Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Samokselle ensi kesänä?

Marsalkka 80

Heippa!
Ajattelimme mennä perheen kanssa rantalomalle ensi kesänä. Yhdeksi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi on muodostunut Samos ja Pythagorion. Mikäli joku teistä on käynyt siellä kaipaisimme vähän vinkkejä siitä. Lapset ovat 4 ja 6 vuotta vanhoja, joten arvostamme rauhaa ja turvallisuutta sekä kivoja rantoja. Mikäli tämä matkakohde ei mielestänne ole paras mahdollinen lapsiperheelle, suositelkaa jotakin muuta!

10

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreikkafani

      20 vuotta sitten oltini Pyhtagorionissa ja nyt 4 vuotta sitten oltiin saarella ja Votsalakiassa. Pythagorion on tosi vilkas paikka mieelstäni, ainakin se keskusta.
      Saaren rannat ovat yleisesti ottaen äkkisyviä, poikkeus on Pythagorionin se iso ranta jossa on massiivinen lomakeskus, nimeä en muista. Noin pienten lasten kanssa en välttämättä menisi Samokselle lainkaan jos aiotte olla rannalla ja lapset haluavat mennä myös mereen uimaan.
      Votsalakia on huomattavasti rauhallisempi. Makuasioita nämä tietysti ovat aina eikä aikuinen osaa välttämättä katsoa asioita lasten kannalta. Turvallista Samoksella toki on, niinkuin monella muullakin Kreikan saarella. Jos Kreikkaa ajattelee, on Limnos mielestäni ihanteellinen myös lapsiperheille. En tiedä onko se ensi vuonna AM:n ohjelmistossa. Siellä oli hyvä ranta, mahtava hiekkaranta Platin kylässä, ei syvä. Majapaikkoja oli ihan rannan läheisyydessä ja hieman kauempana kylässä. Afrodite taisi olla se hotelli joka on noin puolen kilometrin päässä rannasta. Tie hotellilta rantaan on rauhallinen.
      Mutta eikö Parga kiinnostaisi, siellä on Valtoksen ranta josta lapsiperheet tykkäävät?

      • Marsalkka 80

        Suurkiitokset tyhjentävästä vastauksesta, ehkä meidän pitää vähän miettiä asioita uudelleen :).


    • pipsa-anneli

      Minäkään en suosittele lapsen kanssa Samosta, olen siellä muutaman kerran käynyt. Tosin ilman lapsia,mutta tulee siltäkin kantilta seurattua kun on lapsenlapsia. Toissa kesänä olimme ensimmäisen lapsen kanssa Kreetalla Geranissa lapsikohteessa. Lapsen kannalta kiva paikka, mutta emme olleet ottaneet all inclusive -palvelua niin ruokapaikat olivat melko rajallisia.

      Ensi kesänä on vuorossa toinen lapsi ja jo nyt mietin mihin mennään. Tällä hetkellä ykkösenä on Rhodoksen Faliraki ja hotelli Sun Palace. Hotellilla on oma vesipuisto ja lähellä on iso maksullinen vesipuisto. Todennäköisesti on otettava myös AI-palvelu, ehkä se on lapsen kanssa kuitenkin helpompaa. Rantakin on kuulemm hyvä siinä kohdassa. Ehkä siinä olisi sopiva vaihtoehto teillekin.

    • lolololomalle

      Lokakuussa mennään Votsalakiaan annan palautetta jos nyt pääsee sinne ensin.

      • mieli-pide

        Lasten kanssa mainio kohde on parga, jos majoittuu etenkin Valtoksen puolelle. Siinä on hiekkaranta.
        Kreeta on mielestäni niin "rysittynyt" etten sitä kenellekään suosittele.
        Falirakin rannalla on puolensa mutta se kylä taas on niin ikävä , turisteille tehty paikka, ettei siellä ole mitään viehättävää.
        Nidri on myös ok.


      • kax vanhaa varista

        Tuota paikkaa mekin ollaan nyt katseltu ensikevääksi,annahan palautetta matkastasi.


    • Marsalkka80

      Matka on varattu ja kohteeksi valittiin Parga. Kiitoksia kaikille vastanneille avusta!

      • kreikkafani

        Hyvän kohteen valitsitte. Me mennään Pargaan jo lauantaina, toista kertaa tänä kesänä!


    • upeita kreikan saari

      Tulimme kaksi viikkoa sitten Samokselta. Jos kaipaa lomalta rauhoittumista, niin varsin mukava paikka. Olimme Kokkarin kylässä ja voisin kyllä kuvitella että myös uudestaan sinne. Lämpötilat olivat 28-33 astetta sen viikon ajan.

      Olemme käyneet Kreikassa Kreetalla, Rodoksella, Kosilla ja parilla pikkusaarella risteilty. Paras paikka on mielestäni lasten kannalta on ylivoimaisesti näistä Kreeta. Viimeksi oltiin Geranissa, jossa olisi lapsilla tilaa juosta pitkin nurmikoita ja rannatkin ovat hyviä.

      Samos on lasten kannalta turhan ahdas paikka. Ja rannat ovat erittäin jyrkkiä. Myös rannat ovat kivikkoisia.
      Suosittelen kyllä Samosta, jos tykkää rauhallisesta oleilusta. Ja tehdäänhän sieltä laivarekiä mm. Turkin Kusadasiin ja etenkin jos historiasta vähääkään tykkää, niin tietenkin Efesokseen.

      • monella saarella oll

        Jos lasten kanssa haluaa mennä Samokselle, Votsalakia on paras paikka. Rannat ovat aika äkkisyviä mutta Votsalakiassa kyllä sen kylän kohdalla oli vähnä loivemmin syvenevä rantakaistale. Kylä on muutenkin aika kiva, sopivan rauhallinen, ei kovaa läpikulkuliikennettä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe