Kuollee ovat luonamme

Pelottava ajatus

Jotenkin näin Katri Helena uskoo ja saa toki uskoa.Mutta hän ei ilmeisesti usko Jumalaan ja Jumalan sanaan, eikä siihen mitä Jumala on sanonut kuolemasta.Eikä hän ehkä halua edes kuunnella tai lukea toisenlaisesta ajattelutavasta.Koska se horjuttaisi hänen omaa uskoaan.Sitä mihin hän nyt haluaa uskoa.
Katri Helena ei ehkä koskaan ole edes lukenut, mikä on tuonela.
Jos onkin, ei usko siihenkään.
Saarnaaja 9:5,10
Tässä kerrotaan tarkemmin kyseisistä raamatun paikoista.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10227101
Jokainen tosin saa uskoa tavallaan.Itseltänikin on kuollut rakkaita ja läheisiä.
Mutta, en haluaisi ajatella, heidän jääneen kuoltuaan kuitenkin elämään ja seuraavan nkymättöminä täällä maallista vaellustani ja elämääni.
Ajattelevat minusta sen myötä ties mitä.Minä haluaisin uskoa heidän päässeen lepoon ja rauhaan, enkä jääneen pyörimään ikuisiksi ajoiksi tähän samaan elämään.Tänne, missä kerran elivät fyysiessä ruumiissa.Tavallaan ikäänkuin kummittelemaan.
Kummittelu herättää monissa ihmisissä pelon ja kauhun tunteita.Koska se on jotenkin luonnoton ajatus.Palata rajan takaa tai olla pääsemättä koskaan ns.rauhaan ja ikilepoon.
Kauhea ajatus, että jäisimme henkiolentoina tänne ikuisiksi ajoiksi ja jopa puhuisimme elossa oleville.Tietysti jotkut läheisensä menettäneet haluavat ajatella näin, koska eivät itse halua päästää rakkaitaan ikilepoon ja rauhaan.
He jäävät näin jotenkin roikkumaan poisnukkuneisiin.Osaamatta koskaan sanoa hyvästejä.Uskon, että he juuri luovat tällä tavalla nämä kuolemattomat kummitukset.Minun mielestäni tälläinen ajattelu ei kuulu elämään, sen enempää kuin kuolemaankaan.
Minä en ainakaan haluaisi jäädä elämään kuolleena.Siksi uskon siihen, mitä raamattu selvästi sanoo kuolemasta ja tuonelasta.

19

839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 87654321

      Kirjoitit täyttä asiaa, olen samaa mieltä. En tosin ole lukenut noita Katri Helenan juttuja. Uskon, ettei meistä kukaan halua kuoltuaan jäädä kummittelemaan tänne maanpäälle. Ei täällä niin mukavaa ole.

    • Haamuilua

      Ihmetyttää kyllä nämä kaikki jotka muka treffailevat rajantaakse siirtyneitä.Parapsykologit ja muut.Tämä on kaukana realismista.
      Mutta ilmeisesti kuolema on erittäin vaikea asia hyväksyä ja ymmärtää.
      Sitten keksitään tälläisiä, ettei kukaan koskaan pääsisi muka irti tästä maailmasta.

      • Helvetin lämmittäjä

        Haamuilua

        No eikös jokaisessa uskossa luata jotain ikuista elämää kuoleman jälkeen, ainakin kristin uskossa on niin jos olet eläny täällä kiltisti. Mehän mennään meidän oppimme mukaan taivaaseen sitten joskus. Niin ettei täältä uskovatkaan niin vain pääse häviämään. JOs sitte haluut kuolla, niin sinun on ruettava ajoissa vähä sikailemaan siltä varalta että vältyt ikuiselta elämältä. Mutta sekin sikailu johtaa vielä pahempaan sinä joudut grillattavaksi helvettiin, jonnekka sinulle välillä muistutetaan miksi oot sinne grillattavaks joutunu. Mites se menikään se suomalais kansallinen sanonta:-" Suo siellä vetelä täällä"


      • hömppäuskoa

        Tais olla apu-lehdessä juttua Katrin tuonpuoleisen yhteyksistä. Ja kirjoittaa monta sivua viestejä tuonpuoleisesta kerralaan vihkoon? Kyllä pitäs alkaa meedioksi jo. Kun sitä luki, ällistyi et miten voi olla tuollaista lapsenuskoa? Ja selitteli parhain päin miten Timo kehotti sitä ja niin kun kysyttiin et miten se Timo kehotti Rajalan kanssa olemaan. Seli seliä tuli katrilta. Ei ole palikat kasassa pääkopassa. Mutta sanotaan et jokainen tulkoon uskollaan autuaaksi...


      • turvallista matkaa

        Koen itse asian niin että silloin kun on todella vaikeaa, on kokenut suuriä menetyksiä, kun pitää selvitä arjesta ym.ym. ihminen kyllä löytää keinonsa selvitä ellei sitten romahda. On voimaannuttavaa kokea vahvistuvansa rukouksessa ja Jumalansanan äärellä. Mikään vainajahenki ei voi olla voiman antaja eikä elämänilon tuoja, ilon ja rauhan. K-H;n laulut ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja sanoitukset niin kohdallaan kuin vaan voi olla hänelle sopivia, sanoitukset joiden takana on esiintyjän helppo seistä. Niin ovat nämä uudetkin sanoitukset ja laulut mutta ei niin että kuuntelisin enempää koska laulujen syntylähde on hänen saamansa viestit kuolleelta l. vainajahengeltä. Olenko väärässä.


    • Jatkettaisko

      tätä keskustelua sitten joskus siellä "jossakin", kun kerran meille kaikille tarjoutuu
      aikanaan siihen mahdollisuus. Turha kinata ja arvailla.

    • Keskustelemusiikista

      Tälle palstalle opastetaan notta *Keskustele Katri Helenan musiikista.*

    • Valon maa!

      Minusta taas on hienoa, että Katri Helena uskaltaa puhua tällaisistakin asioista. Jokainen meistä saa olla mitä on, uskoa mitä haluaa. Ja jokaisen kokemus elämästä on erilainen. Minäkin olen tavannut kuolleita läheisiäni, jutellut heidän kanssaan jne. Se lohdutti surussa kovasti ja uskon vakaasti kuolemanjälkeiseen elämään. Eivät ne kuolleet tänne meidän maailmaamme jää, vaikka ovatkin meitä lähellä. He ovat toisessa ulottuvuudessa ja elävät aivan erilaista elämää kuin täällä maanpäällä.

      Me, joilla on varmuus asioista, emme välitä muiden mielipiteistä ja epäilevistä puheista, ei ne meille kuulu mitenkään. Me elämme omaa ja kerrassaan upeaa valoisaa elämää. Raamattua voi tulkita toisinkin ja se on kuitenkin puhtaasti ihmisten kirjoittama kirja, vain kirja monien joukossa.

    • auttaa jaksamaan.

      Minulle kuolleet läheist tulee uniin.ihana nähdä heidät unissa.muutta erittäin harvoin.

    • taivaassa tavataan

      Minä nään unissani kuolleita omaisiani ja aistin heitä ympärilläni lohduttaen. Kuolinhetket läheisten äitini aavisti, myös minä. He ovat siellä toisessa ulottuvuudessaan/rauhassa/turvassa ja näkevät omaisensa niin halutessaan. Ei siinä sen kummempaa ole. He ovat taivaassa/olotilassa/ulottuvuudessa, jonka me sitten aikanamme nään. Sen kauniin maan. Siellä he ovat vastassa kun minä sinne saavun aikanani. En usko mihinkään kummitteluun tms, ei kuolleet omaiset halua mitään pahaa kellekkään. Rukoilen heille/heidän kanssaan harva se päivä. He ovat kuin enkeleitä.

    • elkää uskoko

      sitä on käyty jehovia kuulemassa :) kuule, jos haluat päästä totuuteen, tutkipa enstex jehovien historiikkia, sitten koko kristinuskon. yllätyt :D

      • turvallista matkaa

        Raamattu kertoo totuuden yliluonnollisuudesta


    • suurta puppua

      HÖpö HOpö, kuoleet on kuolleita.

    • pöljät maksaa!

      Nämä enkeli ja Kuolleiden läsnäolot on ihan ihmisten keksimää hömppää, niillä vain lohdutetaan ja halutaan väkisinkin pitää jonkinlainen yhteys johonkin? sitä voi nähdä vaik harhoja taI kuvitella että joku kuollut muka sipaisi olkapäästä, no jos se jotain lohduttaa niin siittä siten vaan! sit viel joku rahastaa tälläsillä??

      • Grillattavat

        Pöljät maksaa!

        Koko kristin uskohan on syntynyt siitä kun ihminen pelkää kuolemaa. Kun olet kiltisti niin sinä elät ikuisesti. Siinä on se lupaus meille kristityille koska kaikki ihmiset pelkää kuolemaa. Me uskomme saavamme kuolemattomuuden olemalla kilttejä täällä varsinaisessa elämässämme. Ja jos olet tuhma niin sinua grillataan helvetissä sitten kun kuolet. Siinä koko kristinuskon sanoma kaikessa koruttomuudessaan.


      • taivaassa
        Grillattavat kirjoitti:

        Pöljät maksaa!

        Koko kristin uskohan on syntynyt siitä kun ihminen pelkää kuolemaa. Kun olet kiltisti niin sinä elät ikuisesti. Siinä on se lupaus meille kristityille koska kaikki ihmiset pelkää kuolemaa. Me uskomme saavamme kuolemattomuuden olemalla kilttejä täällä varsinaisessa elämässämme. Ja jos olet tuhma niin sinua grillataan helvetissä sitten kun kuolet. Siinä koko kristinuskon sanoma kaikessa koruttomuudessaan.

        Mikäs on synnin mitta? Ei ole helvettiä kuoleman jälkeen.


    • Näin ajattelen

      Raamattu taitaa olla Katri-Helena Koistiselle aivan vieras kirja,vaikka hänellä on ainakin 3 vihkiraamattua.

      • uskis21

        Totta, ja kuinka kirkko suhtautuukaan hänen esiintymiisinsä tämän jälkeen. Raamattu kertoo lehdillään, Jumalan Sana, ettei meidän tule ottaa yhteyttä vainajahenkiin. Se joka puhuu ei ole vainajan oma henki vaan vainajahenki joka on valheen henki ja Saatanahan on itse valhe joka on tullut tappamaan, tuhoamaan ja varastamaan. Sanoudun irti tällaisesta musiikin kuuntelusta jonka synty ja alku on vainajahengestä. Sorry.


    • vie minut anna mulle

      Osuvasti kirjoitettu, iskelmien sanat sen sijaan ovat olleet K-H.lle varmaan paljon merkityksellisemmät...niin ja ne miehet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      90
      4776
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3404
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3192
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      3037
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2965
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2836
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      44
      2717
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      235
      2518
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      53
      2296
    10. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2296
    Aihe