uusi työpaikka

Härskisilli

Minua on sanottu kyltymättömäksi. Rivot ajatukset pyörivät mielessäni monta kertaa päivässä. Monesti olen miettinyt, että entäs jos ihmiset voisivatkin lukea ajatuksiani. Kuinka he järkyttyisivät kaikista niistä tuhmista asioista, jotka mielessäni pyörii. Joskus saatan huomata vilkaisevani tuntemattoman miehen etumusta ja kuvittelevani millainen elin siellä minua olisi vastassa. Millainen hän olisi ja miltä se tuntuisi? Olisiko hän hellä vai ottaisiko hän minut ahnaasti ja kovasti? Millainen ilme hänellä olisi kun ottaisin häneltä suihin? Tuhmuus kiihottaa minua, varsinkin jos se sattuu yleisillä paikoilla.
Olin vasta aloittanut uudessa työpaikassani, eräässä toimistossa. Tuhmat ajatukseni seuraavat minua myös sinne. Jo heti ensimmäisenä päivänä tutustuin mieheen, joka sai mielikuvitukseni liikkeelle. Tämä mies, on esimieheni. Komea, vähän päälle 30 vuotias, tumma, rento ja vahvanoloinen. Lisäksi hänellä oli siisti parransänki. Yritin keskittyä esittelyihin ja tervetulotoivotuksiin, mutta häntä katsellessani ajatukseni kävivät jossain muualla. Mietin nautinnonilmettä noille komeille kasvoille, kun hän työntyisi sisääni. Hänen esitellessä minulle uutta työpaikkaani, en voinut vastustaa kiusausta vilkaista hänen etumusta. Hän ei tainut huomata. Kierroksen jälkeen hän toivotti minulle hyvää työpäivää ja jatkoi omia töitään.
Ensimmäiset päivät sujuivat uusien asioiden opettelulla ja tutustuin uusiin työkavereihini. Kukaan toimiston työntekijöistä ei kuitenkaan kiinnostanut minua yhtä paljon kuin tämä komea esimies. Iltaisinkin hän tuli mieleeni. Ei riittänyt, että fantasioin hänestä antaessani itselleni orgasmin. Halusin kokea millainen hän olisi.
Eräänä aamuna halusin jättää alushousut pukematta hameeni alle. Olin kiimanen jo herätessäni ja tiesin sen vaan lisäävän sitä tunnetta päivän mittaa. Ehkä minun täytyisi tehdä itse asialle jotain kesken työpäivän ja sormettaa itseäni salaa. Puna varmasti nousi poskilleni, kun taas ajattelin, että entäs jos joku oikeasti pystyisi lukemaan ajatuksiani tai entä jos joku huomaisi, ettei alushousut tulleetkaan aamulla jalkaani. Nautin näistä ajatuksista ja oikeastaan toivoinkin, että joku, mielellään esimieheni, huomaisi sen.
Aamu sujui normaalisti. Sinä aamuna oli muutama palaveri, joihin osallistuin muutaman muun toimistotyöntekijän kanssa. Esimiehemme tuli viimeiseen palaveriin pahoitellen myöhässä. Hän istuutui vieressäni olevaan vapaaseen tuoliin. Istuessaan tuoliin hänen kätensä pyyhkäisi reittäni vasten. Ajattelin sen olleen tahatonta, mutta silti se sai ajatukseni harhailemaan jossain muualla kuin siinä palaverissa.

4

3574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palaverin jälkeen esimieheni sanoi, että hänellä olisi toimistossaan minulle papereita ja pyysi minua käymään luonaan. Menin hänen toimistoon pian palaverin jälkeen. Hän istui tietokoneella kirjoittamassa jotakin ja totesi minulle kuuluvan paperipinon olevan pöydän kulmalla. Minulla oli ennestään jo tavaraa käsissäni ja nostin uuden paperipinon tavaroiden päälle. Osa papereista oli muovisissa taskuissa ja kävellessäni ovelle päin lähteäkseni, liukkaat muovitaskut liikahtivat pinossa ja paperit tippuivat lattialle. Ystävällinen esimieheni nosti katsettaan tietokoneesta ja kysyi tarvitsenko apua. Vastasin etten tarvinnut kumartuessani keräämään papereita lattialta. En ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle kumartuessani. Lyhyt hameeni paljasti ettei minulla ollut helman alla mitään. Ennen kuin tajusin korjata asentooni tunsin hänen vahvan kätensä posliinisella hävylläni. Hän oli tullut taakseni ja hyväili minua takaapäin samalla suudellen intohimoisesti niskaani. Hänen kosketuksensa haaroissani ja karhea sänki niskassani sai minut huokaamaan. Salainen toiveeni oli käynyt toteen. Tunsin punan nousevan poskilleni. Olin ollut todella tuhma. Kuin hän olisi lukenut ajatukseni sanoessaan ”On todella tuhmaa lähteä töihin pillu paljaana ja varsinkin näin märkänä.” En saanut sanottua mitään. Paperit jäivät lattialle.
      Nousin kumarasta ja käännyin häneen päin. Katsoin hänen kasvoihinsa silmäni täynnä himoa. ”Sinä taidatkin olla tosi tuhma tyttö. Olen huomannut miten katsot minua.” Hän otti minua kädestä kiinni ja veti mukanaan kohti työpöytäänsä. Hän istui tuolilleen ja levitti jalkansa rennosti levälleen. Näin kohouman hänen housuissaan. Uteliaisuus koveni ja minun oli pakko koskettaa sitä. Tunsin kankaan läpi hänen kovan elimensä sykkivän. Hän ei malttanut enää vaan avasi housunsa ja otti vahvan, suonikkaan kalunsa esille. Polvistuin hänen jalkojensa väliin. Suutelin hänen pallejaan ja siirryin suutelemaan sen jälkeen hänen peniksen vartta jatkaen suutelua kohti peniksen kärkeä. Otin kalun suuhuni hyväilen samalla hänen kiveksiään. Välillä lopetin kalun imemisen ja imin hänen kassejaan. Ottaessani häneltä taas suihin, katsoin häntä silmiin. Näin hänen nauttivan kovasti ja se sai minut haluamaan häntä enemmän.
      Yhtäkkiä hän työnsi minut istumaan työpöytänsä reunalle. Hän levitti vahvoilla käsillään jalkani erilleen. ”Miten sinun pillu on näin märkä? Olen tullut siihen tulokseen, että sitä täytyy rankaista. Sinua täytyy rankaista kovasti, koska kehtaat paljastella itseäsi tuollalailla esimiehellesi!” Katsoin kun hän painoi kasvonsa vasten märkää pilluani ja alkoi hitaasti nuolla minua. Hän piti minua otteessaan ja nuoli minua ahnaasti. En kestänyt enää vaan sain orgasmin hänen vaativasti käsittelystään.
      Hän katsoi minuun ja kysyi ”Annoinko minä luvan tulla?” Huohotin ja sain vaivoin pyöritettyä vähäeleisesti päätäni. Hän nousi ylös tuolistaan ja painoi minua enemmän selälleni pöydälle. Hän työnsi kullinsa sisääni. Se oli kova ja täytti minut kokonaan. Katsoin hänen ilmettään ja nautin kun näin hänen kasvoiltaan syvän tyytyväisyyden tiukkuuteeni. Hän huokaisi. ”Sulla on tosi tiukka ja kiimanen pillu. Saat kovaa kyytiä. Opitpahan tavoille kun rankaisen sinua tuollaisesta siveettömästä käytöksestä.” Hän työnsi kaluaan rytmikkäästi sisääni. Näin kuinka se liikkui sisään ja ulos. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Hän työnsi välillä elimensä todella syvälle.
      Yhtäkkiä hän lopetti ja veti elimensä ulos minusta. Hän veti minut pois pöydältä jaloilleni ja käänsi minut. Levitin jalkani ja kumarsin hieman eteenpäin. Tunsin hänen työntyvän sisääni takaapäin. Yllätyin kun samalla tunsin hänen sormensa peräreikäni suulla. Hän hyväili sitä ja se sai minut sykkimään kovasti. Lopulta hän työnsi sormen reikään. Tunsin nöyrtyväni. Nautin siitä tunteesta kovasti. Sormi takareiässäni, naiden minua kovasti pilluani takaapäin, hän laittoi toisen kätensä hävylleni ja siitä kosketti klitoristani. Hän hyväili minua ihanasti. Hän suuteli ahnaasti niskaani. En voinut itselleni mitään vaan vaikeroin uuden orgasmin aallossa. Pilluni supistelu innoitti häntäkin tulemaan ja hän teki sen urahtaen ja työntyen todella syvälle minuun. Tunsin kuinka hän sykki sisääni lämmintä spermaa.
      Nojasin pöytään ja hän minuun. Hän suuteli niskaani huohottaen ja kuiskasi korvaani matalalla äänellään ”Voitko jäädä tänään ylitöihin?”

      • ISOOÖÖI

        juupu joo samoja fantasioita ON PORNOLEHTITIEN SIVUT VÄÄRÄLLÄÄN.


      • Liisi iiii

        Olet kuin erään itäsuomalaisen kaupungin virkamiehen sihteeri pöydän
        reunalta torttua tarjonnut. Käry vaan kävi taitaa yksin nykuisin asua,


    • 2dd2d12

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe