En saa Skypeä toimimaan

Talex

Osaako joku auttaa. AsensinSkypen ja antaa tällaisen tekstin, eikä Skype toimi.

"Skype Home ei ole käytettävissä
Skype Home ei ole käytettävissä juuri nyt. Tarkista uutisesi ja hälytyksesi myöhemmin.

Keskustelun aloittaminen on helppoa Skypessä:

Valitse kontakti ja ala jutella
Soittonäppäinten avulla voit soittaa puhelimeen tai kännykkään tai lähettää tekstarin."

Mitä pitäisi tehdä?
En pysty soitamaan kenellekään eikä ketään pysty soittamaan minulle. Käytän XP:tä. Ja olen koitanut asentaa skypen uusiksi... mutta ei auta.

9

864

  Vastaukset

  • sama ongelma MISSÄ VIKA ?!

  • Odotan vastausta edelliseen, mutta tähän ehkä osaan vastata :D Olette luultavasti offline tilassa, koittakaa vaiht2aa tilanne online :D

  • Sama vika enkä ole offline

  • Ostin Windovs 8 läppärin.Asensin itse koneen.Pääsen skypeen hallintasivulle, mutta shattia en saa näkyviin.Vastauksena tulee, että minulla jo olisi skype.Mikä vikana?

   • ootko katsonut joka ikisen tiedoston ettei siellä oo toista skypeä, tai ootko koittanu poistaa sen skypen joka paikasta missä se on ja ladata uudelleen sen?


   • Nyt toimii.Hain ladattavan skypen. Tämä uusi w.8 sekoitti minua.Alussa klikkaamani skypemerkki ohjasi sivulle. jossa kaupataan muuta skypeen liittyvää aineistoa.


  • se tulee mulle ainaki aina ku netti on huono. tai sitte toinen on että ku laitan sen päälle nii pitää oottaa vähän aikaa että se alkaa toimiin, en joudu ootaan yleensä ees 3 minuuttia enempää. kattokaa googlesta ja youtubesta miks se tekee niin.

  • hyvä että toimii

  • No mulla tämä sama viesti tuli yhtäkkiä, ja se on paukannut tuohon noin viikon ajan. Muilla laitteilla se toimii normaalisti, muttei macilla.

   Ehkä Jumala yrittää sanoa että Skype on saatanasta (mikkisoftaa) ja että paska tulee poistaa lopullisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12062
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7649