Mikromajan huono asiakaspalvelu

Huonoa palvelua

Olenko ainoa jonka mielestä Mikromajan asiakaspalvelu on huono? Aikomukseni oli ostaa sieltä uusi tietokone, mutta asiakaspalvelusta ei haluta vastata sähköposteihin eikä minulla ole aikaa ruveta soittelemaan tai juoksemaan kaupassa esittämässä kysymyksiä joihin toivoisin saavani vastauksen sähköpostilla. Sähköpostilla olen kysynyt siksi että se on helpompi kuin puhelimessa alkaa kertomaan kaikki tuotekoodeja joita tiedustelut koskee. Mutta ihmettelen kun kaupasta ei viitsitä vastata yhtään mitään! Koska palvelu on mitä on, ostan koneen varmaankin jostakin toisesta paikasta vaikka se tulisikin kalliimmaksi.

31

5766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Konetta.

      En ota tuohon asiakaspalveluun kantaa, koska en ole mitään sieltä ostanut, mutta ei tuo ainakaan halpa kauppa ole.

    • Vähänpettynyt

      Mikromajasta olen tilannut monia vuosia ja aina on toiminut hommat hyvin, kunnes nyt.

      Tilasin elokuun puolivälissä komponentit uuteen koneeseen ja heti meni jälkitoimitukseen, vaikka varastosaldon mukaan kaikkia komponentteja oli heti saatavilla. Mikromaja kyllä sanoo ehdoissaan, että varastosaldo tulee maahantuojalta, eikä välttämättä ole ihan ajantasalla.

      Kysyin sähköpostitse viikon päästä tilauksesta, mistä komponentista kiikastaa, mutta vastausta ei ikinä kuulunut. Noin 3 viikon päästä mikromajalta tuli automaattinen viesti suurinpiirtein ilmoittaen: Tilauksenne on viivästynyt yhden tai useamman komponentin takia. Vastasin viestiin, että olen tietoinen tästä ja kysyin uudestaan mistä kiikastaa. (Vaikka viestit olivat automaattisia, niin ne tulivat ihan Mikromajan myynnin sähköpostiosoitteesta eli en ole viestejä lähettänyt jollekin botille tms.)

      Peruin tilauksen kuukauden odottamisen jälkeen. Viikkoa ennen tilauksen perumista kaverini oli marssinut liikkeeseen haluten ostaa valmiiksi kasatun koneen. Hän sai koneen noin viikon kulttua tilauksestaan.

      Minun tilauksen aikaa Mikromajalla oli ilmeisesti juuri alkanut järjestelmän vaihdos, jonka johdosta varoiteltiin tilausten takkuilua, joten ehkä minulla oli vain huono tuuri, mutta en viitsi suositella Mikromajan sivujen kautta tilausta. Ihan vain sen takia, että yhteyden pito oli niin olematonta. Oli järjestelmän vaihdos tai ei

    • walers

      Nyt ainakin näyttää toimivan todella nopeasti asiakaspalvelu ja tilauksien saapumine perille.

      Paikka on muuttunut jonkinverran viimekäynnistä ja muutenkin tilaukset alkanut tulemaan selvästi nopeammin, mitä ennen. Olen pitkään asioinut mikromajassa ja ovat tainneet saada jotakin parannuksia tehtyä, kun tavarat saapuu heti seuraavana päivänä!!

    • Mörsky74

      Itse kävin ensimmäistä kertaa kesän aikana ja asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja hyllyissä oli vaikka kuinka paljon tavaraa, ei pelkästään atk tavaraa.

      Sain sieltä kaiken tarvitsemani ja edullisemmin, mitä esim verkkokaupassa olisi maksanut.

    • Relikson

      Mikromajan stoori on surullisen kuuluisa. Sehän oli vuosituhannen alussa asiantuntevin, edullisin ja nopein IT-firma vuosituhannen alussa. Jonot monesti ulottuivat parhaimmillaan 200m ulko-oven ulkopuolelle.

      Sitten tapahtui verkkokauppa.com ja sen itse valtias Samuli Seppälä joka päätti isolla panostuksella ja helvetillisellä riskiruletilla pudottaa kaikki pienemmät toimijat pelistä puhtaalla volyymimyynnin tuomalla alennuksella. Kilpailijoiden alasajon aikaan verkkokaupasta sai IT-tavaraa uskomattomilal alennuksilla; Oli selvää että tappiolla myytiin ja kovaa mutta idea olikin siirtää koko asiakaskanta muilta verkkokaupalle.

      Jostain helvetisti Samulilla riitti rahaa vetää tappiollista kampanjaansa niin kauan että pienemmät firmat alkoivat kaatua, ja niitä kaatui kymmenittä. Ne jotka eivät kaatuneet, eivät ole vieläkään nousseet takaisin jaloilleen.

      Mikromaja kituutti Roihuvuoren ostarilla, hankkimissaan isommissa tiloissa mutta kauppa ei käynyt ja tilat maksoivat helvetisti joten keskeinen hyväksi havaittu lokaatio vaihdettiin Roihupellon teollisuusaluella sijaitsevaan liikehuoneistoon, sopivan syrjään jopa bussilinjasta.
      Siellä kituutus jatkui ja joutsenlaulu alkoi, porukkaa vähennettiin, varastoista jouduttiin luopumaan niin että hyllyt olivat usein lähes tyhjillään.

      Viimeisen niitin Mikromajan saagaan antoi sotkeutuminen Riihimäkeäläiseen käytettyihin tietokoneisiin ja halpatuonti kilkkeeseen erikoistuneeseen Sunlogix Componentsiin / Hämeen konttori tarvikkeeseen / Suomen verkkodiiliin / sunmarketiin/ mihin ikinä; Tuolla puoskarifirmalla on ollut aputoiminimiä ja "tytäryhtiötä" kun Citymarketissa tennissukkia.

      En tiedä tarkkaa stooria, miten Sunlogix sai lonkeronsa niiin syvälle työnnettyä että Mikromajasta tuli MikroMarket, halpapaskan tehomyynti haara PK-seudulle, mutta tähän murrokseen liittyy asiakaspalvelun romahtaminen, oikean IT-sälän toimitusvaikeudet jne jne jne.

      Se mikä tiedetään, on että Mika Wahlroos, MikroMajan nokamies back in the day, vittuuntui siihen groteskiin hirvitykseen joka entisestä MikroMajasta oli jäljellä, haistatti organisaatiolle pitkät, pesi kätensä koko irvokkaasta showsta ja perusti uuden oman kilpailevan yrityksen MikroMajan alkuperäisille synnyinsijoille, Roihuvuoren Ostoskeskukeen nimellä MikroAitta.

      Toivotan onnea ja menestystä MikroAitalle ja seuraan mielenkiinnolla miten tarinan käy. Ties vaikka Wahlroosin Mika pistäisi jonain päivänä jollain hattutempulla Verkkokauppa.Comin polvilleen ja jauhot Seppälän Samulin kurkkuun.

    • Jukka_0

      Mikroaitta on mahdollisesti pääkaupunkiseudun (suomen?) surkein kauppa. Toimitusajat hävyttömän pitkiä, nettisivuilla tiedot suorastaan vitsi. Myymälä aivan tyhjillään ja asiakaspalvelua on turha odottaa, sillä ketään ei saa kiinni puhelimitse ja sähköposteihin ei viitsitä vastata. Älkää missään nimessä maksako mitään ennakkoon!

      Some keskusteluissa tarinat mikroaitasta pitävät paikkaansa, eli kannattaa välttää loppuun saakka!

      Vältä viimeiseen saakka asioimasta mikroaitassa!

      • I hate Mikroaitta

        Samaa mieltä. Aivan paska lafka asiakaspalvelultaan. TILAUSTA EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA KANNATA MAKSAA ETUKÄTEEN!

        Puhelimeen ei vastaa kukaan, sähköposteihin ei vastaa kukaan, joten unohtakaa koko kioski.


    • Mikroaitta sukkiiiii

      Käsittämättömän surkeaa asiakaspalvelua. Tilauksien toimitus kestää ikuisuuden, puhelimeen ei vastata, sähköposteihin ei vastata. Etukäteen ei todellakaan kannata maksaa. Kiertäkää tämä Mikroaitta kaukaa.

      Jos haluat vaikeuksia, Mikroaitta on valintasi.

    • Paska kauppa!

      Välttäkää mikroaittaa, sillä toimitusajat ovat törkeän pitkiä, vaikka sivuilla lukee saatavilla. Tilasin tuotteeni muualta, jonka sain parissa päivässä ja mikroaitasta odottelin lähemmäs 3 viikkoa, eivätkä saaneet edes toimitettua tuossa ajassa, eikä mitään tietoa viivästyksestä tullut!!

      Uskomatonta, että tallaisiä paikkoja voi nykyaikana edes olla!?!

    • Telkkä

      Omat kokemukseni mikroaitan kanssa ovat sellaiset että mikroaitassa ei ole tavaraa hyllyissä, toimitusajat ovat luvattoman pitkiä, vaikka sivuilla tuotteen kohdilla lukee saatavilla, eikä siellä ketään tunnu kiinnostavan vastata viesteihin/puhelimeen.

      Mikroaittaa ei asiakas kiinnosta, rahat kelpaavat eikä tilauksesta kuulu mitään ja vasta kuluttajaviranomaiseen yhteydenottaminen saa jotakin aikaan. Netistä löytyy vastaavia tapauksia monilla muillakin mikroaitasta, enkä valitettavasti näitä ja sosiaalisessa mediassa kerrottuja kokemuksia tajunnut aiemmin lukea.

      Asioin mikroaitassa vain luullen sen olevan uusi mikromaja, mutta myöhemmin minulle selvisi että näin ei ole ja aloin selvittämään näitä, niin mikroaitta on rekisteröity taksiliikenneyritykseksi (tietolähde ytj.fi)!?!

      Mikroaitan miinukset ja plussat:

      Hyvä sijainti
      - Asiakaspalvelu surkeaa
      - Tavarantoimitukset pitkät (en koskaan saanut tavaraa)
      - Tavaroiden teknisissä tiedoissa täysin sekavia tietoja
      - Saatavilla olevia tuotteita ei vissiin saakkaan…
      - Hinnat osittain todella kalliita

      Ja jatketaan yritykseen, joka on tämä entinen mikromaja, eli mikromarket.

      Aiemmasta hämmennyksestäni löysin tiedon, että mikromaja on nykyisin mikromarket (tietolähde fonecta ja ytj.fi) palvellen samassa paikkaa, missä aiemminkin (roihupellon teollisuusalue). En tiennyt, että samassa vanhassa paikassa palvelee entinen mikromaja, sillä olin erehtynyt paikasta…
      Päästessäni sisään mikromarkettiin hämmästyksekseni myymälä oli muuttunut siitä mitä se aiemmin oli ollut, tavaraa oli hyllyissä runsaasti ja tilaa oli reilusti enemmän mitä muistelen siellä ennen olleen. ATK –komponentteja ja oheislaitteissa oli hyvä tarjonta heti hyllyssä, sekä oli myös muitakin elektroniikkalaitteita.

      Myyjältä hämmennyksissä kysyin kuvioista ja mikromaja olisi siirtynyt käyttämään suuren talon etuuksia, logistiikka yms, jotta pystyisivät tarjoamaan täysin uuden rakenteen toiminnassaan ja runsaan tavaravalikoiman edullisilla hinnoilla. Tainnut olla jokin fuusioituminen tai yhteistyö(?).

      Mikromarketissa asioidessani henkilökunta oli ystävällistä ja hinnat edullisia. Jätin tilauksen tuotteesta, jota mikroaitta ei kyennyt/halunnut toimittaa !, tilaukseni tuli 2 päivässä maahantuojalta ja olisi kuulemma tullut nopeamminkin, jos en olisi tullut niin myöhään tekemään tilausta. Henkilökunta oli mikromajasta tuttuja ja asiointi oli helppoa.

      Oli miellyttävää huomata, että ATK –komponentteja ja oheislaitteita oli reilusti myymälässä, suurempi myymälä, tavaraa oli laidasta laitaan. Itselleni jäi erittäin positiivinen kuva uudistuneesta mikromajasta, joka on nykyisin mikromarket uudistusten myötä.

      Mikromarketin miinukset ja plussat:

      Nopeat toimitukset
      Edulliset hinnat
      Asiakaspalvelu toimi
      Verkkosivuilla selkeästi tietoja
      Paljon mielenkiintoista tavaraa
      - Sijainti

    • tahvovontahvo

      No, eipä se verkkokauppa tappiolla myy, kun ei kannata!

      Yleensä tietokone " sälässä" on kaikkialla kovat katteeet verrattuna tuotteen sisään
      osto hintaan.

    • Mikkoo1

      Mikromaja vaikuttaa todella hyvältä IT-liikkeellä. Palvelu on asiantuntevaa ja on hyviä tarjouksia. Itse sain hyviä neuvoja virustorjuntaan aivan ilmaiseksi. Liikkeessä on paljon asiansa osaavia myyjiä. Oli mielyttävä asioida siellä.

    • EX-asiakas

      Mikroaitan verkkokaupassa on paljon myytävänä sellaista tavaraa jota he väittävät että heillä on hyllyssä. Todellisuudessa näin ei ole. Kyseisen tavaran valmistus on loppunut eikä sitä ole maahantuojillakaan, eikä enää kenelläkään. Myynti verkkokaupassa jatkuu siitä huolimatta. Puhelimiin ei vastata, ei sähköposteihin. Ja niin! Rahojahan ei tietenkään saa takaisin. Minun mielestäni kyseessä on petos. Tällaisten yrittäjien poistuminen pysyvästi markkinoilta on meidän kaikkien etu. Toivotankin Mikroaitalle pikaista konkurssia ja liiketoimintakieltoa.

      ÄLÄ KOSKAAN OSTA MITÄÄN MIKROAITASTA!

    • Verkkokauppiaaksi?

      Tuntuu kovasti kummalliselta että verkkokaupassa saa ilmoittaa tavaran olevan hyllyssä vaikka tavaraa ei ole. Mikroaitta tekee näin kaikkien tuotteidensa osalta. Lakeja tutkiessani tulin siihen tulokseen, että etäkaupassa saa valehdella tarkoituksellisesti tuotteiden hyllyssäolosta, se ei ole rikos eikä edes tuomittavaa. Verkkokauppa saa myös pitää myynnissä sellaisia tuotteita joita heillä ei ole eikä koskaan tule, rahat saa ottaa ja pitää ellei asiakas pysty riittävän voimakkaasti vaatimaan rahojaan takaisin. Tällaisesta menettelystä verkkokaupalle ei tule mitään seurauksia, koska mitään rikosta ei ole tapahtunut.

      Milloinkahan muut verkkokaupat oppivat, että verkossa on ovelimman oikeus.

    • jokkeri541

      Hei kyllä Juu on surkeita kun ei vastata mihinkään kyselyihin?ota tuo dna digitalkkari saat koneen ja palvelua.bitmaster on toinen hyvä paikka.

    • bruutus82

      juuh eivät noudata edes kuluttajariitalautakunnan ohjeistusta

      eivät vastaa viesteihin trai mitään

      • bruutus82

        siis mikromaja /mikromarket


    • 0+0

      " Etukäteen ei todellakaan kannata maksaa."

      En ole koskaan kuullutkaan kenestäkäään niin pöljästä, että maksaisi jollekin verkkokaupalle etukäteen ostoksensa.

    • Jes!

      Mikroaitassa jotakin helvetin harjoittelijoita tiskillä, joilla mitään käsitystä asioista tai mitä edes puhuu, eikä paikalla ollut ketään "ammattilaista"! Täysin ammattitaidonta väkeä, mainostavat vielä kauppaansa pitkällä alan kokemuksella!

    • Hei,

      Sinä olet onnekas. Minä tilasin Mikroaitasta tietokoneen, mutta en sitä saanut. Mikroaitta ei ole suostunut palauttamaan rahojani. Tämä on petosta. On ehdottoman suositeltavaa tilata jostain muualta tietokoneet.

      Terveisin
      Petetty8

    • Huijareita!

      Älkää maksako mitään ennakkoon mikroaittaan!!!
      Rahat kelpaa, eikä toimita tilausta! Poliisille rikosilmoiutusta, eivät suostu palauttamaan rahoja!

      • 1366

        Turha vetää hernettä nenään tollasesta palvelusta.

        Tilatkaa täältä ja maksakaa koneenne ja osanne vasta kun on lähetti oisien kkanssa oventakana. Huom vain käteinen kelpaa.

        http://www.alternate.de/

        Toihan on ihan oma valinta mistä haluaa tilata.
        Luotettavat kauppiaat toimittaa tavarat perille ehjinä.
        Ja vieläpä hämmästyttävän nopeasti.


    • mikroaitta huijaa!!

      Huijari mikroaitta! Konkkaan koko huijausfirma! Älkää ostako mitään!!!!

      • 32756857

        No on kyllä niin köyhät sivut ja mitä nyt nopeasti muutamaa prossua ja emoa katoin niin... tuotteiden kuvauksissa ei ole mitään tarvittavaa informaatiota. Onneksi firmalla on facebook-sivut paskalla palautteella ja googlellakin löytyy kommenttia. Ei näköjään kiinnosta pätkääkään ja ovat jo luovuttaneet.


    • Onneksi en tilannut!

      Mikroaitta on kuollut ja kuopattu. Toi lafka on ilmeisesti melkosissa vaikeuksissa kun ei saa toimitettua tavaraa, eikä asiakkaat saa rahojansa takas. Onneksi hieman googletin tätä paikkaa ja jätän oman tilaukseni tekemättä tästä paikkaa.

      Toivottavasti kukaan hölmö ei mene rahojansa tohon huijarifirmaan työntämään rahojansa.

      • Onneksi tilasin!

        Ostin Mikroaitasta mikroaaltouunin. Soitin sinne ensin varmistaakseni uunin saatavuuden. Sain ystävällistä palvelua ja tarvitsemani tiedot. Tein tilauksen verkkokaupassa ja hetikohta tilaamisen jälkeen tilauksen seurantasivulla statuksena näkyi "Tilattu maahantuojalta". Seuraavana päivänä statukseksi päivittyi "Lähetetty" ja kohta sähköpostiin tipahti postin seurantakoodi. Seuraavana päivänä lähetys oli noudettavissa postista. Täysin moitteeton ostokokemus siis.

        Toivottavasti kukaan hölmö ei mene tekemään ostopaikan valintaa tällaisen kuppaisen uikutuspalstan tarinoiden perusteella.


      • LOL!
        Onneksi tilasin! kirjoitti:

        Ostin Mikroaitasta mikroaaltouunin. Soitin sinne ensin varmistaakseni uunin saatavuuden. Sain ystävällistä palvelua ja tarvitsemani tiedot. Tein tilauksen verkkokaupassa ja hetikohta tilaamisen jälkeen tilauksen seurantasivulla statuksena näkyi "Tilattu maahantuojalta". Seuraavana päivänä statukseksi päivittyi "Lähetetty" ja kohta sähköpostiin tipahti postin seurantakoodi. Seuraavana päivänä lähetys oli noudettavissa postista. Täysin moitteeton ostokokemus siis.

        Toivottavasti kukaan hölmö ei mene tekemään ostopaikan valintaa tällaisen kuppaisen uikutuspalstan tarinoiden perusteella.

        Kauppias selvästi itse yrittää pelastaa rupuista paikkaansa! Kukaan tervejärkinen ei tohon paikkaan rahojaan työnnä. Verkkosivut käännetty jollakin google translatella, haha! :D


    • Summerman 75

      Pitää sanoa, että paska lafka on!!! olen odottanut yli kk tuotettani ja ilmeisesti viikon päästä on jo tuote saatavilla??? ja typerä kun olin, niin maksoin etukäteen tuotteen. mutta tästä kaikesta viisastuneena, en kato mikroaitasta koskaan mitään!! En suosittele!!

    • mrdobalino

      Jos siellä myydään mikroaaltouunejakin, niin voisko nimen vaihtaa mikroaalto-aitaksi?

    • Juhobjörk

      Mikroaitta on haistapaska firma, kalliita yli hintaista tuotetta jota ei ole edes varastossa koska varastoja ei ole. Työntekijät työharjoittelijoita asennus laatu sen mukainen ja huolloissa asiakasta kusetetaan ja rahastellaan amatööritason työstä. Paska mesta ja paska henkilökunta ja Mika Wahlroos vois vetää käteensä!! Ja vaikka polttaa firmansa

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe