin pinelineä ja täräytän sitä 1/5 litraa saan 25 litrasta sen 125 litraa valmista tavaraa, ja hintaa purkilla se 80e. ja käyttislitra 80 senttiä.
      Ostan minonilta esim 25l tehopesuu, hintaan 350e. Aine on 1/50 litraa, eli riittosampaa ku tuo wurtin. käyttislitra 28 senttiä per litra, eli reilusti yli puolet halvempaa. Siitä saa sen 1250litraa valmista.Jos yksinkertanen maatilan ukko ymmärtää noitte päällä nii kyllä pitäs nuorienki kloppien pikkusen osata laskia missä säästää ja missä ei.
      tuosta vielä tietoa kans pinelinesta.
      http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/258451-Varoittava-esimerkki-PineLine-pesuaineen-käytöstä

      • tsetsioniiuy

        Global groupit ja nää Minonit sun muut keskittyy busineksessään vaan ja ainoastaan vedätykseen, ostamalla 60 l esim globbalin tehopesu.ultra.extrasupermaailamanparasta pesuainetta tms hintaan 990,- eur plus alvi on pesuaineen hinta heille kannuineen n 90 eur, miettikää MIKÄ KATE ? Huh huh, minkä helv. takia pitää ottaa kaupanpäälle jotain telkkareita ja muka etelänmatkoja. Näitä soittoja tulee ihan liian usein ja ostan vain semmoisesta firmasta, missä luvataan kaupanpäälle yhtiön omia tuotteita, millä on oikeastikkin käyttöä.


      • pinelinehalvempi

        säälittävää myyntipuhetta...


      • monoa perseeseen

        höpöphöpöö ,käyttis on tietokoneessas.S..nan huijarit.Minon on keksitty kauppanimi jonkun tehtaan aineelle jota saa varmaan kaupaskin paljon halvemmalla. Kyselin muutamalta tehtaalta niin pari euroa litra saa litkua kun litkua.Miksi maksaa enempää?


    • buha78haa

      osta telkku, saat pesuainetta, osta matka etelään, saat huuhteluvahaa, hahahahahahhahahhahah

    • älöjärvi

      Skubasta ostan finnelox pesuainetta,toimii ja ei ole hinnan kirosis.kuka saatana maksaa 600 e 40litrasta nanotekniikan maailman parhaimmasta litkusta ja saa motonetin painepesurin kaupan päälle? noi pitäis saada aisoihin tollaset soittelijat.

    • tvw5

      Minon Finland Oy on kyllä täyttä paskaa. Kärrää nuoria ihmisiä Thaimaahan myymään pesuainetta, ensin luvataan työviisumi, ja 2500e (n.palkka) mollin sivuilla. Sitten ihmiset iloisena lähtevät thaikkuihin, jossa saadaan selville että työskennellään ilman viisumia. Eli, ei makseta veroja Suomeen eikä Thaikkuihin.
      Palkka on alle 500e/kuukaudessa ja kun sanot itsesi irti, et saa loppu palkkaa, etkä voi kenellekkään tästä valittaa sillä huijjattinhan sinut töihin viisumilla, mitä ei sitten ollutkaan. Toivottavasti joku joskus ottaa ohjat omiin käsiinsä ja ilmiantaa heidän pari toimistoaan Thaikkulasta..

      Hauskaa on se kuinka Minonin porukkaa haukkuu globalia koko ajan, mutta niillä onkin työviisumi hommat kunnossa!

    • mr Bkk 1978

      Hmm..nojoo joka firma thaimaasaha lupaa siis jos puhutaa puhelinmyynti firmoista liikoja, siis viisumien ja pohjapalkan suhteen. Mutta en tiedä kyllä ketään joka minonilla alle 500e tai edes alle 1000e kk tienaa. Tiiän paljon jengiä ketä siellä toissä on mutta ihan tyytyväisiä tyohonsä ovat olleet. Viisumeista en muista mitä viisumeita käyttävät, luulisi ainakin osalle olevan tyoviisumit. Tuossa firmassa ei sentään uhkailla että isot pahat motoristi pojat tulevat ja lyovät jäihin jos saat kenkää ja lopputilin, ja monet tuhannet eurot jäävät sisään, ainakin eräällä firmalla joka niitä televisoita ja etelänmatkoja siellä bkk kauppaa..

      • hahaha

        Sulla ei selvästikkään ole työkokemusta Minonilta tai ehkäpä sittenkin olet minon leivissä! Kaksi ihanaa vaihtoehtoa.


      • joopajoo12341

        samat miehet tai naiset minon ja global ja muutkin tod.näk ja ne jotka kehuu on ilmeisesti omistajat ja työntekijät haukkuu,.....


    • Alanmies1

      Kannattaa opetella myymään niitä tuotteita, niin sit saat ehkä siitä rahaakin. Turha siitä täällä on itkeä. Kannattaa ottaa aluks faktoista selvää ennen ku tulee tänne jauhaa täyttä kuraa.

      • pennn1

        Mulle soitti kans ruotsista joku riitta käheällä äänellä, olikohan just joku Viking produktion ja yritti myydä jotain tosi kallista kookospohjaista ja tietenkin ympäristöystävällistä pesuainetta, kymmenen kertaa kun sanoin ei niin kysyi että mikä valaistus teillä on tallilla, sanoin hölmönä että loisteputket ja siitäkö se rumba taas alko, alko mamma myymään loisteputkia ja vois toiset ottaa varastoon ku ne menettää parhaan tehonsa vuodessa:) Sanoin että ei tarvii enään soitella, no, soittelihan se monet kerrat, aloin vasten tapojani lyömään luuria korvaan. Nyt ei ole enää kahteen vuoteen kuulunut.


    • launosist

      Mitä vähemmän arvon kollegat ostatte ylipäätään mitään puhelinmyynnin tiimoilta, tuette samalla kotimaassa toimivia ihan rehellisiä toimijoita. esim lähin raskaankaluston varaosaliike myy ihan kohtuuhintaan pesuaineen jolla saa kuorma tai linjuriauton puhtaaksi.

    • abcdefgjghfgh

      Niitä kylkiäisinä luvattuja tuotteita ei saa ennen kun on maksanut laskun.Kaikki on tullut mitä kylkiäisinä on luvattu kun maksaa laskun ajallaan.

      • kylkiäinenlumia

        näkis vaan....


    • träskändaa

      Huomaatteko kun joku keskustelusta nokkiinsa ottanu on alapeukuttanut kommenttejeja puhelinmyyntiä vvastaan. hyi teitä!

    • huijarit puhelimessa

      surkeeta tulla tänne kehumaan omaa surkeeta bisnestään...huijareitahan nää on hyvin pitkälle kaikki ja taimaassa todella on oltava työluvat kunnossa, joku narauttaa niin on 24h aikaa lähteä kunhan ensin maksaa sakot,voipi joutua putkaankin,riippuu poliisista ja auringon asennosta...palkat jää saamatta tasapuolisesti molemmissa maissa .älkää hyvät ihmiset ostako ja älkää hyvät ihmiset menkö noille töihin huijattavaksi!

    • ei todellakaan

      näin on

    • äETSä98987

      Mietityttää myös se että okei, tämä nanotekninen pesuaine jonka sekoitussuhde on jotain 1:200 olisikin mahdollinen niin eiköhän noi aineet olisi jo esim wurtilla/ tai jollain muilla suurilla merkeillä jo myynnissä ollut jo pitkään? :)

      • tosi on

        Asiallinen kommentti ja totta tosiaan.Miksi?


    • Pineline014

      Ota asioista ensiksi selvää ja tuu sitten jakelemaan viisauksia seossuhteista. Wurthin aineet hirveetä kuraa vuodesta toiseen, vanhalla maineella ratsastetaan.

    • Urpojenkohtauspaikka

      Koska wurtin ei kannata tuommoisia aineita tehdä. Ne myy halvalla kuraa ja kun seos suhteet ovat pienet niitä purkkeja kuluu enemmän ja vaikka se purnukka maksaa 80€ niin niitä joutuu hakemaan useamman vuodessa ja loppujen lopuksi kurasta on maksanu sika hinnan. Tämä on asia, mitä suurin osa ihmisistä ei ole tajunnut. Tämän takia wurtti myy huonoilla suhteilla kura ainetta.

      Se on jännä juttu kaikkialla suoli24 palstalla. Kun joku haukkuu firmaa niin hän on aina oikeassa. Kun joku puolustaa firmaa hän on pomo tai myyntimies. Mistä näitä urpoja löytyy jotka oikeesti uskoo mitä täällä kirjotetaa? Suoli24 on pelkästään luusereiden kohtauspaikka jossa elämässä epäonnistuneet ääliöt haukkuvat kilvan rehellisiä yrittäjiä, hävetkää!!!!

      • hahahahahahahaha

        rehellisiä yrittäjiä ,sitten vielä ilkeette valehdellakin kaupan päälle...siinäpä kylkiäinen


    • hahahahahahahahaha

      ja sitten tuli loppu...Minon konkurssiin....hahahahahahahaha

    • voite

      Täysin huijausta koko touhu lähettää aineita vaikka ei ole tilannut ja sitten korkolasku jos et maksa

    • Anonyymi

      Olin itse firmassa töissä 2011-2012. Thaimaassa bangkokissa oli meillä toimisto. Puhelimitse myytiin tosiaan mm. Pesuaineita, jäähdytinnesteitä yms. Ja ihan järkyttävän kalliilla hinnalla, onhan tuotteilla oltava kova kate että pystytään maksamaan palkkaa myyjille, meillä kun oli pelkkä provisiopalkka. Kaikesta myynnistä sai provikkaa 20% jos et saanut myytyä mitään niin palkka on 0€/kk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe