Nikon d40

Neuvoton

Moikka, kyselisin tälläistä asiaa kun yksi liike myy d40 nikonia pelkällä rungolla ilman objektiivia, objektiivi on kuulemma hävinnyt. Kamera on lasivitriinissä ollut kaikkien kokeiltavana varmaankin ainoastaan rungonsuojus paikoillaan. Mitä tuollaisesta kannattaisi maksaa realistisesti ja miten tietäisin sen kunnon. Pyynti hinta siitä on 180 euroa. Olisin ttuosta mallista kiinnostunut en muista malleista autattehan. T: Apua kaipaava

7

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nikon D90

      En tunne kyseistä runkoa ja sen ominaisuutta mutta jos tuo 180€ on iso raha niin pääset sillä alkuun. Tuo vanha runko on tosin jo varsin jäänyt jälkeen uusista rungoista mutta peruskuvauksessa toiminee.

      Uuden ja varsin paljon tuon D40 jälkeen kehittyneen lähtötason runko D5100 maksaa pyöreästi 500€ sisältäen runsaasti uutta. Enemmän pikseleitä, yli tuplasti. Videointimahdollisuuden, jos sitä kaipaa. Huomattavasti herkemmän kennon jota voit huoleta käyttää ISO1600 asti ja jopa ylikin kuvan käytöstä riippuen.

      Samat optiikat sopivat molempiin. Edullisia lienevät Nikkoriltä prime 35mm F1.8 ja vaikka 18-105mm VR lasit joskin muitakin löytyy. Kummassakaan rungossa ei ole tarkennusmoottoria joten sen pitää olla optiikassa jotta AF (Auto Focus) toimii.

      Muistaakseni D40 perusmalli oli 6Mpix kamera ja D5100 noin 15Mpix. Onhan siinä välissä myös D3000 sarja jossa löytyy D3100 ja D3200 joihin voinet tutustua netissä helpostikin.

      Koska tuo D40 on perin iäkäs malli niin tarjoa siitä satku ja jää odottamaan tulosta. Jos kauppias on sitä jo oman aikansa kaupannut niin ainakin pääset tinkimään, kuinka paljon on kiinni taidostasi.

    • valokuvausmuseo

      Vai että lasivitriinissä? Missäs guggenheimin museossa on tullut käytyä?

    • Realismia kehiin

      Nikon D40 on kuusi vuotta vanha malli, julkistettu marraskuussa 2006. Kuusi vuotta on pitkä aika ottaen huomioon digikameroiden nopean kehityksen viime eikoina. D40 ei ole ollut enää tuotannossa pitkään aikaan.

      Epäilemättä kamera on toimiva peli ja sillä saa hyvinkin kelvollisia kuvia, mutta pyyntihintaa 180 € en olisi valmis maksamaan. Tuolla rahalla kun ei objektiivin puutteessa pääse vielä edes kuvaamaan!

      Maksaisin mieluummin tuplat ja saisin sillä paljon tuoreemman D3100-mallin. Samaan rahaan tulisi mukaan 18–55 millinen objektiivi – ei mikään huippulasi, mutta aivan kelvollinen harrastukseen sisään pääsemiseksi.

    • oyhdfsdf

      Minä voisin myydä tuon oman D40 kamerani, aikoinani sen ostin ja ajattelin että minä rupean kuvaamaan enemmänkin mutta eipä tuolla ole tullut paljoa kuvattua. Tarkkaa kuvien määrää en nyt yht'äkkiä muista mutta alle tuhat kuvaa kuitenkin. Kamerassa mukana tuo 18–55 millinen objektiivi, Nikonin kamera laukku, Fin-kielinen ohjekirja

      Nikon D40 on hyvä kamera
      http://sulanto.blogspot.fi/2010/08/onko-vanhassa-vara-parempi.html

      hinnasta sovitaan varmasti
      dispe (ät) suomi24.fi

    • Mahdollinen ostaja

      Nikon D40:ltä Oyhdfsdf:lle. Olisin kiinnostunut tarjouksestasi. Onko takuu vielä voimassa, millaisessa kunnossa kenno ja sulkia ovat sekä runko että objektiivi? Haluaisin tietää lopullisen hinnan jotta voin verrata kaupan mahdolliseen hintaan. T:D40 / mahdollinen ostaja

      • Psssst!

        Kameralaukku-sivustolla näkyy olevan tänään tyrkyllä yksi käytetty D40-runko, jonka hinta ei hirvitä: puolet siitä kaupan vitriiniin museoidusta pelistä.

        http://www.kameralaukku.com/portal/index.php?amp;topic=72024.0

        Näkyy olevan myös linkki amerikkalaisen "mattisulannon" sivustolle. Samansuuntaisia lausuntoja kuin tuolla porvoolaisbloggaajalla.

        http://www.omaetsin.fi/ löytää Espoosta ainakin yhden 18–55 mm:n kittilasin hintaan 69 €, mutta ei liene vakaajallinen VR-malli kun maininta puuttuu.

        Runko ja tuo objektiivi tekisivät yhdessä 159 € ja kasassa olisi kympin muistikorttia vaille kuvausvalmis paketti... Ei paha.


    • oyhdfsdff

      "Mahdollinen ostaja"

      Kaivoin kameran komerosta joka on ostettu 25.08.2008 Superkuvan nettikaupasta.
      Takuuhan tässä ei ole enää voimassa.
      Piti oikein gooklata että mikä on sulkimen kesto ja näyttää että tämmöiselle tavalliselle harrastaja järkkärille luvataan n. 30 000 - 50 000 tuhatta laukausta.
      Latasin akun ja nappasin kuvan jonka numeroksi tuli 704 joten pitkä on matka remonttiin. Runko ja objektiivi on moitteettomassa kunnossa. Hinnaksi ajattelin 170e postikuluineen, toimitus postiennakolla.

      Toimitukseen sisältyy: Runko, objektiivi, runkotulpat, Nikonin kameralaukku, laturi, alkuperäinen pakkaus ostokuitti =toisin sanoen kaikki romppeet mitä tuli ostettaessa
      Tässä kuva:
      http://aijaa.com/XdRLVx

      Lähemmät tiedustelut osoitteeseen dispe(ät)suomi24.fi
      korvaa(ät) merkki - @ merkillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe