Missä on kiltit pojat? :o

Kaipaan teitä..

Eli siis homman nimi on tämä:

Missä ovat kaikki kiltit teinipojat? :o Tätä oon ihmetelly jo hetken aikaa. Suurinosa pojista jotka tunnen ovat koviksia, jotka kuolaavat tyttöjen perään ja sitten kun onnistuvat tytön saamaan, niin sitten tullaan nuolemaan ja puristelemaan tissejä tms. Pian tyttö jätetään, koska kouluun on tullut tyttö jolla on varmaan jotkut pakastepussiliset herneitä rintaliiveissä. Juuri tämän takia en itsekkään seurustele, en halua sellaista poikaystävää joka on aina hiplaamassa ja vaihtamassa sitten uuteen. Luokallamme on vain yksi kiltti poika, ja sekin on varattu yhdelle täydelle kusipäälle. Ei poikaparka tajua ettei hän voi "parantaa" tytön tapoja. Itse arvostan miehessä (voiko täs nyt miehist puhuu) sitä että pojal on huumorintajua, poika on luotettava ja uskollinen, ja järki täytyy päässä pysyä. Maailman sulosinta on se, et poika pitää huolta naisestaan. Pojan täytyisi myös uskaltaa edes sen verran, että esittelisi mut kavereilleen ja vanhemmilleen. Itse oon tosi puhelias, joten henkilökohtasesti mua ei ujous haittaa, mut puhetta pitäs silti tulla ihan kunnolla :D Rakastan myös sitä piirrettä et poika uskaltaa näyttää tunteensa. Kiltit pojat on mun mieleen ollu aina, vaik mun ystävät onki kaikkien 'gangstojen' kans. Ulkonäkö ei oo mulle pääasia, sielu on suurempi. Kuitenkaan en hirveesti välitä pojista jotka istua nököttää päivänsä telkkarin ja tietokoneen ääressä mussuttaen karkkia ja sipsejä... U know. En itsekkään mikään erikoinen ole, pituutta 170 cm, painoo jtn. 62 kg, eli siis en todellakaan ole mikään pakkasukon raiskaama pulkannaru. Tissit ja perse löytyy, samoin lantio eli muodokas olen. Kirkkaanvihreät silmät, rintojen alaosaan ulottuvat vaaleanruskeat hiukset. Harrastan ratsastusta, tarkemminsanoen esteratsastusta kunnallisella tasolla.soitan myös alttoviulua ja laulan, eli siis tällainen normaali tyttö olen, ja mitään erikoista poikaa en kaipaakkaan, ihmettelen vaan et missä on kaikki kiltit ja kohteliaat pojat jotka välittää tytöistä eikä pidä meitä vaan leluina? Ootteko te kaikki kuollu sukupuuttoon? Sori jos tää on sekava, mut pääkysymys on että missä te ootte kiltit pojat? :oo

63

2495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaipaan teitä...

      ^ sori ku tuost tuli tollanen romaani mut oikeesti mä kaipaan vastauksia! :)

    • 17v poika

      Ei me sukupuuttoon olla kuoltu, meitä vaan ei nii helposti nähdä ku ne pahat pojat pitää valtaa aina. Pitää vaan uskaltaa avata silmiä enemmän nii kyllä meitä rupee löytymään vaikka siihen aikaa meniski =D

      Ite oon 17v, 182cm pitkä, painan 77kg. Kirkkaansinisenvihreet silmät, lyhyt vaaleenruskee tukka. Harrastan kitaran soittoa joskus laulamista (aika harvoin, mutta olin 7v musiikkiluokalla). Käyn silloin tällöin salilla ja lenkillä, ihan vain omaksi huviksi. Eli tällänen normaali poika olen.

      "Kiltteydyestä" sen verran, että joo käytös on aina ollu 10 ja niin pois päin, on tullu hymypoikapatsaat ja oon ollu tukarina yms. Jos pitäs kolmella adjektiivilla kuvailla itteäni nii ne ois rehellinen, luotettava, ystävällinen.
      Oon puhelias ja sosiaalinen, ja osaan näyttää tunteeni =D siitä ei ongelmaa :D

      Nyt sitte oon lukios ja koulun ohella teen töitä =) Ja joo kyllähän tällaisia munkaltasia ihmisiä nää kaikki "kovikset" tyyliin melkee vihaa =D mutta empä siitä jaksa välittää, eläköön omaa elämäänsä.

      En polta enkä myöskään juo, ennenkuin täytän 18v.

      Tällästä tähän iltaan, öitä kaikille ja tiedoksi että ei me olla missään ulottumattomuuksissa! =D

      • Kaipaan teitä...

        Jeeehaaa, te ette kuollukkaa :D ihanaa :D Pahikset eläköö omaa elämäänsä, jos ne hyviä poikia vihaa ni se on kateutta ;)


      • Ewer alone :(
        Kaipaan teitä... kirjoitti:

        Jeeehaaa, te ette kuollukkaa :D ihanaa :D Pahikset eläköö omaa elämäänsä, jos ne hyviä poikia vihaa ni se on kateutta ;)

        Missä asut ja minkä ikäne oot?


      • Awws

        Voih, olisit juuri ihana ja täydellinen. Itse rakastan musikaalisia poikia ja itsekin olen aika pitkä, joten pituus ei ole haitaksi. Taisin juuri rakastua :)
        Ihana tietää että unelmiani vastaavia poikiakin on.


    • nimimerkki on pakoll

      Kyllä niitä löytyy mutta mistä löytyy tyttöjä jota ne kiinostaa.

    • juuuuuueewewe

      Nykyään on aika paljon niitä "pahiksii" .. polttaa ja juo ..

      Nooo onneks mul on sellane kiltti,ihana,huomaavainen ja sulonen poikaystävä :3

    • Pikku piruenkeli

      Joo ei veivattu vielä kaikki "kiltit" pojat. Huono tapa mikä tekee musta pikkase pahiksen on kekseliäisyys. Ei ole lausetta mihi en keksi comebackia, kuten englantilaisittai sanotaa. En nyt halua olla mitenkään ilkeä mutta et löydä kilttiä poikaa ilman uskomatonta työtä.

    • Minun kilttini on vaatekaapissani.

    • 15vpoika

      kyllähän meitä vielä on, tuntuu vaan välillä että tyttöjä taitaa kiinnostaa enemmän ne tyypit joilla on kusi noussu päähän. mut onneks näitä alottajan kaltasiakin on aika paljon

    • heihookahei

      kyllähän meitä vielä on... kaikissa on aina sisällä se pieni paha poika mut jotku vaan esittelee sitä laajemmin kun muut...

    • XDDDFDDDDDDDDDDDD

      Ite oon puoli suhtees tai siis ihastuskavereita yhen kiltin, viisaan ja muutenkin siistin pojan kaa joka ei ole ulkonäölllä koristeltu mutta suht söpö. Meil on sama luonne enkä edes tiiä sen nimee XDDDDDD

    • ansutsu

      Mäki olin jo melkeen menettämäs toivoa :D Ite -96 tyttö, en polta enkä juo. Ei hirveesti innosta elää puolkeuhkoisena tai maksavaurioisena loppuelämää.

    • Kiltti poika

      Täällä! o/

    • faktatpöytään

      Taidan lukeutua näihin "koviksiin" mut osaan silti kohdella omaa naista hyvin ja suojella vaikka vittu henki menis.Kiltteydellä ei tässä maailmassa pärjää eikä oo koskaa pärjännytkää, jos on kiltti niin jää muiden jalkoihin.Sitä paitsi suurinta osaa naisista vetää enemmän puoleensa pahat pojat ja siitä on tutkimuskin.

      • 430e932

        määrittele "kiltti". ei tarvitse olla kovis että osaisi pitää puoliaan. oletko v*tun idiootti.
        ja kyllä minä uskosin että jos on kiltti niin paremmin täällä pärjää kui jos on koko ajan riitaa haastamassa.


    • 17v stadilainen

      Ei pidä mennä äärimmäisyydestä toiseen. Luulisin että olen ite aika siinä kultaisella keskitiellä. Mäkin vältän mieluiten aina ongelmia, mutta jos tulee joku tilanne niin pitää olla valmis puolustamaan itseään tai muita. Ite poltan, mutta siinä ei todellakaan ole mitään hienoa, olin vaan joskus niin tyhmä että alotin. Juon, mutta en läheskään joka viikonloppu ja ns. ''osaan'' juoda eli en vedä ikinä itteäni semmoseen kondikseen että en pysty pitämään huolta itestäni. ''Kilteillä'' pojilla ei aina oo sitä tarvittavaa itsevarmuutta lähestyä tyttöä ja siksi teiän tyttöjenkin pitäis tehä alotteita poikien suhteen, mutta tähän pieni vastakysymys että missäs ne kiltit/normaalit tytöt on? Useimmin nään noita naurettavia pissaliisoja jotka yrittää olla niin helvetin aikuisia kun polttaa, juo ja kiroilee joka lauseessa...

      • Ne pissaliisat onki niitä yläasteelaisia jotka ei vielä oo löytäny omaa minäänsä :P ainakaa meidä lukiossa ei oo ainuttakaa meikkipelleä hyppimässä naamalle.


    • 17v poika

      Missä ovat kiltit tytöt!?

      • Toinen 17v poika

        Mä olen voisinko lähes sanoa että melkein täysin samanlainen. Tuon 17v pojan kanssa joka oli tuolla ylhäällä. Kiltti poika jota mielummin muut "kovis" pojat vihaa. Tosin tietenki pituutta löytyy 174 ja painoa 60kg. Tyttöystäväki löytyy jo :)


    • joopajoo...

      Kyllähän niitä on kilttejäkin immeisiä. sanotaan naisista ihan samaa... suurinosa on semmosia ******** naurettavai huomiohu*****ria, nojaa se siittä sitten,
      Oma kohtasesta kokemuksesta mitä kattoo kaveriporukkaa joka seurustelee on 2 vaihtoehtoo nää teiän luokittelemat "pahikset" ja sit toinen on ne jokka asuu kotona 25 asti koska äiti pesee pyykin ja tekee ruokaa kun ollaan itte niin uusavuttomia...

      Joo oon tää on tämmöstä tekstiä nyt mutta se on karu totuus... ja samoilla linjoilla mennään että nopeet syö hitaat. ja kusipäät kiehtoo =D

    • Toisin mutta totta

      Eli siis homman nimi on tämä:

      Missä ovat kaikki kiltit teinitytöt? :o Tätä oon ihmetelly jo hetken aikaa. Suurinosa tytöistä jotka tunnen ovat röökiliisoja, jotka kuolaavat kovisten perään ja sitten kun onnistuvat pojan saamaan, niin sitten tullaan nuolemaan ja puristelemaan tms. Pian poika jätetään, koska kouluun on tullut poika jolla on varmaan jotkut pakastepussiliset herneitä hauiksen kohdalla. Juuri tämän takia en itsekkään seurustele, en halua sellaista tyttöystävää joka on aina hiplaamassa ja vaihtamassa sitten uuteen...

      • 16-w

        Itse olen juurikin kiltti teinityttö. Itse inhoan juurikin tuollaisia pissiksiä, jota vaihtavat poikaystävää useammin kuin paitaansa, eivätkä ajattele toisen luonnetta ollenkaan. Kai se on sitten muotia olla välittämättä sisimmästä kun pinnallisella ajattelulla ne poikaystävät näytetään valitsevan.


      • 14v tytsy

        Mä oon kiltti teinityttö :) En juurikaan kiroile, mutta joskus lipsahtaa. En aio ikinä koskeakkaan tupakkaan, se haisee kauhealta ja pilaa keuhkot ja hampaat. Vihaan pissiksiä jotka roikkuu kaikissa pojissa ja meikkaa ihan liikaa. Itse harrastan pianon soittoa ja laulamista.


      • kyllästyttää
        14v tytsy kirjoitti:

        Mä oon kiltti teinityttö :) En juurikaan kiroile, mutta joskus lipsahtaa. En aio ikinä koskeakkaan tupakkaan, se haisee kauhealta ja pilaa keuhkot ja hampaat. Vihaan pissiksiä jotka roikkuu kaikissa pojissa ja meikkaa ihan liikaa. Itse harrastan pianon soittoa ja laulamista.

        oon sun kaa niin samaa mieltä, kaikesta mitä tohon yläpuolelle kirjotit. maailmassa on iha tarpeeks niit blondei pissiksii(ps. en yleistä kun sanon blondei:)), jotka on yhtenä päivänä ton kaa ja seuraavana jonku toisen... eiks siin mee jo pääki vähän sekasi???


    • tääl.ois.yks

      15v poika Valkeakoskelta..Nykyään valkeakoskella kaikki nuoret tappelevat ja jotkut esittää aina koulussa kovista ...ja siinä roolissa ne (vetää turpaan) miten ne aina huutaa jos joku vähääkään ärsyttää kaikki kiroilu kuten vittu tulee joka 3 sekunti
      ja koulus ei mikään muka kiinnosta ja muuten tehään kaikkee pahaa esim.rikotaan toisen omaisuutta , varastetaan ja jne..mut minä itse olen vastakohta tuollaiselle.
      Autan,oon rehellinen jne

      näin tossa viikonloppuna sunnuntaina kun semmoset mun ikäset 4 poikaa tönivät ja hakkasivat yhtä 14 vuotiasta. Ja mun sit piti mennä sinne väliin, josta koko homma siirty muhun mut ainakin se nuorempi pääsi pois ja ei muakaan kauheesti sattunu paitsi: silmäkulma auki, muutama mustelma,ja verta huulesta. Mut kyl mää vastaan laitoin...en kyl tiä niistä muista mitä vauriota niille tuli . semmonen oli tos viime viikonloppuna. oliko se oikein tehty?

    • Poika -97

      Täällä olisi taas yksi :)
      Oon blondi, siniset silmät, soitan pianoa ja saan kokeista tasasesti siitä 7-9 väliltä. Kaiken lisäks vihaan sitä, että oon ujo :(

      Musta tuntuu, että kaikki täällä Lahdessa on kusipäitä. Aina pitää polttaa, syljeksiä tai muuten vaan riehua.

      Seurustelua oon harkinnu, mutta on pirun vaikeaa löytää samanhenkinen tyttö, ei siis mikään röökiä vetävä idiootti. Ens vuonna ku alotan lukion, nii toivottavasti sieltä löytyis joku, ku toivottavasto ne idiootit on päätyny amikseen.

    • :D

      Itse olen 16 ja huomasin vasta näin lukioon mennessäni, että niitä fiksujakin poikia on. Ala- ja yläasteella kaikki pojat olivat suorastaan ääliöitä ja juurikin koviksia. Lukiossa olen nyt jutellut monen oikein mukavan ns. kiltin pojan kanssa.

      Odota vaan, kyllä niitä kilttejäkin alkaa aikanaan löytyä, kun pojat vähän kasvavat.

    • Kyllä meitä on, itse asiassa kaveripiiristäni löytyy monia 'kilttejä' poikia. Itse soitan pianoa (Tulkaa vaa rauhassa haukkumaan homoksi), enkä käytä päihteitä. Ka.9,6 tosin voi antaa minusta sellaisen 'hikke'-vaikutelman.

    • dfdfdgggh

      Kuvailemasi pojat ovat nykyään homoja, koska se on nykyään suotavampaa. Tietysti niitä varmaan heteroitakin löytyy, mutta harvassa on. Onkoha tytöt tuhoon tuomittu ku vaan gangstoja tarjolla...

    • : o

      miksi naiset rakastuu renttuihin...?

    • giltti poika

      Mä en oo kadonnu mihinkään.

    • niitä on harvassa

      Pojat on poikia mut en tajuu sitä kovisteluu ja jonneiluu.. joo kyllä itekki teen vähän sitä sun tätä ja vanhukset valittaa mut en mene kaupan kulmalla tupakkasuussa ja es kädessä nuolee lissuja... oon nyt 16 ja en oo seurustellu melkee vuoteen koska normaaleja tyttöjä ei oo löytyny tai kaikki on varattuja :// kaipaisin pitkä aikaista suhdetta mukavan tytön kanssa enkä minkää hernepussi rintaisen lissun. kaipa oon sitten sellanen kiltti poika tai ainakin vähän siitä välistä :D vaikka sitä nyt aina vähän itseään kehuu nii oon kyllä huomannu et ite oon vähän aikuistuneempi kuin suurin osa kavereistani.
      pitää vaa näyttää omat mukavat ja rauhalliset puolet jollekki tytölle nii kyllä tämä sinkkuna olo joskus loppuu :)

    • girll_

      Tollasia jätkiä on tosi harvoin enemmän on just sellasia jotka esittää kovia ja seurustelee lissujen kanssa , voin suoraan sanoa että suomessa ei ainakaan löydä sellaista unelma jätkää josta on haaveillut..

    • tyttöä etsiessä :)

      Poikana voin kertoo et 13-18 vuotiaista ette löydä oikee sellasii jotka vaikuttais ulkoapäin huolehtivilta rakastavilta ja aikuistuneilta koska normaalisti muut pojat pitää niitä silloin homoina. itekkin kaipaisin pitkä aikaista suhdetta mukavan normaalin tytön kanssa. ei missään nimessä mitää lissua. moni tyttö pitää mua perus jonnena ku pyörin porukoissa mis on tupakoitsijoita mitkä huutelee aina koulussa tunnilla ja häiritsee kuolaa lissujen perään ja ainut mikä suhteessa on tärkeetä nii on seksi.
      olis kyl kivaa saada joku tyttö josta oikeesti välittää ja kenen kaa suhde kestää :)

      • Flameerani

        Missä tämmöinen prinssi asustaa? :O


      • :))
        Flameerani kirjoitti:

        Missä tämmöinen prinssi asustaa? :O

        Turussa :) (raisio jos tarkkoja ollaa)


    • BurningInFlames

      Mie en tajua, miksi tupakanpoltto yhdistetään automaattisesti lissuuteen?

      Hmm... Samaa olen pohtinut kuin aloittaja; missä ovat kaikki kiltit pojat? Minun lukioni on _täynnä_ badassmopokaljapoikia, ainoa muutos yläastemeiningistä on se, että osaavat olla hiljaa tunneilla.

      On täälläkin toki muutama "hyvis", eli toisinsanoen mukavanoloinen ja rauhallinen henkilö. Jos henkilökohtaisuuksiin mennään, niin eräs näistä on ollut silmien kohteena jo pitkään.

      Olen kuusitoistavuotias, enkä ole koskaan seurustellut, mitä ei ymmärretä "ystäväpiirissäni", sillä he kaikki ovat vähintäänkin säätäneet kännipäissään jonkun kanssa. Mie en arvosta tällaista, vaan haluan suhteen, jossa molemmat kunnioittavat ja rakastavat, eikä painopiste ole ulkonäössä. Eikä seksissä.

      Itseni lukisin kai aika tavalliseksi nuoreksi, punainen fleda ja tavalliset vaatteet. Harrastuksiin eivät kuulu bailaaminen tai ryyppäys, saati sitten kylällänotkuminen, vaan luen, lenkkeilen ja kirjoitan aika paljon. Ehkä hissukkamaisuuteni estää ihmisiä ns. huomaamasta minua? Vai onko tupakanpoltto todella se estävä tekijä?

      Romaaniviesti, mutta toivottavasti pointti näkyy...

    • lonelybrunette95

      minä olen kiltti, hellä enkä katso ulkonäköä. en etsi ketään poikaa, koska en luota kehenkää enää :( jos tutustun johonki poikaan niiin aluksi vaikuttaa mukavalta, mutta eipä olekkaan kun sen yhden asian perässä...:/ en tiedä luulevatko helpoksi vai mikä on..en uskalla enää lähestyä poikiiin...voi kumpa joku ihana kiltti poika tulisi juttelee, pyytäisi ulos tai mitä tahansa :) olen kyllä hieman ujo koska minua on kiusattu paljon sillä ihmiset yleensä olettaa automaattisesti minun olevan lissu jos meikkaan ja poltan....:/ olen yrittänyt lopettaa mutta haluan yrittää edelleen:) muistakaa kiltit pojat, tytöt eivät osaa enää etsiä teitä.

      • boikki

        kuullostat tosi mukavalt mäki oon 17v voitasko jutella jos pistät sähköpostiss


    • onnellisesti parisuhtees

      Kyl niit semmosii kilttei poikii löytyy :) itte oon löytänny semmose mut tiiän et niit on iha sairaa harvas koska ittekkää en.noist pahoist pojist välitä.. Niitte tehtävä on vaa särkee sydämii.. Mut äl menetö toivoos löyät viel oman ihanan kiltin pojus :)

    • non gangsta

      Ei me ny kuolleit olla ! Ite oon aika rauhalline. En juo, polta tai oo miissää esim sillan alla sprayaamas. Oon 14 yli 180 pitkä painan 78 kg harrastan eräilyy luen selviytyjän opasta ja hoidan meidän hevosia ja kyl sitä huumorintajua on. Voitko laittaa sähköpostiosotteen nii voitais jutella jos kiinnostaa.

      • paskapaskapaska1

        se ei oo mitää gangsta juttuu jos on sprayaamas graffitei se on taidetta


    • Tämä asenne ärsytti minua suunnattomasti, ennen kuin löysin tyttöystäväni, jonka kanssa olen nyt ollut yhdessä 8 kuukautta. Kaikki tytöt juoksevat koulun suosituimpien ja parhaimman näköisten poikien perässä, jotka ovat luonteeltaan todella ilkeitä ja tykkäävät leikkiä tyttöjen tunteilla sekä vaihtaa "muijaa", kuten he sanovat, kuukauden välein. Tytöt olettavat kaikkien poikien olevan samanlaisia ja kiltit pojat joutuvat tekevät kaikkensa saadakseen edes hieman tyttöjen huomiota.

    • hävettää ://

      Tuota itseä alkoi ehkä vähän hävettämään kun noita viestejä luki :D Ihastun juuri niin pahispoikiin, vedän itseni aina välillä känniin(ja niistä sekoiluista tietää lopulta puoli koulua), hengailen sellaisessa kunnon porukassa joka kiroilee, kännää, polttaa, haukkuu kaikkia ja perseilee muuten vaan :DD Itse siis teen noita kaikkia asioita... Olen 14v tyttö ja jooh... Poltan sillai sosiaalisesti, jos muut poltttaa niin poltan minäkin, en kuitenkaan kerjää sitä röökiä.

      en kuitenkaan vaihda sitä poikaa noin vain, en kerro jätkille että pidän niistä, siinä kohdalla olen ihan tajuttoman ujo :/ Vaikka nytkin ihastuksen kohde kuuluu kaveriporukkaani niinniiinin joooooooo

    • aina ei onnistu

      Jo moneen kertaa sanottu mutta kyllä ne "kiltit" tytöt on kateissa monelta tietyssä vaiheessa. Ite olen 16v poika ja kiroan paljon ja vittuilen aika paljon jos saan aiheen ja muutenki olen välillä vittuimainen niille keistä en tykkää. Yritän olla väleissä kaikkien kanssa mutta aina ei onnistu niin sitte ei onnistu. Mutta täällä noi tytöt on joko noita lissupissiksiä jotka sekoilee kokoajan tai sitte sellasia jotka ei tee yhtään mtn väärin ja ovat hiljaa. Ikinä en taida paikallisista löytää kumppania niin pakko ettiä muualta varmaanki. LIFE SUCKS sometime.

    • MIKS KAIKKI VIHAA MU

      RUNKKASIN PS OON HOMO.

      MI9KS KAIKKI VIHAA MUA!!!!!X
      GDOIFKDFOSIKFSOFIOSHIJOFVUANSNFIDXY
      !!!
      ARRGH????&)&)XxXxx eiii EIIIII vAlEaNpUnAIASIA TUUBIA!!!

      KAIKKI VIHAA MUA JA MÄ VIHAAN KAIKKIA MUT MÄ EN VÄLITÄ KOSKA MULLA ON VEITSI!!!!! RUHAHAHHAHAAA!!!
      .......
      . (viddu goatse)?????
      .....
      ..
      .......
      .A
      ..
      HEI TÄÄ ON BIISI!!!!

      ANAALI ON KETAINEN b JÄTTÄKÄÄRAUHAAJÄTTÄKÄÄHENKIIsattuuuARmOOOO!!!! AAAHAA AAH



      jh#%! VIHREÄÄ ANAALISEXIÄ VIHAN KANSSA

      moi kaikki!! oon 13.v poika tuusulasta haluuks kukaa alkaaa seurustelee mun kans. ps aika raiskas tyhjyyden KELTASELLA DILDOLLA VIIDENTEEN SOLUSEINÄÄNMMOU..............................................H.................K...............................................................hookoo sininen on dildo.......................hh. ............................. ..... ,,,,,,, AARGH SE REPES!!!!

    • :DD:)

      Oon ite yläasteelainen tyttö. Koulussa on "kovikset" jotka polttaa joka päivä, ja juo perjantaikännit. Sellaset suositut tytöt menee niitten kanssa noihin känneihin.. On koulussa myös "kiltit pojat" jotka on sellasessa "pienemmässä" porukassa ja eivät ole kovin puheliaita. Oon itse kiinnostunu kilteistä pojista, kun "kovikset" tuntuu tyttönsä/naisensa jättävän kun tulee paremman näkönen.-.- En haluais tollasta! Onneksi on poikia, jotka eivät oo menneet mukaan röökin vetämiseen. Olkoon kovikset ja pissaliisat keskenään puristelemassa olemattomia tissejään. :DD Eiköhän ne "kiltit pojat" ala pian ärsyttään koviksia ;)

    • EnOlePahisVaanHyvis

      Tahdon vaan sanoa, että viina ja tupakki ei tee ihmisestä ``oikeaa`` pahista.

    • Niceguysfinishlast

      totuus on se että vaikka tytöt kui haluaa kiltin pojan, ne valitsee seutustelukumppanikseen juuri tollasen koviksen yms. Kiltit pojat on usein liian kilttejä, kun ihastuvat, auttavat jne mielistelevät ihastustaan ja usein heidät friendzonataan. Kivat pojat on vaa kaveripoikia. Pojat, älkää olko liian kilttejä, ette muute tuu mitää saamaan ku rikkoutuneita unelmia. Itse olen pari kertaa tämän virheen tehnyt... biisi liittyy.

      http://www.mikseri.net/artists/casey-ryback-katkotut-kadet/kamumies/514463/

      • asgergrs

        siis ei halua vaan väittää haluavansa


    • Jieiiejejej

      Täs ois yks 14v, ja erittäin kiltti. Mullahan silti löytyy maailman ihanin tyttöystävä

    • litistynyt

      Kiltit pojat ovat niitä "tylsiä ja yksitoikkoisia angstaajia siellä nurkassa". Tai ainakin oma käsitykseni on tuo... nimimerkillä Kiltti Poika...

    • matemaatiikanope

      Itse olen huomannut, että tytöt pitävät koviksista ja niistä ketkä puristelevat heitä esim takamuksesta. Itse en semmoisia harrasta. Yleensää tulen tyttöjen kanssa parhaiten toimeen koulussa, koska he ovat jatkuvasti kyselemässä tehtävistä, ylensää matematiikasta. Tulen kyllä tyttäjen kanssa hyvin toimeen koulussa, mutta jos ollaan jossakin vapaa-ajalla hengailemassa, niin jään helposti muiden varjoon. Olen rauhallinen, enkä änge jokaisen muijan viereen, joskus joku tyttö tulee itse juttelemaan minulle, niin se on ihan mukavaa. En tykkää liikkua juovissa porukoissa ja bileissä, mutta olen huomannut, että tyttöjä saa vain sitä kautta. En kyllä meinaa muuttaa tapojani, joten todennäköisesti menee vielä kauan, ennen kuin jonku huomaa minut:) Harrastuksista sen verran, harrastan lentämistä (yhden tytön kiinnostus loppui samatien, kun hän kuuli harrastuksestani :D) Oon 16, lihasta löytyy pituus 176 paino 73 :) En ole siis läski, enkä myöskään siima.

      • joku jostain

        En mie ainakkaa tykkää sellasosa jokka tukllee puristelemaan perseestä ja nii. Se on karua


      • miaf2

        ''Yleensää tulen tyttöjen kanssa parhaiten toimeen koulussa, koska he ovat jatkuvasti kyselemässä tehtävistä, ylensää matematiikasta.'' .

        Nii-i. tyttöjä kiinnostaa sä vaan sillo ku niille on susta hyötyä. Siksi juurikaan ei kannatu alistuu liian kiltiks. Itse kyllä aika samantapainen oon... Ja jos sulla on sellane ajatus että ''kyl joku kohta huomaa mut'', se saattaa tapahtua, mutta jos joskus on joku tyty joho haluut tutustuu TEE ITE ALOITE äläkä odota sen tekevän sitä.


      • ''Yleensää tulen tyttöjen kanssa parhaiten toimeen koulussa, koska he ovat jatkuvasti kyselemässä tehtävistä, ylensää matematiikasta.'' .

        Nii-i. tyttöjä kiinnostaa sä vaan sillo ku niille on susta hyötyä. Siksi juurikaan ei kannatu alistuu liian kiltiks. Itse kyllä aika samantapainen oon... Ja jos sulla on sellane ajatus että ''kyl joku kohta huomaa mut'', se saattaa tapahtua, mutta jos joskus on joku tyty joho haluut tutustuu TEE ITE ALOITE äläkä odota sen tekevän sitä.


    • julpuu

      Tääl olis yks kiltti teinityttö. Joku sano, et tytön pitäis tehdä aloite. Entäs jos se on ujo, niinkuin minä..?

      Oon ulospäin aika ujo ja rauhallinen, vaikka luonnetta oikeesti löytyykin. Ja koska oon vähän ujo, niin mut jätetään porukass helposti taka-alalle. Ei silleen vakuuteta poikia ja viedä niiden huomiota.. Ei pojat kiinnostu koskaan siitä vähän hiljasemmasta tai jos sillä on vähän "hiken maine" (en mä sille voi mitää et oon hyvä koulus), ainakaan jos se ei ole tosi nätti, hyväkroppanen jne. Pitäis olla tosi sosiaalinen ja hauska. Kaikki ei vaan saa tilaisuutta näyttää muille millanen oikeesti on. Olis mustaki kiva, jos joku joskus kiinnostuis musta, vaik en kaikista nätein ja hyväkroppasin, vaan tämmönen vähä muodokkaampi.. :D

      No ehkä täältä Lahdestakin löytyy niitä ei-idiootteja, kunhan syksyllä pääsen lukioon, jonne ei todennäkösesti satu yhtään tuttuja, ei tyttöjä tai poikia. Täält meijän rupukoulust kun ei kukaan pääse eikä halua. Sympatiat siis sulle poika -97. :)

      • karhuonkakka

        Jos joku kilteistä tytöistä haluaa puhuu kiltin jätkän kaa vaikka kikis nii täs ois :D en välttämättä mikää kiltein, mut en polta tai juo enkä esitä mitään. Ikää 15, Pohjois-Pohjanmaalta, kerron lisää sit myöhemmi:) kirjota mulle spostii [email protected]


      • mr penis
        karhuonkakka kirjoitti:

        Jos joku kilteistä tytöistä haluaa puhuu kiltin jätkän kaa vaikka kikis nii täs ois :D en välttämättä mikää kiltein, mut en polta tai juo enkä esitä mitään. Ikää 15, Pohjois-Pohjanmaalta, kerron lisää sit myöhemmi:) kirjota mulle spostii [email protected]

        Kiltit pojat on homo nörttei ; DDD


    • ärsyttävää...

      ööh...jos ootte sitämiält et viina ja rööki tekee ihmisist pahiksii ni miettikää vaiks viis minsaa et jaksaisitteks niitte "pahiksien" elämää ees päivää... Joilleki on tosi vaikeeta elää ja jaksamine ei oo ain omast tahdost riipppuvaist... Nii etttä haistakaa paska...

      • enusko

        Ja se viina ja rööki sitte auttaa jaksamaa ? Perusteles...


    • Anonyymi

      Kysy isältäs oliko se muka kiltti poika kun sai äitisi. Sä kuulostat rikkaalta, ei kukan tulee rikaaksi olemalla kiltti. Miehet kuten isäsi ja niiden businesstemput tekevät koko ajan elämää vaikeammaksi muille (koska heidän koko uransa perustuu ottamaan muilta niin paljon rahaa mahdollista ja maksaa veroilla mahdollisimman vähän takaisin). Tämä johtaa yhdensuuntaisesti siihen että ensi sukupolven pojat tulevat yhä tuhmemmaksi. Pahoittelen nuori tyttö, mutta näin asiat on. Ratsastaminen, viulunsoitto ja laulaminen ei ole normaalia ajanviettoa vain rikkaille varatetut hobbyt. Vaatii tekijöistä paljon rahaa että aikaa. Köyhiltä puuttuu molemmat. Ja haluatko tietää miksi jotkut pojat tuhlaa kaikki aikaansa tietokoneen edellä? Koska niillä ei ole mitkään tulevaisuuden vaihtoehtoja paitsi tulla ruveta joku teollisuuden työntekijäksi jota sitten tehdään työttömäksi koska ihmiset kuten isäsi (veikatellen) haluaa effektivoida liikkeensä, kun lompakko ei ole vielä ihan riittävästi paksu. Etkö säkin haluaisi paeta sellaiselta todellisuudelta?

      Pahoittelisin tästä reality checkista, varmasti aika rankka nuorelle tytölle. Mutta voit pyytää isästäsi pahoittelut. Ehkä vielä ehdit ennen kuin hirtämme sitä katulyhtyistä.

      (Mä olin muuten kiltti poika teineissä. Täydet kympit koulussa ja intin jälkeen suoraan lääkikseen. Oon kolmekymppinen sinkku nyt. Tytöt ei oikeasti halua mitä sä sanot. Te haluatte tappajamies joka on TEILLE kiltti mutta kenen murhat tekee teille mahdollista "ihanan" elämän. Teidän pinnallisuus muodostaa rankan todellisuuden, missä pojat teineissään ovat "ilkeitä", tai jos kiltit niin ei pysty olla pakenematta tekotodellisuuteen. Jos sinä haluat muuttaa tämän tulevaisuuteen niin omistaudu vaatimattomaan elämään eikä anna tappajamiehille enää lasta. Muuten kaikki mitä sä listaat on vain karmaa.)

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2742
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      89
      2045
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      973
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      873
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      734
    Aihe