Palmitos Park

keppi ja porkkana

Kertokaa paikasta, ketkä olette siellä käyneet.

Tiedän, että paikassa on korkeuseroja, haluaisin tietää, voiko sinne lähteä vanhemman ihmisen kanssa, jolla hieman kulkeminen hidasta?

Miten pitkä matka on kiertää Palmitos Park ja onko matkalla levähdyspaikkoja/kahviloita/ravintoloita/jne...

Laittakaa tietoa paikasta siellä käyneet, netistä löytyy kyllä tietoa, muttei kenenkään kokemuksia paikasta...

Keväällä 2013 tarkoitus mennä katsomaan paikkaa, jos vaan jalat kestää.

Jostain luin aikoinaan, että jossain inglesin lähellä olisi myös joku krokotiilipuisto tai joku sellainen. Kertokaa siitäkin siellä käyneet ja kaikki elukkapaikat kiinnostaa.

Kiitos vastauksista.

20

7886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lomaa odottaessa

      Palmitos Parkissa kannattaa ehdottomasti käydä! Korkeuseroja, joo, olen aika huono jalkainen ja jaksoin kyllä kiertää koko puiston, kiirehän siellä ei ole mihinkään;D Lintushow kannattaa ehdottomasti katsoa, oli aivan HUIPPU!!! Hattu päähän (kotkat käyvät muuten kiinni) ja menoksi!!! Krokotiilipuistossa emme käyneeet, joten en voi auttaa, mutta merellä kävimme delfiiniristeilyllä, aivan huippureissu sekin!

    • Travelling Man

      Ulkopuolisen on mahdotonta sanoa kykeeneekö joku kiertämmän Palmitos Parkin hyvin mäkisen lenkin vai ei. Jos ajatus jyrkkää mäenrinnettä nousemisesta tuntuu mahdottomalta, paikka ehkä kannattaa jättää väliin.

      Reitti ei ole kovin pitkä. En osaa sanoa matkan pituudesta mitään muuta kuin että kaipa sitä muutama sata metriä kertyy. Matkalla on toki penkkejä istumista varten, mutta varsinaista (hyvin kallista) juomaa saa vasta lähtö/paluuportin läheisyydessä olevasta ravintolasta/baarista. Koska kilpailua ei ole, juomista pyydetään niin korkea hinta kuin kehdataan. Paikka nimittäin sijaitsee täysin jumalan selän takana keskellä korpea, eikä lähistöllä ole mitään muuta elämää.

      Jos menette julkisella bussilla, mikä on halvin tapa, kannattaa heti saavuttuanne vilkaista bussien aikatauluja paluumatkaa varten. Busseja ei nimittäin kulje 15 minuutin välein - ainakaan kaikkialle. Itse matkustin Palmitosiin Puerto Ricosta paikallisella bussilla.

      Paikka sinänsä oli kyllä näkemisen arvoinen. Kamera kannattaa ottaa mukaan.

      • Lomaa odottaessa

        Kyllä se matka on on pidempi kuin muutama sata metriä, arviolta heitän noin pari kilsaa kun kaikki paikat kiertää...ulkopuolisen on vaikea arvioida,mutta minullakin on polvet paskana, joten tiedän ehkä miltä tuntuu taapertaa mäkiä ylös....Inglesiin taksi maksoi noin 25 ekee, eli jos on enemmän kuin kaks, kannatta varsinkin huonojalkasten ottaa taksi, joita on siinä sisään/uloskäynnin kohdalla odottamassa..


    • Hauskaa oli

      Jos sinne asti pääsette niin ehdottomasti kannattaa lähteä Palmitos Parkkiin. Bussi vie lähelle. Itse mentiin vuokra-autolla. Puistossa on vuokrattavissa liikuntarajoitteisille/ huonojalkaisille sähkökäyttöisiä pyörätuoleja 10 € hintaan en tiedä saako panttia takaisin. Itse jaksettiin kävellä koko reitti. Reitti tehty siten että voi mennä helpompaa ja lyhempää reittiä jon niin haluaa. On korkeuseroja mutta ei mitään mahdottomia. Kivasti on lepopaikkoja penkkeineen monia matkan varrella. Ottakaa kamera ja kiikarit sen verran paljon kaikkea mangusteja, haukkanäytöksiä, Cocon ja kumppaneiden papukaijashow , delfiinishow, perhospuisto orkideoita , iso oranki ja pikkuapinat ja vaikka mitä. Kannattaa tehdä eväsvoikkarit mehupullot ja hedelmiä mukaan. Saatte varmasti vastinetta pääsymaksulle vrt Korkeasaari jossa enemmistö tyhjiä häkkejä joka paikassa ja paikat jatkuvasti remontissa

    • Reetta

      Olen samaa mieltä edellisten kävijöiden kanssa: Palmitos Park on ihana paikka. Myös maisemat ovat mahtavat - varsinkin lintushowpaikalta. Se showalue on minusta ainoa mainittavampi mäki ja sinne on nousemista (en ole liikuntaesteinen millään lailla). Baareja/ravintoloita on yhteensä kai 3kpl (yksi ylhäällä show-alueella), mutta eväät on hyvä vaihtoehto - eväänsyöntipaikkoja on 2.

      Kartta vaatii vähän mielikuvitusta, mutta antaa jonkinlaisen käsityksen alueesta:
      http://palmitospark.es/EPORTAL_DOCS/GENERAL/ASPRO_AQUARIUM/DOC-cw4dc8f7600a6da/PPark_MapaParqueWeb_Mayo11.pdf

      Cocodrilo park on Corralillossa, Aguimesin lähellä ja ihan mukava pikku paikka. Krokotiilishow on elämys ja lapset saivat silittää krokotiilinpoikastakin.

      • Petskuuuu

        Palmitos park ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.liput kannattaamostaa etukäteen jolloin pääsee jonojen ohi suoraan sisälle.liputhan voiostaa esim.omasta hotellin respasta.juomista ja hedelmää mukaan niin hyvin menee.delfiini show myös kiva.


    • keppi ja porkkana

      Kiitoksia vastauksistanne. Tuli todella kiva fiilis kun luin vastauksianne. Sinne sitten mentävä kameran ja kiikarin kanssa.

      "Hauskaa oli" kertoi vuokrattavista sähkökäyttöisistä pyörätuoleista, hyvä tietää se. Pääseekö sillä(jos tarvis on) kaikkiin paikkoihin siellä, kuten katsomaan lintuja, niitä lentoesityksiä?

      Tuo kierroksen matka oli hyvä tietää, ymmärsin viesteistä, että 1-2 kilometria. Kun aikaa laittaa päivän ja evästä mukaan, niin kyllä kiertää. Ja tietenkin kahviloissa pysähtyä välillä huilaamaan.

      Kiitos "Reetta" tuosta kartasta, siitä saa hieman kuvaa paikasta.

      "Hauskaa oli" kertoi kertoi kyllä jutun silleen, että sinne on päästävä vaikka huonoimmillakin takajaloilla.

      Ja tuo delfiinien bongaus merellä, se täytyy käydä kokemassa. Paljonkohan maksaa ja kuin pitkä reissu?

      Majapaikka on Puerto Ricossa, sieltä kait helppo lähteä Palmitos Parkiin ja muuallekkin elukoita katseleen?

    • Kohta matkalle.

      Hei, kertokaa vielä, jos on faktatietoa, voiko paikasta vuokrata lastenrattaita tai jopa tuplarattaita. En löytänyt Palmitoksen kotisivuilta infoa. Hintakin kiinnostaa.

      KIITOS!

    • Eilen kotiutuneet

      Puerto Ricosta on helppoa lähteä bussilla minne tahansa, myös Palmitos Parkiin. Puiston lippujonossa saattaa tosin vierähtää tovi jos toinenkin, menimme heti aamusta ja jono oli toivottoman pitkä, huonojalkaisille tiedoksi. Lippuja saa ostaa myös etukäteen, jolloin ei ilmeisesti tarvitse jonottaa.

      • Helmikuussa lämpöön

        Playa del inglesistä menee muistaaksi bussi nro 45 Palmitos Parkkiin. Todella mukava paikka omasta mielestäni. Ensi talvena on tarkoitus mennä käymään Palmitos Parkissa kolmatta kertaa.


    • keppi ja porkkana

      Palmitos Park nähty ja todella käymisen arvoinen paikka. Suosittelen todella, paikkahan on kuin paratiisi. Lintunäytös ja ja eläimet, ennenkaikkea se puisto, todella kaunis paikka.

      Korkeuseroja todellakin oli ja huonojalkainenkin selvisi kierrokselta ajan kanssa. Ei siellä kannata kiirettä pitääkkään, nähtävää on niin paljon. Vaikea sanoa, miten pitkä se kierros on, mutta veikkaisin jotain 2 kilometria.

      Vasta pois tullessa huomattiin, että siellä sisäänkäynnin jälkeen on todella vuokrattavana sähkökäyttöisiä kolmipyöräisiä "invamopoja", hinta ei olisi ollut paha, 10 euroa. Seuraavalla kerralla täytyy ottaa sellainen, seuraava kerta tulee varmasti keväällä.

      Kysyjälle; lastenvaunujen vuokrausta en nänhyt siellä, mutta saattaa ollakkin, jos joku toinen tietäis siitä?

      Liput Palmitos Parkiin oli hieman tyyriitä, 29 € per kirsu, mutta paikka on senverran upea, että kannattaa sijoittaa. Ehdottomasti kamera mukaan.

      Palmitos Parkissa tosiaan niitä korkeuseroja, mutta taukopaikkoja on sopivin välimatkoin, jossa voi pysähtyä kahville tai juomaan mitä nyt haluaa. Hieman huipulta alaspäin on upea tyyliin sopiva ravintola, mihin voi pysähtyä syömään. Ei mikään tiilestä rakennettu ravintola, vaan sellainen eksoottinen, jossa todella viihtyy, avoin ulos, kuin suuri katettu patio.

      Kun menimme sinne pientä mutkaista karua tietä, ajattelin että mitähän siellä perillä mahtaa olla. Sitten aukesi se paratiisi. Suosittelen todella.

    • nettikaupan asiakas

      "Liput Palmitos Parkiin oli hieman tyyriitä, 29 € per kirsu"

      Kannattaa ostaa liput etukäteen Palmitos Parkin nettikaupasta. Aikuiset 25,50€, 5-10v lapset 17,50. Yhteislippu Palmitos Parkiin ja Aqualand Maspalomasiin aikuisilta 39€ ja lapsilta 29€.

      • keppi ja porkkana

        Satuinpas sopivasti kurkkaamaan. Kiitos vihjeestä, huhtikuussa uudelleen kanarialle ja Palmitos Parkiin ja nyt tiedossa, että huonojalkaiselle on myös vuokrattavana 10 eurolla sähkökäyttöinen kolmipyöräinen mopo, jolla pääsee kiertämään koko upean puiston.

        Sanonpahan vaan, että jos tuonne kanarialle menee, kannattaa käydä Palmitos Parkissa, on sen verran upea paikka, kuin paratiisi.

        Täytyy tutustua netissä vielä tuohon Aquoland Maspalomasiin.

        Tiedätkö kertoa tuosta kamelisafarista dyyneillä? Mistä lähtee se retki ja kauanko se kestää?


      • keppi ja porkkana kirjoitti:

        Satuinpas sopivasti kurkkaamaan. Kiitos vihjeestä, huhtikuussa uudelleen kanarialle ja Palmitos Parkiin ja nyt tiedossa, että huonojalkaiselle on myös vuokrattavana 10 eurolla sähkökäyttöinen kolmipyöräinen mopo, jolla pääsee kiertämään koko upean puiston.

        Sanonpahan vaan, että jos tuonne kanarialle menee, kannattaa käydä Palmitos Parkissa, on sen verran upea paikka, kuin paratiisi.

        Täytyy tutustua netissä vielä tuohon Aquoland Maspalomasiin.

        Tiedätkö kertoa tuosta kamelisafarista dyyneillä? Mistä lähtee se retki ja kauanko se kestää?

        En tiedä mitä kamelisafari maksaa, mutta paikka on n. 800m rannasta Barrancoa ylöspäin, lähellä paikkaa, missä Calle Touroperador Neckermann ylittää barrancon.
        Karttalinkki.... jos toimii:

        https://maps.google.com/maps?q=27.742803,-15.595876&num=1&t=h&z=19


      • Helmikuussa lämpöön
        keppi ja porkkana kirjoitti:

        Satuinpas sopivasti kurkkaamaan. Kiitos vihjeestä, huhtikuussa uudelleen kanarialle ja Palmitos Parkiin ja nyt tiedossa, että huonojalkaiselle on myös vuokrattavana 10 eurolla sähkökäyttöinen kolmipyöräinen mopo, jolla pääsee kiertämään koko upean puiston.

        Sanonpahan vaan, että jos tuonne kanarialle menee, kannattaa käydä Palmitos Parkissa, on sen verran upea paikka, kuin paratiisi.

        Täytyy tutustua netissä vielä tuohon Aquoland Maspalomasiin.

        Tiedätkö kertoa tuosta kamelisafarista dyyneillä? Mistä lähtee se retki ja kauanko se kestää?

        Kamelisafari lähtee siitä maspalomaksen tulvavesialtaan vierestä. Käy dyyneillä pyörimässä, kestää noin 45 min. Sitä en muista mitä maksoi.


      • keppi ja porkkana
        AldoXLII kirjoitti:

        En tiedä mitä kamelisafari maksaa, mutta paikka on n. 800m rannasta Barrancoa ylöspäin, lähellä paikkaa, missä Calle Touroperador Neckermann ylittää barrancon.
        Karttalinkki.... jos toimii:

        https://maps.google.com/maps?q=27.742803,-15.595876&num=1&t=h&z=19

        Hieman aikaa viestistäni, mutta ajankohtainen juuri nyt. Karttasi toimii ja nyt tiedän läntöpaikan kamelikyydille. Kiitos siitä.

        Jos vielä joku löytäis tietoa hinnasta ja kuin lähelle Puerto Ricon bussilla pääsee.
        On minittäin huonompijalkainen kamelikyytiä vailla.


      • Aldo LI
        keppi ja porkkana kirjoitti:

        Hieman aikaa viestistäni, mutta ajankohtainen juuri nyt. Karttasi toimii ja nyt tiedän läntöpaikan kamelikyydille. Kiitos siitä.

        Jos vielä joku löytäis tietoa hinnasta ja kuin lähelle Puerto Ricon bussilla pääsee.
        On minittäin huonompijalkainen kamelikyytiä vailla.

        Puerto Ricon busssilla pääsee Faro de Maspalomasin "bussiasemalle"... siitä on 500-750 metriä tuonne kamelipaikalle reittivalinnasta riippuen. Tuon "puistoalueen" läpi menee hiekkapolku, tämä reitti on kivetty lopun barrancon ylitystä lukuunottamatta.

        https://maps.google.com/maps?saddr=Av. del Oasis&daddr=Calle Oceanía&hl=en&ie=UTF8&ll=27.740764,-15.597517&spn=0.005764,0.006899&sll=27.741524,-15.597603&sspn=0.005764,0.006899&geocode=FW1CpwEdaf4R_w;FXZSpwEdmAIS_w&t=h&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=17


      • keppi ja porkkana
        Aldo LI kirjoitti:

        Puerto Ricon busssilla pääsee Faro de Maspalomasin "bussiasemalle"... siitä on 500-750 metriä tuonne kamelipaikalle reittivalinnasta riippuen. Tuon "puistoalueen" läpi menee hiekkapolku, tämä reitti on kivetty lopun barrancon ylitystä lukuunottamatta.

        https://maps.google.com/maps?saddr=Av. del Oasis&daddr=Calle Oceanía&hl=en&ie=UTF8&ll=27.740764,-15.597517&spn=0.005764,0.006899&sll=27.741524,-15.597603&sspn=0.005764,0.006899&geocode=FW1CpwEdaf4R_w;FXZSpwEdmAIS_w&t=h&dirflg=w&mra=dme&mrsp=1&sz=17&z=17

        Kiitos jälleen kartastasi ja bussivuorosta. Sori kun jankkaan asiaa, mutta pääseekö Farolta taksilla kuin lähelle sitä kamelijuttua? Mukana vanhenpi kulkija, joka ei jaksa kulkea varmaan 100-200 metria pidempää matkaa. Mutta kamelikyyti kiinnostais.


    • herkkusuut maailmal

      Palmitos Park oli todella kiva, mutta tuon viihtyisän ravintolan (lähellä delfiiniallasta) hampurilaiset oli aivan hirveitä. Emme ole koskaan missään syöneet niin hirveää "gourmethampurilaista" kuin tuolla. Muista ruuista en siis mene vannomaan, mutta mikäli samaa laatua, kuin sinällään herkullisen näköinen ja mittava hampurilainen, niin suosittelemme kiertämään kaukaa.

    • McEnroe

      Oltiin juuri viime viikolla Palmitos Parkissa ja sitä voi todellakin suositella! Kannattaa olla portilla jo heti kymmeneltä aamulla kun puisto aukeaa. Petolintushowssa sain haukan hattuuni ja vaimo nappasi siitä hienon foton muistoksi.

      Eväät ja juomat messiin ja päiväksi paratiisiin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      360
      3569
    2. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      368
      1448
    3. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      174
      1147
    4. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      83
      983
    5. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      54
      971
    6. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      809
    7. Hei hei heinäkuu

      Näin se kesä etenee. Hyvää päivää. 😊🖤🌞🌻
      Ikävä
      186
      803
    8. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      40
      740
    9. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      90
      738
    10. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      33
      714
    Aihe