Tampereen lähisiivous

xenya

Onko kokemuksia kotisiivouksest tai firmasta ylipäätään?!!

58

7160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omatunto_ei_soimaa

      Minulla on kokemusta...
      Sanotaanko näin, että aikaa siivoukseen oli, palkka oli parempi kuin TESsissä, mutta siivousvälineitä ei ollut... Ei puhtaita liinoja, ei aineita, ei mitään! Vessan siivosin käsipaperilla... Ko. asiakaskohde oli luonteeltaan vieläpä sellainen että siivouksen olisi ollut hyvin tärkeää olla kunnollista ja hygieenistä. Työtä oli vain muutama tunti silloin tällöin... Epämääräistä touhua... Jos etsit kunnollista päivätyötä niin suosittelisin kääntymään jonkun muun yrityksen puoleen.

    • xenya

      hyvä jos aikaa oli siivota ja palkka kohdallaan, muuta en tarvitsekaan.... muutama tunti sillon tällön riittäisi minulle,oliko pomo kiva vai ihan hirvee? ja maksettiinko palkka ajoissa?

    • opiskelija

      palkan maksussa ei vikaa, pomo paras kenet koskaan tuntenut (ei vitsi). aikaa siivota on ja palkka ok. työvälineistä... ei niitä varmaan ilmesty ellei osaa kommunikoida ja ole oma-aloitteinen. itselläni ei ole ollut firman suhteen ongelmia. kohteeni jehut ovat vain hieman hassuja. ja siivoojan työssä ylipäätänsä harvemmin saa koskaan kehuja. ihmiset lähinnä antavat palautetta paikkojen likaisuudesta, mutta usein ongelmana ei ole siivoojan jälki vaan se, ettei se siivota kuin esim. iltaisin, jolloin kohde vain on likainen koko päivän jos se aamulla sotkeentuu...

      suosittelen yritystä oma-alotteisille ihmisille jotka eivät nipota asioista, jotka voi hoitaa selvittämällä.

    • joopa4

      En suosittele, kun suostut tekemään kaiken, olemaan joka paikan höylänä niin ne olettaa sitä sen jälkeen aina. Ja kun ihan syystä kieltäytyy niin saa pelkästään vittuilua osakseen. Tosin pomo oli aivan ihana kunnes hänen naisystävänsä alkoi hoitamaan asioita, joka on erittäin v-mäinen ihminen.
      Tavaroita ja välineitä todella saat odotella ja yölisiä ei makseta ollenkaan vaikka mennäänkin tes:n mukaan. Iltalisät saat, jos olet yölläkin duunissa.

      • Yrittäjä

        Hei haloo. Työntekijän ei kuulu maksaa työkoneiden korjausta.


    • minäkin äa

      Itsellä hyvä kokemus ollu tässä töissä 6kk ja palkka o 9,25€/h.
      Ihana esimies tällä hetkellä...suosittelen. Hommia kyllä riittää niin paljon ku jaksaa painaa. 8h maximi mulla per päivä.
      Joissain paikoissa kauhea kiire. Toisesissa kerkee jopa hengähtää.

      • siivooja 1

        Kiva esimies, mutta ei tiedä kohteista mitään joten kuinka kauan kannattaa


    • ex siistijä

      Firma on täys huijari. Ei maksa palkkoja ajoissa ja toimistusjohtaja aivan hullu, tönii ja uhkailee työntekijöitä.
      Palkka on muuten aivan huono,
      ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE TÖIHIN!

      • älä mene

        Olen samaa mieltä. Täysin ammattitaidoton koko pulju. Siitä on kuulemma tehty ilmoitus palkkaturvaan, työsuojelupiiriin ja rikoisilmoitus. Oli ystävä siellä töissä.


      • 00000000
        älä mene kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Täysin ammattitaidoton koko pulju. Siitä on kuulemma tehty ilmoitus palkkaturvaan, työsuojelupiiriin ja rikoisilmoitus. Oli ystävä siellä töissä.

        Kannattaako täällä levitellä kuulopuheita...? Toivottavasti lukijoilla on sen verran järkeä päässä, että eivät usko kaikkea mitä tällaisissa paikoissa kirjoitetaan pelkkien huhujen perusteella.


    • Eino

      Millasia kohteita noilla on? (jos niitä voi täällä nimetä,kertokaa toki!) Ja onko lähellä keeskustaa mitään?

      • ,,,

        Käsittääkseni siivousfirmojen kohteet ovat "salaisia" eikä niitä saa repostella julkisesti.


    • tisse

      oliskohan joitakin pikkupuljuja noitten kohteina.... kaveri oli siellä töissä ja siivos jotain ruokapaikkaa

    • kusetusfirma

      Älkää missään nimessä menkö!! Uhkailuja saa kuulla...esimies leikkii mukavaa mutta oikeesti on aivan hirveä ihminen. Lomarahoissa ja tunneissa kusetetaan minkä kerkeevät. En suosittele kellekkään. Tunteja annetaan aamulla muutama ja illalla lisää muutama ja ihmetellään ku ei jaksa siivota nopeasti ku kerkee yössä nukkumaan 4 tuntia. Jos haluat joutua orjaksi niin tämä on oikea firma!!

    • kusetusfirma

      Älkää missään nimessä menkö!! Uhkailuja saa kuulla...esimies leikkii mukavaa mutta oikeesti on aivan hirveä ihminen. Lomarahoissa ja tunneissa kusetetaan minkä kerkeevät. En suosittele kellekkään. Tunteja annetaan aamulla muutama ja illalla lisää muutama ja ihmetellään ku ei jaksa siivota nopeasti ku kerkee yössä nukkumaan 4 tuntia. Jos haluat joutua orjaksi niin tämä on oikea firma!!

    • jeps123

      Yks parhaimmista työmaista mitä itellä on ollu hommia löytyy ku hoitaa
      hommansa hyvin ja mitä muuhun tulee niin kaikki ok ku saa suunsa auki
      kukaan ei ole meedio . Kannatan paikkaa

    • työntekijä

      Aika paljon riippuu ihan työntekijästä ja omasta asenteesta,puhua pitää ja kertoo esimiehelle jos ongelmia ilmenee! Jos palkat on päin persettä kannattaa ottaa itse yhteytä HETI palkkatoimistoon! Jos ruikuttaa esimieehelle väärin maksetusta palkasta homma ei välttämättä hoidu. Ja mitä tulee em. koneen korjauksiin että muka menee työntekijän palkasta pois niin täyttä paskaa. Kyllä firmalla haetaan rikkinäiset koneet pois ja korjataan. Jopa itse tj on korjaillut niitä ja tarkistanut että laitteet pelittää. Asenne kohdalleen ja suu auki!

    • entinensiivooja

      Heippa kaikille siivoustöissä olleille! Olin viimeksi oikein mukavan firman "leivissä",nimiä täällä ei kantsi kertoa,eikä ole mitään pahaa sanottavaakaan.Kaikki toimi kivasti..Tein rappusiivousta neljässä kerrostalossa.Laitan ihan positiivista asiaa,että mukaviakin esimiehiä on.Mulle on ainakin sattunut aina kohdilleen,kun olen pätkätöitäkin tehnyt(siivousta siis)

      Minusta tuntuu,että riippuu paljon ihmisen asenteesta,jos tykkää vaan mollata kaikkea,esimiestä,palkkaa,työoloja ym.Kyllähän sen palkankin saa tietää,jos töihin on menossa,ettei se yllättäen tule se palkkatieto! Siivoustöissä on todistettavasti alhainen palkka,mutta jos työstä tykkää,niin senkin hyväksyy ja tekee työnsä hyvin,niin palkkakin nousee,näin kävi mulle.On mukava saada kehuja hyvin tehdystä työstä.Toki joskus "risujakin",ettei aina "ruusuja",asukkaiden taholta.

      Oli sitten pakko jäädä "oloneuvoksettareksi",kun ikä tuli vastaan 7kk, sitten.Olisinkin saanut jatkaa firman puolesta,mutta siivous siirtyi toiselle firmalle ja näinollen en tykännyt yhtä kerrostaloa lähteä Nokialta käsin bussilla siivoamaan.Vieläkin katselen siivouskohteita,kun eläkkeellä saa tehdä 2mielin määrin"töitä,niinpä! Kuka hoopo näin aattelee,mutta olen terve ja tykkään liikkua ja yksinasuva,niin joskus on aika pitkää,tosin olen lenkki-ihmisiä! Löytyykö kohtalotoveria ottamaan kantaa tähän,eli tykkääkö joku tehdä näitä töitä?

      • entinensiivooja

        Edelliseen vielä.Tuli painovirhepaholainen,siis tuo kakkonen ei kuulunut "kuvioon"..


      • siivooja1

        Tuskin niitä näin kauan olisi tullut tehtyä, jos en tykkäisi. Yksin ja "ekologisesti" asuvana palkkakaan ei välttämättä olisi niin suuri ongelma kuin nyt perheellisenä. Teinithän ovat valuutalle pohjaton kaivo... Siksi tunnen olevani pakotettu etsimään jotain paremmin palkattua. Ja myönnän, etteivät (Suomen mittakaavassa) orjamaiset työolotkaan pidemmän päälle jaksa riittävästi houkuttaa. Mutta se täytyy sanoa, että lähin esimies on aina ollut mukava, useammasta on tullut ihan kaveri/ystävä. Mutta vasta kun työsuhde on tavalla tai toisella päättynyt.


    • Voihyväluoja

      Kaikille teille nuorille jotka lähtevät tähän kyseiseen firmaan töihin.. lukekaa tämä. Lue ensin tarkasti alan tes! Ole liitossa! Vahdi sun palkkoja tarkasti!. Kyseinen firma maksaa tahallaan vääriä palkkoja jota saa liiton kautta periä takaisin. Tämä firma antaa kesätyöntekijölle semmosia töitä jota ei edes esimiehet vahdi ja jota ei edes ole sulle tarkasti neuvottu tai sanottu. Tai mitä sun ei edes pidä osata/tarvi tehdä! Omasta puhelimesta saat soitella ja vinkua tavaroita jotka sitten joskus sattumalta ilmestyy johonkim epämääräiseen paikkaan. Koko firman tapa hoitaa ihan mitä vaan asiaa on niin outo, hankala ja epävarma. Verokorttejakaan et saa takaisin koska ne ovat vahingossa hävinneet. Kopion lähettävät perään. Kaikella tavalla ihan huuhaa firma. kusevat silmääs minkä kerkeää. :)

    • Valinnat

      En tunne kyseistä yritystä, mutta kuulostaa ihan normi siivosalan yritykseltä. Tämmöisiähän ne tuntuu olevan melkein kaikki. Täällä Jyväskylässäkin on eräs huonomaineinen pikku firma, jossa työntekijöiden kiusaaminen ja kusettaminen on tärkein asia koko puljussa.

      • Ikävääseonninn

        Taidan tietää mistä firmasta puhut,, ei sellaisia yrityksiä pitäisi edes olla maanpäällä kehuvat kuinka tulosta syntyy ja vuoden siivousfirma ym paskaa mut totuus on että vaan suosikit ja itse esimies kehuu omaa firmaa ja on parhaimmat työvälineet, aineet yms


    • Tampereelta123

      Jos vähäähään arvostat itseäsi työntekijänä, vältä tätä firmaa :). Saat vaan huonot fiilikset itselles joka työpäivä ja ko. Työelämästä.

      • Eve_017

        Ikävä kuulla, ettet oo tykännyt, itse oon ollut vajaan vuoden ja oon viihtynyt hyvin. Tosin oon kyllä vakikohteessa, ehkä sattui vaan niin hyvät asiakkaat. Miinuspuolena ehkä se, että tarjolla lähinnä osa-aikaista työtä ja tiedotus yms. ei aina toimi, aikas aktiivinen saa itse olla, jos kaipaa lisää tietoo/perehdytystä, työvälineitä jne. Palkat tulleet oikein, kun vaan itse jaksaa ilmoittaa ja tarkistaa.

        Mutta yleisesti siivousalalla omat oikeutensa kannattaa tuntea ja kommunikoida puutteista aika selkeästi työnjohdon kanssa. Ja jos työnjohdon vastaus noista puutteista ilmoittamiseen on täysin asiaton, se kertonee firmasta jo paljon.


    • K2803

      Mulla on nyt ihana työpaikka, hyvä pomo ja hyvä ohjaaja! Olen tyytyväinen!

    • Uutta-paikkaa-etsimässä

      En suosittele. Työntekijän arvostus pyöreä nolla

    • Entinenkähissiivooja

      En suosittele.En saanut työvaatteiksi kuin t-paidan firman logolla.Kuitenkin paskainen korjaamohalli siivottavana.Sekin paita piti palauttaa työsuhten loputtua 3 kk jälkeen muuten ei olisi saanut loppupalkkaa.Työterveyshuoltoa ei ollut joutui käymään terveyskeskuksessa maksamassa 16 e vaikka ekasta sairaslomapäivästä ei saa palkaa siellä.Ei mitään etuja esim liikuntaseteleitä ym.Työkohde oli mitoitettu 2 .5 tuntia vaikka mebi oikeastu 3 tai 4 tuntia.Suostuivat sittenbostamaan sen kolmeen tuntiin kun oli muissakin kohteissa sama homma.Firma joka voittaa tarjouskilpailut kun on halvinja sehän revitään työntekijästä.Kerran kun olin kipeäbä niin työnjohtaja vaati että tule tekemään vähän kevyemmällä otteella kun ei saada sijaista.Pesuaine oli kanssa aina kortilla Kai se maksoi liikkaa.

    • Anonyymi

      Työnantajana aivan paska. Maksaa väärää palkkaa ja työvaatteet aivan säälittävät. Työturvallisuudesta tai perehdytyksestä ei tietoa lainkaan. Pomot ei tiedä mistään mitään eikä hirveästi kiinnosta. Työntekijöitä ei arvosteta pätkääkään. Selkänahastasi revitään voitto.

      • Anonyymi

        Näin on. Ja ylitöitä ei saa tehdä mutta silti pitäisi saada lisää asiakkaita.


    • Anonyymi

      Ollut nyt vuoden. Ja vuoden aikana mulla on ollut neljä eri paria, kaikki lopettaneet. Itsekin aion lopettaa heti, kun tärppää toinen työpaikka. Kalenteri buukattu täyteen ja vielä vaan pitäisi lisää asiakkaita ottaa. Palkka on paska työn määrään nähden. Osa asiakkaista mukavia ja ystävällisiä, osa aivan kamalia ja ilkeitä. Esimiestä ei kiinnosta miten asiakas työntekijää kohtelee yhtään, tuli huomattua viime joulukuussa. Asiakkaita haalitaan aina vaan lisää ja lisää, ja yksin tässä tätä showta pyörittänyt. Alkaa olla jo voimat loppu, työt tulevat jo uniinikin. Kamala stressi. Syödä ei kerkee ollenkaan.

      • Anonyymi

        Valitettavan tutulta kuulostaa ja huonompaan suuntaan on viime aikoina vaan mennyt.. Lähiesimiehillä tuntuu olevan ihmisillä niin kova kiire, ettei kaikki työt enää hoidu ja lisäkäsiä ei palkata. Kiireen takia perehdytykset jää heikolle ja kohteiden ongelmia ei ehditä korjata, välttämättä esimieskään ei enää tunne omia kohteitaan kunnolla. Taloustilannetta yritetään korjata haalimalla lisää kohteita, joihin ei kuitenkaan saada osaavia tekijöitä.

        Firman yleisenä toimintaperiaatteena tuntuu olevan haalia nollatuntisopimuslaisia osa-aikaisiksi, täystuntista sopparia turha odottaa. Palkka aina pienin mahdollinen tes ja siitäkin saat kytätä, onko maksettu. Ei voi enää puljua suositella niin työntekijöille kuin asiakkaillekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavan tutulta kuulostaa ja huonompaan suuntaan on viime aikoina vaan mennyt.. Lähiesimiehillä tuntuu olevan ihmisillä niin kova kiire, ettei kaikki työt enää hoidu ja lisäkäsiä ei palkata. Kiireen takia perehdytykset jää heikolle ja kohteiden ongelmia ei ehditä korjata, välttämättä esimieskään ei enää tunne omia kohteitaan kunnolla. Taloustilannetta yritetään korjata haalimalla lisää kohteita, joihin ei kuitenkaan saada osaavia tekijöitä.

        Firman yleisenä toimintaperiaatteena tuntuu olevan haalia nollatuntisopimuslaisia osa-aikaisiksi, täystuntista sopparia turha odottaa. Palkka aina pienin mahdollinen tes ja siitäkin saat kytätä, onko maksettu. Ei voi enää puljua suositella niin työntekijöille kuin asiakkaillekaan.

        Toinen asia mikä mättää, on se, että kohteiden kartoitukset ovat epärealistisia. Esim. Iso asunto, 2 kerrosta ja aikaa 2h yhdelle siivoojalle aikaa siivota. Eikä kerrota kohteesta mitään eikä mitään asiakas haluaa siellä tehtävän. Palkoissakin on yritetty kusettaa, hyvin vastahakoista oli maksaa puuttuvat tunnit, 19h puuttui palkasta ja maksettiin vaan 18,5h. Että niinko piti nipistää puoli tuntia pois. Lomaraha oli huimat 145€/2vko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen asia mikä mättää, on se, että kohteiden kartoitukset ovat epärealistisia. Esim. Iso asunto, 2 kerrosta ja aikaa 2h yhdelle siivoojalle aikaa siivota. Eikä kerrota kohteesta mitään eikä mitään asiakas haluaa siellä tehtävän. Palkoissakin on yritetty kusettaa, hyvin vastahakoista oli maksaa puuttuvat tunnit, 19h puuttui palkasta ja maksettiin vaan 18,5h. Että niinko piti nipistää puoli tuntia pois. Lomaraha oli huimat 145€/2vko.

        Palkkahan on yleisesti melkein jokaisessa siivousyrityksessä Tessin mukainen. Mikäli se ei kelpaa niin on vain itsestä kiinni että kouluttautuu parempi palkkaiselle alalle.

        Itse olen ollut kyseisessä yrityksessä 5 vuotta ja ei ole ongelmia ollut. Palkka tulee aina oikein jos lähettää tuntilistan ajoissa ja täyttää sen itse oikein.

        Itsellä ainakin kohteissa työaika sellainen että kun työn osaa ja hallitsee niin työaika kyllä riittää. Ikävä tosiasia on että maksavat asiakkaat ottavat nykyään siivouksen halvimman tarjouksen mukaan ja siitä syystä työajat ovat laskettu tarkasti. Lisäksi minun mielestäni työnantaja ei ole velvollinen maksamaan lorvailusta vaan töihin mennään työtä tekemään ja siitä maksetaan se mitä tessin mukaan pitää maksaa.

        Lisäksi olen kyllä aina saanut tukea esimiehiltäni kun olen sitä tarvinnut.


    • Anonyymi

      Olen työskennellyt ko. firmalle n. 1,5 v ja saanut palkan OK, nähnyt erilaisia työpaikkoja ja niiden työntekijöitä. Kokenut paljon työniloa . Vaihtelua on ollut kun pieninä kohteina on monenlaisia eri toimijoita.
      Siivoustiheys on suurimmassa osassa ollut jokapäivä ja ehkä osaksi siksi siivousaika on myös ollut OK (ehkä osaksi hyvää tuuria saadut kohteet). Tällaisessa päivittäisessä ylläpitosiivouksessaa on osaksi työtaidoista kiinni, että saa ajan riittämään. Jotkut sanovat sitä hyväksi `siivoussilmäksi`, mikä auttaa ehtimään. Oman työn arvostus on tarpeen, että jaksaa olla innostunut pidempäänkin. Työtä on auttanut myös suorittamani alan kurssi.
      Pomo on ollut jalat maassa tyyppi ja kuunnellut kun huolia on ilmennyt. Sanalla sanoen REILU ja tavoitettavissa. Hän selvästi tietää tämän kilpailutusten keskellä toimivan siivousalan TOSIASIAT ja osaa luovia siinä POSITIIVISEN ASENTEEN kanssa, SUOSITTELEN ( mrs MK).
      Huomioi myös tämä: FIRMA ON MIELESTÄNI SUOMALAINEN OSAKEYHTIÖ, jos vertaat johonkin jättiyhtiöön (esim. ISS monialayritys) taitaa Lähisiivouksen siivoojien työnteko tuottaa euroja enemmän Suomen talouteen kuin ISS:n siivoojien, joista voitot siirtyvät paljolti suoraan ulkomaiden rikkaille ( pörssiyhtiö kun on - eikö vaan? )
      JA KYLLÄ TYÖNTEKO AINA OLEILUN VOITTAA - UNIKIN TULEE PAREMMIN JA KUNTO PYSYY

      • Anonyymi

        ISSillä on parempi palkkaus. Tili tulee 2.viikon välein ja välineet tätä päivää eikä mitää käsipyyhkeitä. ISSillä on työterveyskin. Taitaa iss tuoda euroja enemmän valtiolle ku kyseinen pikkufirma. Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin mitää huutelee. Tessikin on alin mahdollinen, kun muissa firmoissa on korkein. Otin selvää ja yhdes firmas olis tuntiliksa olis 1,20€ enemmän tessin mukaan kotisiivoojilla kuin tässä firmassa. Saitureiden firma.


    • Anonyymi

      Pienin mahdollinen tes. Koulutus lisän saat, mutta eivät ota huomioon aiempaa työkokemusta. Esim. mulle kuuluisi kiinteistöalan tessin mukaan 3. tason palkka (10v työkokemusta plus alan koulutus).
      Tällä kitupiikkifirmalla ei ole edes työterveyshuoltoa eikä varahenkilöitä, jos sairastut. Palvelunohjaaja ja palvelupäällikkö eivät kommunikoi keskenään sekä kaikki tiedotus tulee tekstarilla, whatsupissa ja sähköpostilla. Kyllä haukkua muistetaan ja on todella negatiivinen ilmapiiri. Lomarahat ovat aivan naurettavia, kyllä sitä kukin tienaa neljässä päivässä enemmän kuin 94€. Jos omalla autolla teet päivän keikat, saat bensa korvausta huikeat 18€/50km, joka ei todellakaan kata auton bensan kulutusta koko päivän ajamisesta.
      Ikeakassilla kannetaan välineitä jotka nekin ovat mitä sattuu, uusia välineitä ei meinaa saada vaikka kuinka pyytää, varsinkin koronan aikana luulis saavan esim. Uudet allasharjat ja järeämpää pesuainetta kuin yleispesuainetta jolla pestään aivan kaikki pinnat, siis ihan kaikki.

      • Anonyymi

        😂 kannattaa ensin selvittää faktat ennen kuin alkaa huuteleen pitkin nettiä. Lomarahan ei kyllä missään pidä olla edes päivä palkan mukainen. Lomapalkka ja lomaraha ovat 2 eri asiaa 🤣


    • Anonyymi

      Tämä ketju on täysin asiaton.

      • Anonyymi

        Niin...

        Asiaton on oikea sana valehtelulle ja mustamaalaamiselle.


    • Anonyymi

      Kyseisestä firmasta on kokemusta. Aika hämmentävää touhua.
      Minun piti "tilata" tavaraa esimieheltäni joka toi jos muisti. Välillä useaan kertaan piti muistutella. Kohteissa välillä mentiin likaisilla räteillä, koska puhtaita ei ollut. Eikä voinut tietää oliko sillä pesty esim wc edellisellä kerralla. Puhtaaltahan toki näytti.
      Tuntuu että siellä on niin kiire kaikilla ettei pysty edes perehdyttämään kunnolla. Näyttää paikat, mutta siihen se usein jää. Jos joku menee rikki niin kauan kestää että saadaan se kuntoon. Jotkut kohteet ovat järkevissä ajoissa jotkut taas aivan mahdottomia. Siitä kun sanoo, ei tapahdu mitään. Sanotaan vaan et siihen aikaan on suoriuduttava. Teet mitä kerkiät. Pomoista ei kuulu mitään, jos et itse soita. Ei ole tulleet kohteissa käymään tai kysellyt miten pärjään. Tulee vähän sellainen olo ettei heitä kiinnosta miten työntekijä pärjää.
      Tessin mukaan palkka maksetaan. Joskus on jäänyt lomarahoja maksamatta ajallaan ja tarkkana saa olla että kaikki tulee maksettua ja lomapäivät ovat oikein. Tuuraajan joudut itse perehdyttämään ja työn jälkeä ei tulla loman ajalla tarkistamaan. Välillä on ollut todella huonossa kunnossa kun lomalta on palannut. Kehityskeskustelua ei ole koskaan pidetty. Välillä tuntuu siltä että mennään nippa nappa lain puolella tässä firmassa. Luottamusmies on tietääkseni pomo joka ei ole lain mukaista.

      • Anonyymi

        Niinkuin täällä jo moneen kertaan sanottu. Työterveyttä ei ole ja tuntimäärä on pienin mahdollinen. Kuullut myös työkavereilta kuinka on "heidän" kohde loppunut ja tilalle tarjotaan jotain jonne on mahdotonta päästä siihen kellonaikaan. Eikä varmasti tarjottaisi jos ei itse pyytäisi. Lukekaa siis tarkkaan TES jos menette töihin tähän firmaan. Pitäkää puolianne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkuin täällä jo moneen kertaan sanottu. Työterveyttä ei ole ja tuntimäärä on pienin mahdollinen. Kuullut myös työkavereilta kuinka on "heidän" kohde loppunut ja tilalle tarjotaan jotain jonne on mahdotonta päästä siihen kellonaikaan. Eikä varmasti tarjottaisi jos ei itse pyytäisi. Lukekaa siis tarkkaan TES jos menette töihin tähän firmaan. Pitäkää puolianne.

        Lakisääteinen työterveyshuolto kyllä on järjestetty eli ei voi sanoa etteikö työterveyttä ole. Lisäksi hyville työntekijöille maksetaan yli Tes mutta toki sitä itse pitää kysyä ja pyytää. Itsellä ainakin on korkeampi kuin Tes.

        Kilpailutus on yleistä lähes kaikilla aloilla ja koska Asiakkaat valitsevat halvimman niin kohteiden päättymiselle ei mitään voi.

        Itsellä ainakin hyvä työaika että ehtii tehdä työt huolellisesti.

        Siivoustyö usein on itsenäistä ja itse en ainakaan kaipaa ketään olkapään yli vahtimaan.

        Monesti näissä on kyllä kaksi puolta että usein on työntekijöissä sitä vikaa ja pitää katsoa myös sinne omaan peiliin. Itse koen kyllä että palveluohjaaja on tukena kun sitä tarvitaan. Korkeammankin esimiehen aina olen kyllä kiinni saanut jos hänelle asiaa on.

        Nykymaailma on kyllä kummallista kun keskustelupalstoilla avaudutaan mutta kuitenkaan ei uskalleta mennä asioita sanomaan suoraan että niihin muutosta voisi edes tulla.


      • Anonyymi

        Kertoo kyllä paljon teistä työntekijöinä jotka täällä itkette asioiden perään. Aikuistumaan mars on teille oikea ohje.


    • Anonyymi

      Oon ollut vuodesta-12 saakka ja ei mitään ongelmia oo ollut.
      Palkankorotukset tulee aina ajallaan , palkka ajallaan. Lomarahat ja lomapalkka ajallaan.
      Pomot vaihtuneet tässä vuosien varrella mutta ei huonompaan suuntaan ole mennyt.
      Olisikohan nyt vikaa työntekijöissä itsessään enemmän kuin yrityksessä, pistää vaan miettimään.
      Mullakin kohteita loppunut mutta aina saanut tilalle kyllä hyviä kohteita ja ei ainakaan mulle tarjottu mitään mihinkä mahdoton kulkea.

    • Anonyymi

      Paljon työpaikkoja on auki kyseisessä yrityksessä ja googletin tuli toisena vastaan tämä keskustelu.
      Hienoa kuinka täällä vuorotellen haukutaan firmaa, esimiehiä kun työntekijöitäkin.
      Työntekijät paskoja, esimiehet paskoja ja firma täys vitsi.
      Karua kieltä täällä puhutaan. Muistakin siivousfirmoista on toki juttua, mutta tästä yllättävän paljon. Sota on tuntuu olevan käynnissä esimiesten ja työntekijöiden välillä.

      • Anonyymi

        En kyllä tiedä missä kohtaa täällä kukaan sen kummallisemmin on työntekijöitä haukkunut.
        Ei ilmeisesti ole normaalia palkata ihmisiä kesäksi sinun mielestä?

        On maailma kummallinen kun nykyään ei saa yritys edes rekrytoida ilman että siitäkin pitää nostaa haloo.

        Ihan jos Googlea käyttää siivousyritysten kuten varmaan monen muunkin alan kohdalla niin kyllä näitä keskusteluja löytyy ihan muistakin koska asia nyt on niin että kaikkia maailman ihmisiä ei vain voi miellyttää.

        Ketään ei varmaan pakoteta hakemaan minnekään saati tekemään mitään eikä varsinkaan olemaan missään töissä missä ei halua.

        Eikö ihmisillä ole tosiaan mitään muuta tekemistä kuin tämä.


    • Anonyymi

      Hämmentävä ketju. Mikä onkaan totta ja mikä ei? Usein töitä hakiessaan ihmiset googlettavat firmoja, jonne ovat aikeissa hakea eikä se väärin ole sekään. Kyllä nyt jokainen haluaa tietää minne on hakemassa, mitkä ovat yrityksen arvot ja niin edelleen. Myös mahdolliset arvostelut tai somesivujen palautteetkin useat käyvät läpi saadakseen jonkinlaisen kuvan firmasta. Samahan pätee kun olet ostamassa asuntoa tai autoa, niin eihän sitäkään hommata ensin selvittämättä kunto sun muukaan seikka ettei myöhemmin ilmene yllätyksiä. Jos joku ymmärsi pointtini.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!

        Varsinkin kun siivoojien paikkoja on paljon auki niin varmasti hakija haluaa tietää mihin olisi menossa.

        Tuskin ihmiset täällä kehuvat/haukkuvat huvi mielessä. Voi toki olla että asioita paisutellaan, mutta ketjua luettaessa tulee selvästi ilmi asioita.


    • Anonyymi

      Oudoin juupas-eipäs keskustelu mitä ikinä lukenut. Aloin miettimään, että riiteleekö täällä pomot ja työntekijät keskenään? Vai onko tämä joku trolliketju???

    • Anonyymi

      Mitä enemmän keskustelussa on kommentteja sitä ylemmäs Google nostaa tätä haussa. Tiedä sitten mikä näistä totta ja mikä ei. Toki jotainhan firmassa on tapahtunut, kun ihmiset ovat alkaneet keskustelemaan uudestaan. Hyviä ja huonoja puolia varmasti on joka firmassa, mutta herättävän tämä epäilyksiä. Jos työntekijöitä kohdellaan huonosti ja ei voi luottaa esimieheen että pitäisi työntekijän puolia.
      Itse ollut firmassa töissä. Kyselin avoinna olevista työpaikoista jos olisin saanut lisätöitä, mutta olin kai niin ”paska” etten niitä koskaan saanut. Nykyisessä yrityksessä ei ole negaa tullut. Ei minulle lähisiivouksellakaan koskaan sanottu että huonosti olisin siivonnut, mutta uusia palkattiin vaikka vanhatkin työntekijät olisivat lisätunteja halunneet.

      • Anonyymi

        Saitko koskaan tietää, miksi et lisätunteja saanut?
        Mun mielestä pitäisi ottaa ensin vanhat työntekijät huomioon onko joku halukas lisätunneille ja vasta sitten etsiä uusia työntekijöitä, jos halukkaita ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitko koskaan tietää, miksi et lisätunteja saanut?
        Mun mielestä pitäisi ottaa ensin vanhat työntekijät huomioon onko joku halukas lisätunneille ja vasta sitten etsiä uusia työntekijöitä, jos halukkaita ei ole.

        En saanut. Ilmoitin halukkuudestani jopa muutamaan otteeseen, mutta ei koskaan mitään kuulunut. Sitten sain tietää että siihen oli otettu täysin uusi työntekijä. Koin vääryyttä ja siksi vaihdoin firmasta pois.


    • Anonyymi

      Kokemusta on. Ihan hyvä firma ja mukavat työkaverit. Ei pahaa sanottavaa. Harmi että palkat ovat vieläkin pienet siivousalalla, mutta kyllä niillä pärjää.
      Ei eroa paljonkaan muista siivousalan yrityksistä. Itselle oli ”välietappi”, mutta hyvä sellainen.

    • Anonyymi

      ei muuta kuin hakemusta kehiin. jos haluat epäsäännölliset tulot ja työajat. kiitellään kun teet ylimääräistä muistetaan varmasti joustamaan jatkossakin. suututaan jos ei suost venymäänu. siirtymiä ei makseta. palkkaus on tosiaan pienin mahdollinen kiinteistöalan tes ja lomat sen mukaiset.

    • Anonyymi

      yksi sana kuvaa firmaa hyvin. MÄTÄ!

      • Anonyymi

        Perustelu?


    • Anonyymi

      Olen ollut töissä kyseisessä firmassa. Sama meno jatkui vuodesta toiseen. Lopulta minulle riitti se mollaaminen ja mikään ei oikeen toiminut. Välillä esimiehet olivat mukavia ja toisessa hetkessä haukkuivat ja olivat ilkeitä. Omia puoliaan piti kyllä pitää. Kaikki toiminta vie minulta itsetunnon työtäni kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe