En saa Skypeä toimimaan

Talex

Osaako joku auttaa. AsensinSkypen ja antaa tällaisen tekstin, eikä Skype toimi.

"Skype Home ei ole käytettävissä
Skype Home ei ole käytettävissä juuri nyt. Tarkista uutisesi ja hälytyksesi myöhemmin.

Keskustelun aloittaminen on helppoa Skypessä:

Valitse kontakti ja ala jutella
Soittonäppäinten avulla voit soittaa puhelimeen tai kännykkään tai lähettää tekstarin."

Mitä pitäisi tehdä?
En pysty soitamaan kenellekään eikä ketään pysty soittamaan minulle. Käytän XP:tä. Ja olen koitanut asentaa skypen uusiksi... mutta ei auta.

9

836

Vastaukset

 • sama ongelma MISSÄ VIKA ?!

 • Odotan vastausta edelliseen, mutta tähän ehkä osaan vastata :D Olette luultavasti offline tilassa, koittakaa vaiht2aa tilanne online :D

 • Sama vika enkä ole offline

 • Ostin Windovs 8 läppärin.Asensin itse koneen.Pääsen skypeen hallintasivulle, mutta shattia en saa näkyviin.Vastauksena tulee, että minulla jo olisi skype.Mikä vikana?

  • ootko katsonut joka ikisen tiedoston ettei siellä oo toista skypeä, tai ootko koittanu poistaa sen skypen joka paikasta missä se on ja ladata uudelleen sen?


  • Nyt toimii.Hain ladattavan skypen. Tämä uusi w.8 sekoitti minua.Alussa klikkaamani skypemerkki ohjasi sivulle. jossa kaupataan muuta skypeen liittyvää aineistoa.


 • se tulee mulle ainaki aina ku netti on huono. tai sitte toinen on että ku laitan sen päälle nii pitää oottaa vähän aikaa että se alkaa toimiin, en joudu ootaan yleensä ees 3 minuuttia enempää. kattokaa googlesta ja youtubesta miks se tekee niin.

 • hyvä että toimii

 • No mulla tämä sama viesti tuli yhtäkkiä, ja se on paukannut tuohon noin viikon ajan. Muilla laitteilla se toimii normaalisti, muttei macilla.

  Ehkä Jumala yrittää sanoa että Skype on saatanasta (mikkisoftaa) ja että paska tulee poistaa lopullisesti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  55
  661
 2. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  64
  658
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  36
  588