Olympus SP-720 UZ

oon miettiny, jos tuollaisen kameran ostais, kun löyty halvalla. että onko kellään ollu tuollaista ja onko minkälaista kokemusta ?, ja onko olympus minkälainen merkki muutenkin ?. en kameroista nyt niin paljoa itse tiedä.
Ilmoita


13 Vastausta

Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.


yksinkertaisesti huono. Älä osta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Jos saat halvalla niin osta ihmeessä. Ei se sen huonompi ole kuin muutkaan samanhintaiset kamerat. Hyviä taas ei saa halvalla, Olympuksiakaan.
Ilmoita
No alle 200€ sais uuden niin kannattaako se ostaa ?
Ilmoita
meillä ollu tuo joku vuoden ajan nyt. kuvan laatu ei todellakaan parhain vaikka mitä asetuksia yrittää laittaa. ulkona kuvat onnistuu hyvin ja zoomaa todellakin kauas. eläinpuistossa varmaan sinne sadan metrin päähän onnistu zoomaus hyvin. sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.. en ostais enää tätä kameraa, kovin kehutaan mainoksissa mutta todellisuus on sitte eri. ostaisin kunnon järkkärin nyt vaikka maksaakin paljon enemmän, mutta kuvatkin sitte toista luokkaa.
Ilmoita
" sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.. "

Onkohan sulla kaikki kohdallaan siinä kamerassa ?
Ilmoita
Mitkä kaikki? asetukset? ehkä en osaa laittaa oikeita asetuksia tähän, kuvaan sitten automaatilla tai millä vain, ja laitan minkälaiset asetukset tahansa,niin aina on sisäkuvat huonoja. jotenki se muuttaa väriä vähän ja kaikki on vähän epäterävää. ja ilman salamaa ja salaman kans ihan sama homma.
saa antaa neuvoja miten tähän saa hyvät asetukset esim. jos kuvaa ihmisiä sisätiloissa. onhan tässä ne automaatti asetukset just jos kuvaa ihmisiä sisätiloissa, mutta ei poikkea kuvanlaatu yhtään, kuin jos itse laittaisi muuta asetusta.
juuri yritin kuvata kukkia läheltä ja kauempaa, niin ihan epäteräviä ja esim, kukkien terälehdet menee epäteräväksi, kuin yhtä mössöä olisi (makro päällä myös!)..
joko kamerassa on joku vika tai sitte ottajassa..

-anhe3
Ilmoita
Olympus "laatua".
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Olympus ei ole lujimpien merkkien maineessa, ihan omasta syystään. Sellaisella kameralla ei paljon ole tekoa joka on suurimman osan ajastaan huollossa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Mulla ei kyllä sisällä mee värit mitenkää erikoiseks :D Mut tietysti sisällä ilman salamaa digipokkareilla saa heikompaa jälkeä ku ulkona valosassa. Ja macro kuvauksella kans saanu sisälläkin ihan ok kuvia eikä mitään mössöä.
Ilmoita
Minulla on ollut tämä kamera vuoden, ja olen ollut tyytyväinen. Makrokuvaus on huippuluokkaa. Sisäkuvien kanssa tosiaan sai tehdä hommia ennenkuin löytyi sopivat asetukset, kokeilemalla ja ottamalla kymmeniä testikuvia peräkkäin eri asetuksilla löytää haluamansa kyllä!
Ilmoita
Mulla on se kamera ja tosi tarkka ja hyvä kuva mun mielestä ainakin mutta mulla on se ongelma että kun kuvaa videota nii aikaaa on vaan 43 sekuntia ja sit se lopettaa automaattisesti en tieedä mikä vika siinä nyt sitten on että saako asetuksista sen korjattua vai mitä mutta sanokaa jos tiiätte et mitä pitäis tehä ja se aina vöhenee se aika mitä enemmän niitä kuvia siinä kamerassa on mut tällä hetkellä mul ei oo yhtäkään kuvaa mut silti on vaa 43 sekkaa kuvaus aikaa :(
Ilmoita
Sehän on Olympus. Ne ei vain toimi...
Ilmoita
""""sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.."""

Heh,joo, siinä pitää se salama nostaa ylös, muuten ei ole sisällä tarpeeksi valoa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Olympus SP-720 UZ

oon miettiny, jos tuollaisen kameran ostais, kun löyty halvalla. että onko kellään ollu tuollaista ja onko minkälaista kokemusta ?, ja onko olympus minkälainen merkki muutenkin ?. en kameroista nyt niin paljoa itse tiedä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta