Vaimo antoi vieraalle

Rauha maassa

Vaimoni on kolmekymppinen, minua 10 v nuorempi ja seksuaalisesti varsin aktiivinen. Hän työskentelee firmassa, joka järjestää tuon tuostakin asiakastilaisuuksia ja sellaisesta oli nytkin kyse, kun hän pukeutui nähteni sangen seksikkäisiin asusteisiin.
Olin syvässä unessa, mutta kuulin unen läpi vaimon tulevan kotiin joskus aamuyöllä ja nousin vuoteesta, kun hän kiroili vessassa. Syynä oli lyhyesti kerrottuna se, että hänelle oli lauettu sisään. Heidi katseli pikkupöksyjään, jotka olivat tahmeat siemennesteestä ja päästi suustaan sellaisia sanoja, joita ei ollut aiemmin käyttänyt. Oliko kondomi mennyt rikki vai mies ottanut sen pois hänen huomaamattaan, sitä hän ei tiennyt.
Talutin hänet sänkyyn, vedin kainalooni ja pyysin kertomaan kaiken tapahtuneesta lupaamalla pysyä rauhallisena, olipa asia millainen tahansa.

"Tulin juoneeksi tavallista enemmän. Eräs mustaihoinen amerikkalaismies piti minulle seuraa ja houkutteli jatkoille hotelliinsa. Mies vaikutti erittäin kivalta, oli kohtelias ja paljon muuta. Hänellä puheittensa mukaan oli oma perhe jenkeissä, mitä en epäillyt. Sitten homma repesi käsistä, kun ajattelin miehen mustaa lemmenasetta. Minua alkoi naitattaa, eikä aikaakaan, kun mentiin sänkyyn. Parittelimme kahdesti ja se tuntuu vieläkin. Nousin pukeutumaan ja painuin ulos miehen tilattua minulle taksin hotellin ovelle. Tunsin vasta kotimatkalla, että pöksyni muuttuivat tahmeiksi ja näin syyn vasta täällä".

Vaimo alkoi tuhertaa itkua syystä, että pelkäsi pamahtavansa paksuksi mustasta miehestä. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut, mutta sain kuulla hänen antaneen monelle miehelle vastaavien asiakastilaisuuksien jälkeen.

62

36964

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • juuu...

   Ihanaa niin meilläkin vaimo käy vieraissa, Kiihottaa kovasti.

  • neon

   Kiihottaa kovasti, lisää hyvää luettavaa

   • Nahjus

    Minunki vaimo antaa kovin lahjakkaasti , mutta minut jättää tyystin ilman


  • Sex and ...

   Ei tuo mitään uutta,meidän firman asiakas/privaattilaisuuksissa ei nuorten rouvien ole tarvinnut hakea mustaa makkaraa vaan valkoista on ollut tarjolla omasta takaa ja hyvin kelvannut.

   Tunnen toki itsekin syyllisyyttä mutta naimisiin en mene koska mahdollinen tuleva vaimoni voisi olla myös "yhteishyvä".

  • what-i-do-now

   minulla on ongelma! pieni pippelini ei mahdu kultakalan tiukkaan vaginaan, mitä teen?

   • sghsfhshhrhts

    no työnnä perseeseen?


  • Bisnes is sexy

   Entä kuinka moni mies on toiminut huorana antaessaan naisasiakkaille munaa?

   • Anonyymi

    Tottakait on toimittu ja toimitaan edelleen!


  • Vaimollani on myös samanlainen luontaisetu. Koulutettavia ryhmiä tulee euroopan ulkopuolelta. Miehiä jotka eivat uudestaan tule suomeen...

  • salainen tunnustus

   oli kiihottava tarina lukea, monia miehiä kiihottaa kun vaimo on vieraan kanssa ja tuo siemenet sisällään kotiin.

   • aviomies28

    käyn itse aivan tulikuumana aina kun vaimo on nainut vieraan kanssa ilman kumia ja vaimo on todellakin huomannut sen .ensimmäisessä yhdynnässä vieraspanon jälkeen laukean vaimoni sisään aina jo ensimmäisillä työnnöillä.Erityisesti kiihoittaa se,että rouvani ei käytä mitään ehkäisyä. Meillä ei ole vielä lapsia,mutta tulevasuudesta ei tiedä.toisaalta on kyllä älytöntä ottaa riski mutta kiihoitun vain ihan älyttömästi kun näen toisen miehen panevan vaimoani.


   • raskaaksiko

    Kyllä se vieras siemen laittaa näköjään vipinää sänkypuuhiin,olen itse huomannut saman.


   • Anonyymi
    aviomies28 kirjoitti:

    käyn itse aivan tulikuumana aina kun vaimo on nainut vieraan kanssa ilman kumia ja vaimo on todellakin huomannut sen .ensimmäisessä yhdynnässä vieraspanon jälkeen laukean vaimoni sisään aina jo ensimmäisillä työnnöillä.Erityisesti kiihoittaa se,että rouvani ei käytä mitään ehkäisyä. Meillä ei ole vielä lapsia,mutta tulevasuudesta ei tiedä.toisaalta on kyllä älytöntä ottaa riski mutta kiihoitun vain ihan älyttömästi kun näen toisen miehen panevan vaimoani.

    Oma rouvani tuli raskaaksi parinvaihdossa kaksi vuotta sitten, se opetti kyllä laittamaan ehkäisyn kuntoon, nyt voi vieras laskea vapaasti siemenet vaimooni.


  • Vähä Kade?

   Sinulla on ihana vaimo. Olisin sinuna hyvilläni, kun kelpaa toisillekkin. Kuitenkin huolehtikaa ehkäisystä ja tautitartunnoista!

  • aloh

   mulle kävi melkein samoin. ei sentään kumi ollu unohtunu. mutta vieraissa kävi. tosin ite otin aamulla kaapista vaatteita ja läksin hotelliin. kaikkia vaatteitani en koskaan saanut syystä tai toisesta.

  • mikolat

   Sama on ongelma täällä.Vaimo saa reisuillaan kuitenkin tänään jämsässä.Hän sanoo etei hän yhden miehen vuoksi jää puutteeseen.Hän antaa mielellään ,kun vaan saa vierasta pilluunsa.Hän on 45-n.50 hän on nuorekas alap.
   Ei meidä tarvitse olla huolissaan jolemme saa mahtumaan sisään aina löytyy auttaja joka onnistuu tällä saralla.Kunhan vaan muistavat kumin käytön etei vieras saa perillistä se ,kun on tarjolla tiukka piluisilla naisilla.
   Oletko jo kauan kampaillut asian kanssa.Mistä itse saat tyydytyksen runkaako vaimosi sinua?

  • HalusinKimppaSeksiä

   Minulla vaimo haluaa nykyään kimppapanoja kahdelta mieheltä. Alussa halusin itse kimppaa vaimon ja kaverin kanssa.
   Vaimoni suostui mielikseni muutaman kerran.
   Sitten tuli stoppi ja sain valita joko lopetamme kimppanainnin tai jatkamme pitempään koska vaimonikin on alkanut haluta kahta miestä ja useamman miehen kanssa.
   Halusin kaiken uhallakin jatkaa kimppakivaa ja nyt Meillä on kaksi vakituista miestä ja sitten satunnaisempia miehiä mukana sängyssämme.

  • KimppaSuhteemme

   Vaimon vakipano minun lapsuudenystävä on nainut vaimoani yhtä kauan kuin minäkin.
   Iskimme kimppanaisen tansseista ja naimme kimpassa häntä 4 kuukautta.
   Minua ei häirinnyt kimppanainnit koska halusin sitä itsekin.
   Muutimme yhteen naisen kanssa ystäväni oli muutossa mukana auttamassa.
   Keskustelimme jatkon säännöistä kolmistaan.
   Tulimme siihen tulokseen että ystävämme saa naida morsiaintani vapaasti kuten aiemminkin.
   Aikoinaan häissämme kaveri oli bestmaninani.
   Hääyöksi hotellin hääsviittiin pyysin kaverimme mukaan naimaan tuoretta rouvaa.
   Naimme vaimoani koko yön kimpassa.
   Hääkuvia on omaan käyttöön ja sellaisia joita voi näyttää myös vieraillekin.

   • Avustaja-apu

    Työskentelen itse vapaaehtoisena maahanmuuttaja pakolaisten avustajana eli vierailen heidän kodeissaan ja katson että arki alkaa sujua ja autan erilaisten asioiden hoidossa ym. Asunnoissa asuu yleensä 2-3 henkilöä,miehiä siis. Siinä vieraillessa miehet ovat kovasti kaivanneet naisseuraa ja sen puutteesta valitelleet. Ovat sitten rohkaistuneet pyytämään minulta seksiä ja olenkin siihen suostunut. Nautin seksistä muutenkin paljon ja mielelläni olen heidän tarpeitaan alkanut tyydyttää. Otan heiltä suihin ja runkkaan ja annan nussia . Vuoron perään ovat nuoret miehet panneet kiimaisina monta kertaa peräkkäin kun vihdoin naista saavat. Olen 42 v ja runsasmuotoinen blondi joten olen heille eksoottista pantavaa. Olen myös huomannut että he eivät ole juurikaan saaneet naista nuolla ja se on heille uutta ja ihanaa. Ihana pilu,ihana pilu,he hokevat kun ovat upottaneet nenänsä ja kielensä pilluuni(eikä ole muuten mikään paljas vaan kunnon pöheikkö) ovat upottaneet nenänsä puskaan ja oikein antaumuksella haistelleet naisen tuoksuja ja maistelleet makuja. Kerrankin yksi parikympinen poika nuoli puoli tuntia pilluani,oli kuulemma niin ihanaa. Sana on kiirinyt heidän keskuudessaan että heillä on sellainen avustaja joka antaa nussia ja välillä kun olen johonkin asuntoon mennyt niin on ollut viisikin pakolaismiestä paikalla. Olen nauttinut valtavasti kun olen saanut heidän pantavanaan olla. Nuoret poikaset nussivat niin kiimaisina ja himokkaina perä jälkeen. Makaan vaan sängyllä ja kun yksi saa homman loppuun niin toinen tulee päälleni ja alkaa jyystää ja muut katsovat vierestä ja kopeloivat tissejä tai antavat munaa imettäväksi. Mitäpä sitä voi nainen enempää haluta kuin näin jakamattoman huomion nuorilta miehiltä. Olenkin pyytänyt lisää avustettavia miehiä joiden luona käyn heitä tyydyttämässä ja sanonut heille että kertovat myös kavereilleen jotka eivät kuulu minun hoidettavieni piiriin mutta voivat pyytää heitä asunnollen aina kun tulen paikalle niin hoitelen sitten kyllä kaikki paikalla olevat pojat. Mitä enemmän sen parempi minulle en voi vastustaa kiimaisia miehiä. Huomenna olisi taas tarjolla munaa ainakin kolme on paikalla,toivottavasti enemmänkin.


   • Apu

    Oi miten ihanaa. Minäkin olen näille pakolaismiehille muutamaan kertaan antautunut kun ovat tulleet juttelemaan jossain ja yrittäneet hieman rintoja kopeloida ja peppua puristella.Olen 21 v nainen. Olemme sitten etsineet jonkin paikan ulkoa jossa voi olla rauhassa ja siellä on miehet sitten riisuneet housuni ja ottaneet tissini esiin ja kopeloineet kunnolla ja sitten nussineet. Kerran oli viisi miestä jotka vuorotellen pani ja toiset katseli ja useimmin heitä on ollut kaksi. Nautin kun kiimaiset miehet nussii kovaa ja puristelevat tissejä ja persettä.


   • Apu

    Eilen olin taas ihanien maahanmuuttajamiesten kanssa panemassa. Menimme yhden miehen asunnolla ja sinne tuli sitten kuusi muuta miestä kun kuulivat että olen paikalla ja annan heidän nussia mua. Miehet oli niin ihanan himokkaita kun pääsivät kimppuuni. Käsiä joka puolella kopeloimassa ja lääppimässä. Miehet riisuivat vaatteitaan ja minua. Lopulta makasin sängyllä ja miehet tulivat vuorotellen naimaan ja välillä oli useampikin samaan aikaan. Nautin kun sain antautua heille ja helpottaa kiimaansa. Tuntui hanalta kun pillu täyttyi monien miesten spermasta ja suuni imi erilaisia kulleja. Sovimme jo uuden tapaamisen asunnolle ensi viikoksi,ihanaa.


   • Anonyymi
    Avustaja-apu kirjoitti:

    Työskentelen itse vapaaehtoisena maahanmuuttaja pakolaisten avustajana eli vierailen heidän kodeissaan ja katson että arki alkaa sujua ja autan erilaisten asioiden hoidossa ym. Asunnoissa asuu yleensä 2-3 henkilöä,miehiä siis. Siinä vieraillessa miehet ovat kovasti kaivanneet naisseuraa ja sen puutteesta valitelleet. Ovat sitten rohkaistuneet pyytämään minulta seksiä ja olenkin siihen suostunut. Nautin seksistä muutenkin paljon ja mielelläni olen heidän tarpeitaan alkanut tyydyttää. Otan heiltä suihin ja runkkaan ja annan nussia . Vuoron perään ovat nuoret miehet panneet kiimaisina monta kertaa peräkkäin kun vihdoin naista saavat. Olen 42 v ja runsasmuotoinen blondi joten olen heille eksoottista pantavaa. Olen myös huomannut että he eivät ole juurikaan saaneet naista nuolla ja se on heille uutta ja ihanaa. Ihana pilu,ihana pilu,he hokevat kun ovat upottaneet nenänsä ja kielensä pilluuni(eikä ole muuten mikään paljas vaan kunnon pöheikkö) ovat upottaneet nenänsä puskaan ja oikein antaumuksella haistelleet naisen tuoksuja ja maistelleet makuja. Kerrankin yksi parikympinen poika nuoli puoli tuntia pilluani,oli kuulemma niin ihanaa. Sana on kiirinyt heidän keskuudessaan että heillä on sellainen avustaja joka antaa nussia ja välillä kun olen johonkin asuntoon mennyt niin on ollut viisikin pakolaismiestä paikalla. Olen nauttinut valtavasti kun olen saanut heidän pantavanaan olla. Nuoret poikaset nussivat niin kiimaisina ja himokkaina perä jälkeen. Makaan vaan sängyllä ja kun yksi saa homman loppuun niin toinen tulee päälleni ja alkaa jyystää ja muut katsovat vierestä ja kopeloivat tissejä tai antavat munaa imettäväksi. Mitäpä sitä voi nainen enempää haluta kuin näin jakamattoman huomion nuorilta miehiltä. Olenkin pyytänyt lisää avustettavia miehiä joiden luona käyn heitä tyydyttämässä ja sanonut heille että kertovat myös kavereilleen jotka eivät kuulu minun hoidettavieni piiriin mutta voivat pyytää heitä asunnollen aina kun tulen paikalle niin hoitelen sitten kyllä kaikki paikalla olevat pojat. Mitä enemmän sen parempi minulle en voi vastustaa kiimaisia miehiä. Huomenna olisi taas tarjolla munaa ainakin kolme on paikalla,toivottavasti enemmänkin.

    Huh kuinka kiimaista luettavaa! Onko sulla oma mies kotona vai sinkkuna annat tummille pojille? Olisi upea katsella kun tummat pojat astuvat blondia vuorotellen - tai tavata nainen juuri tummia poikia saaneena ja pillu spermassa. Siinä olisi ihanaa nuoltavaa... Sopii kirjoitella, jos haluaa jutella teemasta lisää: anonyymimies at yahoo.com


  • Aisuriukko

   Tästä muistui mieleen tapaus vuosia sitten, kun avovaimoni jonka kanssa meillä oli jo yhteisiä lapsia, kävi säännöllisesti luvallani juhlimassa kahden viikon välein vieraiden miesten kanssa, yhden tai kahden yön ajan. Oli koko seuraavan viikon morkkiksessa ja hermostunut. Koti viikonloppuna sitten kertoi että on varmaan raskaana toiselle miehelle kun jäi silloin juhliessa pillerit ottamatta. Lohduttelin häntä että kyllä tästä selvitään ja lupasin olla tulevalle lapselle isä niin kuin omillekkin, kunhan biologinen isä selvitetään ja ottaa vastuun ja maksaa elatus maksut. No, vaimo piristyi ja vitsailimmekin ettei lisä raha pahasta ole. Kuitenkaan ei sitten lopulta ollutkaan raskaana. Jäi mietityttämään olisiko tuollainen järjestely onnistunut ja montako isäehdokasta oli. Myöhemmin olen vienyt pillerit jos ovat jääneen kotiin ja muistuttanut ottamaan ajallaan.

   • Anonyymi

    Myös minä hoidan avokin pillerit että muistaa ottaa ja laitan käsilaukkuun mukaan kun jää välillä viettämään viikonloppua jonkun miehen kanssa, ei tule raskaaksi kun miehet laukeavat paljaalla avokin alapäähän.. Avokki antaa tosi usein vieraille miehille, on antanut aina. Olemme sopineet että saa antaa, kertoo sitten kuinka moni sai, missä ja oliko mukavaa. Avokki käy usein työkomennuksella, on joskus viikon. Huolehdin että pillereitä on riittävästi mukana komennuksella, laitan myös mukaan kondomeja jos kortonkia pitää käyttää, jos ei ole varma ettei ole tauteja, silloin pitää käyttää kortonkia. Laitan mukaan Sultanin Ultra Thin 20 kpl pari pakettia, Avokki on sanonut että miehet pitävät näistä kortongeista.


   • Anonyymi

    Jatkan vielä. Monesti avokki antaa uudelle miehelle naapurikaupungin hotellissa johon he ovat sopineet tapaamisen, avokille on varattu huone miehen kanssa. Olen vienyt muutaman kerran hänet hotellille missä mies tulee hakemaan hänet sisälle, olemme kätelleet miehen kanssa ja olen sanonut miehelle, pidä hauskaa ja nauttikaa, avokillani on posliini, hän ottaa myös suihin, haen sinut sitten kotiin kun soitat, kun eroatte. Sanon miehelle, avovaimollani on ehkäisy kunnossa, pillereitä on laukussa, voit vetää paljaalla ja laueta sisään, samaten kortonkeja on laukussa jos niitä pitää käyttää. Avokilla on nyt loma ja hän lähti tyttökaverinsa kanssa kahden miehen kanssa viettämään lomaa muutamaksi päiväksi tyttöystävänsä mökille.


   • Anonyymi

    Vielä jatkan. Olimme sopineet avokin kanssa että soittaa aamulla ja kertoo kuinka on mennyt, onko ollut mukavaa, onko mies jolle antaa mukava, haluaako jatkaa mökkeilyä vai haenko hänet kotiin. he menivät mökille avokin tyttöystävän autolla. Avokki soitti aamulla, muut nukkuivat vielä silloin ja kertoi mökkeilyn menneen mukavasti, he olivat tutustuneet toisiinsa, saunoneet, syöneet ja naineet kaksi kertaa, alkuillasta ja myöhään illalla, Avokki oli tyytyväinen ja sanoi jatkavansa mökkeilyä, hän soittaa kun haluaa että haen hänet kotiin, voin myös ajaa miehen kotiinsa. Avokki sanoi muistaneensa ottaa pillerit, mies nai häntä paljaallla ja laukesi kaksi kertaa alapäähäni. Kysyin ottiko myös suihin ja sanoi ottaneensa mutta ei lauennut suuhun, imin miestä ennen toista yhdyntää, kalu nousi hyvin pystyyn, avokki sanoi naineensa itse miestä toisella kerralla. Avokki sanoi miehen olleen tosi mukava, kohtelias, huomaavainen ja siisti, ei tarvinnut käyttää kortonkeja joita joskus joutuu käyttämään jos ei ole varma kalun puhtaudesta. Avokki sanoi miehen pesseen hänen spermaisen alapäänsä, hän pesi miehen elimen, mies sanoi että hänellä on posliini ja sanoin että posliini on helpompi pitää puhtaana, miehet myös yleensä pitävät posliinista. Sovimme että avokki soittaa taas seuraavana päivänä. Olin pari viikkoa sitten hotellin ravintolassa syömässä, ravintola oli täynnä ja tarjoilija kysyi voimmeko mennä tuonne pöytään missä on kaksi miestä jos se miehille ja meille käy, menimme pöydän luokse ja miehet sanoivat että voimme tulla heidän pöytäänsä. Söimme, joimme yhdet lasit viiniä, miehet eivät myöskään juoneet kuin lasillisen, huomasin heidän olevan kiinnostuneen avokistani. Keskustelimme niitä näitä, kävin vessassa, avokkini oli siirtynyt sillä välin mieten väliin loossin istuimella. Huomasin avokin mekon helman nousseen tosi ylös, miesten käsi hyväili avokin reisiä, muut eivät nähneet mitä miehet tekivät, avokki punasteli kun näki minun näkevän miesten puuhat mutta antoi käsien olla reisillään. Miehet sanoivat minulla olevan tosi kaunis avovaimo, olisi kiva tutustua häneen kunnolla hotellihuoneessa jos minulla ei ole mitään sitä vastaan, meillä on molemmilla huone tässä hotellissa, olemme komennuksella. Sanoin, huomasin teidän olevan kiinnostuneita avokistani, jos avovaimoni haluaa tutustua teihin hotellihuoneessa, kyllä se minulle käy. Avovaimoni sanoi punastellen, kyllä minä voin tutustua näihin miehiin, olette mukavan tuntuisia miehiä. Minä sanoin, avokillani on ehkäisy kunnossa, muista ottaa pillerit, saatte pitää hauskaa paljaalla jos elimessänne ei ole tauteja, avokki ottaa myös suihin. Miehet ja avovaimoni nousivat ylös maksoivat laskun ja siirtyivät hotellihuoneeseen.


   • Anonyymi

    No nyt huh. Avokki soitti aamulla ja kertoi loman menevän mökillä hyvin, alapää on ollut kovassa käytössä ja suu, hauskaa on ollut, tämä on oikeaa lomanviettoa, minä punastelin kun avokki kertoi suoraan touhuistaan. Avokki kertoi että hänen tyttöystävänsä joutui lähtemään päiväksi kaupunkiin. käymään kotonaan, sanoi tulevansa illalla takaisin. Tyttöystävä on naimisissa mutta antaa myös muille miehille kuin omalle miehelleen. Tyttöystävänsä yksi vakituinen mies oli lähdössä pitkälle komennukselle ja halusi purkaa paineet tyttöystävään, he sopivat tapaamisen tyttöystävän kotona missä heillä on yksi ylimääräinen makuuhuone missä tyttöystävä antaa aina välillä miehille, meillä on myös yksi ylimääräinen makuuhuone, minun avokkini antaa myös siellä jos ei mene hotellin, tai miehen, miesten luokse, siellä huoneessa on vessa ja suihku missä he voivat pestä alapäänsä, olemme rakentaneet sinne ihan avokkia varten vessan ja suihkun. Olen ollut välillä kotona kun avokki on tuonut uuden miehen kotiimme ja he ovat menneet makuuhuoneeseen, yleensä me esittelemme itsemme, kerron olevani avomies ja toivotan hauskaa ja antoisaa iltaa, kerron aina että avovaimollani on ehkäisy kunnossa, voi nauttia paljaalla ja laueta alapäähän. Tyttöystävä kertoi rehellisesti minne on menossa ja sanoi meille hymyillen, emmeköhän me kolme keksi jotakin yhteistä puuhaa siksi aikaa kun olen poissa. Minä kuuntelin kun avokki kertoi että he kolme menivät sänkyyn yhdessä, miehet ehdottivat hänelle että ottaisin toista miestä edestäpäin suihin kun toinen mies naisi häntä takaapäin, pitäisivät laukeamisen jälkeen muutaman tunnin tauon ja he vaihtaisivat paikkoja. Kysyin teittekö niin mitä miehet ehdottivat, avokki sanoi heidän tehneen miesten ehdottamalla tavalla, oli ollut tosi hauskaa, hyvin antoisaa, miehet pesivät minut, alapääni ja minä miehet käytön jäljiltä, miehet ovat tosi siistejä ja huomaavaisia, heille on ilo antaa. Lopetimme puhelun kun miehet tulivat aamiaiselle, toivotin hauskaa loman jatkoa, sovimme seuraavasta soitosta.


   • Anonyymi

    Avokki soitti ja vähän hämmennyin. Avokki sanoi loman menvän edelleen hyvin, hän on nainut miehen kanssa, mies nai pitempään kuin edellisillä kerroilla, oli huomannut että on saanut jo muutaman kerran ja nyt oli kestänyt pitempään ennen kuin laukesi sisääni. Avokki sanoi imeneensä miestä illalla ja oli lauennut suuhun, oli saanut orgasmin panon aikana ja kiitokseksi oli ottanut kunnolla suihin, mies oli pitänyt kovasti suihinotosta. Avokki ssanoi etä voin hakea hänet kotiin huomenna aamupäivällä, mies lähtee myös mukaan, voin viedä miehen hänen kotiinsa. Avokki sanoi että on hänellä muutakin asiaa, Avovaimo sanoi hänen hyvän tuttavansa soittaneen ja kertoi tulevansa käymään kotimaassa pariksi viikoksi, käy katsomassa vanhempiaan,on ollut muutaman vuoden ulkomailla ja haluaa tavata hänet. Voisinko hakea tuttavansa illalla lentokentältä ja tuoda kotiimme pariksi päiväksi, ei tarvitsisi mennä hotelliin. Meillähän on ylimääräinen huone missä olen usein miesten kanssa, voisi mennä sinne, laitan sinulle tiedot mistä tunnet tuttavani ja lennon numeron. Minä sanoin, voin hakea tuttavasi kentältä, kyllä meille sopii. Avovaimo sanoi tuttavan olevan mies, hän on ollut miehen kanssa säännöllisesti ennen kuin lähti ulkomaille, mies oli kysynyt voimmeko muistella yhteisiä hetkiä ja olla yhdynnässä, vieläkö harrastan muitakin miehiä kun olen nyt vakisuhteessa, Minä sanoin hänelle, annan edelleen muillekin miehille kuin omalle. Sanoin hiukan hämmentyneenä, voin hakea hänen tuttavansa meille, hiukan yllättävä ehdotus. Avovaimo sanoi,hauskaa, ei tarvitse mennä hotelliin, kotona on kivempaa. Noista pillereistä vielä, avovaimo lähti talvella pariksi viikoksi reissuun ja minä huolehdin että pillereitä on tarpeeksi ja kortonkeja. Kävin apteekissa ja siellä sanottiin, näitä pillereitä on ollut välillä vaikeaa saada, ne on meiltä loppu. Minä sanoin farmaseutille punastellen, hämmentyneenä, avovaimo on lähdössä pariksi viikoksi reissuun ja hänellä ei ole riittävästi pillereitä, niitä kyllä tarvitaan kun on viihtellä iltaisin eri miestem kanssa, kortonkeja on riittävästi mukana, mutta ei voi aina luottaa että muistavat laittaa kortongin elimen päälle ennen yhdyntää. Farmaseittiä nauratti ja sanoi, hän etsii näitä pillereitä muualta, kyllä niitä saadaan, avovaimosi voi lähteä reissuun ja pitää hauskaa, minä voin olla ilman huolta ehkäisystä. Minä kiitin hyvästä palvelusta naama punaisena. Avovaimo kävi sukupuolitestissä reilun viikon päästä kun oli tullut reissusta, ei ollut tauteja, oli antanut reissussa monille miehille. Avokilla ei ole koskaan ollut sukupuolitauteja, meistä on tärkeää että mies on siisti ja huomaavainen, siitä voi päätellä ettei miehessä ole tauteja vaikkei aina voi olla varma. Avokki sanoi, soita kun tulet hakemaan hänet ja olen hakenut miehen lentokentältä, sovimme niin.


   • Anonyymi

    Hain miehen kentältä, olo on vähän hämmentynyt. Soitin avovaimolle ja sanoin miehen olevan nyt meillä, oli väsynyt matkasta ja meni nukkumaan avovaimon makuuhuoneeseen. Mies oli mukava, asiallinen, on halukas tapaamaan avovaimoni. Meistä on avokkini kanssa tosi tärkeää että mies on siisti, huomaavainen, naista arvostava jolta saa, sellaiselle miehelle on aina ilo antaa. Avovaimolle kävi tänä vuonna pari kertaa ettei antanut vaikka meni miehen kanssa hotellihuoneeseen, oli valmis antamaan mutta tuli toisiin ajatuksiin. Olimme silloin syömässä yhdessä ravintolassa, ravintolassa oli ohjelmaa ja yhdessä pöydässä oli kolme paikkaa vapaana mistä näki hyvin ohjelman. Pöydässä istui yksi mies, kysyimme mieheltä, voimmeko tulla samaan pöytään, siitä näkee hyvin lavalle, saimme luvan tulla pöytään. Juttelimme ohjelmasta, mies oli illan aikana vilkuillut avovaimoani, minä huomasin miehen kiinnostuksen. Lähdin käymään vessassa, viivyin tahallani hiukan pitempään,ajattelin että katsotaan iskeekö mies avovaimoni, avovaimoni oli vinkannut minulle että mies kiinnostaa. Tulin takaisin pöytään, mies hiukan punastui kun sanoi, olen kiinnostunut avovaimostasi, käykö minulle että hän siirtyy avovaimosi kanssa hotellihuoneeseen, olen täällä kaupungissa pari päivää, minulla on huone tuossa lähihotellissa, avovaimosi lupasi minulle jos minulla ei ole mitään sitä vastaan. Minä sanoin, voitte mennä jatkamaan iltaa huoneeseen, voin kertoa että avovaimollani on ehkäisy kunnossa, voit laskea sisään, muista ottaa aamulla pillerit jos jäät yöksi. He lähtivät hotelliin, mies maksoi meidän kaikkien laskun, jäin pöytään joksikin aikaa. avovaimo tuli vähän ajan päästä takaisin ja sanoi, sille miehelle en anna, kun riisuttiin vaatteet, miehen elin haisi tosi pahalle, ei ollut pessyt kaluaan, oli aika siivoton kaveri vaikka ei olisi uskonut päältäpäin, ei siinä auttanut että sanoi menevänsä pesulle, ei saa minulta.


   • Anonyymi

    Nyt on avokki kotona. Hain avovaimoni mökiltä ja hänen lomaviihteensä, miehen ja vein miehen kotiinsa. Avokki oli tyytyväinen lomaansa ja mieheen, avovaimo oli saanut sitä mitä oli halunnut. Tulimme kotiin ja avovaimo meni heti tuttua miestä tapaamaan joka istui sohvalla. He suutelivat pitkään toisiaan, avovaimo oli onnellisen näköinen, samoin mies. Minulla oli kumma tunne mutta on ollut mustasukkainen. He keskustelivat, mies sanoi minulle, tein meille ruoan valmiiksi kun olin hakemassa avovaimoani, mennään syömään, löysin jääkaapista tarvittavat ruoat. Mies oli tehnyt nakkikiteiton, laittanut muut ruoat pöytään, me menimme syömään. Keskustelimme ja syönnin jälkeen avovaimoni ehdotti että hän voisi mennä miehen kanssa omaan huoneeseensa jos minulle käy. Minä sanoin, tietysti te menette huoneeseesi, mies ei sanonut mitään mutta oli hyvin kohtelias. Avovaimoni sanoi, mennään sitten, mutta käydään ensiksi suihkussa, pestään itsemme ja alapäämme, voimme sitten siirtyä sänkyyn nauttimaan toisaistamme. Minä sanoin, kerron aina miehelle tai miehille että avovaimollani on ehkäisy kunnossa, voit nauttia avovaimoni alapäästä paljaalla ja laueta sisään, sinulla ei ole varmaan tauteja joten voit yhtyä paljaalla avovaimooni, mies sanoi, kiitos tiedosta, ei ole tauteja, on miellyttävää kuulla että avomies ei pane pahakseen kun nautin hänen avovaimostaan. Minä olen olohuoneessa ja kirjoittelen nyt siellä kun avovaimoni on miehen kanssa huoneessaan. Avovaimo jätti huoneensa oven joksikin aikaa auki, kuulin kun hän tuli suihkusta miehen kanssa ja sanoi kovalla äänellä, tule käymään ovella, näet jotakin hauskaa. Minä menin ovelle, katsoin heitä ja punastuin, avovaimollani oli miehen valtava elin kädessään, elin oli pystyssä, miehen toinen käsi hyväili avovaimoni alapäätä, avovaimoni hymyili minulle otettuna ja sanoi, nyt varmaan ymmärrät että olen tosi otettu kun saan tämän elimen sisääni. Minä sanoin, olen sanaton. He menivät sänkyyn, avovaimolla oli miehen elin kokoajan kädessään, hän levitti reitensä levälleen, levitti toisella kädellä häpyhuulensa avoimiksi, ohjasi terskanpään häpyhuuliensa väliin ja sanoi miehelle laittaen säärensä ja reitensä miehen niskan taakse, voit työntyä sisääni, työnny hitaasti, olen märkä mutta ensiksi varovaisesti, elimesi on valtava. Mies työntyi hitaasti avovaimoni sisään, laittoi kätensä avovaimoni rinnoille, he katsoivat toisiaan ja hymyilivät. Minä poistuin ovelta, laitoin oven melkein kiinni, olo on hämmentynyt tätä kirjoittaessani, mutta samalla kumman tyytyväinen olo.


   • Anonyymi

    He ovat naineet, mies oli lauennut sisään. Kävimme myöhään iltapäivällä ulkona, tulin tunti sitten kotiin, avovaimoni ja hänen miesystävänsä tulevat kohta kotiin, varmaan menevät melkein heti avovaimon huoneeseen. Muistelin meidän tämänvuotista juhannusaattoa yhdellä mökillä, olimme vuokranneet mökin jonka lähellä oli tanssilava. Lähdimme illansuussa lavalle, olimme olleet sängyssä päivällä, juttelimme että varmaan sinä kaunis blondi avovaimoni haluat saada uutta miestä tai miehiä juhannusaattona, avovaimo hymyili ja sanoit, voi siinä niin käydä että tulen isketyksi tanssilavalla, Minä sanoin, mennään yhdessä lavalle, mutta voit olla yksin välillä jos huomaat jonkun mukavan miehen jolle voit antaa, sinut on helpompi silloin iskeä kun olet yksin ilman minua. Menimme tanssilavalle, tanssimme, kävin ulkona, kun tulin takaisin sinä tanssit yhden miehen kanssa, huomasin miehen olevan kiinnostunut sinusta. Jäit juttelemaan miehen kanssa kappaleen loputtua, menitte uudelleen lavalle tanssimaan. Näin että avovaimoni iskettiin, menitte ulos, kävelitte pois lavalta, minä hymyilin kun ajattelin että kaunis blondi iskettiin. Menin mökille, avovaimoni tuli kohta perässä, minä kysyin, mitä tapahtui, luulin että sinut iskettiin. Sanoit että niin iskettiin, olin halukas blondi ja valmis antamaan, miehellä oli lavan luona asuntoauto, ajattelin että annan auton sisällä. Mies sanoi, hänestä olisi hauskaa jos juhannusaattona kaunis blondi antaisi tässä ulkona, voisin hakea tyynyn ja viltin tähän ulos, tulisin sinuun tässä ulkona. Minä sanoin, vai sellainen toive, tietysti saat tulla minuun viltin päällä, minulla on ehkäisy kunnossa, voit laueta paljaalla sisääni. Mies haki viltin, tyynyn, laittoi ne auton viereen nurmikolle, minä otin hameen ja pikkuhousut pois viltin päällä, mies katseli minua, kuivasin tavarani kosteuspyyhkeeseen ja paperipyyhkeeseen, olin reidet levälläni, säärety ja reidet koukussa, tavarani oli tarjolla miehelle. Mies otti pois housunsa, tuli viereeni, kalu tuoksui ällöttävälle, minä nousni ylös ja sanoin, ei onnistu, huolla kalusi jos haluat saada naista joskus. Nyt avovaimo ja mies tulivat kotiin, lopetan kirjoittelun.


   • Anonyymi

    Olen hereillä, avovaimo ja mies nukkuvat. Avovaimo oli silloin juhannusaattona kiukkuinen kun tuli mökille, minä lohdutin ja sanoin, ilta on vielä nuori, kyllä sinut isketään kun lähdemme takaisin lavalle, varmasti löytyy mies tai miehiä jotka haluavat sinua, kaunista avovaimoani. Avovaimo hymyili huojentuneena kun ajatteli ettei ilta ja yö ole vielä pilalla. Sanoin, laita se punainen tosi lyhyt, tiukka minimekko, iskumekkosi päälle, siinä mekossa sinut on aina isketty, sukat ja sukkanauhaliivit, pienet rintaliivit ja ohut pusero, korkkarit, älä laita pikkuhousuja. Sanoin, jos sinut isketään lavan sivulla ulkona, luultavasti mies tai miehet laittavat kätensä reisiesi väliin, he pääsevät hyväilemään paljasta alapäätäsi. Me läksimme lavalle, jäin hiukan jälkeen kun huomasin parin miehen katselevan meitä, avovaimo huomasi saman. Avovaimo meni kahvilaan yksin, miehet tulivat perässä, he asettuivat samaan pöytään kuin avovaimo, ajattelin, tämä kävi nopeasti, mekko taisi toimia vihjeenä. Miehet juttelivat avovaimolle vähän aikaa, he kättelivät, he nousivat ylös ja lähtivät kävelemään kolmistaan. Huomasin heidän kävelevän samaan suuntaan missä meidän mökki on, mökkimme vieressä oli toinen samanlainen mökki, he menivät kolmistaan mökkiin. Kerroin että kerran talvella oli apteekista pillerit loppu, mutta farmaseitti hommasi niitä muualta. Kävin silloin hakemassa pillerit, sain viestin että pillerit ovat tulleet, minulla on avokin kelakortti, ajattelin että farmaseitti hoiti homman hyvin, avovaimo saa pillerit, voi olla viihteellä miesten kanssa, minun ei tarvitse olla huolissani ehkäisystä ja vein laatikon After Eight suklaata farmaseitille, pieni huomionosoitus. Nyt menen keittämään kahvit avovaimolle ja miehelle.


   • Anonyymi

    Mies ja avovaimoni ovat avovaimon huoneessa. Kerroin että vein farmaseutille suklaata, oli hauskaa nähdä hänen ilmeensä kun avomies huolehtii avovaimonsa piilereistä, ehkäisystä kun avovaimo antaa vieraille miehille, minua huvitti hänen llmeensä. Avovaimo tuli aamulla mökistä, heräsin ja kysyin, oliko kiva ilta ja yö, onnistiko nyt miesten kanssa. Avovaimo sanoi, nyt on blondi tyytyväinen, oli mukavaa miesten kanssa, tavaraani on käytetty, on ihanaa antaa uusille miehille. Minä sanoin, se on mukavaa kuultavaa.


   • Anonyymi

    Avovaimo ja mies heräsivät aamulla aikaisin, he joivat kahvit ja menivät takaisin sänkyyn, ovi jäi auki ja kuulin kun mies nussi avovaimoani, kuulin kuinka mies laukesi paljaalla avovaimooni. He tulivat vähän ajan päästä huoneesta, olivat käyneet pesulla. Avovaimoni sanoi, hän lähtee nyt viemään miehen asemalle, on ollut kivaa ja hän on tyytyväinen kun olen antanut hänen miestuttavansa olla meillä, mies myös kiitti minua ymmärtäväisyydestä kun olen antanut hänen nauttia avovaimostani. Silloin juhannuksena olin juhannuspäivänä mökin ulkona juomassa kahvia kun toisen mökin miehet tulivat ulos, moikattiin toisillemme, avokkini tuli myös ulos bikineissään, hän myös moikkasi miehille ja sanoi olleen kivaa heidän kanssaan yöllä, miehet katsoivat minua ja minä sanoin, tiedän että avovaimoni antoi teille, näin teidän iskevän avovaimoni, avokkini kertoi teidän lauenneen paljaalla molemmat pari kertaa avovaimoni alapäähän. Sanoin avovaimollani olevan ehkäisyn kunnossa,hän harrastaa mukavia miehiä jolloin ehkäisyn pitää olla kunnossa. Miehet olivat hiukan hämmentyneitä kun avomies kertoi tietävänsä avovaimonsa puuhista.


   • Anonyymi

    Sain avovaimolta iltapäivällä. Olen nyt ollut yksin pai tuntia, avovaimo lähti terassille viettämään iltaa. Hänen tyttöystävänsä soitti ja sanoi porukkaa olevan paljon, hän istuu neljän miehen kanssa, miehet eivät ole kännissä, ovat mukavia, näille voisi vaikka antaa, tule sinäkin tänne, meillähän on loma. Kuulin puhelun avokin huoneesta, kaiutin oli päällä, ovi oli auki, kuulin kun tyttöystävänsä sanoi, pistä iskuvaatteet päälle, jaetaan miehet, kaksi molemmille. Avokki sanoi puhelimeen, ajattelin olla kotona mutta voin tulla seuraksesi, käyn pesemässä alapääni, kerro miehille että tyttöystäväsi on tulossa myös iltaa viettämään, laitan iskuvaatteet päälle. Sanon avomiehelleni että voi mennä aamuun. Avoviamo soitti ja sanoi miesten olevan mukavia, on hauskaa.


   • Anonyymi

    Minä olen hereillä, avovaimo nukkuu huoneessaan. Tuli kotiin muutama tunti sitten, oli väsyksissä. Minä heräsin ja kysyin häneltä kun meni huoneeseensa pesemään alapäänsä, oliko kivaa, oliko miehet mukavia, avokki sanoi heidän menneen yhden miehen kotiin, miehet olivat tyylikkäitä, huomaavaisia ja puhtaita. Avokki sanoi olleensa kahden miehen kanssa, tyttöystävä oli myös kahden kanssa. Avokki sanoi miesten lauenneen kaksi kertaa paljaalla alapäähäni, otin tietysti myös suihin, nyt väsyttää. Avokki sanoi, he tapaavat uudelleen parin päivän päästä, me vaihdamme miehiä, miehet meitä, nyt menen nukkumaan. Katselin äsken avokkia kun nukkui, peitto oli liukunut syrjään, avokin pullea posliini oli näkyvillä, ajattelin, on siinä alapää jota on käytetty.


   • Anonyymi

    Päivällä yksi avokin miestuttavista soitti ja kysyi, voisiko hän tulla lounaalle miehen kanssa, avokki kysyi minulta, voiko hän lähteä miehen kanssa lounaalle, minulla ei ollut mitään sitä vastaan ja avokki lähti. Lounas rupesi venymään, avokkiani ei kuulunut kotiin. Soitin äsken avokille ja hän sanoi, olen nyt miehen asunnolla, mies on pesemässä kaluaan, minä kävin pesemässä alapääni a ja vartun sängyssä alastomana, reidet levälläni miestä niiden väliin, tule hakemaan mnut kotiin kolmen tunnin päästä.


   • Anonyymi

    Minä hain kauniin avokkini eilen kotiin, sain aamulla avokilta. Avokki oli eilen tosi tyytyväinen kun mies luovutti avovaimoni minulle ja mies. Minusta se on mukavaa kun on tyytyväinen avovaimo, Avokillani on lupa olla aina halutessaan miesten kanssa, avokki antaa mielellään. Avokki lähtee huomenna neljän miehen kanssa tyttöystävänsä kanssa joiden kanssa he olivat olleet, he jatkavat mukavaa yhdessäoloa, yhtyvät ja ottavat suihin miehiä. Minä taas muistutin avokkia että muista ehkäisy, se on tärkeää


   • Anonyymi

    Aamulla tuli kaverini käymään, poikamies ja on nyt avokin huoneessa, he naivat, kaverini käy meillä parin viikon välein, saa silloin tyhjentää pallinsa avokkiin. Miehet soittivat avokile ja sanoivat tulevansa hakemaan hänet illan suussa, menevät kuulemma mökille pariksi päivää.


   • Anonyymi

    Miehet hakivat kaunin avokkini illansuussa kahdella autolla, luovutin avokkini heille hauskanpitoon. Sanoin miehille, että katsokaa että avovaimoni muistaa ottaa pillerit, muistaa ehkäisyn kun laukeatte paljaalla hänen sukupuolielimeensä. Nyt on aika tyhmä olo kun olen yksin ja avovaimoni pitää hauskaa vieraiden miesten elimilllä, imee heitä ja nussii.


   • Anonyymi

    Avokki soitti aamulla ja sanoi olleen mukavaa näiden kahden miehen, miehet olivat mukavia, oli oikein hauskaa imeä heitä ja nussia heidän kanssaan, kyllä kannatti antaa heille. Sanoin avovaimolleni, se on aina hauskaa kultavaa kun olet tyytyväinen, sehän on tarkoitus kun annat miehille. Avokki sanoi, kysyimme miehiltä mitä he varttuvat meiltä ja he sanoivat, olette kauniita, olette halukkaita ja olette suihin ottavia panoja, olemme kuulemma juuri sellaisia.Avokki sanoi, juuri selaisia haluamme olla kun annamme miehille. He jatkavat yhdessäoloa, avokki oli ottanut pillerit, miehet saa huoletta laueta suuhun ja alapäähän paljaalla.


   • Anonyymi

    Avovaimo tuli eilen kotiin, oli tyytyväinen ja hyvin tyydytetty. Sain eilen illalla minäkin avokilta, ei ollut muiden miesten kanssa silloin. Tänään avokin pomo soitti ja sanoi hänelle,, nyt on lomasi, mutta jos vain käy, voisiko tulla illalliselle hotellin ravintolaan, sinne tulen minä ja yksi liikemies, lisäksi illan emännäksi voisit sinä tullai. Pomo sanoi, voit pitää pari ylimääräistä lomapäivää jos tulet, minä voin lähteä aikaisemmin pois, voisit jäädä seurustelemaan liikemiehen kanssa kahdestaan. Pomo oli sanonut, laita pikkmusta päällesi ravintola on tyylikäs, liikemies asuu hotellissa, jos jäät yöksi hotelliin liikemiehen kanssa, se on sinun asiasi. Avokki on nyt hotellissa ja laittoi tekstarin, olen siirtymässä kohta liikemiehen huoneeseen, menee aamuun asti.


   • Anonyymi

    Olin viime yön kaverilla, tulin aamulla 9 aikaan kotiin, nyt olen kotona. Kun menin kaverilleni näin kauniin avovaimoni olevan lähettyvillä olevalla terassilla yhden miehen kanssa. He olivat siten pöydässä etteivät muut nähneet mitä pöydän sivulla tapahtui. Näin heidät sivulta, avokilla oli hameenhelma noussut ylös, avokin reidet näkyivät. avokilla oli sukat ja sukkanauhaliivit päällään ja pienet pikkuhousut, miehen käsi hyväili avokin reisien väliä. Avokki näki minut, hymyili ja he jatkoivat keskustelua, mies ei huomannut minua. Tulin kotiin hiljaa, menin keittiöön ja näin että siellä oli aamukahvit juotu, pöydällä oli kaksi kuppia. Avokin huoneen ovi oli auki, menin ovelle ja kuulin miehen ääntä, mies sanoi, olet ihana, nyt tekee hyvää. Näin kuinka kaunis avokkini otti miestä suihin, avokki oli kaunis kalu suussaan. Mies huomasi minut, punastui kalunsa avokin suussa ja sanoi, katso taaksepäin. Avokki käänsi päätään kalu suussaan, otti kalun pois suustaan ja sanoi, olet tullut kotiin, olen ottanut pillerit, ei tarvitse olla huolissaan ehkäisystä, olemme olleet täällä yön ja naineet pari kertaa. Sanoin, pitäkää hauskaa, minä menen keittiöön aamukahville. Avokki hymyili, hyväili kalua käsillään ja ohjasi kalun uudelleen suuhunsa ja otti suihin.


   • Anonyymi

    Avovaimo meni tänään töihin, loma loppui, avokki sanoi, oli hyvä loma, sain pitää hauskaa eri miesten kanssa, oli ihanaa imeä heitä ja nussia heidän kanssaan, loma virkisti. Sanoin loman olevan tarkoitettu virkistymiseen. Avokki tuli kotiin ja sanoi pomonsa kehuneen häntä, liikemies jolle annoin oli tosi tyytyväinen minuun, liikemies oli kertonut pomolle että oli lauennut kolme kertaa minuun, suuhun ja kaksi kertaa alapäähäni paljaalla, liikemies oli sanonut ettei ole koskaan lauennut kolmea kertaa niin nopeasti edellisestä laukeamisesta, liikemies oli noin kuusikymppinen mies. Avokki sanoi pomolleen, kun annan haluan että saaja on tyytyväinen häneen. Avokki ja pomonsa sopivat tapaavansa naapurikaupungin hotellissa viikonloppuna, pomo saa silloin ensimmäisen kerran avokilta.


   • Anonyymi

    Avovaimo on nyt pomons kanssa hotellissa, he menivät sinne eilen alkuillasta. Avokki tuli eilen kotiin töistä pari tuntia aiemmin, huolsi alapäänsä herkulliseksi, alapää on pullea posliini, siihen on miesten mukavaa laueta paljaalla. Avokki sanoi, kokeile kädelläsi onko tavarani pehmeä, minä kokeilin ja sanoin, kyllä kelpaa käyttää alapäätäsi. Valittiin vaatteet ja alusvaatteet, yövaatteet avokille, Avokki oli valmis lähtemää hotelliin. Vein hänet hotellille, pomo varttui siellä ja tuli ulos ottamaan avokin vastaan minulta kun luovutin avovaimoni hänelle hauskanpitoon. He ovat pari yötä hotellissa, haen avokkini hotellista kun lähtevät sieltä. Avokki laittoi aamulla tekstarin, pomo laukesi sisääni yöllä kaksi kertaa, imin pomoa, olen ottanut pillerit, menemme tunnin päästä aamiaiselle kun pomo herää.


   • Anonyymi

    Avovaimo soitti aamulla hotellista ja sanoi pomon nukkuvan, on hiukan väsyksissä. Avokki sanoi olleen mukavaa, pomo laukesi eilen iltapäivällä suuhuni, pomo halusi laueta suuhuni, tietysti otin suihin niin kauan että laukeaminen tapahtui, pomo piti hauskaa minulla. Illalla myöhään naimme vielä kerran, sitten pomo sammui väsyneenä sänkyyn. Naimme vielä ennen lähtöä kotiin, pomo tuo minut. Avokki sanoi, mennään me sitten sänkyyn kun tulen kotiin, pesen alapääni puhtaaksi, ei tarvitse tulla liukkaille. Avokki sanoi, pomolla oli upea ehdotus minulle, mutta keskustellaan siitä sitten kun tulen kotiin.


   • Anonyymi

    Mikä tämä ehdotus oli?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Avovaimo soitti aamulla hotellista ja sanoi pomon nukkuvan, on hiukan väsyksissä. Avokki sanoi olleen mukavaa, pomo laukesi eilen iltapäivällä suuhuni, pomo halusi laueta suuhuni, tietysti otin suihin niin kauan että laukeaminen tapahtui, pomo piti hauskaa minulla. Illalla myöhään naimme vielä kerran, sitten pomo sammui väsyneenä sänkyyn. Naimme vielä ennen lähtöä kotiin, pomo tuo minut. Avokki sanoi, mennään me sitten sänkyyn kun tulen kotiin, pesen alapääni puhtaaksi, ei tarvitse tulla liukkaille. Avokki sanoi, pomolla oli upea ehdotus minulle, mutta keskustellaan siitä sitten kun tulen kotiin.

    Pomo toi kauniin avokkini kotiin ja kiiti lainasta, oli ollut tosi ihanaa hänen kanssaan, otin avovaimoni vastaan pomolta ja sanoin, näytät tosi tyytyväiseltä ja hyvin tyydytetyltä, se on mukavaa. Kävimme pesulla ja menime sänkyyn, sain minäkin omalta avovaimolta. pesimme uudestaan elimemme kun tulimme takaisin sänkyyn. Kysyin avokilta kaluni kädessään, mikä pomon ehdotus oli. Avokki sanoi punastellen, pomo sanoi heillä olevan edustushuvila missä on rannalla sauna, siellä käy meidän liikemiesvierPomo sanoi, hänen sihteerinsä on aina välillä ollut edustusemäntänä, hän on myös antanut liikemiehille jotka ovat olleet kiinnostuneita emännästä. Pomo sanoi, nyt sihteeri sanoi olevansa miehensä kanssa lapsentekopuuhissa ja silloin liikemiesten pitäisi käyttää kortonkia kun hän antaisi. Pomo sanoi, minähän annan nussia miesten paljaalla, se on hauskaa, ei tarvitse peuhata kortonkien kanssa jos ei ole tauteja joita ei liikemiehillä ole. Pomo sanoi, palkka tietysti nousisi, jatkaisin nykyisessä työssäni mutta olisin käytettävissä myös tarvittaessa edustusemäntänä. Pomo sanoi, saan itse päättää, annanko liikemiehille, se olisi minun päätettävissä. Minä sanoin avokille, tarjosiko pomo bisnespanon paikkaa, kuullostaa kiinnostavalta.


  • EiTurhaanOdottanut

   Eräänä kuumana kesäiltana monta vuotta sitten vaimoni oli lähtenyt ystävättärensä kanssa terassilla käymään. Kello tuli yksi, kaksi, puoli kolme, eikä vaimoa vain kuulu. Sitten ovi kolahti, ja sieltähän vaimo tuli, jotenkin hämmentyneen, anteeksipyytävän, nolon oloisena.

   En minä osannut vihainen olla, vaikka olinkin ollut huolissani, mutta utelias olin. Ja niin vaimo lopulta kertoi, kaiken.

   Terassilla oli tavattu pari samanaikaisille messuille asettajaa, etelän herrasmiehiä, jotka olivat houkutelleet hotellihuoneeseensa jatkoille. Eikä vaimo halunnut pettää ystävätärtään, kun tämä vielä halusi jatkaa iltaa. Hotellihuoneessa tunnelma oli entisestään lämmennyt, parinmuodostus alkanut, ja vaimon ystävätär, sinkkunainen, antoi tilanteen kehittyä ja riisuutui ilkosilleen. Sanoi, että kerran me vaan eletään.

   Niin oli sitten vaimokin tempautunut mukaan. Tahtova mies on seksikäs, vaimo oli joskus muinoin sanonut.

   Kun hotellista oli poistuttu, ystävätär oli haukkunut vaimoni maailman typerimmäksi tolloksi, kun oli suostunut olemaan miehen kanssa ilman kondomia. Siitä oli vaimokin nyt kauhuissaan ja häpeissään.

   Mutta tapahtunut mikä tapahtunut, sanoin, ja rakasteltiin. Oli outoa, aivan erityisellä tavalla kiihottavaa tietää, ajatella ja tuntea, että vaimon liukkaassa ja lämpimässä emättimessä on jo valmiiksi toisen miehen spermaa.

   • Anonyymi

    On ihan samanlainen kokemus itsellä ja aina muistan ne vaimon sanat: Hei tu saat ilman kumia.


  • Anonyymi

   No jaa. Oma vaimo on suhteellisen uskollinen nainen. Nyt 43v.
   Ei ole tietääkseni pettänyt yli kahteen vuoteen. Jos on niin toivottavasti nautti. Aikaisemmin saattoi tyttöjen illat ja firman juhlat mennä yön yli ja monesti seuraavaan aamuun. Joskus joku mies tuonut autolla seuraavana aamuna kotiin. Pari kertaa vieraan miehen mahlatkin olen saanut hänen pimpsastaan nuolla. Nuorempana kävi aika usein tyttöporukalla itseään naitattamassa ruotsin laivoilla. Hyvä vaimo ja lastemme äiti kuitenkin. Itse en häntä petä, enkä ole koskaan pettänyt vaikka ainahan tuota naisseuraa olisi tyrkyllä.
   En ole mustasukkaista sorttia. Eikä pidä luulla että olen kylmä tai välinpitämätön. Rakastan häntä paljon ja seksi on aina hyvää. Ihmisiä vaan on erilaisia.

  • Anonyymi

   Omasta vaimosta tietää heti kun vieraan liemet on sisällä. Tyttöjen illasta tullaan aamuyön viime tunteina ja suunta on suoraan makuuhuoneeseen. Peitto pois minun päältä, pikainen kalun kovettaminen ja ratsastamaan. Ei ole spermaisen pillun voittanutta.

   • Anonyymi

    Sama juttu. Kyllä aina tietää kun on toisen miehen siemenet sisuksissa. Me ollaan muutaman kerran harrastettu kaverin kanssa ryhmäseksiä, ettei mitään uutta sillä rintamalla ja luvan olen vaimolle antanut että saa käydä naimassa. Mutta yleensä aina kun vaimo on ollut tyttöjen kanssa viihteellä ja tavannut kaverini siellä, ensimmäiseksi kun etuovi on suljettu ja kengät ja takki otettu pois, vaimo menee vessaan ja huuhtelee suihkulla pillunsa. Herään siihenkun etuovi kolahtaa. Sitten tulee sänkyyn ja nukkuu omalla puolella ja minä kierähdän ja otan unessa kainaloon. Vieraat siemenet ei minua hetkauta, enkä tuosta ole koskaan mitään mustasukkaisuutta tuntenut, mutta vaimoke haluaa vain peitellä ja mennä nukkumaan.. Mutta kyllä seuraavana aamuna pikkupöksyistä näkee mitä niillä on kotiin kannettu. Vain muutaman kerran ollaan rakasteltu sen jälkeen, mutta silloin olen ollut vielä hereillä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama juttu. Kyllä aina tietää kun on toisen miehen siemenet sisuksissa. Me ollaan muutaman kerran harrastettu kaverin kanssa ryhmäseksiä, ettei mitään uutta sillä rintamalla ja luvan olen vaimolle antanut että saa käydä naimassa. Mutta yleensä aina kun vaimo on ollut tyttöjen kanssa viihteellä ja tavannut kaverini siellä, ensimmäiseksi kun etuovi on suljettu ja kengät ja takki otettu pois, vaimo menee vessaan ja huuhtelee suihkulla pillunsa. Herään siihenkun etuovi kolahtaa. Sitten tulee sänkyyn ja nukkuu omalla puolella ja minä kierähdän ja otan unessa kainaloon. Vieraat siemenet ei minua hetkauta, enkä tuosta ole koskaan mitään mustasukkaisuutta tuntenut, mutta vaimoke haluaa vain peitellä ja mennä nukkumaan.. Mutta kyllä seuraavana aamuna pikkupöksyistä näkee mitä niillä on kotiin kannettu. Vain muutaman kerran ollaan rakasteltu sen jälkeen, mutta silloin olen ollut vielä hereillä.

    Vaimoni tuli juhlimasta nyt aamulla klo 4.30 kaulassa imeskely jälki. Meni heti suihkuun ja laitteli viestejä keittiössä.


  • Anonyymi

   Sitten heräsit ja päästit kissan ulos.

  • Anonyymi

   Vaimoni Jaana on nainut useiden miesten kanssa ja tehnyt hierontaa salongissa ja kotona. Olen usein päässyt spermattjun pimpsaan ja se on mahtavaa. On kiihoittaa kun oma vaimo nai vierasta. Jos vaimoni kiinnostaa niin yhteydenotot asallaif1@luukku.com

   • Anonyymi

    Kaverini ollut vaimosi kanssa ja kehui mikä blondi.


   • Anonyymi

    kerrotko missäpäin tekee hierontaa


  • Minulla vaimo ei ole aktiivinen vähän läsähtänyt. Oli lähdössä firman tilaisuuteen, sain hänet pukeutumaan eroottiseen aluasuun, otettin snapseja laitoin lasiin lääkettä joka kiihyttää eroottisa haluja sain sitä kaverilta kun kerroin heikosta halusta. Vaimo tuli yöllä kotiin aika jurrissa meni viereiseen kamariin nukkumaan, menin jonkun ajan päästä katsomaan makas vatsallaan suutelin pyllyä hyväilin haaroista nosti lannetta kuiski älkää enää lähden kotia hyväilin sormin oli tosi liukas haistelin spermaa äänteli pankaa vain takaa en jaksa enää tunsin kun huulet oli turvonnu tai jotenkin kovat oli naitu aivan loppuun. Aamulla oli pakko kertoa mitä muisti, oli lähtnyt eri huoneeseen snapsille mies oli kertonut kuinka kauniit sukat ja oli saanut esittelemään myös pikkarit mies oli kokeillut kangasta ja uittanut sormet sisään ei tiennyt miksi oli niin kiimassa että antoi myös riisua paidan ja imeä rintoja jotka on aika isot. Oli hyväillyt kalua ja ottanut suuhun vaikka ei ota minulta, olivat rakastelleet pöytää vasten kun muita tullut sisään oli vaan maannut pöydällä kun kaikki oli naineet paljaalla oli ensi kertaa saanut koko ajan orgasmeja, pyysi anteeksi ja ei kuulema lähde enää yksin juhliin. Annoin anteeksi kun olin itse ollut panemassa porukalla meidän työpaikan eronnutta ja tiedän kun himo iskee ei välitä. Tämä tilanne nosti vaimon aktiivisuutta kotona ja myöhemmin kun käytiin yhdessä tansseissa, lanne ja pylly liikkui aktiivisesti kun tanssi vieraiden kannssa ja kun tanssin hieraisi lantella ja hymyili on kivaa tanssia.

  • Anonyymi

   Nyt kun Salossa ei ole enään Nokian tehdasta niin on ollut hiljaisempaa . Nokian kesäjuhlissa sai aina naista tai useampaakin useasti ei tarvinnut edes nähdä asian eteen vaivaa koska jotkut naiset oikein tyrkyttivät itseään. Niin no eipä siihen aina edes tarvinnut kesä tai muitakaan juhlia riitti ne plus joustot..

   • Anonyymi

    Tämä kyllä niin totta, oi niitä aikoja.


  • Anonyymi

   Ajelimme Sadun kanssa asuntoautolla hänen siskonsa Kirsin luo, Kävtiin mennessä lähilavalla tansseissa. Sadulla oli paljon tuttuja ja kävi välillä autolla drinkillä ja vessassa, ajelimme sieltä yöllä Kirsin pihaan ja nukuimme. Aamupäivä meni siskoksilla iloisissa merkeissä. Puolen päivän aikaan Kirsin mies ja Satu läksi kauppaan. Laittelin asuntoautoa järjestykseen Kirsi tuli sisään, huomasin että kamera on toiminut. Filmi pyöri Satu liikkui auton sisällä, tietääkö Satu tästä kamerasta, ei taida tietää. Kohta kuului koputus ,hei saako käydä vessassa, no joo käykää. Toinen pojista istui pöytään Satu urkki kuppeja ylähyllyltä, poika hyväili pohkeita, hei älä nyt Satu urkki hyllyä täällä pitäisi olla poika hyväili ylempää varmaan pikkareissa kiinni, olin sulkemassa kun Kirsi esti, älä haluan nähdä. Sadulla on kyllä porno perse Kirsi sanoi poika hyväili ja Satu ei oikein estellyt. Toinen poika tuli viereen ja laski olkaimet ei älkää mutta istumassa ollut poika suuteli rintoja takana ollut poika suuteli niskaa saadaanhan rouva vähän hyväillä. Kirsi sanoi Sadun nännit on isot katso kun poika näykkii Satu nauttii. Olin Kirsin takana laskin kähet olkapäille laskin olkaimia Kirsi vaan katsoi ruutua. KATSO antaako sisko pillua noin vain nuorille, poika imi nännejä Satu huokaili toinen meni taakse ja painoi kalun pohjaan Satu yritti rimpuilla mutta kädet oli takana toinen rinnoissa kiinni alkoi kuulua märkiä ääniä Satu levitti jalkoja , naikaa pojat naikaa. Pudotin Kirsin mekon alas, nojaa samaan paikkaa missä siskosi oli, Kirsi oli märkä, voi luoja sisko saa vierasta mulkkua nai minua työnsin sisään Kirsistä tuli yhtä märkä ääni. Satu kuiski älä sisään, poika vaan jatkoi ja painoi syvälle Satu huusi. Toinen tuli tilalle, alkoi heti kuulua uikutusta kun vaimo nautti. En pitänyt kiirettä halusin Kirsiä pitkään Kirsi vaikeroi. Toinenkin oli lauennut Satuun satu makasi pöydällä ja huokaili ihanaa, ensimmäinen poika siirtyi taakse, ei enää mieheni tulee, ei näy lähelläkään ketään Satu ulisi pojan alla toinen katsoi ikkunasta. Vaihtoivat vielä paikkaa. Pojat lähti kuului kun Satu puheli itsekseen annoin pillua noin vain ei helvetti ja siivosi paikkoja. Kirsi nojasi taakseppäin hieroin rintoja ja nain syvälle takaa, kuiski laske sisään minäkin haluan tuntea vieraan kyrvän ja kovaa. Kirsi huusi ja minä laukesin sisään, oltiin pitkään näin. Kirsi kääntyi ja sanoi älä suutu Sadulle, saithan sinäkin.

  Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   284
   7370
  2. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   398
   5656
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   4552
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1751
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   50
   1325
  6. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   1203
  7. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   33
   1070
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   77
   1011
  9. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   980
  Aihe