Miksi suomalaisilla muusikoilla on heikko itsetunto?

Sivusta seurannut

Miksi kateus kukkii ja miksi on niin kauhean vaikea myöntää, että on ollut väärässä?

Suomalainen muusikko ylentää itsensä alentamalla toisia, koska on epävarma omasta osaamisestaan, eikä osaa nauttia ja arvostaa toisten rohkeutta ja osaamista. Suomalainen muusikko ei uskalla tehdä virheitä, ei siis uskalla antautua ja avautua. Surullista.
Mahtaa olla vaikeaa elämää elää niin nurkkakuntaisessa maailmassa, maailmassa jossa kukaan ei uskalla olla oma itsensä ja kukaan ei uskalla repäistä! (Mitä ne muut ajattelevat: jättävät vielä piirin ulkopuolelle).

Ja piiri pieni pyörii: eli se mitä on hoettu faktana, sitä on vaikea muuttaa. Siinähän voi menettää kasvonsa. Todella surullista.

5

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummonmuusikot ry

      Suomalaiset muusikot ovat täysiä pellejä ja bändit täysin yhdentekeviä ja surkeita.

      Suomalaiset kuvittelevat olevansa maailman napa, erityisesti heavyn suhteen.
      Mutta bändit ovat järjestäen täyttä tuubaa, täysin persoonattomia, mitättömiä ja turhia. Suomi on nurkkakuntaisten pataääliöiden ja kateellisten junttien luvattu maa. Kun ei itse osata tehdä mitään, pitää viedä ilo niiltäkin, jotka osaavat.

      Mitä tulee näihin suomalaisiin mummonmuusikoihin, niin he ovat joukko äitinsä peräkammarissa kasvaneita rumia lapsia, joilta puuttuu soitto- ja sävellystaidon lisäksi myös tyylitaju, muutama tyhjänpäiväinen leipämuusikko ja bändih*ora, jota ei kaivata edes Meiju Suvaksen taustaorkesteriin.

      Tyypillinen suomalainen bändih*ora on omassa kantakuppilassaan pätevä säälittävä luuseri, jonka roskabändejä- ja roskaprojekteja ei kuuntele edes oma äiti myötätunnosta. Tyypillinen suomalainen bändih*ora onkin omassa kantakuppilassaan pätevä ja egollaan suurenteleva säälittävä ihmisyyden irvikuva. Harmi vaan kun ei ole mitään millä suurennella, silloin jos olisi aihetta niin typerin voisi niin tehdäkin, mutta kun aihetta ei ole. Ellei aiheeksi lasketa epätoivoisesti humalassa toisen muijan iskemistä ja sitä kautta turpaan ottamista. Kun eivät ressukat edes naisilta saa.

      Tyypillinen suomalainen mummonmuusikko pyörittää n. 10 eri bändiä. Ja kaikkia yhtä surkeasti. Nämä liimanhaistelijat ja peräkylän tepot eivät kykene sitoutumaan mihinkään kunnolla ja kusevat myös nämä 10 p*skaprojektiansa, koska eivät osaa niitäkään hoitaa.

      Päivätöihinhän suomalaisista sceneressukoista ja mummonmuusikoista ei ole. Niissähän täytyisi konkreettisesti tehdä jotain, herätä aamulla aikaisin ja noudattaa aikatauluja. Hillujista ja oman elämänsä suurista taiteilijoista mummonmuusikoista tähän ei ole. Töissähän saattaisi tarvita myös lihasvoimaa, eikä näistä narkkareista ja heinäkepeistä ole miehien töihin.

      Tämän vuoksi nämä luuserit hakeutuvatkin musiikkialalle, koska muuhun heistä ei ole. Ja muualle heitä ei kaivata. Tosin musiikkialallekaan heistä ei ole, pienenä sivuhuomautuksena.
      .

    • pikkulapsia kaikki

      Suomalaiset muusikot ovat kateellisia ja tyylitajuttomia p*askoja. Täysin yhdentekevää ja turhaa porukkaa.

      Suomalaiset hevibändit ovat erityisesti todella turhia, tyhjänpäiväisiä ja mitäänsanomattomia. Ari Koivunen etunenässä.

    • tyhjä ego haisee

      Suomalaiset muusikot ovat kateellisia paremmilleen, koska he eivät itse kykene mihinkään. Muutakuin soittamaan köyhiä covereita surkeilla soundeilla ja tyylittömällä tavalla.

      Nämä reppanat ovat kateellisia paremmilleen kun huomaavat, että jotkut osaavatkin tehdä musiikkia. Ja vielä tyylikkäästi. Tällöin alkaa välitön maanlaajuinen selkäänpuukotus, säälittävä pskanpuhuminen seläntakana ja valheellisten juorujen levittäminen. Koska näillä neidit ovat niin totaalisia luusereita ja pelkureita, etteivät uskalla edes päin naamaa mitään sanoa.

      Suomalaiset muusikot ovat keskenään pikku piirejään pitäviä, joukko elämästään ja yhteiskunnasta syrjäytyneitä heittopusseja, jotka pikku piireissään kuvittelevat olevansa jotain suurta. Pitävät näyttävästi typeriä Facebook-keskusteluja omilla seinillään, joissa nämä urpot kerääntyvät joukolla tekemään itsestään naurettavia. Jokainen ulkopuolinen nauraa näille mummonmuusikoille päin naamaa.

      Suomalaiset mummonmuusikot ovat hyvin edustettuna myös valtakunnallisessa baarielämässä. Siellä nämä jurpot tulevat viiden markan stetsoni päässä ja naama kurassa jokaiseen paikalliseen metalli- ja rockbaariin ego niin suurena, etteivät mahdu edes ovesta sisään. Säälittävää sikäli, että mitään syytä tai rahkeita pullisteluun ei koskaan ole ollut. Ei edes demomuodossa.

      Baareissa nämä mummonurpot kuvittelevat omistavansa koko baarin lisäksi myös kaikki baarin naiset, miehet, koirat ja naapurinbaarin kerrostalon.

      Merkittäväin ominaispiirre näille suomalaisille mummonmuusikoille on "kännipäissään hauskojen pskaprojektien" keksiminen. Heidän mielestään nämä baarissa kännipäissään loppuillasta keksityt kakkaprojektit ovat todella hauskoja ja maailmaa mullistavia. Sääli vaan, että ketään ei kiinnosta eikä kukaan niiät kuuntele, lähimpää 2-3 paikallisbaarin selkääntaputtelijaa lukuunottamatta. Ehkä syy löytyykin tämän "musiikin" tasosta.

      Suomalainen mummonmuusikko soittaa mielellään myös 10 bändissä, jotka ovat kaikki järjestäen täyttä skeidaa, koska:

      a) suomalainen mummonmuusikko ei kykene tekemään yhtä asiaa kunnolla
      b) suomalainen mummonmuusikko ei kykene tekemään mitään asiaa kunnolla

      c) suomalainen mummonmuusikko ei kykene elämässään sitoutumaan mihinkään, koska suomalainen mummonmuusikko on kaikkien lakien, sopimusten, luvattujen asioiden yms. yläpuolella, koska nämä rajoittavat suomalaisen mummonmuusikon käsittämättömän suurta ja kaikkia kiinnostavaa taiteellista vapautta ja ilmaisukykyä.
      - sitäpaitsi suomalainen mummonmuusikko on yleensä liian krapulassa
      tai päässä muuten vain klikkaa tehdäkseen ylipäätään yhtään mitään.
      Ja varsinkaan kunnolla.

      d) suomalainen mummonmuusikko vaikuttaa 2-3 baarituttunsa silmissä "isommalta tähdeltä" soittaessaan 10 eri bändissä ja on omasta mielestään
      todella haluttu soittamaan myös useammassa bändissä.

      e) suomalainen mummonmuusikko sotkee mielellään kätensä mahdollisimman moneen "projektiin", jotta saisi kaikki ne lopulta kustua mahdollisimman tehokkaasti.

      f) suomalaisen mummonmuusikon mielestä "projektit" ovat kivoja.

      g) suomalainen mummonmuusikko haluaa olla "kova sana" imperiumissa
      ja Inferno Magazinessa, joissa ovat kaikki muutkin samalla tasolla olevat
      death metal-kakarat.


      Jättäkää ihmiset, nämä yhteiskunnan paratiisit omaan arvoonsa ja sylkekää vaikka naamalle. Älkää antako näille mitään arvoa eikä mitään aihetta, jolla nämä luuserit voisivat kohottaa tyhjänpäiväistä egoansa ja täysin olematonta soitto- ja sävellystaitoaan.

    • mä olen muusikko

      Kun on tyhmä, avuton ja lisäksi munaton niin on vaikeaa omaa neitiyttään myöntää.

      Ei auta muu kuin vetää erikeeperistä yliannostukset ja liittyä Pekka Haaviston tukijoukkoihin. Siellähän ne muutkin munattomat vässykät ovat.

      T: suomalainen muusikko

    • 10p

      "tyhjä ego haisee" -jutun kirjoittajalle täydet pojot. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1530
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1247
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      84
      841
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      772
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      748
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe