himanka sautinkari

mapen

käytiin sautinkarilla himangalla ,oli yllätys että kaikki rannalla olevat paikat oli annettu vaki paikkalaisille ,ja vieraat laitettiin huonomille paikoille,pitkä matka suihkuun ja saunoihin.eipä taideta mennä toista kertaa.

19

6100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pilsua vaan

      Poikettiin joitakin vuosia sitten heinäkuussa yhdeksi yöksi. Respan terassi oli jo aikaisin iltapäivällä täynnänsä silmät sumeina kaljaa kittaavia kausipaikkalaisia. Tie tiskille kävi kännisen kunniakujan läpi. Palvelu ja alue olivat silti ihan asiallisia, ei valittamista. Monen alueen ensivaikutelma paranisi helposti niin, että ne muutamat pöydät ja tuolit siitä respan edestä siirrettäisiin respan taakse. Pitäisihän vakinaisilta edes pientä vaivaa edellyttää satunnaisten kävijöiden tarkkailemisessa.

      • KatoppaTarkemmin

        Semmosta se on joka paikasa,misä on kausipaikkoja. Tosin sautilla nämä "silmät sumeina"olijat ovat niitä pakallisisa Himankalaisia,eivät kuulu kausipaikkalaisiin ollenkaan. Koska Sautin kioski on kaikelle kansalle avoin,ei yksin leirintäalueen porukalle.


    • super_mega_jarkko_ca

      sautinkarillahan ne respan terassila kaljaa kittavaat ja tupakkaa polttavat mursut on juuri niitä paikan asiakas palvelijoita

    • Peeppe2

      siis kausipaikkalaiset varaavat paikkansa jo hyvissä ajoin ja ehkä pitävät merinäköalasta ja ottavat siksi ne....

      • rantavapaaksi

        Olen kyllä aloittajan kanssa samaa mieltä jotta ainakin osa rantapaikoista tulisi vapauttaa kiertäville, näin on tehty monilla aluiella.


    • apuja?

      Onko sautinkarilla oikeasti tälläistä kuin yllä on mainittu? Ollaan lähdössä kalajoen suuntaan kesälomareissulle ja ajateltiin telttapaikaksi tätä mutta jos meno on tuollaista niin uskaltaako sinne lasten kanssa edes mennä?

    • aadeia

      Uskaltaa Saurinkariin mennä.
      Me tykättiin leiriytyä siellä hiukan kauempana kausipaikkalaisista ja siellä on omat suihkut, vessat, tiskihuoneet ja kemssut.
      Tänä kesänä taas uudestaan

    • Ei enää Himanga

      Mökit perseestä, kausipaikkalaiset omineet koko alueen ja suurin osa kännää päivästä toiseen, yleiset tilat ok mutta kausilaisten "omimat". Onhan toki halvempi kuin Hiekkasärkät, mutta on syytäkin.

    • Sautinkarilla viihty

      Itse olen kausipaikalla! Ja meillä ei ole ongelmaa eikä valittamista! Lapsiperheitä on ja tulee olemaan! Hiekkarannat ovat hyviä! Sautinkari on sitä varten että saa rentoutua! Mekin ollaan lapsiperhe ja ollaan viihdytty jo 5 vuotta! Tuttava perhe on ollut 11 vuotta! Ihmiset ovat mukavia ja välittävät ihmisistä! Joten älkää arvostelko pelkän näön vuoksi! (: joten ottakaa selvää. Viihdymme hyvin ja lapsia on paljon! Uskaltaa tulla lapsiperheetki!

    • Sautinkarilla viihty

      Ja päiväkäviöitä me kausipaikkalaiSet otetaan vastaan! Joten älkää puhuko! Lisäystä edelliseen sautinkarilla viihtyy

    • puh

      Sautilla huonoa palvelua, kaljankittaajia "respa" täys aamusta iltaan, mökit rapakunnossa, rannat kausipaikkalaisten valloittamat, yleisiin tiloihin ei ensin saatu edes lätkää, vaikka mökin suihkun lattiakaivo ei vetänyt, yleiset tilat on varattu kausilaisille, muut pysykööt poissa,
      ei mennä toiste
      eipä kannata tosin Hiekkasärkillekään yöksi pysähtyä, yliarvostettu ja kallis paikka, joka on ihan roskilla raiskattu

      • EiKannataTämäKokoonpano

        Ne "kaljankittaajat"ovat paikallisia asukkaita keskustasta,eivät kausipaikkalaisia!!! Tai no, on siinä ehkä 4kpl kauspaikalla olevia jotka alottavat jo ns. aamusta. V.2013 jolloin kirjoitus on kirjoitettu,oli vielä ihan ok olla alueella. Nykyään on toinen meno. Kyylätään,hyssytellään,puhutaan seläntakan perättömiä. Sen siitä saa kun uskovaisia päästetään alueen johtoon. Osa hyviä tyyppejä, perheitä on alueelta lähtenyt kokonaan pois ja uskon että lähtee muitakin. Loppuu koko paikka,ellei "hallituksen" jäsenet alueella vaihdu. Tulette näkemään!


    • Ota selvää

      Sautinkari on siisti paikka! Me kausipaikkalaiset pidämme sautinkarista huolta! Joten älkää olko negatiivisiä. Sauttia kunnostetaan ja nostetaan taas pinnalle :) hyvällä yhteistyöllä.

    • mökkiläinen-

      Mökit olivat todella huonossa kunnossa

      • mökitön

        Mitkä mökit? Ei siellä ainakaan hinnaston mukaan mitään mökkejä ole.


    • naisia

      minulla oli vuosina 1994-2003 vuokralla 2-3 mökkiä 6kk vuodesta työn takia ja ainakin silloin kaikki toimi ainakin siihen asti kun se oli himangan kunnan yllä pitämä hintakin oli kohtuullinen

    • HetiTakasKunVaihtuuJohto

      Eri "isännät" johtoon niin palaavat takaisin nekin,jotka nyky kyyläilyn takia ovat vaihtaneet paikkaa.

    • kaipuuentiseenaikaan

      Ajateltiin Venetsialaisiin,että Sautille. Mutta ei sinne tieten kannata tulla,kun ei siellä enää mitään ole/järjestetä. Kuullut olen että tosiaan juorutaan ja haukutaan,vaikka ei edes tiedetä asioista. Loppuu koko paikka,ellei johtopoppoo(vain yhden pariskunnan pitäisi vaihtua) vaihdu alueella. Fiksu ymmärtäis itse luopua paikastaan ja antaa sellaiselle joka ei suosi ketään,vaan on "caravaanari kaikkien kaveri"! Se rosvopaisti on aikansa elänyt juttu,ei kiinnosta enää,aikoinaan kausipaikalla olessa se usein ostettiin.
      Onko alueella ohjelmaa ja jos niin mitä? Tapahtumakalenterista ei käynyt mikään asia(paitsi r.paisti)ilmi? Ikävää että niin ihana,viihtyisä, kesänviettopaikka on mennyt pilalle,vain muutaman uuden jäsenen takia. Että nykyään siellä on ahdistavaa käydä,ei nautinnollista.

      • andepe

        Kiva lukea vanhoja kommentteja! Toki Rosvopaistiin ei ole pakko osallistua! Tänä kesänäki oli jokunen sata killoo lihhoo uunissa! 6mottia metrisiä halakoja! tänäkesänä kyl rantapaikat oli kysyttyjä! mutta toissakesänä ei kukaan halunnu! Tänäänki oli täysin onnistuneet lasten pikkujoulut!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe