Kohtaaminen laivalla

-aa/

Päätimme lähteä mieheni kanssa viettämään viikonloppua miniristeilylle. Ihanaa pästä rentoutumaan viikonloppuna drinkkien ja tanssimisen merkeissä.

Laivalla mieheni suuntasi sikaribaariin nauttimaan viskiä ja minä päätin mennä hyttiin laittamaan itseäni kuntoon iltaa varten.
Käytävällä vastaan kävelee tuttu mies. Välillämme on ollut joskus pientä ihastusta ja olemme kumpikin ytä hämmästyneitä kohtaamisestamme.
Hämmästys vaihtuu pitkään halaukseen ja suukkoon poskelle.

Kerron että mieheni on sikaribaarissa viskillä ja minä kuluttelen vain aikaa ja olen menossa laittautumaan iltaa varten. Mies pyytää minut hyttiinsä nauttimaan kuohuviiniä. Hän tietää, että olen kuplivan ystävä :) Hytti onkin ihan mukavan kokoinen luxushytti.

Jätän käsilaukkuni sohvan päähän pöydälle ja istuudun sohvalle miehen viereen. Poksautamme pullon auki ja otamme lasilliset. Nautimme viiniä ja juttelemme niitä näitä. Puhelimeni soi ja kurottaudun miehein yli ottamaan puhelimeni käsilaukustani. Mies ottaa lanteistani kiinni ja keikauttaa minut syliinsä. Vastaan puhelimeeni, soittaja on aviomieheni ja hän kertoo tavanneensa jonkun kaverinsa ja he aikovat poltella isot sikarit, joten aikaa kuulema kuluu vielä tunnin. Kerron myös tavanneeni ystäväni ja sanon saavani ajan kulumaan mukavasti viiniä siemaillen.

Puhelun loputtua istun hajareisin miehen sylissä kasvot häneen päin. Olen niin iloinen tapaamisestani ja halaan häntä vielä. Mies rutistaa minua kovasti itseään vasten ja suukottelee kaulalle. Mies tarrautuu toisella kädellään pakaraani kiinni. Pikkuhiljaa hän hivuttaa kätensä lyhyehkön levehelmaisen mekkoni alle ja hyväilee paljasta peppuani. Pienenpienet stringit kun eivät peitä pakaroitani ollenkaan.

Päätän antautua tilanteeseen täysin ja rupean suutelemaan miestä. Hetken päästä mies vie käteni hänen housunsa etumukselle. Tunnen hieman jäykistyneen kalun housujen läpi ja hyväilen häntä hetken kädelläni. Siirryn enemmä miehen syliin ja kiemurtelen hetken hänen sylissään niin, että hän pääsee suutelemaan kaulaani ja rintaani avonaisesta kaula-aukosta. Hän vie kätensä stringieni alle ja koskettelee sormillaan kosteaa pimpsaani. Tuntuu taivaallisen hyvältä. Kiemurtelen miehen käsissä niin, että saan huomaamatta hivutettua stringejäni alemaaksi, niin että ne lähiman jo putoavat pois. Mies työntää sormia sisääni ja tunnen kuinka sydämeni lyö tiheämmin ja hengitys muuttuu raskaammaksi. Annan hänen jatkaa vielä hetken hyväilyäni.

jatkuu

6

10018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -aa/

      Nousen pos hänen sylistään ja menen lattialle polvilleen ja avaan hänen housut. Otan jo vähän enemmän jäykistyneen kalun käteeni ja aloitan hyväilyt. Hetken päästä vedän housut kokonaan pois miehen jalasta ja lipasen kielelläni kiiltelevää nuppia. Kiusoittelen hetken ja otan sitten kalun kokonaan suuhun. Aloitan kielellä pyörittelyn ja imemisen hellästi, mutta määrätietoisesti kovennan otteitani ja hyväilen kädelläni kalun tyveä ja kiveksiä.
      Kuulen miehen huokailevan ja tunnen hänen nytkähtelevän kevyesti sohvalla. Nyt pistän kaikki suuseksitaitoni peliin ja annan miehelle kunnon nautinnon. Tunnen kuinka mies tarrautuu hiuksiini kiinni ja pitää päätäni paikallaan ja samalla hän laukeaa suuhuni. En pääse irti iehn otteesta, joten päätän niellä lastin, vaikka se ei yleensä ole minun tapaistani.

      Nousen lattialta ylös ja riisun mekkoni ja alusvaatteeni viettelevästi miehen edessä. Koskettelen kosteaa koloani ja istun miehen syliin hajareisin. Hän jatkaa pimpsani hyväilyä ja vie sormensa syvälle sisääni. Autan itseäni hieman ja hieron klitoristani samalla miehen sormeillessa minua. Tunnen kuinka orgasmi tulee ja miehen sormet puristuvat orgasmin voimasta pimpsassani.
      Mies nostaa minut syliinsä ja kantaa sängylle. Hän haluaa nuolla minua.

      Olen aina valmis suuseksiin. Mies on mielestäni aika taitava suuseksissä, hän imee klitoristani ja kiusoittelee kielellään samalla sormien jatkaessa mukavaa työskentelyä koloni kimpussa :) Kiemurtelen nautinnosta ja pyydän miestä tulemaan sisälleni. Hän ei suostu, vaan haluaa antaa minulle vielä orgasmin ennen varsinaista aktia.
      Mies nousee istumaan sängylle nojaten sängyn päätyyn. Hän pyytää minut istumaan selin häneen päin ja levittämän jalkani. Hän painaa minut tiukasti itseään vasten ja rupeaa toisella kädllä hieromaan klitoristani. Tunnen hänen jäykistyneen kalunsa selkääni vasten ja kiihoitun entisestään.
      Saan nopeasti orgasmin, huohotan ja yritän kääntyä, että pääsisin miehen päälle ratsastamaan. Hän ei päästä minua otteestaan vaan työntää minut eteensä kontilleen. Nyt tunnen kuinka kalu lähestyy pimpsaani. Tunnen kuinka kalu uppoaa minuun hitaasti täyttäen minut täysin. Hänen kalunsa on sen kokoinen , että tunnen jopa pientä kipua, mutta kipu muuttuu samantien nautinnoksi.

      Mies tarttuu tiukasti lanteisiini ja painautuu pohjaan saakka. Hän aloittaa rauhallisesti, mutta seksi muuttuu aika kovaotteiseksi pian. Hän iskeytyy kerta toisensa jälkeen minuun aina vain syvemmälle ja syvemmälle.
      Nautin joka hetkestä ja miehen rajuista otteista. Tunnen taas orgasmin lähestyvän ja pyydän miestä ottamaan minut todella rajusti. Hän takoo kaluaan sisääni kuin heikkopäinen. Valtava orgasmi tulee ja mehuni valuvat pitkin reisiä. En saa enää pidettyä itseäni polvillani, vaan lysähdän sängylle vatsalleni.

      Mies jatkaa vielä hetken, minun vain huohottaessa hänen allaan. Hän ottaa kunon loppukirin ja laukeaa sisääni.
      Makaamme hetken sängyllä hiljaa.Minä mietin että miksi emme ole tavanneet näissä merkessä aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Itse ainakin jatkaisin tapailuja tuollaisen rouvan kanssa ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse ainakin jatkaisin tapailuja tuollaisen rouvan kanssa ;)

        Minä en. En halua hiota.


    • perv_liina

      orgasmi tuli ;)

    • tahtoo kans

      Wow!

    • Mie haluun

      Anna minullekin samanlaiset kyydit

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe