Kohtaaminen laivalla

-aa/

Päätimme lähteä mieheni kanssa viettämään viikonloppua miniristeilylle. Ihanaa pästä rentoutumaan viikonloppuna drinkkien ja tanssimisen merkeissä.

Laivalla mieheni suuntasi sikaribaariin nauttimaan viskiä ja minä päätin mennä hyttiin laittamaan itseäni kuntoon iltaa varten.
Käytävällä vastaan kävelee tuttu mies. Välillämme on ollut joskus pientä ihastusta ja olemme kumpikin ytä hämmästyneitä kohtaamisestamme.
Hämmästys vaihtuu pitkään halaukseen ja suukkoon poskelle.

Kerron että mieheni on sikaribaarissa viskillä ja minä kuluttelen vain aikaa ja olen menossa laittautumaan iltaa varten. Mies pyytää minut hyttiinsä nauttimaan kuohuviiniä. Hän tietää, että olen kuplivan ystävä :) Hytti onkin ihan mukavan kokoinen luxushytti.

Jätän käsilaukkuni sohvan päähän pöydälle ja istuudun sohvalle miehen viereen. Poksautamme pullon auki ja otamme lasilliset. Nautimme viiniä ja juttelemme niitä näitä. Puhelimeni soi ja kurottaudun miehein yli ottamaan puhelimeni käsilaukustani. Mies ottaa lanteistani kiinni ja keikauttaa minut syliinsä. Vastaan puhelimeeni, soittaja on aviomieheni ja hän kertoo tavanneensa jonkun kaverinsa ja he aikovat poltella isot sikarit, joten aikaa kuulema kuluu vielä tunnin. Kerron myös tavanneeni ystäväni ja sanon saavani ajan kulumaan mukavasti viiniä siemaillen.

Puhelun loputtua istun hajareisin miehen sylissä kasvot häneen päin. Olen niin iloinen tapaamisestani ja halaan häntä vielä. Mies rutistaa minua kovasti itseään vasten ja suukottelee kaulalle. Mies tarrautuu toisella kädellään pakaraani kiinni. Pikkuhiljaa hän hivuttaa kätensä lyhyehkön levehelmaisen mekkoni alle ja hyväilee paljasta peppuani. Pienenpienet stringit kun eivät peitä pakaroitani ollenkaan.

Päätän antautua tilanteeseen täysin ja rupean suutelemaan miestä. Hetken päästä mies vie käteni hänen housunsa etumukselle. Tunnen hieman jäykistyneen kalun housujen läpi ja hyväilen häntä hetken kädelläni. Siirryn enemmä miehen syliin ja kiemurtelen hetken hänen sylissään niin, että hän pääsee suutelemaan kaulaani ja rintaani avonaisesta kaula-aukosta. Hän vie kätensä stringieni alle ja koskettelee sormillaan kosteaa pimpsaani. Tuntuu taivaallisen hyvältä. Kiemurtelen miehen käsissä niin, että saan huomaamatta hivutettua stringejäni alemaaksi, niin että ne lähiman jo putoavat pois. Mies työntää sormia sisääni ja tunnen kuinka sydämeni lyö tiheämmin ja hengitys muuttuu raskaammaksi. Annan hänen jatkaa vielä hetken hyväilyäni.

jatkuu

6

10116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -aa/

      Nousen pos hänen sylistään ja menen lattialle polvilleen ja avaan hänen housut. Otan jo vähän enemmän jäykistyneen kalun käteeni ja aloitan hyväilyt. Hetken päästä vedän housut kokonaan pois miehen jalasta ja lipasen kielelläni kiiltelevää nuppia. Kiusoittelen hetken ja otan sitten kalun kokonaan suuhun. Aloitan kielellä pyörittelyn ja imemisen hellästi, mutta määrätietoisesti kovennan otteitani ja hyväilen kädelläni kalun tyveä ja kiveksiä.
      Kuulen miehen huokailevan ja tunnen hänen nytkähtelevän kevyesti sohvalla. Nyt pistän kaikki suuseksitaitoni peliin ja annan miehelle kunnon nautinnon. Tunnen kuinka mies tarrautuu hiuksiini kiinni ja pitää päätäni paikallaan ja samalla hän laukeaa suuhuni. En pääse irti iehn otteesta, joten päätän niellä lastin, vaikka se ei yleensä ole minun tapaistani.

      Nousen lattialta ylös ja riisun mekkoni ja alusvaatteeni viettelevästi miehen edessä. Koskettelen kosteaa koloani ja istun miehen syliin hajareisin. Hän jatkaa pimpsani hyväilyä ja vie sormensa syvälle sisääni. Autan itseäni hieman ja hieron klitoristani samalla miehen sormeillessa minua. Tunnen kuinka orgasmi tulee ja miehen sormet puristuvat orgasmin voimasta pimpsassani.
      Mies nostaa minut syliinsä ja kantaa sängylle. Hän haluaa nuolla minua.

      Olen aina valmis suuseksiin. Mies on mielestäni aika taitava suuseksissä, hän imee klitoristani ja kiusoittelee kielellään samalla sormien jatkaessa mukavaa työskentelyä koloni kimpussa :) Kiemurtelen nautinnosta ja pyydän miestä tulemaan sisälleni. Hän ei suostu, vaan haluaa antaa minulle vielä orgasmin ennen varsinaista aktia.
      Mies nousee istumaan sängylle nojaten sängyn päätyyn. Hän pyytää minut istumaan selin häneen päin ja levittämän jalkani. Hän painaa minut tiukasti itseään vasten ja rupeaa toisella kädllä hieromaan klitoristani. Tunnen hänen jäykistyneen kalunsa selkääni vasten ja kiihoitun entisestään.
      Saan nopeasti orgasmin, huohotan ja yritän kääntyä, että pääsisin miehen päälle ratsastamaan. Hän ei päästä minua otteestaan vaan työntää minut eteensä kontilleen. Nyt tunnen kuinka kalu lähestyy pimpsaani. Tunnen kuinka kalu uppoaa minuun hitaasti täyttäen minut täysin. Hänen kalunsa on sen kokoinen , että tunnen jopa pientä kipua, mutta kipu muuttuu samantien nautinnoksi.

      Mies tarttuu tiukasti lanteisiini ja painautuu pohjaan saakka. Hän aloittaa rauhallisesti, mutta seksi muuttuu aika kovaotteiseksi pian. Hän iskeytyy kerta toisensa jälkeen minuun aina vain syvemmälle ja syvemmälle.
      Nautin joka hetkestä ja miehen rajuista otteista. Tunnen taas orgasmin lähestyvän ja pyydän miestä ottamaan minut todella rajusti. Hän takoo kaluaan sisääni kuin heikkopäinen. Valtava orgasmi tulee ja mehuni valuvat pitkin reisiä. En saa enää pidettyä itseäni polvillani, vaan lysähdän sängylle vatsalleni.

      Mies jatkaa vielä hetken, minun vain huohottaessa hänen allaan. Hän ottaa kunon loppukirin ja laukeaa sisääni.
      Makaamme hetken sängyllä hiljaa.Minä mietin että miksi emme ole tavanneet näissä merkessä aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Itse ainakin jatkaisin tapailuja tuollaisen rouvan kanssa ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse ainakin jatkaisin tapailuja tuollaisen rouvan kanssa ;)

        Minä en. En halua hiota.


    • perv_liina

      orgasmi tuli ;)

    • tahtoo kans

      Wow!

    • Mie haluun

      Anna minullekin samanlaiset kyydit

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe