Kokemus yrityksestä polttari.fi

bestman12

Tässä kokemus polttari.fi yrityksestä (Elämys Ässä), joka voi olla hyvä tietää polttariohjelmaa mietittäessä. Tilasimme polttari.fi kautta ihmissoihdun hyvissä ajoin ennen polttariajankohtaa. Varmistussähköpostin sain asiallisesti yhteydenoton jälkeen. Vähän ennen polttaripäivää aloin olla epäilevällä kannalla saapuuko järjestäjä paikalle, koska lähettämiini sähköposteihin ei oltu enää lopussa vastattu. Olin kuitenkin keskustellut järjestäjän kanssa puhelimessa vain pari viikkoa ennen polttareita ja silloin kaikki vaikutti olevan kunnossa.

Kun polttaripäivä koitti ja polttari.fi kanssa sovittu tapaamisaika tuli, ei ketään näkynyt sovitulla paikalla. Soitin toiselle yhteyshenkilöistä, joka ei tuntunut tietävän asiasta mitään. Samaan aikaan minulle soittikin toinen polttari.fi yhteyshenkilö, joka ilmoitti, että he eivät pääse paikalle. Heidän työntekijänsä oli kuulemma "sairaana". Tämä ilmoitus tuli siis silloin, kun ihmissoihdun piti olla jo hyvässä vauhdissa. Jos joku todella oli sairas, olisi se varmaan ollut tiedossa jo edellisenä iltana, jolloin varahenkilö olisi varmasti ollut saatavilla paikalle.

Jos siis haluat järjestää epävarmaa polttariohjelmaa, kannattaa valita polttari.fi! On varmasti varmempiakin toimijoita, kuin polttari.fi

4

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ässähässäkkä

      Törkeää! hyvä kun varoitit!

    • tyytymätön asiakas

      Varoitan kans muita näistä! En voi suositella, pidettiin kaverin polttarit Tampereella ja oltiin tilattu kaljakorikiipeilyä aamuksi. Tyyppien piti sopimuksen mukaan tulla Turusta laittaan jutut kuntoon mutta ilmottivat puoli tuntia ennen kun kiipeilyn piti alkaa että kaveri jonka piti tulla on lähdössä sairaalaan kun pyörryttää!! Tähän aikaan ois pitäny kaiken olla jo valmiina mut ei vaivautunut ilmottaan aiemmin mitään! Onneks keksittiin hauskaa ohjelmaa nopeasti tilalle ja varmasti mukavampaa kun kyseinen kiipeily! Pitäkööt kaljakorinsa =)

    • Kalevi3

      Monenlaista on liikenteessä. Hyvä tietää noista. Itellä laskuvarjohypystä ilmoittivat 2 viikko ennen että tandemhyppyopettaja on lomilla silloin. Oli varattu 2kk etukäteen, luulis että siinäkin ois lomat tiedetty vähän aikasemmin perkule.Sieltä kokemuskaupasta ja www.parhaatpolttarit.fi löytyy monenlaista mistä valita.

    • Tuore anoppi

      Saman firman kautta vuokrasi poikani ja hänen morsiamensa antiikkiauton kuljettajineen 30.8. 2014 häihinsä. Auton piti tulla noutamaan hääpari Turun Mikaelin kirkosta, mutta autoa ei kuulunut eikä annettuun puhelinnumeroon vastattu! Mikä karmea tilanne! Tässäkin oli varmistus sähköpostit vaihdettu mutta niin teki tuo firma oharit. Myöhemmin eivät mitään selitystä antaneet eikä myöskään minkäänlaista pahoittelua esitetty.
      Todella ärsyyntynyt tuore anoppi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe