Kokemuksia näistä rattaista?

jgyup

19

2818

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ^^^^^^^^

   Lukeehan noilla sivuillakin suositus, ei alle 6 kk ikäisille. Hintakin näyttää olevan aivan sikamainen verrattuna vastaaviin joita saa kaupoista.

   • Lueppa uudestaan :)

    Suosituksessa lukee:

    "Bumbleride Indie on ketterien maastorattaiden ja näppärän joggerin yhdistelmä, joka sopii niin vastasyntyneelle kuin hieman vanhemmille lapsille."

    Eli sopii vastasyntyneellekin! Suosittelen vaan hankkimaan kunnollisen lämpöpussin noihin.

    "Älä kuljeta alle 6 kk ikäistä lasta rattaissa juostessasi."

    Eli JUOSTESSA ei suositella alta 6kk ikäiselle..


  • Aloittaja.kyselijä

   Kyselin kokemuksia.

   Osaan itsekin lukea nuo suositukset tuolta, en tarvitse tulkkausta.

   Vaunut vaikuttivat mielestäni hyviltä, sillä juoksen paljon lenkkiä. Haluaisin edes yrittää myös lapsen kanssa juoksemista. Toisekseen ne ovat aika kevyet ja menevät pieneen tilaan, mikä on todella tärkeää, sillä matkustamme paljon. Mietin ensin pelkkien matkisten ostamista, sillä tulemme olemaan ison osan vauvavuodesta reissussa. Kuitenkin matkikset olisivat pienien pyöriensä kanssa luultavasti aika hankalat talvella. Maksan ihan mielelläni laadusta, jos nuo rattaat laadukkaat ja hyvät ovat.

   Jos teillä kellään on ehdottaa rattaita, jossa yhdistyy matkisten helppo kuljetettavuus ja keveys, isoihin pyöriin ja ketterästi liikkumiseen, niin infotkaa, kiitos!

   • minä taas

    Se ei ollutkaan sinulle se vastaus, jos huomaat katsoa, niin se oli tuolle edelliselle.. :)

    Brion Sing rattaat on mun kokemuksella hyvät ja niissä yhdistyy juuri nuo kaikki :) Niihin saa turvakaukalosta lähtien kaiken!


   • minä taas
    minä taas kirjoitti:

    Se ei ollutkaan sinulle se vastaus, jos huomaat katsoa, niin se oli tuolle edelliselle.. :)

    Brion Sing rattaat on mun kokemuksella hyvät ja niissä yhdistyy juuri nuo kaikki :) Niihin saa turvakaukalosta lähtien kaiken!

    Hups, siis juoksurattaiksi en tiedä Singin sopivuudesta, mutta noihin: kettärään liikkuvuuteen yms sopii kuvaukseen!


  • kokemusta on

   Lääkärien suositus on, että vauvan kanssa rattaita käyttäen ei juostaisi lainkaan , eikä erityisesti rullaluisteltaisi. Pienen lapsen sisäelimet eivät ole kehittyneet riittävästi tällaisen kyydin tärinää ja rasituksia kestämään. Tämä muotivillitys oli pahimmillaan 90-luvulla 2000-luvun alussa ja silloin näitä munuaisvikaisia lapsia tuli hoitoon aivan liikaa. Voitte todella juosta ilman rattaita ja lasta paljon helpommin ja aiheuttamatta vaaraa ja terveysongelmia lapsellenne, Ei aina pidä olla itsekäs.

  • Aloittaja.kyselijä

   En ajatellutkaan juosta pienen vauvan kanssa. Olisko noista terveyshaitoista jotain dokumenttia tai linkkiä, että ihan itse pääsisi lukemaan? Pelkän keskustelupalstapätemisen perusteella kun en oikein usko.

   Lisäksi ihan kaikki eivät voi käydä juoksemassa ilman lasta. Esim meillä mies tekee pitkää päivää eikä varmasti haluaisi heti kotiin tultuaan jäädä vauvan kanssa kotiin, kun minä lähden lenkille. Paljon mielummin kävikin lenkillä päivällä ja voisimme viettää laatuaikaa perheenä miehen tullessa kotiin. Lisäksi mielestäni hyvinvointia edistävistä asioista ei tule luopua lapsen vuoksi, vaan juuri harrastaa niitä lapsen vuoksi.

  • Puolesta

   Olette varmaan jo rattaat hankkinut, mutta ehkä tästä on hyötyä jollekin muulle. Meillä on juurikin nuo rattaat olleet käytössä muutaman kuukauden (ihan vastasyntyneellä siis). Me teimme sellaisen ratkaisun, että ostimme rattaisiin Oran pehmeän kopan (http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/264/pl). Rattaistahan saa kuomun irti ja käännettyä toisin päin, jolloin vauva on kasvot työntäjään päin. Ainoa ongelma on, että koppa alkaa käydä jo pieneksi toppavaatteiden kanssa. Tosin bumbleriden oma koppa olisi varmasti jo pieni. Kun kuomun kääntää ei sitä saa kiinnitettyä takaosata, mutta me olemme vain laittaneet reunan kopan alle ja pysyy hyvin näin. Kaiken kaikkiaan olemme tykänneet rattaista paljon. Ovat kevyet ja vakaat ja liikkuvat helposti myös lumessa. Lisäksi joustavat hyvin, joten kyyti on melko tasaista myös hoitamattomilla teillä. Toki ilmakumirenat myös autavat tässä. Bumbleriden jalkapeite on mielestäni vähän turha. Kesällä sitä ei tarvitse ja talveksi me ainakin ostamme kunnon lämpöpussin. Jalkapeitteen sisällä ei mielestäni ole kauheasti tilaa, joten toppavaatteilla ei taida kunnolla mahtua. Syksyllä tai keväällä se voi tietysti olla ihan hyvä. Rattaat ovat todella suojaisat, koska kuomu tulee todella pitkälle. Eipä minulla juuri pahaa sanottavaa ole.

   • Puolesta

    Korjataanpa sen verran, että tuo bumbleriden koppahan on aika tilava, sekotin sen toisen vaunumerkin koppaan. On siis 80 cm pitkä, joka on oikein reilu koko kovalle kopalle. Mutta toimii sis myös pehmeällä kantokopalla.


  • ----------

   Meillä ollut käytössä nyt puoli vuotta. Ostimme kopan nimenomaan vastasyntynyttä varten ja keväällä vaihdamme sen pois, eli ratasmalliksi. Todella huippuostos, en toistaiseksi ole löytänyt mitään moitittavaa eikä tarvitse lisäksi hankkia edes muita vaunuja.

   Hankimme nämä nimenomaan sen vuoksi että sopivat niin maalle kuin kaupunkiin, eri maastoihin ja ovat kevyet ja ketterät ottaa mukaan. Rattaiden nosto ja avaaminen esim peräluukusta onnistuu myös yhdellä kädellä (kun on huutava lapsi jo nostettu toisella kädellä kaukalosta..). Sopii liikkuvalle perheelle siis.

   Verrattuna muihin hinta on edullinen, mutta parasta mielestäni juuri tuo ketteryys verrattuna esim. Panssarivaunuilta tuntuviin emmaljungiin joiden suitsutusta en tajua muutenkaan.

   • ----------

    Ainiin, ei me näillä juostu ole, voisi kai jos jaksaisi, mutta ehkä sitten kun muksu on isompi :)


  • Lastentarvike mama

   Bumbleride rattaita saa nykyään myös Hämeenlinnasta, Lastentarvike mama:sta

   Tervetuloa testamaan :)

   Rattaisin saa myös adapterit Maxi-Cosi turvakaukalolle ))

   • 127-moko

    Ostin Bumbleride rattaat Pikku Hurmurista Keravalta. Niissä oli tarjous 599,- kantokopalla.
    Olen käyttänyt rattaita viikon ja olen todella tyytyväinen.
    Nämä on hyvät työntää ja saan ne helposti autoon.
    Harkitsen vielä jos ostaisin Adapterin tuvakaukalolle.


  • gogo

   Meillä ollut käytössä Bumbleridet kohta vuoden, ostettiin Keravan Pikku Hurmurista. Ollaan oltu todella tyytyväisiä ostokseen. Vaunukoppa oli käytössä noin puolivuotiaaksi, jonka jälkeen siirryttiin ratasosaan. Koppa on melko pieni, joten sen käyttöikä saattaa isommilla vauvoilla jäädä alle puolen vuoden. TOsin ratasosan saa vaakatasoon, joten hyvin maistunut unet myös ratasosassa. Vaunu on tosi ketterä ja kevyt lykätä. Sen saa nopeasti kasaan ja nostettua autoon. Emme ole kaivanneet heittoaisaa emmekä turvakaukaloadapteria, kun asumme kaupungissa ja autoilemme vähän. Sadesuoja sen sijaan kannattaa hankkia. Kesällä vaunut oli ihan huiput, kun kuomusta saa ilmavan aurinkokatoksen. Loisto-ostos, suosittelen lämpimästi!

  • Ssss

   Huippuvaunut kaikin puolin. Meillä ollut käytössä nyt 6 kk. Ei tosin hankittu näitä minkään juoksun takia, vaan sen vuoksi että haluttiin vaunut jotka toimii niin asfaltilla kuin hiekkateillä ja myös silloin kun on paljon lunta.

   Ostettiin BabyStylesta ja tosiaan edullisimmasta päästä verrattuna vastaaviin Brion tai Emmaljungiin jne. Siis jos ostaa nämä kantokopalla, jolloin muita vaunuja ei tarvitakaan.

  • smma1

   Olen ollut tyytyväinen muuten, mutta vaunukoppa jäi meillä liian aikaisin pieneksi (vauva on normaalia kookkaampi). Kärryjen kanssa ei voi kulkea niin että lapsi näkee kuljettajan (paitsi vaunukopan kanssa). Tämä harmittaa tuulisella säällä ja lisäksi väitetään, että vauvan tulisi nähdä kuljettaja. Suosittelen heittoaisallisia kärryjä. Tosin sellaisia en ole löytänyt, joissa olisi yhdistettynä bumbleriden hyvät ominaisuudet ja heittoaisa...

  • Maria9

   Meillä ollut käytössä nyt pari kk. Aluksi tuntui huippuostokselta. Asutaan kerrostalossa, niin mahtuu kätevästi hissiin ja ovat todella kätevät ja kevyet. Mutta, pienen käytön jälkeen alkoivat puoltaa/viettää voimakkaasti.

   Vein liikkeeseen ja kuulemma oli ilmanpaineet väärät. No, ne fiksattiin kuntoon (ja, etuakselia oli kiristetty) ja silti nuo puoltaa :/ Ei enää yhtä voimakkaasti, mutta kuitenkin häiritsevästi. Maksettiin noista Babystylessä muistaakseni 599 euroa kova kantokoppa vielä erikseen.

   Nyt uusi vaivakin jo ilmennyt: vaunut natisee kovaäänisesti asfaltilla. Ostettiin tänään öljyä, josko auttaisi. Olisihan se mukavaa, jos tuolla hinnalla saisi moitteettomasti toimivat vaunut. Ei ole kiva jatkuvasti soitellakaan liikkeeseen ja valittaa. Etenkin, kun saa kuulla, ettei muilla ole ollut mitään ongelmia ko. vaunujen kanssa. Mitkä lie maanantaikappaleet me saatiin..

   • Bumble123

    Jos vaikka satut huomaamaan tämän viestin: meillä myös Bumbleridet alkoivat puoltaa (ostettu Babystylestä, kellään muilla ei ongelmia mukamas puoltamisen kanssa). Ne on huollettu takuun piikkiin, niihin on vaihdettu kokonaan uusi etuhaarukka. Toistaiseksi ainakin ongelma korjaantui. Kannattaa siis sitkeästi vaatia korjausta. Itsekin olen ollut tyytyväinen rattaisiin (kohta vuosi käytetty), mutta huvittaa vähän tämä laatuongelmien kieltäminen.


  • Ihan hyvät on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   3413
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   378
   2604
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1768
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   142
   1423
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   996
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   318
   925
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   891
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   807
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   797
  Aihe