AZORIEN LENNOT ALKAVAT

FLY PORTUGAL

Lomamatkat aloittaa huhtikuussa 2013 suorat lennot Atlantin helmiksi kutsutulle Azoreille. Lomakohteena on São Miguelin saari, joka sopii erityisesti luontoelämyksiä hakevalle matkailijalle. Saarella voi nauttia luonnonrauhasta tai viettää aurinkolomaa Santa Marian hienoilla uimarannoilla.

São Miguelin saari on monipuolinen matkakohde ja monet pitävät tätä Azorien pääsaarta yhtenä maailman suurimmista luontoelämyksistä. Saarella on tarjolla viidakkomaista maisemaa, vesiputouksia, tee- ja ananasviljelmiä, mykistäviä kraatterivajoamia järvineen, kuumia lähteitä, kumpuilevia maisemia ja kukkaloistoa.

Saarella voi myös surffata, purjelautailla tai lähteä sukellusretkille. Parhaimmat surffausmahdollisuudet ovat saaren pohjoisrannikolla Santa Barbaran ja Monte Verdessä, joissa järjestetään myös lajin kansainvälisiä kilpailuja. Sukeltajat voivat tutustua vedenalaiseen maailmaan, joka on poikkeuksellisen mielenkiintoinen luolien, onkaloiden ja niissä asustavien kalojen vuoksi. Saarelta järjestetään myös syvänmerenkalastusretkiä.

São Miguelin saarella sijaitsee myös saariryhmän kulttuuri- ja hallintokaupunki Ponta Delgada, joka tarjoaa erinomaiset edellytykset kulttuurimatkalle. Kaupungissä on useita kirkkoja, museoita, taidenautintoja sekä taidokkain kuvioin koristeltuja historiallisia katuja ja aukioita.

Suorat lennot Azoreille

Azorit on Lomamatkojen ohjelmassa huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa. Suorat Primera Airin lennot Helsingistä, Joensuusta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Oulusta Portugaliin João Paulo II lentoasemalle Ponta Delgadassa tapahtuvat kevätkaudella perjantaisin.

4

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ppbbpp

      Mikä hinku sulla on mainostaa joka palstalla?

    • Tämänkaltaista tietoa Azorien ystävät ovat odottaneet. Jonka joku lentäisi suoraan vielä kesäkuukausinakin. Ilmoitusta paheksuville tiedoksi, että suora lennot Helsingistä Ponta Delgadaan loppuivat tämän vuoden toukokuun puolivälissä, kun Hispania meni konkurssiin eikä Aurinkomatkat halunnut yksin täyttää konetta.

      • Halukkuus

        Tuskin se Aurinkomatkojen halukkuudesta oli kiinni, varmasti haluaisivat, jos voisivat luottaa siihen, että riittäisi halukkaita matkustajia.


    • Tästä aiheesta on keskusteltu Azorien palstalla. Aiheesta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa viestiketjuja sieltä. Kohteessa asuvana tunnen aihern paremmin kuin keskiverto keskustelija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1179
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      783
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      57
      706
    Aihe