Olympus SP-720 UZ

ldks

oon miettiny, jos tuollaisen kameran ostais, kun löyty halvalla. että onko kellään ollu tuollaista ja onko minkälaista kokemusta ?, ja onko olympus minkälainen merkki muutenkin ?. en kameroista nyt niin paljoa itse tiedä.

13

1452

  Vastaukset

  • yksinkertaisesti huono. Älä osta.

  • Jos saat halvalla niin osta ihmeessä. Ei se sen huonompi ole kuin muutkaan samanhintaiset kamerat. Hyviä taas ei saa halvalla, Olympuksiakaan.

  • No alle 200€ sais uuden niin kannattaako se ostaa ?

  • meillä ollu tuo joku vuoden ajan nyt. kuvan laatu ei todellakaan parhain vaikka mitä asetuksia yrittää laittaa. ulkona kuvat onnistuu hyvin ja zoomaa todellakin kauas. eläinpuistossa varmaan sinne sadan metrin päähän onnistu zoomaus hyvin. sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.. en ostais enää tätä kameraa, kovin kehutaan mainoksissa mutta todellisuus on sitte eri. ostaisin kunnon järkkärin nyt vaikka maksaakin paljon enemmän, mutta kuvatkin sitte toista luokkaa.

  • " sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.. "

   Onkohan sulla kaikki kohdallaan siinä kamerassa ?

  • Mitkä kaikki? asetukset? ehkä en osaa laittaa oikeita asetuksia tähän, kuvaan sitten automaatilla tai millä vain, ja laitan minkälaiset asetukset tahansa,niin aina on sisäkuvat huonoja. jotenki se muuttaa väriä vähän ja kaikki on vähän epäterävää. ja ilman salamaa ja salaman kans ihan sama homma.
   saa antaa neuvoja miten tähän saa hyvät asetukset esim. jos kuvaa ihmisiä sisätiloissa. onhan tässä ne automaatti asetukset just jos kuvaa ihmisiä sisätiloissa, mutta ei poikkea kuvanlaatu yhtään, kuin jos itse laittaisi muuta asetusta.
   juuri yritin kuvata kukkia läheltä ja kauempaa, niin ihan epäteräviä ja esim, kukkien terälehdet menee epäteräväksi, kuin yhtä mössöä olisi (makro päällä myös!)..
   joko kamerassa on joku vika tai sitte ottajassa..

   -anhe3

  • Olympus "laatua".

  • Olympus ei ole lujimpien merkkien maineessa, ihan omasta syystään. Sellaisella kameralla ei paljon ole tekoa joka on suurimman osan ajastaan huollossa.

  • Mulla ei kyllä sisällä mee värit mitenkää erikoiseks :D Mut tietysti sisällä ilman salamaa digipokkareilla saa heikompaa jälkeä ku ulkona valosassa. Ja macro kuvauksella kans saanu sisälläkin ihan ok kuvia eikä mitään mössöä.

  • Minulla on ollut tämä kamera vuoden, ja olen ollut tyytyväinen. Makrokuvaus on huippuluokkaa. Sisäkuvien kanssa tosiaan sai tehdä hommia ennenkuin löytyi sopivat asetukset, kokeilemalla ja ottamalla kymmeniä testikuvia peräkkäin eri asetuksilla löytää haluamansa kyllä!

  • Mulla on se kamera ja tosi tarkka ja hyvä kuva mun mielestä ainakin mutta mulla on se ongelma että kun kuvaa videota nii aikaaa on vaan 43 sekuntia ja sit se lopettaa automaattisesti en tieedä mikä vika siinä nyt sitten on että saako asetuksista sen korjattua vai mitä mutta sanokaa jos tiiätte et mitä pitäis tehä ja se aina vöhenee se aika mitä enemmän niitä kuvia siinä kamerassa on mut tällä hetkellä mul ei oo yhtäkään kuvaa mut silti on vaa 43 sekkaa kuvaus aikaa :(

  • Sehän on Olympus. Ne ei vain toimi...

  • """"sisäkuvat ei oo mikään onnistunut hyvin. jotenki ihme väriseks ja sumeaksi tekee kuvat.."""

   Heh,joo, siinä pitää se salama nostaa ylös, muuten ei ole sisällä tarpeeksi valoa.

  Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   226
   3921
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   161
   3592
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   1309
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   172
   1130