Karstula, voi voi...

huohhhh

Kauppojen yms. muiden palvelu on hyvää, mutta mikä kumma nuorisoa vaivaa?? Ajellaan niillä bemareilla miten sattuu ja huomattavaa ylinopeutta. Poltetaan kumia k-kaupan takana, on se hienoa. Ei ihme että niitä näkyy sitten palaneina ja romuttuneina tien varsilla, järki käteen nuoriso!

45

5267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heileri

      Pienet ne on sinunkin murheet. Nuoriso tulee aina jossain muodossa purkamaan turhautuneisuuttaan, joten kyllä se on ihan ok verrattuna vaikkapa Helsingin ongelmiin. Kunpa siellä vaan nuoriso polttelis kaupan takapihalla kumia! No ei, siellä alaikäiset myyvät persettä pedofiilisedälle saadakseen hyödykkeitä, väkivalta lisääntynyt, huumeongelmia, nuorison syrjäytyminen, nuorison päihdeongelmat jotka eivät näy viikonloppuisena juomisena, vaan päivittäisenä. Samalla vedetään myös lääkkeitä ja huumeita... näiden tapausten takia esim. psykpoleista loppuu resurssit. On vaan siistiä kun millään ei ole mitään merkitystä kun "kuollaan kuitenkin".

      Joten annahan poikien nyt olla poikia. Tuskin sitä asfalttia sattuu, vaikka polttavat jälkiä. ;)

    • mammutti

      Karstulassako ei ole huumeita? :D Tai päivittäistä juomista..no nuoriso on muuttanut lähinnä Jyväskylään ja vieneet tapansa menneessään. Mutta huumeita Karstulassa kyllä on.

      • Heileri

        No varmaan jotain paskalaatuista hasislätkää sieltä löytyy tai sitten hautausmaan takana liikkuvista huumediilereistä varmaan vieläkin pelotellaan, mutta mistään huumeongelmasta tuskin voidaan puhua. Niin takapajula se paikka on. Päivittäistä juomista siellä kyllä on aina ollut, silloinkin kun siellä asuin. Nuoriso oli aina kylillä ryyppäämässä ja kylähutsut hyppi jätkien sylistää toiseen.


    • annukka8

      Tienvarstilla olevat autot eivät ole nuorison autoja, vaan aikuisten vähemmistökansan volvoja. Bensa yleensä loppunut.

      • Anonyymi

        Kuules tyttö ootko monesti hakenut meijjän autoihin polttoainetta vai säkö oot sieltä käynytkin ne polttoaineet varastamassa kun olet tietoinen


    • Huhheli1

      Persettä olen kuullut myytävän myös Karstulassa, röökiaskin takia. Huhuista en tiedä, mutta huumeita tiedän siellä olevan hyvinkin saatavilla. Ja tiedän myös muutaman tyypin, ketkä on tuomittu seksuaalirikoksista, mm. alaikäisen hyväksikäyttö ja raiskaus. Eli ei se mikään lintukoto ole.

    • Karstunen1

      Huhheli1 laitappas nimi tiskiin? Siis tuon tuon huume/raiskaajan.

    • tietäjä????

      Ääniharava?

    • hyi

      Huumeita saa jos tietää keltä kysyä. Ja aika monta on jolta voi kysyä. Ja jos ei mistään saa niin menee sitten Kyyjärvelle, sieltäkin löytyy aineita.

      • jooh

        Kyyjärvellä ei taida asustella ku yks jolta saa huumeita. Oisko muut lähteny "isoon cityyn" tekemään isompia bisneksiä.


    • gbhnjmik

      Mikähän vimma nuorisolla on ajella urheilukentällä autolla? Menee jää pilalle,ja muutenkin koko pohja. Eikö voisi edes joskus ajatella hivenen mitä tekemiset aiheuttaa muille!?! Onhan Karstulassa tilaa vaikka kuinka paljon ajella muualla kuin keskustan liepeillä.

    • voi voi

      Varmaan ollu taas ne bemaristit asialla. Lumi ku tulloo niin joha saa varoa missä liikkuu, rallia ajetaa pitkin kyliä ja sivuteitä.

    • huhheli1

      Karstunen1, onhan siellä ääniharavaa, sitten muuan poliisejakin haulikolla ammuskellut sälli, tai en mää tiedä, onko se siellä nykyään, kehtaako näyttää naamaansa, vai onko kenties linnassa. Sit tulee mieleen yks tyyppi, kenen ois luullu lopettaneen sen pillurallin jo vuosikymmen sitten vähintään.

    • Tietäjä

      Huhheli1, onks se "yks tyyppi" tää meirän saabisti?

    • mato4

      Tuo sälli istuu vielä, tiiä sitte miten kauan istumista jälellä.

      Itelle tuli mieleen tosta "yks tyyppi" eräs yli 30v joka ilmeisesti luulee olevansa noin 20v. Toki onhan siellä muutamia muitakin jotka voisivat lopettaa tuon pillurallin ajamisen, eikö se ole aika teiniä touhua?

    • jannu9

      30v on nuori vielä tässä kylässä. Mutta tuomioita on tullut tässäkin kylässä alaikäisten seksuaalisista hyväksikäytöistä, raiskauksista jne, ja kun on näin vähän asukkaita, ja jotain lehdessä mainitaan, niin jos ei nimeä ole mainittu, niin ei siinä kauaa mene, että henkilöt on yleisessä tiedossa. Mut mitäs se haittaa, jos on hyvä tyyppi, tai kova jätkä?

    • en voi ymmärtää

      Raiskauksista kun tuli puhetta. Eihän ne kaikki poliisille mene, suurin osa jää ihmisten omaan tietoon pelon ja häpeän takia.
      Karstulassakin asuu yksi raiskaaja joka ei ole jäänyt kiinni tekemisistään.

    • lakeradio

      Näkyy muuten pyörivän Järviradiolla maksettu Karstula-mainoskampanja, paljonkohan lie maksanut?
      Kehitysyhtiö on tietysti sen takana, mutta kunnan varoja ne on nekin.

    • Hfghfghfghfg

      Joskus tuon saabistin kyydissä ollu...se ol melekosta pillurallia se!!!

    • marko752

      On se hienoa omistaa bemari ja ajaa pitkin penkkoja. Ei taida Karstulan pojilla pysyä autot hallinnassa.

      • tartsi4

        Samasta asiasta joku oli jo leheenkin kirjoittanut. No, täytyy lisätä siihen että on siellä pari mersua ja volvoakin jotka eivät pysy hallinnassa. Raukat ovat saaneet korttinsa arpajaisista.


      • wæn↓
        tartsi4 kirjoitti:

        Samasta asiasta joku oli jo leheenkin kirjoittanut. No, täytyy lisätä siihen että on siellä pari mersua ja volvoakin jotka eivät pysy hallinnassa. Raukat ovat saaneet korttinsa arpajaisista.

        Kersoja vähän lapsettaa..


      • 432423423423423
        wæn↓ kirjoitti:

        Kersoja vähän lapsettaa..

        Noh isojakin voi välillä varsinkin Uutena Vuotena lapsettaa, kun poksutimme, isoja hylsyjä täynnä tulitikun ainetta padassa... omaksi huviksi, mutta joo katsoin itse sitten että on turvallisesti suojatut jutut, johon joku HOLOPAINEN ei laikaan pystyisi.


    • Isohanska.

      No se onn hyvä, että pelleilevät autoillaan siellä peräkylän persereiässä, ettei siitä täysjärkiset ihmiset kärsi, jos sattuvat jonkun päälle ajamaan.

      • y6t

        Meeppä juntti kattomaan esim Jkl miten idiootit ajaa siellä ja tule sitten huutelemaan :D


    • kl66ho6

      No mikäs se Jyväskylä sitten on, jos ei myös yksi peräkylän persereikä? Mikä vitun selitys toi ylipäänsä on, että on ihan ok tehdä jotain tyhmää, jos naapuri tekee vielä tyhmemmin?

      • öpöp

        Hankkikaa vitun idiootit itsellenne elämä !!!


    • fgghjryjjm

      Menkää ajelemaan sivuteille. Miksi tässä taajamanalueella pitää pärskiä? Täällä liikkuu pieniäkin ihmisiä. Sitten itketään monessa talossa, ja käräjillä.

      • luisussa 10v.

        Muuttakaa lapsiperheet sivummalle jos ahistaa. Saavat lapset juosta vaipat paskassa pitkin pihoja rauhassa. Eikä varmaan oo aikain saatossa kovin montaa muksua auton alle jäänyt...


      • fvgbnyeebnu
        luisussa 10v. kirjoitti:

        Muuttakaa lapsiperheet sivummalle jos ahistaa. Saavat lapset juosta vaipat paskassa pitkin pihoja rauhassa. Eikä varmaan oo aikain saatossa kovin montaa muksua auton alle jäänyt...

        Nähdään.


      • yksinkertainenkoolet
        luisussa 10v. kirjoitti:

        Muuttakaa lapsiperheet sivummalle jos ahistaa. Saavat lapset juosta vaipat paskassa pitkin pihoja rauhassa. Eikä varmaan oo aikain saatossa kovin montaa muksua auton alle jäänyt...

        Hieno asenne sinulla, kertoo jo paljon. Onkohan tämä teema, johon täytyy reagoida vasta sitten kun joku kuolee tmv.? Mietihän juntti hiukan. Sinä tarvitset opetuksen.


    • Kauppakoulu

      Eihän täällä Karstulassa ole edes kunnon autoja nähty kymmeneen vuoteen. Muutama vähälle koulutukselle jäänyttä tuossa ympyrää pyörii keskenään vuodesta toiseen. Ei niistä suurta harmia ole ollut.

    • Eskimmo

      Taas etuvetomiehiä syrjitään, maken kanssa ollaan istuttu lartsin kyydissä ja kyllä käsijarrullaki myös poikittain pääsee, makelta kaatu eeässää syliin kun penkkaan pöllähti peräpää ja lartsin corollassa vekki kupeessa, ei juma!

      Ei ne bemarit ainoita autoja oo, lartsi sano että corollallaki saa piparia näin joulun alla. Kelan eestä kun ruopasee niin nastat lähtee, se on sitä voimaa... maken kanssa myös koitetaan ensikauden alkuun saada kasvatettua amisviikset vaikka niitä ei vielä 8vuoteen ole luvassa, voitto on kuitenkin kiikarissa pillurallin tittelistä ja kuka juo eniten eeässää takapenkillä..

      • juuh

        Tätä etu veto ylistystä ei voi pittää kukkaa muuku suomen persreijästä (kivijärveltä) tullu pikku pillu mielessä ajeleva rotolla kuski!!


    • Hihhuleiden metkut

      Kumpi on mielekkäämpää elämää, ajaa autolla kunnolla kahvaa, vai itkeä Suomi24-verkkopalvelussa nuorison harrastuksista?

      Hmmm... :D

      • Juoruilijat vittuun

        Kunnon paskaa ja juoruja täällä kirjotellaan, Karstulassa ei todellakaan liiku huumeita!
        Jollain teinipojalla voi olla, ehkä hitunen pilveä taskussa tyyliiin...Muutaman käyttäjän tiedän, mutta nekin ovat jo muuttaneet muualle(hyvä niin). Ja joka ikinen syys-talvi (viimeiset 25v) kun tulee ensi lumet, samat bemari/luisu jutut roihahtaa käyntiin. Onhan se vaarallista, mutta enemmän olisin huolissani, puolikuuroista ja melkein sokeista vanhuksista joilla on kortti ja joitten ajo näyttää todella vaaralliselta. Ja nämä ovat aiheuttaneetkin kolareita ja todellisia vaaratilanteita. Käykää vaikka katsomassa siwan seinää, siinä yksi esimerkki. Ja aivan normaalit ihmiset (jutuissa ollut saabbi mies) leimataan täällä syyttä hulluksi. Käsittämätöntä paskanjauhantaa, hankkikaa elämä ja ottakaa asioista selvää ennenkuin kirjoitatte viisauksianne nettiin !!!!!


    • pemarimies69

      eikö kukaan oo heittäny luisua kun kyläpoliisit ei oo valittanu mittää :D

    • TulevaHuumehörhö

      Karstulassa on mennyt touhu hunningolle, jotain huumeistakin kuulin Teboililta. Keltähän sais oikein kunnon heroiinia? cocaiinikin kelpais! Laittakaa viestiä, pakko saaha huumekoukku jostakin hommattua.

    • Anonyymi

      Se on tuo nuorison " muoti- ilmiö" autoilla leikkiminen Suomessa joka kylillä vähän sellanen ilmiö.et vissiin luullakseni kilpailu käynnissä, kuka pysyy pisimpään hengissä suuremmalla nopeudella ja tölväilyillä?? JA SIT ,KUN TÖMÄHTÄÄ VIIMMEISEN KERRAN ! ihan vähän surkutellaan ja kas!? ei muisteta,eikä välitetä asiasta enää seuraavana viikonloppuna,taas porukka vähenee ja kynttilät palaa tienvarsilla. No ? siltäosin cruisailut on loppu joiltain, mut ilmiö palaa taas viik.loppuna ja huom! Vanha sanonta- porukassa tyhmyys tiivistyy ! Taas itketään . Ikävää, mutta faktaa se vain on.

    • Anonyymi

      Ei tuo nuoriso, mutta nuo 12-15v lapset joiden vanhemmat antaa niiden polttaa ja dokata pitkiinsä, eivät soittele missä lapset menee tai yhtään kyttää mitä settiä ne nettiin lisää.

    • Anonyymi

      Niimpä ! Sekin vielä, muuten miten he kyttää, mis lapset menee,kun ite ovat samassa,josei pahemmas kunnos ???

    • Anonyymi

      Ihan totta. Vanhemmat elelee niin omqq elämää ettei jälkikasvu kiinnosta

    • Anonyymi

      Kun ne Karstulan aikuisetkin käyttäytyy huonosti ni lapset ottaa mallia...Aikuiset kiusaa muita ja savustaa asukkaita pois Karstulassa, niin siinä on jälkikasvulle hyvä malli!

    • Anonyymi

      On moni muuttanut pois täältä Kardesta...Hyvä tulevaisuus näkymä!

    • Anonyymi

      Vanhemmat voisi vähemmän päivittää tiktokkia ja enemmän katsoa lasten perään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe