Intiimit ostokset...

tarkan markan Taimi

Jos ostan apteekista suolihuuhtelupussia, niin en toivo että farmaseutti alkaa siinä kaikkien kuullen opettamaan harjoittelijalle, miten kyseistä kapinetta käytetään. Muutenkaan en mielelläni ala "mannekiiniksi" joillekin välttämättättömyystarvikkeille, kuten tamponeille - joskus kävi niin että kassalla harjoitteleva myyjä nosti ostokseni korkealle ilmaan ja huusi kovaa toiselle myyjälle että mikä tämän koodi on? Takanani oli pitkä jono. Onhan siinä tietysti ostosvinkkiä jollekin mutta tykkäisivätkö miehet jos samalla tavoin heille tehtäisiin kun vaikka kortonkeja olisivat ostamassa? Vaikkapa sellainen tilanne, että aviopuoliso on aikeissa puuhailla vieraissa ja kortonkiostoksilla vaimo sattuu seisomaan samassa kassajonossa kun tämmöinen kämmi sattuu? Tuliskohan siinä kaulimesta tai peräti kokkiveitsestä?

Joku neuvoo nyt tietysti asioimaan jossakin yksityisemmässä putiikissa, mutta kun se kukkaron laihuus usein osoittaa lähikauppaan...

17

3506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13

      OISIT mennyt omaan pesuhuoneeseen,ei muutako suihkunletku kakkoseen,ja hanaauki,samalla vaikka ykköseenkin

    • 14+7

      Eräs myyntimies kertoi olleensa muinoin hotellissa yötä ja menneensä aamulla respajonoon. Respavirkailija kailotti kovaan ääneen jonon kärjessä olevalle: "Maksatko pornokanavan katselun käteisellä vai laitetaanko laskuun? " :)

      • kovettunutta peliä

        :D


    • Yualle

      Lähikauppa (siis Siwat sun muut) on kallis!!! Jos on kukkaro laihis, niin silloin ei pitäisi lainkaan asioida siellä!?!?!

    • Aaaasia selvä.

      Niin että miesten vika se oli tämäkin apteekin ja kassan tahdittomuus. Selvä.

    • Sanna Alen

      Jotkut kosmetologit ovat vielä ajattelemattomampia, asiakaspalveluun ei pidä hitto emnnä jso ei tiedä mitä se edes on !!!

    • Kassan vikako??

      Mikäli mies on menossa vieraisiin ja ostamassa kortsuja ja vaimo seisoo samassa jonossa kauempana, niin kassa ei tee virhettä vaan ISON palveluksen sille vaimolle. Bye bye!!!!

      • Kassan vika, jep.

        Toisin päin. Kun se nainen ostaa salapanoaan varten suojavälineitä niin hän onkin vain rohkea ja uudismielinen, sen huonon miehensä alistama ja väärinymmärretty vaimo?
        Mistä teitä femakoita oikeen sikiää, aina miesten piikkiin:).


    • ykkönen on paras

      onhansehyvä ennen kakkosenyhdyntää tyhjentää,ettei ulosteet tulvisänkyyn,ja heppi ei alahaiseen ulosteelle,kyllä myyjä oikeinteki,parasta palvelua on opastaa asiakasta,ettei tulevirheitä tehtyä

    • afadsa

      Apteekissa aina kailotetaan mahdollisimman kovaa ohjeet, oli sitten ostamassa jälkiehkäisytabletteja, raskaustestiä tai hiivalääkettä. Jokin siinä on, että asiakkaan häpäiseminen kuuluu pakettiin :).

      • Vastaveto

        Mutta nythän on niin pitäisi voida asioida apteekissa ihan yksityisesti ettei kailoteta kaikille asiakkaille. Näin olen käsittänyt, joten voisi sanoa että voisiko keskulla rauhassa tuollaiselle kailottajalle. Ainakin huomauttaa että haluaa puhua yksityisesti ellei henkilö huomaa. Asia pitäisi olla apteekkihenkilöiden tiedossa kylläkin !


    • Rytmihäiriölääke

      Apteekin kautta voi uusia reseptejään. Minä menin taannoin reseptini kanssa tiskille ja pyysin laittamaan sen uusittavaksi.
      Työntekijä ei sanonut päivää, ei katsonut päinkään, otti reseptin kädestäni ja käänteli sitä erittäin happaman näköisenä. Sitten kysyy :"Tämän voit uusia työterveyshuollossa". Vastasin ettei minulla ole työterveyshuoltoa.
      "Miten ei ole?" kuului lisäkysymys ja tyyppi ei vieläkään katonut minua, asiakasta, vaan happamana hyisteli reseptiäni.
      Siinä vaiheessa sivuillani asioivat kaksi asiakasta kääntyivät kinnostuneena tuijottamaan minua ja takanakin oli jonoa.
      Ei ole työterveyshuoltoa kun olin työtön, tämä piti siinä kaikkien kuullen selittää ääneen.
      Tämä oli jotenkin niin äärimmäisen inhottava tilanne kuin olla saattaa. Laitoin apteekin palautesivulle tästä kommentointia mutta vastausta tai pahoitteluja en ole vieläkään saanut.

    • hoi-ta-ja

      Pikkuisen yritä kehittää itsetuntoasi, mitä ihmeen häpeämistä noissa ostoksissasi on?

      • Ei-mainosmies

        Ei noissa ostoksissa mitään häpeämistä olekaan, mutta ei se silti kuulu koko maailman tietää mitä minä ostan. Jos saan palkkaa mainostamisesta niin sitten voin ajatella asiaa, mutta ilmaiseksi ei käy!


    • Heikki Häveliäs

      Olen suunnitellut niin että kun seuraavan kerran menen jotakin tämmöistä arkaluontoista ostosta tekemään niin kirjoitan paperilapulle asiani ja annan lapun myyvälle henkilölle. Käsialan täytyy olla luettavaa näin meneteltäessä ja toivoa sopii että myyjällä ei ole lukihäiriötä. Pitäisiköhän otsikoksi lappuun laittaa vielä jokin ohje: SALAINEN, EI SAA LUKEA ÄÄNEEN... Onnistuisikohan palvelu asiallisemmin näillä ohjeilla? Onko joku kokeillut tuota konstia?

    • Noloa apteekissa

      Mulle kävi joskus niin apteekissa, että menin ihan tarkoituksellisesti omassa rauhassa katselemaan hiivalääkkeitä hyllystä, niin eikös sieltä sitten välittömästi pamahda apteekin henkilökuntaa kyselemään ja neuvomaan ja vielä kailottamaan aika kovaan ääneen, että "tämä puikko hoitaa vaginan sisältä ja tämä rasva ulkopuolelta" - no shit! :D Siellä, kun oli muutenkin aika paljon asiakkaita, niin kyllä siinä aika nolo fiilis tuli... Vaikka kyse on ihan naisen normijutuista, niin kyllä ne haluaa pitää ihan henk. koht. tietona enkä varsinkaan halua, että 5 MIESTÄ takanani kääntyy oikein katsomaan...

    • posket punaisina

      Olinpa kerran itse apteekista suolihuuhtelupussia ostamassa. Kurkistelin yhtä jos toistakin hyllyä jossa arvelin tuon arkaluontoisen ostoksen piileskelevän. Mutta ei sitten muu auttanut kuin kääntyä farmaseutin puoleen. Tämä tyttönen oli joku ulkomaalaisittain suomea puhuva, eikä hän millään tahtonut ymmärtää mitä oikein halusin ostaa. Jouduin juurta jaksaen selvittämään miten tuota kapinetta käytetään. Oli siinä varmaan yleisöäkin kuulemassa kiinnostuneena valistustani. Kuljettiin sitten tämän avuliaan neitosen kanssa tonkimassa hyllyjä eikä pussia löytynyt. Vihdoin hän kysyi toiselta farmaseutilta, joka ohjasi oikean hyllyn luokse. Mutta jos olisin ollut ujompi niin olisi tämä kapistus jäänyt hankkimatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      229
      2021
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      77
      1770
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1130
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe