Lennolle vauvan kanssa

bebek

Hei! Olisko jollakin antaa vinkkejä lennolle 9kk vauvan kanssa? :) Ollaan lähdössä Turkkiin 3 viikon lomalle. Miten olette viihdyttäneet vauvoja lennon aikana? Voiko lentokoneeseen ottaa vauvalle pilttipurkkeja ja maitoa mukaan ja miten paljon? Kiitos kaikista asiallisista vastauksista! :)

7

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoh hoijaa

      taa näitä....eikö jo entiset kirjoitukset antaneet vastauksia näihin uusavuttomien kysymyksiin. Ensikin 9 kk ikäistä ei edes pitäisi viedä Turkkiin mutta itsekkäät vanhemmat tahtoo...ilman että vauva saa sanoa mitään ja muut matkustaja parat kun 4 tuntia koneessa sitä huutoa kuuntelee. Kyllä kai se on selvää että jos 9 kk ei nuku niin sitten hän huutaa...ei kai nyt 9 kk ikäistä voi mitenkään viihdyttää? Ruokaa voit ottaa niin paljon kuin haluat....5 kg on tosin max mutta muuten kyllä.
      Turkki ei ole vauvan paikka...tätä mieltä olen.

    • bebek

      Mieheni on turkkilainen ja minun mielestä meillä on oikeus mennä näyttämään vauvaa miehen perheelle, kun he eivät ole häntä nähneet vielä ollenkaan!!!!!!!! Sen takia vähät välitän siitä, jos muita matkustajia vauvamme itku haittaa. Vauvallamme on oikeus tavata toiset isovanhempansa!!

      Joten jätä kommentoimatta, jos et asioista paremmin tiedä! JA mielestäni kirjoitin tuohon aloitusviestiin, että vain ASIALLISIA viestejä kiitos!!

      • voi voi

        Niin se on yleensä on että vanhemmat vähät välittää että heidän vauvansa pilaa myös muiden matkalaisten matkan...joskus tuntuu että jopa ihan nauttivat....
        Finnair./info voit kyllä lukea mitä saa ottaa ja kuinka paljon...kerroit että olette menossa lomalle ettekä sukulaisiin....vauvan kanssa ei kyllä matkasta lomaa tulekkaan ja turkkilaiset miehet ei paljon vauvoja hoida...se tiedetään.


      • bebek
        voi voi kirjoitti:

        Niin se on yleensä on että vanhemmat vähät välittää että heidän vauvansa pilaa myös muiden matkalaisten matkan...joskus tuntuu että jopa ihan nauttivat....
        Finnair./info voit kyllä lukea mitä saa ottaa ja kuinka paljon...kerroit että olette menossa lomalle ettekä sukulaisiin....vauvan kanssa ei kyllä matkasta lomaa tulekkaan ja turkkilaiset miehet ei paljon vauvoja hoida...se tiedetään.

        No milläs me sitten päästäisi sukulaisia tapaamaan, jos ei lentämällä?!!!?? Turkkiin lento ei ole niin pitkä ja vauvamme on aina ollut tosi rauhallinen, että tuskin edes lentomatkan aikana itkeekään. Ja onneksi lentomme on Turkish Airlinesin lento. Sillä lennolla on varmasti myös turkkilaisia, jotka ovat PALJON lapsirakkaampia kuin suomalaiset, heitä tuskin pieni itku edes haittaa!! Ja mistä sinä tiedät, miten paljon minun mieheni vauvaamme hoitaa!! ja se asia ei edes sinulle kuulu!!! Lomasta voi nauttia myös vauvan kanssa! :)

        ASIALLISIA VASTAUKSIA KIITOS!!


    • Milla

      Heippa!
      Olimme viime talvena Egyptissä, kun poikamme oli 7 kk. Matka sujui loistavasti! Poika otti lennon aikana kahdet päikkärit, söi tuttia, joten korviinkaan ei sitten ilmeisesti ottanut. Jos lapsi ei syö tuttia, mutta imetät vielä, niin anna rintaa nousut ja laskut ;)
      Meillä ei paljon viihdykettä tarvinnut, kun päikkärit meni sopivasti. Meillä oli lastenruokia mukana (aamupuuro ja lämmin ateria hedelmäsoseita). Ruoat kannattaa antaa lentoemännille/stuerteille hyvissä ajoin, koska heillä on ainoana lämmityskeinona vesi, mikä ei ole tulikuumaa, joten lämmitys kestää. Meillä oli mennen tullen ystävällisiä kanssamatkustajia, jotka viihdyttivät lasta ihallessaan häntä ;) Lennoilla oli kyllä tosi paljon vauvoja, enkä kuullut kenenkään yltiömäärin huutavan. Oma rento asenne auttaa, niin lapsikin on rento :)
      Ateriat söimme miehen kanssa vuorotellen, koneen henkilökunta kysyikin ystävällisesti, haluammeko toisen ruoan vähän myöhemmin: kelloa soittamalla toivat sitten toisenkin ruoan.
      Ota mukaan maissinaksuja, leluja, kirjoja -mistä vauva nauttii! Kyllä matka hyvin menee! Ihanaa matkaa!

      • bebek

        Kiitos paljon sinulle asiallisesta vastauksesta! :)


    • werso12

      Milla antoikin jo hyviä käytännön vinkkejä, joihin minullakaan ei ole kovinkaan paljon lisättävää. Me on tehty ruokailun kanssa niin, että toinen syö ja toinen vanhempi menee vauvan kanssa sinne vessojen eteen (jossa on enempi tilaa) sen ajaksi viihdyttämään lasta, jotta toinen voi syödä rauhassa. Ainakin meillä vauvan käsi kun yritti kokoajan tarttua ruokiin jos lapsen kanssa istui ruokailevan vanhemman vieressä.

      Ja kyllä me ainakin on lapsen kanssa kävelty koneen käytävillä, ettei ihan kokoaikaa tarvitse sylissä istua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe