Kokemuksia näistä rattaista?

jgyup

19

3898

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ^^^^^^^^

   Lukeehan noilla sivuillakin suositus, ei alle 6 kk ikäisille. Hintakin näyttää olevan aivan sikamainen verrattuna vastaaviin joita saa kaupoista.

   • Lueppa uudestaan :)

    Suosituksessa lukee:

    "Bumbleride Indie on ketterien maastorattaiden ja näppärän joggerin yhdistelmä, joka sopii niin vastasyntyneelle kuin hieman vanhemmille lapsille."

    Eli sopii vastasyntyneellekin! Suosittelen vaan hankkimaan kunnollisen lämpöpussin noihin.

    "Älä kuljeta alle 6 kk ikäistä lasta rattaissa juostessasi."

    Eli JUOSTESSA ei suositella alta 6kk ikäiselle..


  • Aloittaja.kyselijä

   Kyselin kokemuksia.

   Osaan itsekin lukea nuo suositukset tuolta, en tarvitse tulkkausta.

   Vaunut vaikuttivat mielestäni hyviltä, sillä juoksen paljon lenkkiä. Haluaisin edes yrittää myös lapsen kanssa juoksemista. Toisekseen ne ovat aika kevyet ja menevät pieneen tilaan, mikä on todella tärkeää, sillä matkustamme paljon. Mietin ensin pelkkien matkisten ostamista, sillä tulemme olemaan ison osan vauvavuodesta reissussa. Kuitenkin matkikset olisivat pienien pyöriensä kanssa luultavasti aika hankalat talvella. Maksan ihan mielelläni laadusta, jos nuo rattaat laadukkaat ja hyvät ovat.

   Jos teillä kellään on ehdottaa rattaita, jossa yhdistyy matkisten helppo kuljetettavuus ja keveys, isoihin pyöriin ja ketterästi liikkumiseen, niin infotkaa, kiitos!

   • minä taas

    Se ei ollutkaan sinulle se vastaus, jos huomaat katsoa, niin se oli tuolle edelliselle.. :)

    Brion Sing rattaat on mun kokemuksella hyvät ja niissä yhdistyy juuri nuo kaikki :) Niihin saa turvakaukalosta lähtien kaiken!


   • minä taas
    minä taas kirjoitti:

    Se ei ollutkaan sinulle se vastaus, jos huomaat katsoa, niin se oli tuolle edelliselle.. :)

    Brion Sing rattaat on mun kokemuksella hyvät ja niissä yhdistyy juuri nuo kaikki :) Niihin saa turvakaukalosta lähtien kaiken!

    Hups, siis juoksurattaiksi en tiedä Singin sopivuudesta, mutta noihin: kettärään liikkuvuuteen yms sopii kuvaukseen!


  • kokemusta on

   Lääkärien suositus on, että vauvan kanssa rattaita käyttäen ei juostaisi lainkaan , eikä erityisesti rullaluisteltaisi. Pienen lapsen sisäelimet eivät ole kehittyneet riittävästi tällaisen kyydin tärinää ja rasituksia kestämään. Tämä muotivillitys oli pahimmillaan 90-luvulla 2000-luvun alussa ja silloin näitä munuaisvikaisia lapsia tuli hoitoon aivan liikaa. Voitte todella juosta ilman rattaita ja lasta paljon helpommin ja aiheuttamatta vaaraa ja terveysongelmia lapsellenne, Ei aina pidä olla itsekäs.

  • Aloittaja.kyselijä

   En ajatellutkaan juosta pienen vauvan kanssa. Olisko noista terveyshaitoista jotain dokumenttia tai linkkiä, että ihan itse pääsisi lukemaan? Pelkän keskustelupalstapätemisen perusteella kun en oikein usko.

   Lisäksi ihan kaikki eivät voi käydä juoksemassa ilman lasta. Esim meillä mies tekee pitkää päivää eikä varmasti haluaisi heti kotiin tultuaan jäädä vauvan kanssa kotiin, kun minä lähden lenkille. Paljon mielummin kävikin lenkillä päivällä ja voisimme viettää laatuaikaa perheenä miehen tullessa kotiin. Lisäksi mielestäni hyvinvointia edistävistä asioista ei tule luopua lapsen vuoksi, vaan juuri harrastaa niitä lapsen vuoksi.

  • Puolesta

   Olette varmaan jo rattaat hankkinut, mutta ehkä tästä on hyötyä jollekin muulle. Meillä on juurikin nuo rattaat olleet käytössä muutaman kuukauden (ihan vastasyntyneellä siis). Me teimme sellaisen ratkaisun, että ostimme rattaisiin Oran pehmeän kopan (http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/264/pl). Rattaistahan saa kuomun irti ja käännettyä toisin päin, jolloin vauva on kasvot työntäjään päin. Ainoa ongelma on, että koppa alkaa käydä jo pieneksi toppavaatteiden kanssa. Tosin bumbleriden oma koppa olisi varmasti jo pieni. Kun kuomun kääntää ei sitä saa kiinnitettyä takaosata, mutta me olemme vain laittaneet reunan kopan alle ja pysyy hyvin näin. Kaiken kaikkiaan olemme tykänneet rattaista paljon. Ovat kevyet ja vakaat ja liikkuvat helposti myös lumessa. Lisäksi joustavat hyvin, joten kyyti on melko tasaista myös hoitamattomilla teillä. Toki ilmakumirenat myös autavat tässä. Bumbleriden jalkapeite on mielestäni vähän turha. Kesällä sitä ei tarvitse ja talveksi me ainakin ostamme kunnon lämpöpussin. Jalkapeitteen sisällä ei mielestäni ole kauheasti tilaa, joten toppavaatteilla ei taida kunnolla mahtua. Syksyllä tai keväällä se voi tietysti olla ihan hyvä. Rattaat ovat todella suojaisat, koska kuomu tulee todella pitkälle. Eipä minulla juuri pahaa sanottavaa ole.

   • Puolesta

    Korjataanpa sen verran, että tuo bumbleriden koppahan on aika tilava, sekotin sen toisen vaunumerkin koppaan. On siis 80 cm pitkä, joka on oikein reilu koko kovalle kopalle. Mutta toimii sis myös pehmeällä kantokopalla.


  • ----------

   Meillä ollut käytössä nyt puoli vuotta. Ostimme kopan nimenomaan vastasyntynyttä varten ja keväällä vaihdamme sen pois, eli ratasmalliksi. Todella huippuostos, en toistaiseksi ole löytänyt mitään moitittavaa eikä tarvitse lisäksi hankkia edes muita vaunuja.

   Hankimme nämä nimenomaan sen vuoksi että sopivat niin maalle kuin kaupunkiin, eri maastoihin ja ovat kevyet ja ketterät ottaa mukaan. Rattaiden nosto ja avaaminen esim peräluukusta onnistuu myös yhdellä kädellä (kun on huutava lapsi jo nostettu toisella kädellä kaukalosta..). Sopii liikkuvalle perheelle siis.

   Verrattuna muihin hinta on edullinen, mutta parasta mielestäni juuri tuo ketteryys verrattuna esim. Panssarivaunuilta tuntuviin emmaljungiin joiden suitsutusta en tajua muutenkaan.

   • ----------

    Ainiin, ei me näillä juostu ole, voisi kai jos jaksaisi, mutta ehkä sitten kun muksu on isompi :)


  • Lastentarvike mama

   Bumbleride rattaita saa nykyään myös Hämeenlinnasta, Lastentarvike mama:sta

   Tervetuloa testamaan :)

   Rattaisin saa myös adapterit Maxi-Cosi turvakaukalolle ))

   • 127-moko

    Ostin Bumbleride rattaat Pikku Hurmurista Keravalta. Niissä oli tarjous 599,- kantokopalla.
    Olen käyttänyt rattaita viikon ja olen todella tyytyväinen.
    Nämä on hyvät työntää ja saan ne helposti autoon.
    Harkitsen vielä jos ostaisin Adapterin tuvakaukalolle.


  • gogo

   Meillä ollut käytössä Bumbleridet kohta vuoden, ostettiin Keravan Pikku Hurmurista. Ollaan oltu todella tyytyväisiä ostokseen. Vaunukoppa oli käytössä noin puolivuotiaaksi, jonka jälkeen siirryttiin ratasosaan. Koppa on melko pieni, joten sen käyttöikä saattaa isommilla vauvoilla jäädä alle puolen vuoden. TOsin ratasosan saa vaakatasoon, joten hyvin maistunut unet myös ratasosassa. Vaunu on tosi ketterä ja kevyt lykätä. Sen saa nopeasti kasaan ja nostettua autoon. Emme ole kaivanneet heittoaisaa emmekä turvakaukaloadapteria, kun asumme kaupungissa ja autoilemme vähän. Sadesuoja sen sijaan kannattaa hankkia. Kesällä vaunut oli ihan huiput, kun kuomusta saa ilmavan aurinkokatoksen. Loisto-ostos, suosittelen lämpimästi!

  • Ssss

   Huippuvaunut kaikin puolin. Meillä ollut käytössä nyt 6 kk. Ei tosin hankittu näitä minkään juoksun takia, vaan sen vuoksi että haluttiin vaunut jotka toimii niin asfaltilla kuin hiekkateillä ja myös silloin kun on paljon lunta.

   Ostettiin BabyStylesta ja tosiaan edullisimmasta päästä verrattuna vastaaviin Brion tai Emmaljungiin jne. Siis jos ostaa nämä kantokopalla, jolloin muita vaunuja ei tarvitakaan.

  • smma1

   Olen ollut tyytyväinen muuten, mutta vaunukoppa jäi meillä liian aikaisin pieneksi (vauva on normaalia kookkaampi). Kärryjen kanssa ei voi kulkea niin että lapsi näkee kuljettajan (paitsi vaunukopan kanssa). Tämä harmittaa tuulisella säällä ja lisäksi väitetään, että vauvan tulisi nähdä kuljettaja. Suosittelen heittoaisallisia kärryjä. Tosin sellaisia en ole löytänyt, joissa olisi yhdistettynä bumbleriden hyvät ominaisuudet ja heittoaisa...

  • Maria9

   Meillä ollut käytössä nyt pari kk. Aluksi tuntui huippuostokselta. Asutaan kerrostalossa, niin mahtuu kätevästi hissiin ja ovat todella kätevät ja kevyet. Mutta, pienen käytön jälkeen alkoivat puoltaa/viettää voimakkaasti.

   Vein liikkeeseen ja kuulemma oli ilmanpaineet väärät. No, ne fiksattiin kuntoon (ja, etuakselia oli kiristetty) ja silti nuo puoltaa :/ Ei enää yhtä voimakkaasti, mutta kuitenkin häiritsevästi. Maksettiin noista Babystylessä muistaakseni 599 euroa kova kantokoppa vielä erikseen.

   Nyt uusi vaivakin jo ilmennyt: vaunut natisee kovaäänisesti asfaltilla. Ostettiin tänään öljyä, josko auttaisi. Olisihan se mukavaa, jos tuolla hinnalla saisi moitteettomasti toimivat vaunut. Ei ole kiva jatkuvasti soitellakaan liikkeeseen ja valittaa. Etenkin, kun saa kuulla, ettei muilla ole ollut mitään ongelmia ko. vaunujen kanssa. Mitkä lie maanantaikappaleet me saatiin..

   • Bumble123

    Jos vaikka satut huomaamaan tämän viestin: meillä myös Bumbleridet alkoivat puoltaa (ostettu Babystylestä, kellään muilla ei ongelmia mukamas puoltamisen kanssa). Ne on huollettu takuun piikkiin, niihin on vaihdettu kokonaan uusi etuhaarukka. Toistaiseksi ainakin ongelma korjaantui. Kannattaa siis sitkeästi vaatia korjausta. Itsekin olen ollut tyytyväinen rattaisiin (kohta vuosi käytetty), mutta huvittaa vähän tämä laatuongelmien kieltäminen.


  • Ihan hyvät on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Bus Fi Jaanalta onnistui kusetus

   Bus Fi Jaana Bernadotte-Colangelo päätti hoitaa sitten Nykissä perheensä raha-asiat kerralla reilaan veronmaksajien ylen
   Maailman menoa
   67
   4294
  2. Joko kyllästyttää ?

   Tämä nillitys siitä mitä palstalla saa ja ei saa tehdä? On jo niin vanha juttu rekatut vastaan anot. Aivan turhaa sha
   Sinkut
   384
   1987
  3. Tuliko mies yllätyksenä

   etten oo niin helppo ja kiltti, kuin ehkä luulit? Kiltti ja lempeä ulkokuori, mutta kuitenkin oma tahto :)
   Ikävä
   103
   1515
  4. Nytpähän tiedän totuuden

   Ei muuta sanottavaa.
   Ikävä
   41
   1213
  5. Tilanne on vakava koska rakastan sinua

   Tilanne on oikeasti paha. En yhtään tiedä haluatko olla vain kaveri vai jotain enemmän. Ei sellaista voi suoraankaan kys
   Ikävä
   76
   1129
  6. Seuraavan kerran kun nähdään

   Jos ollaan kahden niin yritän puhua tavallista suorempaan. Haluan nimittäin sinut ja niin kauan kuin on mahdollisuus...
   Ikävä
   39
   1036
  7. OLIKO PUOLANGALTA

   Iltasanomat uutisoi tänään että Kainuussa oli joku lahopää saanut vankeusrangaistuksen kun oli käynyt koululla opettaja
   Puolanka
   16
   1029
  8. Ketkä Sysmässä riitelevät?

   Tällä palstalla on moitittu Sysmän päättäjiä riitelystä. Luin Yle Lahden jutun kunnanjohtajan erottamisesta ja järkytyin
   Sysmä
   38
   936
  9. Mies , mikä olet horoskoopiltasi

   Ja tiedätkö mikä on kaipaamasi naisen horoskooppi?
   Ikävä
   79
   899
  10. Sinä nainen mielessäni

   Tänäänkin olisi hyvä sää kipitellä luokseni. Tule paijattavaksi ja puristeltavakseni.
   Ikävä
   44
   758
  Aihe