Kreikka Kos

Ei Kreikkaan

Olimme viikolla 36 2012 Kos:ssin saarella lomailemassa vammaisten tukiyhdistyksen kanssa yhden viikon, sää oli mahtava mutta hotellin (Peridis family resort) palvelu ala-arvoista. Seurueemme koko oli noin 46 lomailijaa. Altaiden henkilökuntaa näki todella harvoin (onneksi) hintataso todella korkea ja jos tilasi jotain joutui aina yhtä tarjoilijaa lukuunottamatta korjaamaan tilauksen oikeaksi.
Joka ilta oli hotellissa eri "teema" aasialainen,kreikkalainen,last night ym. kuitenkin joka ilta sama ruoka (usein grillistä raakaa ruokaa koska grillimetari nipisteli tarjoilija tyttöjä). Päivisin 2 tyttöä piti allasjumppaa samat tytsit myös samoin liikkein kreikkalaista iltaa ym.ym.
Itse otin vanhempana viikon aikana 2 kpl. iris coffee, jokainen alkoholipitoinen juoma maksoi 6,5 € !!
Kaupassa asioidessani lyötiin vaihtorahat tiskiin eikä palveltu ostoksiani valmiiksi kassiin niinkuin kummallakin puolellani syntyperäisiä palveltiin.
Eräs vanhempi Helleenien jälkeläinen sanoi suomalaisten kohtelusta että hehän ovat auttaneet suomalaisia sodan jälkeen 2 mrd markalla joten nyt te olette velassa heille......
Kreikan mantereella olevat suomalaiset ovat minulle sanoneet että on jopa pystytetty lakanoita ravintolan sisäänkäynneille jossa lukee että EI SUOMALAISIA

Se siitä EI enään ikinä Kreikkaan...

17

1615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikosiohto

      ...Kreikan mantereella olevat suomalaiset ovat minulle sanoneet että on jopa pystytetty lakanoita ravintolan sisäänkäynneille jossa lukee että EI SUOMALAISIA...

      Silkkaa valhetta ja panettelua

      • opas.....

        Taasko moninainen haukkuu jotain valehtelijaski tai syyttää jostain? Tapansa on, en voi muuta sanoa. Hyvä että pysyy kotimassa eikä matkusta minnekään.


    • 2+7

      " jokainen alkoholipitoinen juoma maksoi 6,5 € !!"

      Itse kävin Kossilla kesällä 2002. Jo silloin kaupungin keskustassa tuopillinen olutta maksoi neljä euroa eli enemmän kuin helsinkiläisbaareissa tuohon aikaan. Sen koommin ei ole tullut käytyä eikä ole suunnitelmissa. Antaa kreikkalaisten itse juoda juomansa!

    • takis .....

      No jos ikäviä kokemuksia tulee, sen ymmärtää ettei halua mennä enää koskaan tuollaiseen paikkaan.

    • Ei krekuja ei.

      Vihdoinkin näille palstoille alkaa ilmestyä viisaitakin kertomaan kokemuksiaan.
      Tätä me henkisesti terveet olemme yrittäneet vihjailla usein ja jopa kertomalla suoraan kuinka asiat ovat.

      Mutta ne omaa etuaan täynnä olevat psykopaatit tyrmäävät kaikki terveet ajatukset.

      Onhan asia tietenkin niin, että lähes jokaisella suomalaisella on vapaus matkustaa ja mennä minne tahtoo ja käyttää rahansa kuinka tahtoo. Mutta ei järjen käyttökään olisi pahitteeksi.

      ISO KIITOS aloittajalle kertomuksesta ja sitä komppaaville.

    • Sulle, mulle...

      Kun rahaa ei kaikilla paikallisilla ole, sitä ksikotaan turisteilta vaikka väkisin. Esimerkkinä viimekesäinen bussimatkani Falirakista Rodoksen kaupunkiin. Matkan hinta on 2,30 €. Annoin kuskille 3 euroa, ja hän aikoi ensin pitää sen kokonaan, vaikka antoikin matkasta kuitin, johon oikea summa oli tietysti merkitty.

      Kun jäin käsi ojossa seisomaan paikalleni ja estämään takaa tulevia nousemasta bussiin, kuski pisti käteeni 50 senttiä. Tässä vaiheessa tajusin, että hän todella tarvitsi rahaa enemmän kuin minä ja siirryin bussiin peremmälle jäämättä vaatimaan vielä 20 senttiä. Bussikuski määräsi "juomarahansa" itse!

      • i reissu kesällä

        Jos joku kreku käyttäytyy huonosti, siihen maahan en ikinä mene. Toistaiseksi ei ole tullut sellaista tilannetta eteen. kun me maksamme/takaamme heidän velkojaan, olkoot hiljaa ja kiltisti vaan.
        Kos on kyllä paikkana nuorison mellastuspaikka, olisivatko raukat eli krekut kyllästyneet juoviin ja metelöimiin ihmisiin? Tämä on vain oletus mutta ei kunnolla käyttäytyvää ihmistä saa kohdella huonosti.


    • travelbag

      Jos vaaditte palvelua, niin jääkää Suomeen. Sitä saa mitä maksaa, eli näitä halpa ryhmämatkoja ei voi vaatia luksus luokan viiden tähden palvelua!

    • lisää herjaa

      Eikös ALLERIN muija parenpaan pysty. Kreikassa on käynyt satoja tuhansia suomalaisia ja sinä rääpäle täällä yksin kitiset kateellisena.

      Olet tosi surkea sekopää.

      • närkästynyt

        Lukekaa aloitus ja kirjoittakaa sitten. Oli kyse vammaisten matkasta joten on syytä miettiä vähän mitä kirjoittaa.
        Kos on nuorisomesta mutta kyllä aikuisia sielläkin tulisi palvella asiallisest. Miettikööt ketkä niiden lainoja ovat takaamassa.


      • tympii tollane
        närkästynyt kirjoitti:

        Lukekaa aloitus ja kirjoittakaa sitten. Oli kyse vammaisten matkasta joten on syytä miettiä vähän mitä kirjoittaa.
        Kos on nuorisomesta mutta kyllä aikuisia sielläkin tulisi palvella asiallisest. Miettikööt ketkä niiden lainoja ovat takaamassa.

        Hahahaa. Vai vielä säälipisteitä kerjäät. Kyllä nää suo horinat tunnetaan.

        Siinähän levittelet lakanoitasi sekopää vammainen


    • Mummo

      Älä arvostele koko Kreikkaa Kosin perusteella. En minäkään sinne toista kertaa (ehkä) mene. Biletyspaikka. On paljon ja todella paljon parempia paikkoja kuin Kos. Samoksella käytiin ja pelättiin sen olevan samaa syssyä kuin Kos. Eipä ollut. Eikun open mind ja muualle, Kefalonia, Skiathos .. jne.

    • Täysin toista mieltä

      Olen eri mieltä aloittajan kanssa. Viimeiset kolme vuotta olen viettänyt kolme viikkoa heinäkuusta ko. hotellissa. Juuri hotellin taso ja hyvä palvelu ovat olleet yksi kriteeri valita Kos.
      Kerran olin jokin kesä sitten viettämässä Kreikkalaista iltaa hotellin ravintolassa, jossa buffet sijaitsee. Ruoka ei ollut niin hyvää kuin jossain muualla tavernoissa, mutta ihan syötävää.
      Huone siivottiin joka päivä ja lakanat vaihdettiin ainakin kolme kertaa viikossa, tai tarvittaessa useamminkin.
      Tarkoitit varmaa B Markettia? Ei siellä aina minullekaan ole pakattu. Heillä on muutakin tekemistä kuin pussien täyttöä.
      Olen käynyt Kosilla ties montako kertaa. Lopetin laskemisen kymmenennen kerran jälkeen.
      Kreikan käymiseni eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään tähän saareen, vaan kokemuksia on lähes saaresta kuin saaresta Kreikassa.

      Pitääkö Kreikassa olla samanlaista kuin Suomessa? Vaaditko samanlaisuutta myös muilta mailta? Tiedätkö mitä tarkoittaa kulttuuri ja kulttuurierot?

      Ensi kesää jo miettiessä ei ole pois suljettu ajatus mennä samaan paikkaan jälleen. Saarella on paljon muutakin kuin hotelli 200m.

    • henttuli1212

      Olin tänä vuonna Toukokuussa Kosilla ja ihmiset olivat siellä todella ystävällisiä. Ainakaan toikokuussa ei saari ole nuorten bilepaikka ja sitä jäimme harmittelemaan. Ensi kesänä menemme taas uudestaan Kosille ja tällä kertaa kesäkuussa, että jospa niitä bileitä jo silloin on. Todella mukava ja tunnelmallinen saari ja pyörällä näkee paljon =) Palaan uudestaan =)

      • Kreikkafani

        Millainen sää Kosilla on toukokuussa? Olemme ajatelleet lähteä sinne toukokuun lopussa. Mukaan lähtee 8 v tyttäremme. Eniten kiinnostaa onko uima-altaissa tuolloin lämmintä vettä. Onko jollain tietoa hotellista nimeltä Blue Star – Atlantica Club Marmari Beach FFFF.


      • Kos-fani
        Kreikkafani kirjoitti:

        Millainen sää Kosilla on toukokuussa? Olemme ajatelleet lähteä sinne toukokuun lopussa. Mukaan lähtee 8 v tyttäremme. Eniten kiinnostaa onko uima-altaissa tuolloin lämmintä vettä. Onko jollain tietoa hotellista nimeltä Blue Star – Atlantica Club Marmari Beach FFFF.

        Tuolta voi tarkastella: www.wunderground.com/history/airport/LGKO/2011/5/23/DailyHistory.html


    • kööös

      "Henttuli1212" olitko missä toukokuun vaiheessa Kossilla? ITse olemme aikoneet lähtee nyt toukokuun lopussa Kossille ja toivomuksena olisi että yöelämääkin olisi mukavasti..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe