Heikinbaarin pojat

Tulin tuossa kolme päivää sitten alanyasta ja tietenkin sitä tuli käytyä hieman enemmän tuolla heikinbaarissa missä sitte myös menin ja ihastuin paikalliseen "baaripoikaan". Kyseisen herran nimi on Ali ja hän on ehkä 185 cm pitkä ja noin 24 vuotias?? Hän on tullut töihin heikibaariin suht vasta joten hän on aika "uusi". Onko kenelläkään hänestä tietoa millainen mies on kyseessä? :)
Ilmianna
Jaa

74 VastaustaJa höpö höpö, keksippä parempi juttu.
Ilmianna
Jaa
mäkin ihastuin ja rakastuin samaan häiskään. munkin piti kirjoittaa tänne että millanen hän on , onko paljon muita ja onko naimisissa jne. heikin paarin jätkät on siis niin ihania
Ilmianna
Jaa
Typerää mainostaa baaria tuommoisilla jutuilla. Heikinbaari on täynnä suomalaisia örveltäjiä ilmankin. Menkää ihmiset tutustumaan aivan muihin paikkoihin!
Ilmianna
Jaa
Itekki tutustuin kyseiseen Aliin tänä kesänä ja taitaapa olla aikamoinen naistenmies :D
Ilmianna
Jaa
Kaikki ketkä epäilevät tätä provoksi niin en todellakaan ole provo vaan näin nyt sattui käymään.. Suski mitä tarkoitat tuolla että melkoinen naistenmies? Onko hän ollut useiden eri tyttöjen kanssa vai? Olisin erittäin kiitollinen kaikista vastauksista :) !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei Ali ole naistenmies - mitenkä ois - on vain ja ainoastaan rakastunut sinuun neitoon Helsingin................ :((
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kaikilla baarityöntekijöillä on useampia neitosia :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei että "neitosia."

Kuppasia lutkia, osuu lähemmäksi:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuolta toiselta Heikin baari keskustelu osiolta kopioitu: "Heikinbaari noh siellä tarjoilijat vaihtunut ja yhdellä tarjoilijalla Alilla ollut 5 tyttö kierroksessa yhden loman aikana että jos haluaa huijattavaksi niin sinne vain!!"

Ja itsekkin olin Alin "tyttöystävä" viikon ajan. Lupasiko Ali sullekkin kuun ja tähdet taivaalta?
Ilmianna
Jaa
Hahhah, ne on KAIKKI samanlaisia! Siis JOKAISESSA baarissa/discossa. Älkää nyt hyvät naiset/tytöt uskoko mitä paskaa ne teille puhuu. Jokaiselle tytölle samat jutut, ja todellakin luvataan kuu ja tähdet taivaalta. Edessä leperrellään ja seläntakana haukutaan, kyllä fakta on tämä.
Ihan jees pitää hauskaa niiden kanssa, mutta jos joku asia on varma, niin se, että ne ei sielä ketään odota, vaikka kuinka vannoisivat ikuista rakkautta. Satoja naisia kierroksessa yhtä aikaa :D
Ilmianna
Jaa
Joo kyllä hän lupaili mutta hyvin on lupauksensa pitänyt esim hän on soitellut joka päivä Suomeen paluuni jälkeen jopa 2 kertaa päivässä ja skypen välityksellä olemme melkein joka päivä puhuneet. Saisinko kysyä kävittekö missään Alin kanssa tai ostiko hän sinulle mitään / sinä hänelle?
Ilmianna
Jaa
Pojat haluaa pitää hauskaa ja se on Alanyan kaltaisessa kesäkaupungissa mahdollista turistien määrän ja vaihtuvuuden vuoksi. Kavereina kivoja tai joku yhden yön juttu, mutta vakavammasta suhteesta on turha haaveillakaan. Itselleni ei ainakaan mene läpi mitkään leperrykset. Kaikki hyvin kunhan tietää mihin on ryhtynyt. Valitettavasti niillä on monet naiset kierroksessa.
Ilmianna
Jaa
Joo käytiinhän me sen luona aina panemassa :D Ja Ali varmaan on pyytänyt sua talvella käymään siellä? Kävittekö te missään? Tai ostitteko toisillenne mitää? :D
Ilmianna
Jaa
Me käytiin kanssa sen asunnolla ja kalella ja meriretkellä yks päivä :) oikeestaan joo ja olen menossa tapaamaan hänen perhettään marraskuussa. Lennot on jo varattu ja sitten olen alanyassa toukokuun loppuun asti alin luona mutta nyt alkoi mietityttämään. Hän osti minulle kultaisen kaulakorun ja otimme tatuoinnit yhdessä. Hän nimeni alkukirjaimen ja minä hänen tosin pikkuhumalassa :D mutta mitäs nyt sito kaunis a kirjain ranteessa olisi haitaksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Saanko Helsingin neitonen kysyä minkä ikäinen olet? Olen nimittäin saman virheen tehnyt ja siinä ei hyvin käynyt...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kait tää joku provo on? Kuka nyt muuttaa tosta vaan talveksi Alanyaan ilman työtä jonkun baarissa tapaamansa hepun luokse??
Ilmianna
Jaa
Joo Ali tuli koettua kesän aikana. Etkai luule että olit ainoa hänelle?
Ilmianna
Jaa
Ali pyys muakin sinne talveksi käymään ja viimeksi puhuin sunnuntaina hänen kanssaan puhelimessa. Lentoja en oo sentään varannu enkä ole varaamassa :D Sinuna en uskoisi kaikkea mitä Ali sanoo :D Jos haluat jutella lisää laita mulle sähköpostia suskilaine02@gmail.com. Voin kertoa sit lisää :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
lutka uskaltaa heittää tänne sähköpostinsa?

Kyllä täytyy ola jo aika saatanan tyhmä lutka;)
'
No, sitä saa mitä tilaa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen 22 vuotias. Ja kyseessä ei ole provo. Kolmen viime viikon aikana Ali sai minut kyllä hyvin vakuutettua siitä että olen se "one and only" mutta ilmeisesti ei näin ole. Suski valitettavasti sähköpostini kanssa on ongelmia mutta lähetän sulle mailia asap! Ei taida ali olla niitä turkin luotettavimpia miehiä..Onko ali soittanut sinulle vai sinä hänelle?
Ilmianna
Jaa
Ollaan tekstailtu ja soiteltu molemmat toisillemme. Milloin olit alanyassa? Joo ei taida olla ihan luotettavimpia miehiä.
Ilmianna
Jaa
ihan vain näin ulkopuolisena juttua seuranneena kysyisin sulta Helsingin neitonen että millä rahalla olit ajatellut elää siellä turkissa? ilman työlupaa et voi mennä töihin minnekään ja turkki ei ole eu-maa jotta saisit mitään tukia elämiseen suomesta. 3 viikkoa lomailua Alanyassa mukavan miehen kanssa on ihan eri asia kuin asua talvi hänen kanssaan, hänen pienien tulojensa varassa (jos siis hänellä etes on töitä talveksi).
Ilmianna
Jaa
Ylläpito poistakaa tällaiset white trash keskustelut! Eikö suomalaisilla naisilla ole muuta elämässä kuin turkkilaiset miehet ja seksi! Tämä ei edes liity alanyaan !!
Alanya on paljon muutakin kuin seksiturismia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ylläpitokin on white trashiä.

Ilona oli aikoinaan kova sana jo Helsingin asematunnelissa ja kurdipoikien keskuudessa,

Pohjasakkaa siis...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei suski vielä semmoinen kysymys että onko oikea nimesi sanna? :o Nimittäin juttelin tuossa hetki sitten erään tuttavani kanssa puhelimessa joka on alanyalainen ja kertoi muutaman jutun alista ja muistakin baarin miehistä eikä ollut todellakaan mukavaa kuultavaa...
Ilmianna
Jaa
Ei mun nimi kyllä sanna oo :o mistä tämmöstä luulit/kuulit?
Ilmianna
Jaa
Ystäväni sanoi että Alilla on parhaillaan kierroksissa blondi 23 vuotias nainen nimeltään sanna joka on viikko sitten palannut suomeen , niin ajattelin varalta kysyä. Milloin olit alanyassa?
Ilmianna
Jaa
Palasin alanyasta jo 2.9 enkä ole blondi enkä 23 :D Milloin itse olit siellä? Oltiinko mahdollisesti samaan aikaan?
Ilmianna
Jaa
Ja kuinka vanha olet?..
Ilmianna
Jaa
Mitä merkitystä sillä on? Milloin olit itse alanyassa??
Ilmianna
Jaa
Kyllä olimme luultavasti samaan aikaan. ? Tulin 3 päivää sitten ja lähdin alanyaan 25.8.
Ilmianna
Jaa
Ikä kiinnostaa minua sillä olen kuullut että kyseinen herra on ollut jopa 10 vuotta häntä nuorempien kanssa..
Ilmianna
Jaa
Eli ollaan oltu siellä samaan aikaan. Tutustuitteko jo ekalla viikolla? Olen 22. toivottavasti voitaisiin jatkaa tätä keskustelua sähköpostitse.
Ilmianna
Jaa
Joo ensimmäisenä päivänä tutustuimme.
Ilmianna
Jaa
Eli se on pyörittäny meitä molempia siellä samaan aikaan, ei kannata luottaa siihen mieheen yhtään!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Unohtakaa ne Heikinbaarin työntekijät, älkää ikinä uskoko mitä he teille lupaavat ja sanovat. Eikä todellakaan kannata muuttaa Alanyaan heidän takia, kaikki mitä luette täältä pitää paikkansa, kaikilla heillä on monta tyttöä/naista. Tiedän monta ihmistä joiden sydän on murtunut heidän valheistaan. He todellakin nauravat siellä keskenään kuinka tyhmiä naiset ovat ja mitä ovat saaneet heiltä. Älkää pilatko elämäänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mitä? onko ali naistenkin kanssa. mulle se vakuutti että ei varmana oo bi
Ilmianna
Jaa
Saitko helsingin neitonen sähköpostisi toimimaan?
Ilmianna
Jaa
En saanut. Soitin alille ja puhuimme pitkään puhelimessa ja kyseessä taitaa olla eri henkilö. Tämä "minun Alini" on 27 vuotias ja hänellä on 4 vuotias tytär ja hän on eronnut. Soitin ystävälleni ja kysäisin asiasta ja selvitimme asian puhelimessa. Tämän minun alini oikea nimi ei edes ole Ali vaan Erkan mutta häntä on pienestä ast kutsuttu aliksi. Onko tämä sinun alisi siis lapponian yhteydessä olevassa heikinbaarissa? sillä minun on. Toivon todella paljon että kyseessä olisivat eri miehet eikä yksi ja sama. Kuulin että toisessakin tässä uudemmassa heikinbaarissa on nuori mies nimeltä ali töissä.
Ilmianna
Jaa
Puhun heikinbaarista joka on bella alanyan melkeen vieressä
Ilmianna
Jaa
Eli kyseessä on siis eri mies! Onneksi. Toivotan onnea sinulle ja alillesi :) ! Toivon että hän on luottamuksesi arvoinen. :)
Ilmianna
Jaa
No onneksi! :D Onnea myös sinulle ja Alille :)
Ilmianna
Jaa
Nyt vaan mietityttää että kummastakohan Alista nämä henkilöt täällä puhuvat? :D
Ilmianna
Jaa
Joo sitä mäki mietin :D Toivottavasti ei sun Alista ku teil näyttää olevan vähän vakavampi juttu :)
Ilmianna
Jaa
Hmm. Oon tässä seuraillut tata keskustelua jo jonkin aikaa ja tiedan molemmat miehet aika hyvin ja voisin sanoa suoralta kadelta etta ei ole kumpaankaan luottaminen. Playereita molemmat ja naisia pyörii viikossa jopa 3 yhta aikaa. Ihanat naiset etsikaa parempaa!!
T: Alanyassa asusteleva
Ilmianna
Jaa
ei ou mitään pleijereitä vaan aito ruskian reilän ritaria. pitävät teitä naisia peitekuviona kas kun tuo on aika vanhoillinen ja ahdasmielinen maa jossa vähemmistöt pannaan vankilaan.
Ilmianna
Jaa
Ali on ihana,tulossa suomeen ja muuttaa kanssani asumaan.
Aiomme laillistaa parisuhteemme maistraatissa.
Ali on luotettava ja ihana mies.

Kohta Ali saa suomen kansalaisuuden ja matkustelemme koko ajan sekä olemme kotona tekemättä mitään.
Aiomme ostaa ison huvilan turkista.

Ali rakastui heti minuun kun kuuli että olen gay ja miljonääri.
Olen hänen gay-vaimo ja hän mieheni joka sanoo mitä minun pitää tehdä ja aion totella häntä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oi että, ymmärrän tekstisi provoksi nyt, mutta tuo suomalaisten tietämättömyys.

",tulossa suomeen " - miten, viisumi vai ole.
suomen kansalaisuuden -ei ole tapahtumassa hetkeen, kun sitä ei noin vain saa.
matkustelemme kokoajan. -muistakaa että voitte matkustaa vain schengen maissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No jopas jotain. Minun kanssani Ali tulee asumaan Suomeen helmikuussa ja on täällä kunnes sesonki jälleen alkaa ja menemme sitten yhdessä Alanyaan. Ostin meille asunnon Mahmutlarista, joka vapautuu nyt tammikuussa. Ali kyllä pitää vanhemmista naisista joilla on varaa elättää silloin kun ei ole töitä tarjolla. Olemme kihloissa. Sormuksessani päivämäärä 27.08.2012. Harmittaa tällaiset jutut, joissa ei ole mitään perää, eläkää omaa unelmaanne jonkun muun kanssa. Olen sen verran jo maailmaa nähnyt (58v) ettei minua huijata. Onnea teille vielä etsijöille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ei kukaan enää mitään menetä eikä haittaa vaikka olet muslimin nainen.

Kun ei tuon ikäisistä ole suomalaismiehistä kiinnostuneet kuin haudankaivajat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mekin vietimme Alin kanssa monta kiihkeää yötä! Talvella uusiksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juu..uu, kyllä Alista riittää meille kaikille, kiva juttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mullekkin juuri tämän uuden heikin baarin ali rakkauttaan vannoi ja yhdessä vietimme useat yöt ;). Ei ole turkin poikiin luottaminen ! Joka viikko uutta toisen perään. Facebookkeja alilla löytyy jopa 2 kappaletta voi tsiisus ,kuka tietää kenties vielä enemmänkin !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Suomalaiset naiset ovat halpoja.

Miten niitä muutenkaan pannaan kuin halvalla?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mites muutenkaan kirjoitti:
Suomalaiset naiset ovat halpoja.

Miten niitä muutenkaan pannaan kuin halvalla?
Ei kyllä tuu halvaksi, minäkin maksan ja paljon, mutta kyllä se kannattaa, ainakin Alin kohdalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tytteli58v kirjoitti:
Ei kyllä tuu halvaksi, minäkin maksan ja paljon, mutta kyllä se kannattaa, ainakin Alin kohdalla.
Elä vain haavemaailmassasi.

Edes turkkialinen ei ole niin epätoivoinen,että maksaa 58 vuotiaasta mitään vaan kyllä se toisin päin on tosiasiassa.

Kuten itsekin tiedät.

Ja me kaikki muut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Just joo kirjoitti:
Elä vain haavemaailmassasi.

Edes turkkialinen ei ole niin epätoivoinen,että maksaa 58 vuotiaasta mitään vaan kyllä se toisin päin on tosiasiassa.

Kuten itsekin tiedät.

Ja me kaikki muut.
Menihän se läpi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ali on semmonen kolli että saanu lempinimenki Ali "Panobaba". Mutta tosi rehellinen ja uskollinen mies, ihan ku gay-miehet yleensäki Turkissa.
Ilmianna
Jaa
Aivan ihanaa, että tämä trilogia ratkesi ja vielä sai onnellisen lopun.....
Ilmianna
Jaa
Ai että on mies tämä Ali :D Tavattiin viime toukokuussa. Siitä asti vannoi rakkauttaan. Nämä kusipäät tietäen, en uskonut sanaakaan. Päätin vähän pitää hauskaa tämän pellen kanssa. Olin nyt taas Turkissa käymässä ja harrastimme usein seksiä. Totta on joka sana, et se panee useita naisia päivässä :D Halusi jatkuvasti seksiä ilman ehkäisyä, en suostunut. Herää kysymys kuinka moni antaa ilman kumia ja mitä kaikkia tauteja Alilla on?!?Ootteko käyneet testeissä? Ei taida olla kaverilla mitään hävittävää, jos haluaa joka tyttöä koittaa paljaalla! Ois hyvä saada monia varoitettua tästä jätkästä!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Olin nyt taas turkissa käymässä ja harrastimme usein seksiä.Totta on joka sana ,et ne panee useita naisia päivässä."Siis mitä ihmettä?Näitä poikia haukuttaan kusipääsi ja kuitenkin nämä samat tytön on valmiita harrastamaan seksiä näiden jokaisen kanssa.Onkohan näillä tytöillä ihan yläpää kunnossa. Ei ihme jos turkin matkailulla on huono maine.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pysykää siellä ämmien Naimaassa, elkää enää palatko !!
Ilmianna
Jaa
Kyllä minäkin Alin muistan ja Lapponian tarjoilijat kaikki ;) Nams. Talvella uusiks!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
kuka on Ali lapponiassa? Kun en saa mieleeni yhtään ketään. Ja kiitos en tarvitse saarnaa turkkilaisista miehistä enää. Onnellisesti naimisissa mieheni kanssa, joka on myös haettu turkista. :) Eli on niitä hyviäkin miehiä, ehkä enemmänkin on noita kusipäitä, mutta eihän kaikki suomalaisetkaan ole juoppoja, vaikka jotkut ovat. Helsingin neitonen, toivon että mies on sinun arvoisesi, yleensä naista ei viedä turhan takia kotiinsa. Ja suosittelen että älä kirjoittele täällä, suurinosa lyttää tekstisi, osaksi siitä syystä etteivät tiedä mitään turkkilaisista/kulttuurista. Jos haluat keskustella voit ottaa yhteyttä cilla85@suomi24.fi (tietoa on vähäsen ainakin lapponiasta varsinkin kun sieltä se minunkin on aikoinaan haettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Astrada kirjoitti:
kuka on Ali lapponiassa? Kun en saa mieleeni yhtään ketään. Ja kiitos en tarvitse saarnaa turkkilaisista miehistä enää. Onnellisesti naimisissa mieheni kanssa, joka on myös haettu turkista. :) Eli on niitä hyviäkin miehiä, ehkä enemmänkin on noita kusipäitä, mutta eihän kaikki suomalaisetkaan ole juoppoja, vaikka jotkut ovat. Helsingin neitonen, toivon että mies on sinun arvoisesi, yleensä naista ei viedä turhan takia kotiinsa. Ja suosittelen että älä kirjoittele täällä, suurinosa lyttää tekstisi, osaksi siitä syystä etteivät tiedä mitään turkkilaisista/kulttuurista. Jos haluat keskustella voit ottaa yhteyttä cilla85@suomi24.fi (tietoa on vähäsen ainakin lapponiasta varsinkin kun sieltä se minunkin on aikoinaan haettu.
"osaksi siitä syystä etteivät tiedä mitään turkkilaisista/kulttuurista"

kuitenkin tiedossa: Suomi on maailman kolmanneksi tasa-arvoisin maa, Turkki on 105, jopa arabimaiden takana.

Nainen, joka hakee sellaisesta maasta miehen, on TODELLA epätoivoinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tuntevani sut, mutta kun olet hesasta. Viikon patjoja riittää suomesta, ja ens vuonna uusiksi. :D Kenen patja olet ensi vuonna?
Ilmianna
Jaa
muuttakaa vaikka gambiaan mielummin niin saatte ainakin kunnon pohjakosketuksen!
Ilmianna
Jaa
HAHA olipa kiva keskustelu:) Mitä nyt on juttui kuullut ni monet muuttaa sinne turkkilaisten miesten kanssa, joillain ihan vakavaa jne mut osa sitten ei ookkaan sitä mitä luulee :) Mut muistakaa kaikki se, et kuitenki varsinkin turkkilaiset ja varsinkin heikinbaareis, se tyttöjen ja naisten kanssa flirttailu kuuluu ns. niitten työhön :D tai siis..Uskon et nekin rakastuu ja ihastuu ihan aidostikin mut monella, jotka niissä ravintoloissa on töissä ja flirttailee jne. on myös ihan perhe :) Tätä en sit MISSÄÄN NIMESSÄ tarkota kenellekkään teistä pahalla, enkä mitään. Minä rakastuin Turkkiin tänä kesänä ja ensi kesäksi matkat jo varattu ! :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Usein suomalaisista miehistä kuule sanottavan: Hän ei puhu eikä pussaa. Turkissa puhutaan ja pussataan senkin edestä. En yhtään ihmettele, että naisten päät menevät sekasin siitä, kun ei siihen ole tottunut :)

Juttelin kesällä tälläkin palstalla paljon puhutun miehen kanssa siitä, mitä turismi heille on ja nämä puheet siitä kuinka rakastetaan. Se on heille pelkkää työtä, ei muuta, näin hän siis kertoi.

Ja niinkuin ed. kirjoittaja sanoi: heillä on perheet. Kaikki eivät edes kerro siitä tai jos kertovat he ovat usein miten "eroamassa".

Toki niitä luotettavia turkkilaisia löytyy, mutta ne ovat harvassa. Kannattaa todella miettiä, haluaako olla loma-tyttöystävä. Jos haluaa niin Heikin baarista löytyy ottajia, jos ei niin kannattaa katsoa ympärilleen ;)

Itse avasin silmäni tätä asiaa kohtaa jo jonkin aikaa sitten ja kiitän luojaa siitä, etten kerennyt satuttaa itseäni. Tämä ei kuitenkaan ole vähentänyt matkustamistani ´ja rakkauttani Turkkiin. Toivottavasti tekin avaatte silmänne Alienne suhteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kohti Alanyaa kirjoitti:
Usein suomalaisista miehistä kuule sanottavan: Hän ei puhu eikä pussaa. Turkissa puhutaan ja pussataan senkin edestä. En yhtään ihmettele, että naisten päät menevät sekasin siitä, kun ei siihen ole tottunut :)

Juttelin kesällä tälläkin palstalla paljon puhutun miehen kanssa siitä, mitä turismi heille on ja nämä puheet siitä kuinka rakastetaan. Se on heille pelkkää työtä, ei muuta, näin hän siis kertoi.

Ja niinkuin ed. kirjoittaja sanoi: heillä on perheet. Kaikki eivät edes kerro siitä tai jos kertovat he ovat usein miten "eroamassa".

Toki niitä luotettavia turkkilaisia löytyy, mutta ne ovat harvassa. Kannattaa todella miettiä, haluaako olla loma-tyttöystävä. Jos haluaa niin Heikin baarista löytyy ottajia, jos ei niin kannattaa katsoa ympärilleen ;)

Itse avasin silmäni tätä asiaa kohtaa jo jonkin aikaa sitten ja kiitän luojaa siitä, etten kerennyt satuttaa itseäni. Tämä ei kuitenkaan ole vähentänyt matkustamistani ´ja rakkauttani Turkkiin. Toivottavasti tekin avaatte silmänne Alienne suhteen.
Eiköhän suurin osa naisista hae vain lomaseksiä. Nämä naiset viis veisaavat on turkinpoika naimisissa tai monta naista pyörittäävät kesän aikana pelkkää seksiähän he hakevat.Tuskinpa siihen rakkaus höpinöinin kukaan tosissaan uskoo .Turkinpojat kylläkin kuvittelee ,että kaikki naiset rakastuu heihin ja sen huomaa heidät lapsellisesta käytöksestä.Teinitytät korkeintaan voi rakastua näihin itteään täynnä oleviin pojanlopiin.Eikän kukaan aikuinen nainen rahaan pyytäviä pojan koltiaisia tosissaan ota.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ali lupasi tulla baarista mun luokse Maaliskuussa. On niin ihana ja rakastetaan toisiamme
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suksi suolle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tässä faktaa sitä kaipaaville: http://alanyaplayers.wordpress.com/
Ilmianna
Jaa
näkyikö baarissa Pueblo-intiaaneja tai Kenraali Custeria?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Heikinbaarin pojat

Tulin tuossa kolme päivää sitten alanyasta ja tietenkin sitä tuli käytyä hieman enemmän tuolla heikinbaarissa missä sitte myös menin ja ihastuin paikalliseen "baaripoikaan". Kyseisen herran nimi on Ali ja hän on ehkä 185 cm pitkä ja noin 24 vuotias?? Hän on tullut töihin heikibaariin suht vasta joten hän on aika "uusi". Onko kenelläkään hänestä tietoa millainen mies on kyseessä? :)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta