Ripari-kysymyksii?!:)

Koira-98

Joo, oon 14v. ja meen ens kesäl rippileirille, ja haluun näihin kysymyksii vastauksen:
1. Mitä kandee ottaa mukaa? Joo, tiien kyl, et vaatteit, mut esim. onks sil aikaa lukee, tai pelata jotain kortti pelii? Ja muita asioita, mitä teillä on ollu mukana:)
2. Onks lopuks joku koe?
3. Onks siel paljon vai vähän vapaa-aikaa? Tiien, et vaihtelee, mut kertokaa teiän riparist...;D
4. Kännykän käyttö sallittu?=)
5. Onks siel vai jotain oppituntei? Ja mennääx siel leikillee naimisii?:-0
6. Oliks siel sun mielest kivaa:)
7. Onks sul viel jotain lisättävää??

KIITOS KUN VAIVAUDUIT LUKEMAAN JA VASTAAMAAN:):):)

15

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1.ei varmaa oo oikee aikaa lukee kunnol mut korttii voi pelaa
      2.lopuks on koe niistä asioista mitä siellä käytte läpi meillä oli ihan helppo vaan 10 kysymystä..
      3.ihan sopivasti vapaa aikaa.. meillä oli 20 min taukoja 3-4 päivän aikana ja kello 12 oli 11.5 tuntia taukoo
      4.kännykkä on sallittu mut meille sanottiin et mieluiten jos täytyy soittaa niin soittaa siinä kello 12 kohal
      5.on oppitunteja ja meillä ainakin oli raamattuhetkiä jossa meidät oli jaettu peiniin ryhmiin ja käytiin joka päivä oman isosen kanss raamattua vähän läpi ja puhuttiin siitä.. ja oman ryhmän kanssa kilpailtiin muita ryhmiä vastaa kerran päiväsa esim juksu kisa tieto jne.
      6.oli tosi kivaa :P

    • isonen

      Huhhuh, omasta riparista on rielu 1½ vuotta aikaa ja noita ku rupes miettimään, ni tuntuu etten muista mitään :DD

      Mut koitan täs vastailla

      1. No iltasin on aikaa ja päivisinkin on taukoja, kannattaa ottaa kulokkeet ja puhelin/ipod/mp3/joku ja kyllä mä ainaki ehin kavereitten kans pelailee, juttelee ja lukemaanki:)
      2. Meillä ei ollut, loppukokeella kyllä "uhkailtiin" mut meil oli aina päivän päätteeks semmonen juttu, mis kerrattiin päivän aikana käytyjä asioita, siis kirjotettiin vihkoon ja ohjaajat sitten luki ne, ja siinä sai myös kysellä kysymyksiä jne
      3. Meillä oli aika paljon mun mielestä, muutaman kerran päivässä ja pari oli pidempiä yli tunnin taukoja jos oikein muistan:)
      4. On, muttei ohjelman aikana
      5. On oppitunteja, muutaman tunnin ajan päivässä. Lisäksi on (yleensä ainakin) raamis kerran päivässä oman isosryhmän kanssa ja sit muuta ohjelmaa toki (mm. iltaohjelmaa, jokanen isosryhmä teki kerran iltaohjelman jne)
      6. Oli

      • Koira-98

        Kiitos vinkeist ja tiedoist(: Onnellista jatkoo teille :D


      • kersoille
        Koira-98 kirjoitti:

        Kiitos vinkeist ja tiedoist(: Onnellista jatkoo teille :D

        Rippikoulu on paskaa!! en menoa uudelleen mistää hinnasta hakkasin siel yhen vitun teini homo pojan ja lähin vittuun.


    • ripari<33

      meidän riparilla ei ollu varsinaista koetta semmonen outo juttu vaan. Mut se vaihtelee, joissain paikoissa ei ollenkaa kuulema. Kännykkä tietenkin luvallinen koska kyllähän sun kotiin yms pitää saada soittaa. Paitsi ettei yhteisten juttujen aikaa saa tietenkään käyttää. Vapaa-aika aika riippuu leiristä mut kyl sitä meillä ainakin oli ihan kivasti et suosittelen ottaa kortit ja muuta tekemistä mukaan. Ja siis meidän ripari oli aivan mahtava! Ehkä kohokohta mun elämäs tähän asti :D siks pyrin isoseks :D enkä siis ees usko mihinkää jumalaan kai... En oikee tiedä mihin uskoa. Kännykällä ei näy noi kaikki kysymykset niin en muista niitä niin en vastaa niihin :D

    • moikkamoi123

      1. Mitä kandee ottaa mukaa? Vaatteita, lakanat yms., korttipeli, minulla oli ainakin PSP, paljon paljon herkkuja :D

      2. Onks lopuks joku koe? Kyllä, meillä sen vaikeus riippui siitä kuinka hyvin olimme mukana asioissa (tosin meille tuli toiseksi helpoin viimeisen yön sähläyksen takia)

      3. Onks siel paljon vai vähän vapaa-aikaa? Vähemmän kun ajattelin, mutta tarpeeksi. Leiri olisi vaan saanut olla pidempi :(

      4. Kännykän käyttö sallittu? Kyllä, öisin ei, vaikka ei siitä kukaan välittänyt. Kerran kännykät kyllä vietiin meiltä pois kun lähetettiin tekstari toiseen mökkiin missä oli tiukempaa :D

      5. Onks siel vai jotain oppituntei? Ja mennääx siel leikillee naimisii? Kyllä on oppitunteja, asiat olivat ihan kiinnostavia, mutta muuten se oli tylsää. Ja ei meillä ainakaan menty naimisiin :D

      6. Oliks siel sun mielest kivaa:) Oli, pystyi kerrankin viettämään kavereiden kanssa aikaa muuallakin kuin koulussa. Mukaanlukien ihastukseni kanssa :( Eipä moista taida enää tässä elämässä oikein tapahtua :(

      7. Onks sul viel jotain lisättävää?? Ei

    • Koira-98

      Kiitti vastauksist(:

    • isostelija

      Ite oon ollut riparilla, sekä isosena muutamalla riparilla ja nuortenleirillä, joten kerron näitä nyt kokemuksesta:
      1. Taskulamppu ja rannekello. Jos teillä kerätään yöksi puhelimet pois on tärkeä saada tietää paljonko kello on, jos vaikka sattuu heräämään keskellä yötä. Jos otat kirjan mukaan veikkaan et se jää aika pahasti lukematta ku siellä touhaa niin paljo muuta kaikkien uusien kavereiden kaa.
      2. Meidän leirillä oli ainaki, mut se ei oo vaikee. Kysytään vaan just joku isä meidän-rukous ja uskontunnustus, sitä on turha stressata. Huijasin kyllä isosena ollessani omia pikkusia et siinä kysytään kaikkia kuninkaita ketkä on hallinnu Israelissa ja ne meni aivan paniikkiin >:D
      3. Meillä on aina ollut paljon vapaa-aikaa, mut vapaa-ajalla isoset usein järjestää jotain vapaaehtosta leikkiä ja pientä hubaa. Mut enemmän leirillä on vapaa-aikaa ku pakollista ohjelmaa!
      4. Juu, paitsi öisin ja sessioiden aikana.
      5. Ei niitä oppitunneiks oikein voi sanoo, sillä ne ei todellakaan oo sellasia ku koulussa. Niissä saatetaan esittää jotai asian liittyviä näytelmiä ja ne on monesti tosi mielenkiintosia. Riippuu aivan täysin session vetäjästä et kuinka tylsä se on :D Ja meilläkään ei menty naimisiin, että sitä on turha panikoida.
      6. Oli, sai paljo uusia kavereita ja oppi tosi paljo kaikkee uutta ! Iltaohjelma oli tosi hauskaa ja leikit mahtavia.
      7. Lähe avoimin mielin mukaan, siitä tulee varmasti mahtava kokemus!

    • Otik

      Vapaa-aikaa on rippikoulussa eniten. Siihen kuuluu ruokailut, peseytymiset, isosten leikit tms, eli se, mitä yleensä kasitetään vapaa-ajaksi, jää lyhyeen

      • Koira-98

        okei(:


    • marie_girl

      1. te saatte sit enne riparii semmosen kirjeen missä kerrotaan et mitä pitäs ottaa mukaan. sehä riippuu aina riparista et onks siel minkä verran sitä vapaa-aikaa, mut kyl ainaki korttii siel kerkii pelata.
      2. ei oo mut meil oli semmonen oppimispäiväkirja mihin piti kirjottaa rukoushelminauhan kaikista helmistä jotain
      3. meillä oli aika vähän vapaa-aikaa ku oli nii lyhyt ripari, mut ei kyl ittee sillee haitannu
      4. joo saa käyttää
      5. on oppituntei, ekana päivänä on sillee rennompii ne tunnit mut muuten se on jeesusteluu. ja ei meillä ainakaa semmosta ollu
      6. no sillon tuntu ja viel vähä aikaa sen jälkeenki et siel oli kauheeta, mut nyt oon ymmärtäny et oli siel tosi kivaa (:

    • ei ikinäkkdiswjd

      Mitä vittua?! Saitteks oikeesti käyttää kännykkäää ja kuunnella musiikki? Meillä kännykän käyttö on kiellettyä ja tekstata ei saa ollenkaan luvalla tauolla saa soittaa. Ja opeteltavia osioita (ulkoläksyjä) meillä on sikapäin, meilä oli oikeen kunnon keskitysleiri... ihmettelen miten toisillapaikkakunnilla päästään niin paljon helpommalla

    • Anonyymi

      tervehdys tuleville riparilaisille, vastaan nyt teitä varten.

      1. laturi, puhelin, kuulokkeet, lukemista, jos mahollista niin vaikka elokuvia, mistä ikinä tykkää kunhan se ei oo mitenkään häiritsevää.

      2. tais meillä joku testi olla, mut ei haitannu jos ei osannu kaikkia, ulkoläksyjä kyllä oli, mitkä piti osata, paitsi mun isonen päästi mut helpomla:D

      3. usein oli tunnin pitusia, välillä tosin vaihteli.

      4. joo

      5. siel on oppitunteja ja semmosia riparikirkkoja missä riparilaiset isosineen pitää jostakin juhlasta kirkkoa :D

      6. joo, ei siellä kaveria ollut mutta ikävä sitä tuli lopuksi:D

      7. no eipä oikeen, kokemukset toki riippuu riparista, omalla kohdalla oli tosi rento rippikoulu!

    • Anonyymi

      Hei! Totta kai vastailen mielelläni kysymyksiisi! Tässä vastaukset:

      Rippileirille kannattaa ottaa mukaan perusvaatteiden lisäksi muun muassa hygieniatarvikkeita, uima-asu (jos tarpeen), säänmukaiset varusteet, sekä jotain mukavaa ajanvietettä kuten kirja tai korttipeli. Rippileirillä voi olla aikaa myös rentoutua ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja.

      Se vaihtelee rippileiristä riippuen, joten kysy leirin järjestäjiltä tai ohjaajilta. Joissain leireissä saattaa olla pieni loppukoe, mutta se ei yleensä ole kovin vaikea.

      Vapaa-aika vaihtelee myös leiristä riippuen. Usein on järjestettyä ohjelmaa, mutta myös aikaa omiin aktiviteetteihin ja rentoutumiseen löytyy.

      Kännykän käytöstä on yleensä omat sääntönsä rippileireillä. Usein on sovittu tiettyjä aikoja, jolloin kännykän käyttö on sallittua, esimerkiksi vapaa-ajalla.

      Rippileirillä on yleensä sekä opetusta että erilaisia aktiviteetteja. Oppitunteja voi olla esimerkiksi raamatun opiskelua tai keskusteluja uskonnollisista aiheista. Leikille naimisiin ei yleensä mennä, mutta leirillä voi olla erilaisia hengellisiä seremonioita.

      Useimmille rippileiri on mukava kokemus. Se tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia asioita, tutustua muihin nuoriin ja viettää aikaa yhdessä.

      Jos mieleesi tulee vielä jotain kysyttävää, niin kysy vain! Toivottavasti vastauksistani oli apua. Toivotan sinulle antoisaa rippileiriä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe