Kokematon menossa Roomaan..

streissaaja

Tuli tilattua matka Roomaan ja vasta jälkikäteen huomasin ettäs lennot hotelli ei sisälläkään kyydityksiä lentokentältä hotellille ja takaisin..kone tekee vielä välilaskun Muncheniin mutta se ei ole ongelma vaan se että kuinka pitkä matka on Leonardo da Vinci-lentokentältä kaupungin keskustaan eli hotelli Ascotiin? Muurien sisäpuolella. Ja sitten kun lähtöpäivänä tarvitsee taas kyydin hotelilta kentälle, lähtö vielä joskus aamuyöntunteina että ehtii koneeseen joka lähtee joskus ennen klo 7. Niin saako sieltä takseja kuinka helposti , meitä on 4 hlöä ja 3 vrk reissu

8

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rooma111111

      Taksimatka taitaa olla Leonardolta Rooman keskustaan n.40e. En tiedä meneekö linja-autoja, mutta luulisi. Kaikilta muiltakin kentiltä on bussikuljetukset Terminille. Maksaa 4-6e suunta, riippuen kentästä. Takseja saa koska vaan.

    • streissaaja

      Kiitos tästä

    • vielä...........

      Periaatteessa juna on se kätevin tapa siirtyä keskustaan, jos mikään lakko vain ei ole sen kulkua pysäyttänyt. Asemalle pääset tunnelia pitkin tulohallista ja ostat liput kioskista ennen laiturille menoa. Ja muista leimata lippu keltaisessa automaatissa joka on laiturin päässä. Bussejakin kaiketi kulkee, mutta itse muutaman kerran Roomassa käyneenä en ikinä ole edes viitsinyt ruveta etsiskelemään niitä kun junaan meno on niin helppoa. Takaisin tullessa kannattaa pyytää hotellia tilaamaan taksi.

      • roomatar2

        On se ihan kàytànnòssàkin, koska Leonardo Express on ainoa junalinja mihin ei mikààn normaali yleis/liikennelakko vaikuta.


      • ed.
        roomatar2 kirjoitti:

        On se ihan kàytànnòssàkin, koska Leonardo Express on ainoa junalinja mihin ei mikààn normaali yleis/liikennelakko vaikuta.

        Käytännössä silloin jos hotelli on edes suunnilleen aseman seudulla tai metromatkan päässä siellä. Jos se on aivan eri puolella kaupunkia, voi olla helpompi mennä taksilla.


    • Porukalla taksilla

      Teidän porukalle tulee taksi edullisimmaksi vaikka Leonardo Expressilläkin pääsee näppärästi kun Ascot näyttää olevan varsin lähellä Terminiä. Leonardo Express 14,-/suunta henk. eli 56,- yhteensä. Taksi ottaa maksimissaan 50,- koska teitä on noin monta ja varmaan useampia laukkuja, normihinta on 40,- kentältä kaupungin muurien sisälle mutta takseilla on oikeuis veloittaa lisälaukuista muutama euro. Itse maksoin muutama viikko sitten kolmen ison matkalaukun kanssa keskustasta kentälle 45,- kuten myös viime syksynä.

      Aamulähtöä varten kannattaa ilman muuta pyytää hotellin respaa tilaamaan taksi valmiiksi. Leonardo Expressin ensimmäinen vuoro Terminiltä lahtee vasta klo 5.23 joka on teille liian myöhään. Respassa tietävät kyllä mihin aikaan pitää lahteä kun kerrotte heille lennon lähtöajan.

    • Terminaalivaiheessa

      Bussit on 5 e/nena. Ennakkoon maksettuna 4e/nena Termiinille. Esim. Terravision.
      Saa kavella jonkin matkaa terminaalista tullessa oikealle asemarakennuksen sisalla, etta tulee lipunmyyntikojut vastaan. Kolmen bussifirman pisteet on vierekkain.

    • Taxi vie perille

      Kompaan "porukalla taksilla" kirjoittaa. Miksi ei ottaisi taksia, kun säästö jää marginaaliseksi, jos joutuu ottamaan taksin taas Terminiltä niin voittaako mitään. Eikö jo ajan säästön takia kannata ottaa virallista taksia, joka vie suoraan perille?

      Kätevin tapa on varmasti taksi. Jos on yksin liikenteessä niin säästyö vielä on "merkittävä", mutta kolmella hengellä....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      303
      2266
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2095
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1802
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1713
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1675
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1566
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1384
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      118
      1354
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1349
    Aihe