Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

sukulainen suomeen

k.u.s.e.t.e.t.t.u

Mies notkui yhteisessä kodissamme tasan siihen asti kun sai keploteltua sukulaisensa Suomeen. Miehellä on pysyvä oleskelulupa ja Suomen kansalaisuus. Näytti ilmeisesti papaerissa paremmalta kun ilmoitti asuvansa avioliitossa Suomessa, on perhe jne. Pitkän prosessin tuloksena sai sukulaisensa tänne ja siihen loppui meidän suhde. Voiko tällaista tyyppiä ja hänen sukulaistaan millään karkoittaa pois Suomesta, väärin perustein hankitusta oleskeluluvasta tms?

3

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet pettynyt

      Ei Suomen kansalaista voi täältä karkoittaa millään perusteella. Notkumisen kodissanne olit kai hyväksynyt, eli avoliittonne. Mikä on se väärä peruste sukulaisen saamiseksi Suomeen? Migri (maahanmuuttovirasto) myöntää mahdollisen pysyvän oleskeluluvan sukulaisellekin ainoastaan maahanmuuttolakien perusteella, joka on tunnetusti tiukka.

      Ihmissuhdeasiat ovat sitten toinen asia, eli sinun ja ”tällaisen tyypin” suhde. Tulit jätetyksi Suomen kansalaisen toimesta, ja se on ikävää ja ymmärrettävää, että olet vihainen.

    • sosorry1

      Otan oikeasti osaa ja tämän asian kanssa ja siihen, että suuri osa liitosta on ok,mutta ei kaikki joudun juuri itse kamppailemaan. minkämaalaisesta miehestä sinun kohdallasi oli kyse? Mitä tunnusmerkkejä sait huijauksesta ennakkoon? Eli siis kun mietit tilannetta jälkikäteen? Minusta on ihmeellistä, ettei tällaisille tapauksille ole mitään lakia muka?!?. Jos ovat vilillä oleskeluluvan saaneet itselle ja muille, niin kyllä pitäisi olla keino se myös poistaa. Oikeusvaltiohan kun ollaan, eikös?

      • kamoon nyt

        Aikas vaikea on osoittaa vilpillisyys: kyllähän se rakkaus suomalaisissakin liitoissa (useimmissa?) raukeaa aina joskus. MIksei se sitten voi ihan vilpittömän alun jälkeen raueta monikansallisissakin liitoissa?'

        Jätetty on toki katkera, en menisi sellaisen todistusta kovin vakavasti ottamaan, jos olisin tuomari. Vaikeahan se on ihmisen uskoa, ettei kelpaa enää ja siihen keksii sitten selityksiä oman egonsa suojaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe