Rasittavin koirapuistoilijatyyppi?

Kullervoinen

Oma "suosikkini" on ns. juontaja. Hän selostaa lapsellisesti lässyttäen koiransa tai koiriensa jokaista liikettä ja katsoo välillä toisia ihmisiä kuin odottaen myötätuntoista nyökyttelyä tai jotain kommenttia.

"Niiiin voi että kun sinä Niksu haluaisit purra sitä Naksun luuta mutta kun se on minulla täällä taskussa. Niiiin voi että haistaahan se kihi-kihi. Voi kun sillä on turkki niin pörheänä tänään kun ennen lähtöä harjattiin. Naksuuu et kai sinä vain ole tekemässä pahojasi niin mitäs me sovittiin. Nyt se loukkaantui kun minä moitin voi että kun se on niin tarkkakuuloinen. Niksu vaan rapsuttaa niiin."

42

922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuolo Tuonela

      Toinen on tää tyyppiä hysteerikko, jolle pitää jokaisen puistossa olijan selvitellä että onko koirat uroita vai naarita ja nuoria vai aikuisia. Sitten kun hysteerikko koiransa kanssa uskaltautuu sisään, ei tietenkään tapahdu mitään erikoista.

    • voivoimitämeininkii

      just noi kummatki. parhain oli kerran se ku yks veemäinen ukko mikä aina kulkee nenä pystys ja luulee itestään ja koirastaan hieman liikoja, kehuu kaikille jotka on puistossa, meitä oli reilu kymmenen, kehuu ja kehuu koiraansa just nii kauan ettei ketää jaksa enää kuunnella... no siinä kehuu ja sit sen täydellinen piski alkaaki käyttäytyy dominoivasti ja aggresiivisesti...öööhhh, kyllä jäi ukko hiljaseks :DDDDD MÄ EN VOINU KU RÄVÄHTÄÄ ARMOTTOMAAN NAURUUN

      • höpsistä

        junteilla on nuo huvit vähissä :)

        ööö..ku ku :)
        voi hyvää päivää


      • Mene nukkumaan
        höpsistä kirjoitti:

        junteilla on nuo huvit vähissä :)

        ööö..ku ku :)
        voi hyvää päivää

        Mitä höpötät? Toihan oli hyvä juttu.


    • 10+9

      Rasittavimmat koirapuistotyypit ovat sellaisia, jotka ajattelevat samalla lailla kuin tuo toisen viestin kirjoittaja: "Mitään ei saa kysyä, ei ikää, ei sukupuolta tai mitään käyttäytymisestä, pitää tulla vain puistoon ja päästää koira irti niin katsotaan kuinka sitten käy!"

      ARGH

      • ai mää vai

        Samaa mieltä 10 9 kanssa. En näe mitään "hysteeristä" siinä, että kysyy esim. onko puistossa uroksia, päinvastoin. Aika hemmetin oleellinen kysymys, jos sattuu omistamaan dominoivan uroksen. Koira voi tulla loistavasti toimeen narttujen ja pentujen kanssa, mutta ei siedä minkäänlaista haastamista muilta uroksilta.
        Omani on juuri sellainen, joten taatusti kysyn ensin ja jätän sitten suosiolla menemättä, jos siellä uroksia jo on. On vain oikein ja vastuullista selvittää asiat ennen puistoon menoa eikä sitten tarvi katua jälkeenpäin.
        Koskaan ei, niissä kahdessa rähinässä jotka meille sattunut puistossa, koirani kuitenkaan purrut haastajaansa, mutta kova rähinä ja painiminen ja oma koirani päällimmäisenä ison kokonsa vuoksi. Silti sellainen lasketaan agressiivisuudeksi, joten en viitsi mennä sinne urosten omistajien joukkoon hankkimaan vihollisia, vaikka koirani ei heidän koiriaan purisikaan. Alistaminenkin riittää, koska se näyttää ja kuulostaa pahalta.
        Kysyn myös portille ilmaantuvalta heti, ennen kuin ehtii sisälle, onko uros vai narttu ja jos uros, niin pyydän aikaa saada oma hihnaan ja että pääsemme toisesta portista ulos. Todella harvoin kukaan silloin rynnii sisälle, vaan ystävällisesti odottavat sen puoli minuuttia.


      • Luetun ymmärtäminen

        Luepa se toinen viesti nyt ihan tarkkaan ja kommentoi vasta sitten.

        "Sitten kun hysteerikko koiransa kanssa uskaltautuu sisään, ei tietenkään tapahdu mitään erikoista."

        Jos tulee kiltin hännänheiluttajan kanssa puistoon mutta pitää joka kerta kuulustelun, on kyllä hysteerinen.


      • Turhaa piikittelyä
        Luetun ymmärtäminen kirjoitti:

        Luepa se toinen viesti nyt ihan tarkkaan ja kommentoi vasta sitten.

        "Sitten kun hysteerikko koiransa kanssa uskaltautuu sisään, ei tietenkään tapahdu mitään erikoista."

        Jos tulee kiltin hännänheiluttajan kanssa puistoon mutta pitää joka kerta kuulustelun, on kyllä hysteerinen.

        Tajusit varmaan kuitenkin kirjoittajan pointit?


    • Älä juorua

      Ärsyttävin puistoilija tyyppi on juoruilija. Tämä tyyppi esittää kiinnostunutta ja ystävällistä kaikille, "kuulustelee" kaikki asiat ja sitten juoruaa ne muille selän takana. Itse en ole mitenkään avoin luonne, niin eipä ole tullut omista asioista hänelle kertoiltua, mutta kuullut kyllä muiden puistoilijoiden kotioloista ihan tarpeeksi. Ei kiinnosta, kiitos vaan. Pidä, saatana, omana tietonasi esille tonkimasi jutut muista ihmisistä. Haluan vain koirani leikkivän siellä muiden koirien kanssa, Jätä meidät rauhaan, saatan tyrkky.

      • Älä juorua

        S**tanan tyrkky (korjaus)


      • joopajoo
        Älä juorua kirjoitti:

        S**tanan tyrkky (korjaus)

        Eniten ärsyttää kaikki lantalaiset jotka täällä keksimällä keksii tarinoita , omista pirun pienistä ympyröistään .

        Lopettakaa ja hankkikaa elämä


    • Yrittäisit edes

      Ärsyttävin koirapuistoilija on (yleensä) mies, joka ei tervehdi, antaa huonosti koulutetun koiransa terrorisoida muita, ei komenna sitä tai jos komentaa niin pahoinpitelee koiraansa samalla, polttaa ketjussa, murahtelee jos häneltä kysyy jotain, tuntuu vihaavan kaikkia muita paikallaolijoita ja suuttuu jos hänelle sanoo, ettei koiraa saa pahoinpidellä.
      Toinen yhtä ärsyttävä tyyppi on myös mies, jolla pieni koira, jota päin ei muut koirat saa edes hengittää, sillä se saattaa saada trauman ja hän, suuri mies, suojelee sitä kaikelta pahalta.
      Naisten kanssa, vaikka olisivatkin vastaavanlaisia idiootteja, voi yleensä kuitenkin puhua asioista ja saada sovun aikaiseksi, miesten kanssa ei =/

    • Dobercollie

      Yleisin tyyppi on kiilusilmä raskaansarjan koiraharrastaja, joka ei ainoastaan ulkoiluta koiraansa, vaan taustalla on halu alleviivata asioita toisten koiranomistajien nähden. Käydään puistossa ikään kuin näyttämässä, kuinka oikeaoppinen koiranomistaja sitä ollaan.

      Jatkuva touhottaminen ja vouhottaminen tympii erityisesti, kun haluaisi vain käydä pitkän työpäivän jälkeen koiran kanssa puistossa ilman fanatismia.

      • Leppoisuutta peliin

        Niin paljon mielenterveyteen liityviä ongelmia .
        No , ehkä tämä on paras paikka kuitenkin purkaa niitä.

        Parempi täällä kuin koirapuistossa


    • 19

      Vihaan niitä tyyppejä jotka katsoo hitaasti nenän vartta pitkin ensin koiraa, sitten omistajaa ja sitten taas koiraa ja poistuvat paikalta mitään sanomatta ja nokka niin pystyssä että puuhun meinaa törmätä! Jos tällainen tyyppi sattuu kulkemaan pareittain tai ryhmissä, yleensä tämä paikalta poistuminen on siivitetty kovaäänisellä supinalla ja kohti nyökyttelyllä. Huh huh.. Tämä "riitti" on kyllä tuttu muistakin harrastuspaikoista missä yleensä suurinosa ihmisistä on naisia..

    • omissaoloissa

      mun ei tarvi lisätä tähän mitää ku mä en välitä muista koirista enkä muista ihmisistä puistossa, mä menen sinne viettää mukavaa aikaa koirani kanssa. itse käveskelen siellä ja koirani syö siellä ruohoa ja yleensä kävelee minun kanssa , välillä leikkii muiden kanssa. en sosialisoi muiden kanssa muuten ku moikkaamalla. itse olen asiakaspalvelutyössä ja koirapuisto on mulle rentoutumis paikka...

    • ee32

      Harmitontahan tuollainen on. Pipoa löyhemmälle, niin elämä ei käy niin rasittavaksi :)

    • määmäämääkin

      Ai mää vai nimimerkin koira on juuri se mitä vihaan eniten.

      Tiedetään että uroksella on halua pompottaa mutta ei olla osattu/haluttu puuttua siihen ja mennään siitä huolimatta puistoon, ja voivotellaan kun joku hyvinkäyttäytyvä uros liittyy seuraan. Voivoi kun meidän musti on "vähän" dominoiva jne. Tekisi mieleni joka kerta näyttää mammalle miten sitä mustia voisi komentaa (enkä nyt todella tarkoita minkään valtakunnan väkivaltaa jos joku niin kuvittelee). Mutta siitähän se riemu repeäisi, mamma saisi sydärin kun joku muu osaisikin paremmin....

      • Ai mää vai?

        Luitko viestiäni ollenkaan? Vai mistä johtuu, että kirjoitat aivan asian vierestä? Koirani on hyvin koulutettu ja pärjään sen kanssa mainiosti. En mene puistoon jos siellä uroksia, ja se riittää harmien ehkäisyksi ihan hienosti. Kukaan ei tästä kärsi (paitsi sinä näköjään) vaan koirani on onnellinen ja reipas ja tottelevainen.
        Voit vihata minua ihan rauhassa, tiedän tyyppisi, olet mainittu jo kahdesti tässä ketjussa, nimimerkit 19 ja Dobercollie kirjoittivat hyvin osuvasti juuri sinusta.


    • Aidat nurin

      Koirapuistossa ilmeisesti näkyy koko koiranharrastajie kerho, laidasta laitaan. Mukaan saattaa mahtua joku kivakin, mutta enimmäkseen, kateellisia, turhautuneita, pienipäisiä ihmisiä.
      Suurin osa niistä kaupunkilaisia, tottakai.

      • Koirajutut ei kiinno

        Itse käyn koirapuistossa joka päivä, mutta en ole koiraharrastaja.

        Koira on kaverini, ei mikään harrastusväline.


    • fgfgfhghfg

      MInusta rasittavimmat koirapuistotyypit on välinpitämättömiä ja epäsosiaalisia.

      Ja ne mukavimmat höpöttelijät jotka seuraa koiransa touhuja ja puuttuvat siihen jos tarvetta. Huumorintajuiset.

      Ihan kauhea kokemus oli joskus kun tuli äiti lapsineen ja koirineen ja sitä kiljuntaa ja riekuntaa..kaikkien huomio meni äitiin joka draamakuningattaren lailla kiljui joka asiasta lapsilleen ja toi vielä rattaatkin keskelle koirapuistoa. Menimme pois hiljakseen. :( Ja yleensä tulen kaikkien kanssa toimeen mutta nyt ahdisti..

      • AnneliEDi

        Oon kyllä vahvasti sitä mieltä että lapset pois koirapuistoista! Ei mekään viedä koiria lasten leikkipuistoihin.


    • NiceAndEasy

      - Yhden koirakirjan lukeneet, ns. "kaiken koirista tietävät", jotka juoruilee toisista koirista ja omistajista selän takana älyämättä, että todellisuudessa itse joutuvat naurunalaiseksi.
      - Korkkareissa ja käsilaukku kainalossa puistoilevat, joille on Iiiik, kamalaa kun tulee kuratassun jälki tai kuolaa tms vaatteisiin.
      - Ne omistajat jotka kieltää kaiken muiden koirilta, mutta omilta ei mitään ja pelkäävät pikku kullannupulleen sattuvan jotain normaaleissa leikeissä.
      - Ne jotka tuovat koiransa puistoon, istuttavat viereensä, eivätkä anna koiran liikahtaa vierestään koko puistoilun aikana.

    • HILJAA!!!!!!!

      Aamuvarhaisella, klo 5-7, kaksi tai useampi hillittömästi räksyttävä koira asuintalojen läheisyydessä olevassa koirapuistossa. Omistaja istuu penkillä eikä edes yritä komentaa koiriaan hiljaseksi, ja miksi yrittäisikään, eihän ne tottele, kun ei ole koulutettukaan. Siinä kaikkein ärsyttävin koirapuistossa käyvä tyyppi. Saa idioottimaisuudellaan puiston suljettavaksi ja sitten ei enää kukaan voi sitä käyttää.

      • häh???

        Meneekö joku dorka oikeasti aamu viiden aikaan puistoon koiriensa kanssa?


      • Oikeesti? Oikeesti?
        häh??? kirjoitti:

        Meneekö joku dorka oikeasti aamu viiden aikaan puistoon koiriensa kanssa?

        Asiat tarvii näköjään sanoa kahteen kertaan ennenkun ne tajutaan :)

        Asiat tarvii näköjään sanoa kahteen kertaan ennenkun ne tajutaan :)


    • määmäämääkin

      Olet kyllä harvinaisen erehtynyt :D Ja taisit vielä vetäistä palkokasvin nenoseen! Osui ja upposi?

      Omasta puolestani voin kertoa että ikinä en ole puistosta mitään sanomatta poistunut tai muutenkaan epäkohteliaasti käyttäytynyt, koirani on kyllä nuoruusvuosiensa ajamana joskus ollut epäkohtelias mutta siihen on minulla omistajana ollut velvollisuus puuttua. Ja olenkin puuttunut, kuten kaikkien muidenkin kuuluisi, eikä se että omani on opetettu olemaan siivosti kaikkien piskien, ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta, tee minusta mitään nokkapystyssä elostelijaa :D

      Ihme tyyppejä.

      Kouluttakaa ne "dominoivat uroksenne" ja jos ei jostain syystä onnistu niin pallit pois vaan. Ei ole koirallekaan kivaa joutua koko ajan pullistelemaan kun mammasta ei siihen ole.

      • wtff?

        Nenoseen? Elostelija? Mamma?
        Miltä vuosikymmeneltä sun sanastosi oikein on? xD


    • omista asioista huol

      omissa oloissa- nimimerkin kanssa samaa mieltä, mä olen omissa oloissa myös puistossa en kummempia juttele muiden kanssa tervehdin tietty... koirani on erittäin itsenäinen, on sosiaalinen eli ei riitele eikä dominoi eikä mitään, mutta ei ole niitä leikkisimpiä koiria, joten ku muut kinastelee ja leikkii , me ollaan omissa oloissa koirani kanssa, ja välillä omanikin innsotuu leikkii, mutta yleensä on mun kanssa... en puutu muiden koirien ja omistahien juttuihin, ENKÄ VARSINKAA KUUNTELE JUORUJA JA KAKAN PUHUMISTA SELÄN TAKANA! en puutu koirien välisiin tappeluihin, pidän vaan omasta koirastani huolen että sille ei tehä mitää eikä se tee muille. näin ei ole päässy 7v aikana käymää kertaakaa. kiusaajat koirani saa parilla haukulla pois. ja sillo jos joku tulee kiusaa koiraani en puutu siihen ellei oo verisestä matsista kyse, muuten annan koirien itse selvittää. monella koiralla vaan on jo kunnioitus kylläkin omaa koiraani kohtaan ihan jo iän takia...

    • Juntski

      Täpinöijät, jotka kulkevat koirankoulutusliivi yllään ja yrittävät verkostoitua muiden kanssa perustamalla puistokohtaisia yhdistyksiä jne. Sitten nämä samat tyypit laativat omia sääntöjään puistoon ja teippailevat niitä koskevia kehoituksia ja ohjeita puiston ilmoitustaulut täyteen. Näin ainakin täällä brahiksella

    • Mulkut vituttaa

      Mua ärsyttää ihan suunnattomasti sellaset ihmiset, jotka ajattelee, että kyllä HÄNEN uroskoiransa saa nylkyttää jokaista nelijalkaista joka puistossa sattuu sillä hetkellä olemaan niin paljon kun huvittaa. Ja jos erehtyy ilmoittamaan, että vois vähän kattoa, ettei koiransa aiheuta häiriötä muille, niin siitäkös se riemu syntyy, kun kyllähän koirat selvittää itse välinsä! (voisko joku kertoa mulle, miten esim alle puolivuotias keskikokoinen pentu selvittää välinsä viisvuotiaan norsun kokoisen uroksen kanssa.....?)

      Tai sitten, kuten joku muukin jo mainitsi, että tuodaan se koira sinne puistoon, mutta sitten kukaan muu koira ei saa lähestyä tätä yhtä koiraa. Ja auta armias, jos koirat saa juoksuhepulin, ja ku Rakkaat Haukut on kieltänyt kaiken koiria kiihdyttävän, koska se aiheuttaa koiralle stressiä, eikä koira saa siksi ikinä koskaan missään tilanteessa vaan irrotella, niin se on ihan hirvee katastrofi, varsinkin jos joku jahtaa juuri tätä kauhean herkkää koiraa!

      Ja erityisesti mua ärsyttää ihan äärettömän paljon se, että vaikka koira oliskin kiltti ja hyväntahtoinen, niin miks helvetissä sinne koirapuistoon pitää tulla tuhannen päissään, perseet olalla ja pussikaljaa kassillinen mukana....?
      Ja sit alkaa yleensä se saatannallinen vaahtoominen siitä, kuinka hänen koira on niin ja niin pätevä siinä ja siina, ja kato nyt, ku se nylkyttää sun koiraa, eikös olekin hulvatonta, mut älä saatana anna koiras edes murahtaa mun koiralle tosta käytöksestä tai saatana tapan sen.........

      • Tajuat vanhana miksi

        Sä oot yks mulkku joku vituttaa mua.


      • wtff?

        Joo, känni-idiootit kaljoineen ja säälittävine koirineen ovat kyllä sitä koirapuiston pohjasakkaa.. Itse en siedä heitä yhtään ja lähden pois, vaikka heidän kuuluisi poistua. Mutta ajattelen että silloin ainakin heidän koira-parkansa saavat olla ulkona eikä sisällä melussa ja tupakansavussa.


    • Ollaan ihmisiksi

      Tää on hauska keskustelu :)

      Kaiken tietävät koiran omistajat ärsyttää. Ja ne jotka höpisee niitä näitä.

    • Koiralle parasta

      Enpä taida vieläkään mennä koirapuistoon. Täähän on pahempaa porukkaa kuin leikkipuiston äiteet.

      • YesImafemaleandproud

        Mitäs menet leikkipuistoon koiras kanssa. Ilmankos ne "äiteet" siellä hermostuu.


    • Hahahahahaaa!

      Kaikki muut paitsi minä,voisi tähän suoraan vastata meistä jokainen.

    • ent.puistoilija

      Äidit lapsineen on ensimmäisenä listalla.
      Se on koirapuisto ei mikään lapsiparkki.

      Arvostelevat koiranomistajat.
      Hienoa jos koirasi osaa tuplavoltin, seisoo suorassa ja minun koirani kun vain heiluttaa häntää. Tämä on koirapuisto ei mikään koiranäyttely. Ja kyllä koirani haukkuu, se on koira.

      Omistajat joilla koira egonjatkeena.
      Yleensä nuoria miehiä, isoine koirineen jotka eivät siedä toisia koiria ja sinne puistoon on pakko änkeä jotta muut 10 koiranomistajaa poistuvat paikalta, koska eivät halua koirillensa sattuvan mitään.
      Näihin yleensä tepsii jos puistossa hyvällä tuurilla iso äijä koiransa kanssa käskee nuoren kundin poistumaan hyvän sään aikana.

      Parhaita puistoilijoita on ollut aikuiset miehet. Sosiaalisia, hauskoja ja asiallisia.

      Tämähän on vain minun kokemukseni.

    • Miehet on parhaita ja naiset pahimpia..

    • Tää liittyy aiheesee

      Olin koirapuistos jja näin yhen komeen miehen siel

      • tihihihi

        Harmi et se on naimisissa ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe