Hotel Chesscom M3 sinisen linja pääteaseman vieressä

Bu Bu Bu da.

Varasin kyseisestä hotellista kaksi yötä ja maksoi vain 28e yö ja sisältää tuhdin aamiaisen. Onko teillä kokemuksia kyseisestä hotellista? Tämä hotelli sijaitsee siis metro3 pääteaseman vieressä n 80m ja hyvät yhteydet kaupunkiin ja lentokentälle, bussi 200E kulkee juuri tämän ja lentokentän väliä. Tässä vieressä on budapestin toiseksi suurin ostoskeskus Köki.

Mietin että millaisen lippupaketin ostan kyseiselle matkalle, olen kaupungissa vain 2 vrk, olisiko se siis 72h eli 3vrk lippu? Mitä kyseinen lippu maksaa ja saako sen ostaa heti lentokentältä? Pitääkö lippu siis leimata vai riittääkö näyttö? Täällä on ollut paljon keskusteluja lippujen leimaamisesta ja siitä että vain näyttö riittää samalla linjalla liikkuessa, miten nämä asiat oikeastaan siis menevät?

31

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää matkaa

      Hotellin sijainti on tietysti aika hurja ,mutta jokainen tyylillään

      Osta 3vrk lippu ,maanalaisten pysäkiltä. Saat ajaa Buda julkisilla kulkuneuvoilla niin paljon kuin haluat. Maksaa muistaaksen 3600 HUF
      Yksittäisen lipun voit ostaa lentoasemalta 200 E pysäkin automaatista.

    • Buda Buda

      Onko tämä siis se Budapest kortti? Jolla liikkuminen sitten helppoa ja vaivatonta?

      Hotelli on kyllä melko kaukana keskustasta, mutta helppo kuitenkin kulkea metrolla hotellin ja keskustan väliä ja vie n 15min ja hotelli aamiaisineen todella halpa :)

    • Hyvää matkaa

      Ei ole Budapest kortti. On normaali kolmenpäivän lippu julkisiin kulkuvälineisiin.

      Tietysti hotelli on ympäristöinen vähän huono,mutta eipä hotellissa olla kuin yöt.
      Helppo kulkea keskustaan metrolla

    • Buda Buda

      Tuo kolmenpäivän lippu kuulostaa hyvältä ja taidankin päätyä ottamaan sen, kiitos vinkistä!

    • Hyvää matkaa

      Ehdottomasti minusta on järkevin lippu.
      Tai jos on 65 v tai yli ,niin silloin saa matkustaa ilmaiseksi , myös junissa.
      Itse kun asustelen Budassa ,niin ostan kk lipun käyttööni

    • http://www.bkv.hu/en/travel_cards

      Tuolla on nuo kortti vaihtoehdot.

    • jokaiselle löytyy

      Tarkoitat varmasti, että osaa kortti vaihtoehtoja ??

    • puppis

      heinäkuussa oltiin yksi yö chesscomissa,hintaan nähden ok.ponnaripäinen respahemmo helvetin avulias kaveri auttoi autonvaraus ongelmien kanssa.aamupala ok.sitä hotlaa pyörittää vietnamilaisperhe joten aasialaiset tuntien palvelu pelaa.taksi lentokentältä hotlaan n.13 e.sijaintihan ei ole parhain mahdollinen.

    • Susse

      No, jokainen matkustaa tyylillään.
      Budapestin keskusta on kertakaikkisen upea, en ikinä suostuisi asumaan syrjäseuduille jos kerran satsaan jo matkustamiseen sinne. Budapest on muutenkin hyvin edullinen matkakohde suomalaisille vaikka valkkaa ihan parasta!

    • kdkdkddo

      Susselle! Hotelli on tarkoitettu vain nukkumiseen ja tällöin sen sijainnilla ei ole mitään merkitystä jos kerran kaupunkiin on loistavat ja nopeat yhteydet!

    • hyvää lomaa

      Just niin. On aivan turhaa laittaa hotellille kovia vaatimuksia . Heillä on vielä lyhyt aika oleskella Budassa , Tuskin hotellissa vietetään ,muutakun yöt.
      Metrolla pääsee keskustaan todella hyvin.
      On turhaa ihmetellä onko huoneissa parveketta ,tai onko aamutossuja
      Ei heidän antamilla hinnoilla pääse Marriottiin Tonavanrantaan

    • Susse

      Edelleenkin jos suinkin on varaa niin kannattaa asua nimenomaan Budapestin ydinkeskustassa, onhan Budapest yksi maailman kauneimmista kaupungeista! Aika surullista mennä laitakaupungin nuhruiseen hotellihuoneeseen kun ydinkeskustassa voi asua samaan hintaan kuin muissa Euroopan kaupungeisssa tosiaankin joutuisi asumaan syrjäkylillä. Jos jossain kannattaa satsata hyvään niin Budapestissa!

    • Buuda Buuda!

      Varaa kyllä on, mutta miksi ihmeessä tuhlaisin sitä johonkin hotelliin? Minulle ei ole mitään merkitystä millainen hotelli on, riittää kun saan nukkua ja syödä kunnon aamupalan. Tuhdin aamupalan jälkeen on helppo kävellä lähellä olevaan metroon ja sujauttaa hetkessä kaupunkiin ja liputkaan eivät maksa juuri mitään. Lomani on todellakin niin lyhyt ettei minulla ole aikaa olla huoneessa ihastelemassa miten hienoa ja tyylikästä rahalla saakaan....mielummin käytän senkin rahan syöden hyvin kaupungilla ja ostellen tuliaisia yms yms, mutta jokainen tosiaan tyylillään ja sinä voit yöpyä vaikka Hilttonissa ja minä vaikka telttamajoituksessa jossain rähjäisessä leirintäalueella.

      • tervetuloa Budaan

        Olet muuten täysin oikeassa . Helvettiäkö tuhlaa hotelliin ylimääräisiä rahojaan.
        Metrolla kun pääset liikkumaan erittäin nopeasti keskustaan ,tai mihin sitten menetkin.

        Täällä kiukutellaan ,jos on lakanat vähän lyhyita tai seinässä hotellissa halkeama . Kaikki on päin helvettiä.
        Maassa maantavalla.

        Ei Budapestin Hilttonistakaan tule yhtään sen nopeammin kuin sinun hotellistasi keskustaan.

        On turhaa saivartelua
        Hyvää lomaa sinulle /teille !!!


      • tervetuloa Budaan kirjoitti:

        Olet muuten täysin oikeassa . Helvettiäkö tuhlaa hotelliin ylimääräisiä rahojaan.
        Metrolla kun pääset liikkumaan erittäin nopeasti keskustaan ,tai mihin sitten menetkin.

        Täällä kiukutellaan ,jos on lakanat vähän lyhyita tai seinässä hotellissa halkeama . Kaikki on päin helvettiä.
        Maassa maantavalla.

        Ei Budapestin Hilttonistakaan tule yhtään sen nopeammin kuin sinun hotellistasi keskustaan.

        On turhaa saivartelua
        Hyvää lomaa sinulle /teille !!!

        uusi info - lentokenttä 200 E bussin kuskilta ei vain kertalippu 400 HUF/kpl mutta 24 tuntia matkakorttikin on saatavissa
        huom tasanraha -siis 20 000 seteli eikä 10 000 :-)


      • samaamieltä
        tervetuloa Budaan kirjoitti:

        Olet muuten täysin oikeassa . Helvettiäkö tuhlaa hotelliin ylimääräisiä rahojaan.
        Metrolla kun pääset liikkumaan erittäin nopeasti keskustaan ,tai mihin sitten menetkin.

        Täällä kiukutellaan ,jos on lakanat vähän lyhyita tai seinässä hotellissa halkeama . Kaikki on päin helvettiä.
        Maassa maantavalla.

        Ei Budapestin Hilttonistakaan tule yhtään sen nopeammin kuin sinun hotellistasi keskustaan.

        On turhaa saivartelua
        Hyvää lomaa sinulle /teille !!!

        Juuri noin. Ainoa mitä Budapestin majapaikkaa miettiessä kannattaa ottaa huomioon, on lähin metroasema. Kaupungin lounaiskulmilta on hivenen mutkikkaampi matka keskustaan, mutta muuten on aivan sama, minkälaisessa hotellissa tai missä päin asuu, koska metro vie keskustaan niin äkkiä. Jos matkasuunnitelmia haluaa tehdä etukäteen, niin hotellin sijainti ydinkeskustassa tai vähän sen ulkopuolella on viimeinen asia, minkä arpomiseen kannattaa uhrata aikaa.


    • höpsistä!

      Maksaako 24-tunnin matkakortti 20.000 Ft eli n. 70 euroa...ei nyt sentään kun ei koko kuukaudenkaan kortti maksa niin paljon!

      • tervetuloa

        No ei varmaan maksa 20.000 huf . 3 päivää muistaakseni 3600 huf


    • miksiei?

      No makuasioista ei voi kiistellä.
      Itse nautin arkkitehtuurista ja siitä että voin herätä kauniissa ympäristössä upeassa palatsirakennuksessa ja ikkunasta näkee kaupungin menoa keskustassa. Suomessa eikä juuri muuallakaani tällaisia paikkoja löydä edes suurella rahalla mutta Budapestissa luxusasuminen on saman hintaista kuin Cumuluksessa.
      Elämme vain kerran jokainen nauttikoon niistä asioista joista tulee onnelliseksi.

      • katsohan tätä

        Tämä sinulle vihjeeksi. Lähemmäksi palatsimaisia oloja tuskin Budapestissä pääsee kuin majoittumalla tänne: http://www.danubiushotels.com/en/our_hotels/hungary/budapest/danubius_grand_hotel_margitsziget/rooms?sid=18ai9i42h8d3p4kc48ibm8u130&sid=18ai9i42h8d3p4kc48ibm8u130

        Olen asunut siellä itse enkä ikinä missään ole esim. kohdannut yhtä ylellistä aamiaispöytää. Hotellin mainostamista kaikenlaisista sekalaisista aktiviteeteista ei kannata häiriintyä, jos ne eivät kiinnosta. Paikka on joka tapauksessa ylellinen ja sopii ihan pelkkään lepäilyynkin. Sijainti nyt ei ole aivan ydinkeskustassa, mutta kannattaa ottaa huomioon se, että keskustahotelleissa harvoin saa sellaista huonetta, josta kuitenkaan voi kovin paljon ihailla katunäkymiä. Huone joko on pihan puolelle tai sitten esim. ikkunat ovat joissain syvennyksistä, joista ei kuitenkaan kovin pitkälle näe.


    • hyvä on hotelli

      Eiköhän aikuiset ihmiset itse löydä hotellinsa ?

    • 1,5 vuotta sitten em. hotelli oli keskellä rakennustyömaata. Mutta majoittautuminen oli halpaa ja metrolla pääsi helposti keskustaan.

    • ei mennä sitten

      Tarkoitatko, että ko. hotelliin ei voi mennä , kun hotelli oli 1.5v sitten remontissa ??

    • Budaa Budaa

      Nyt reissu tehty! Hotelli saa minulta täyden 10 pistettä! Aamiainen oli todella runsas ja kattava ja sillä jaksoi pitkälle iltapäivään. Huone siivottiin aina päivittäin. Huone siisti, kylpyhuone kuin uusi, äänet eivät häirinneet kadulta koska olin 5:ä kerroksessa. Hotellin vieressä suuri kauppakeskus josta sain kätevästi Tescosta maittavaa iltapalaa huoneeseen jossa oli jääkaappi:) respan palvelualttius hyvä! Hotellista oli n 100m metrolle josta pääsi kätevästi kaupunkiin edullisesti ja päinvastoin. Ostin aina yhden single kertalipun joka maksoi siis 320HUF(eli ilmeinainen) Päätin että kun ja jos vielä palaan Budapestiin niin hotellini tulee jälleen olemaan tämä Chesscom :) Miettikääs, jos huone maksaa 28e ja siihen sisältyy vielä tuhti aamupala, mitä budjettimatkailija voisi enempää toivoa :)

      Älkää ihmeessä vaihtako valuuttaa suomessa kuin senverran että pääsette alkuun kaupungissa, sillä kaupungissa on lukuisia valuutanvaihtopisteitä joissa tosi edullinen kurssi ja heihin voi luottaa 100% ja kuitin saa vaihdon jälkeen, sekä kurssit näkyvillä taulussa. Lopuksi minä vaihdoin kaikki käyttämättömät Forinttit takaisin euroiksi ja mikä parasta he ottivat myös pienetkin kolikot takaisin:) Todella kätevää ja helppoa!

      Suuri kauppahalli keskustassa käymisen arvoinen ja toisessa kerroksessa voi syödä pikkupurtavaa ja nauttia kylmä olut ostosten välissä jalkojaan lepuutellen:) Kaikenkaikkiaan hieno kaupunki ja hieno kokemus! Paikallinen kaupunginkartta jota jakaavat on kyllä hieman pienellä präntätty, eli hämärässä siitä ei saa kyllä mitään selvää.

    • Kiitos vastauksestas

      Oliko hotellin sängyissa riittävän pitkät lakanat ?? Entä oliko aamutossuja ?
      Oliko halkeamaa huoneen seinässä??

    • Megamatkaaja

      Vai oikein aamutossuja...kuules viisastelija! hanki elämä ja lainaa rahaa, kierrä vähän maailmaa!

    • ei megamatkaaja

      Lainaatko rahaa ?? Täällä eräs maailmanmatkaaja ihmetteli kun ,hotellissa ei ollut edes aamutossuja ja lakanakin oli liian lyhyt.
      Tosin en tarvitse sinulta rahaa Budapestin matkaani, koska olen täällä Budassa jo asunut vuosia .
      Sinä olet tainnut käydä oikein Tallinnassakin viina hakemassa ??

      • hahaaa!!!

        Kuule haloo "ei megamatkaaja" olet niin tyhmä että sanat eivät riitä edes kertomaan. Et edes apukoulusta ole saanut papereita...häivy tältä palstalta, sinun mielipiteistäsi ei ole kiinnostunut kukaan!!!!!!


    • hahaa !!

      Oletko sinä se maatuska, joka luulet tietäväsi kaikki.?
      Olet kuin piironki jalat kulmissa kävele isoperseinen vanha akka.

      Ilmeisesti tunnet, että olet yhtä kaunis, kuin Unkarilainen nainen on ?
      Sitä et todella ole, Crocsit ja pyöräilyshortsit jaloissasi. Lidinmuovikassi kädessäsi.
      Älä mötkö leiki maailmanmatkaajaa, hae vaan viinaa Tallinnasta, ja esiinnyt laivalla suurta matkailijaa

      • pöhkö mikä pöhkö

        Olet niiiiin SAIRAS ja ällöttävä! Hyppää jo Tonavaan kun kerran asutkin siellä Budassa!


    • pöhkö mikä pöhkö

      Sinä se opit Budapestin täysin kahdessa tunnissa bussin katolla istuen.
      Aika navikaattori olet.
      Osaatko Tallinnassa edes kulkea ,muualle kuin viinakauppaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe