Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Khaol Lak vai Krabi?

MikkoHir

Hei!

Olemme kaverin kanssa lähdössä ensimmäistä kertaa Thaimaahan. Kumpi kohteista olisi parempi? Olemme 25v ja haluttais reissulta aurinkoa, snorklaamista, mahdollisesti sukeltaa, nähdä paikallista elämää, turistejakin saisi olla jonkun verran ettei ihan keskenään tarvitse olla. Hienoja maisemia, hyvää ja edullista ruokaa, hienoja maisemia. Voiko esim. Khao lakissa snorklailla suoraan rannasta, onko nähtävää? Entä yöelämä? Mitään älyttömän vilkasta emme kaipaa mutta jotakin elämää kuitenkin. Entä kummassa on edullisempi hintataso, syödä, harrastaa, shopppailla? Ja tyttöjäkin saisi olla, tosin ei mitään maksullisia. Kiitos jos jaksatte vastailla :) Mukavia reissuja kaikille niitä suunnitteleville ja odottaville!

11

1187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkapoju

      Kylläpä oli taas erittäin idioottimanen komentti! Minun mielipide on että Krabissa on paremmat snorklaus kohteet lähisaarilla,Krabissa iltaelämä vilkkaampaa mutta molemmat ovat hienoja luonnonpuisto alueita. kumassakaan ranoilla ei ole mitään vesiskoottereita tai muuta vastavia härveleitä,mikä on mielestäni vain positiivinen asia ,hintataso on suht edullinen.

    • ----nanna--

      Itse tykkään molemmista paikoista!! Khao Lakissa vetoaa pitkät rannat joilla saa olla ihan rauhakseen.
      Mutta 25v pojille suosittelisin ennemmin krabin ao nangia. Veikkaan että bviihtyisitte siellä paremmin. Lähisaarilla on hienoja snorklausmestoja. Viime vuonna käytiin krabilla raya diversin kanssa sukeltamassa phiphillä, voin suositella :)

      • krabibabi

        Samaa mieltä! Khao Lak on kaunis ja kiva kohde, muttei varsinaisesti mikään nuorisopaikka jos ei satu olemaan innokas sukeltaja. Krabilla on enemmän vilskettä.


    • savilahtirywawr

      ite tykkään tosta khaol enemmän, mutta kai tässä pappa iässä ruvetaan jo olemaankin, 43v. kyllä toi aonang rupee olemaan semmonen metropoli jossa jäpikkäät viihtyy, tosin en oo käyny 2 vuoteen.mut eiköhän se homma ruleta vieläkin. koh hong ois hyvä paikka snorkkeli hommiin ja ite eka kerralla vuokrattiin pitkähäntä ja toivottiin snorkkeli paikkoja ni eka oli kanasaaren lähellä.

    • thailand vacation
    • Hyvä kysymys! Riippuu tosiaan pitkälti siitä, mitä etsitte. Vastausta voi etsiä esimerkiksi täältä, sivulla vertaillaan noita kahta kohdetta keskenään: http://www.minnethaimaassa.com/vs-kohteiden-taistelu/krabi-vs-khao-lak/
      Melkein sanoisin, että jos snorklaaminen (ja sukeltaminen) tärkeää, niin silloin Khao Lakiin. Khao Lakista pääsee snorklaamaan Ko Similan -saarille, jotka kuuluvat Thaimaan hienoimpiin sukelluskohteisiin. Ikimuistoinen retki on esimerkiksi snorklaajille suunniteltu kolmen päivän liveaboard-retki Similanille (yleensä paljon kauniita ruotsalaistyttöjä laivalla).
      Kokonaisuutena iltaelämä on Khao Lakissa Krabia rauhallisempaa, mutta Khao Lakista löytyy Red Snabber -baari, joka voittaa mennen tullen kaikki Krabin baarit. Tunnelma katossa joka ilta. Ja Khao Lakista on lyhyt matka Khao Sokin sademetsään (http://www.minnethaimaassa.com/pikaoppaat/pikaopas-kansallispuisto-khao-sok/), Thaimaan hienoimpaan kansallispuistoon. Sielläkin on hyvä tehdä tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen, kun menette sinne ja osallistutte majatalonne järjestämään parin päivän retkeen hienolle, karstivuorten ympäröimälle järvelle.
      Mutta okei, ei se Krabikaan huono ole, itse vaan pidän enemmän Khao Lakista. Esim snorklaaminen Phi Phillä on tosiaan hienoa, kuten tässä ketjussa jo kirjoitettiinkin. Mutta miksette siis saman tien asuisi Phi Phillä? Saarella ei muuta olekaan kuin kaunottaria ympäri maailman bikineissä (http://www.minnethaimaassa.com/koh-phi-phi/). Jäinkö liiaksi jumittamaan teidän naistoiveeseenne? Antakaa anteeksi, ukkomies täällä haikailee oluen ääressä menetettyjä vapauden vuosia :)
      Ok, eli nyt tulenkin siihen lopputulemaan, että miksette menisi molempiin? Ensin Bangkokista vaikka bussilla Khao Lakiin ja sieltä vaikka Phuketin kautta Phi Phille? Jos aika riittää, voitte vielä koukata Krabin kautta. Ehtii hyvin tehdä kahdessa viikossa, ja tuloksena ikimuistoinen loma. Ja totta tosiaan, jos kysymyksiä on mielessä lisää, niin niitä voi esittää myös suoraan osoitteessa: http://www.facebook.com/NemoGuides?fref=ts
      Lupaavat peijakkaat vastata siellä vuosien asiantuntemuksella suoraan lukijoiden Thaimaa-kysymyksiin. Mene ja tiedä.

    • Ao nangista pääsee muuten Phi Phi saarille varsin kätevästi pikaveneellä tai laivalle verkkaisemmalla vauhdilla onpahan aikaa ihailla komeita maisemia 1 päivän pituisilla rekillä,jos sinne Phi Phi saarille haluaa pidemmäksi aikaa mennä niin mielestäni 2 vrk on max aika tuolla saarella.elle ole kinnostu laite sukelluksesta koska saarten lähellä on hyviä sukellus kohteita. hyviä snorklauskohteitakin löytyy esim . Maya bayn lahti. mutta vähintään yhtä hyviä kohteita löytyy Ao nangin lähisaarilta kun hyppää lonkkarin kyytiin Ao n angin rannasta esim. cikken ,boda, paradise island sekä Koh Hong johon kyllä kannataa otta reissu pikaveneellä lonkkarillakin kyllä onnistuu. mainintse nyt muutama sanan noistaPhi Phi saarista olen käynyt sukellusreissuilla 3 kertaa noilla saarilla ja täytyy todeta että saari mihin kaikki toimintakeskittyy on muutaman km pitkä kapeimmalta kohdalta noin 400 m leveä , saarella muutama kadun pätkä joille on tunkettu mellkein kaikiki hotelli ja ravintola toiminta muutama supermarket sekä hirveä määrä turisti krääsää myyviä kojuja hinta taso on melko korkea,mielestäni saarella on kaikki nähty parissa tunnissa itseäni on alkanut ahdistamaan jos siellä on joutunut pitempään olemaan aivan liiaan ylimainostettu ja kehuttu kohde maisemat tosi upeita mutta niin ovat kaikkialla Krabin provinsissa. muuten niitä Bikinipimuja löytyy tosi hyvin Railay ja Pha pranang beachien rannoilta sekä Cikkenin ja Bodan saarilta.

    • menittekö jo

      Khao Lak.Molemmissa käynyt.Molemmissa on puolensa.Krabilta (Ao Nang) pääsee helposti saarille.Khaok Lak on rauhallisempi,elämää löytyy kyllä..

    • kysyn vaan

      Krabi. Khao Lakissa loppuu nopeasti tekeminen. Krabissa riittää tekemistä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. kalliokiipeily, kajakkiretket, snorklaaminen lähisaarilla (helpop järjestää itse toisin kuin khao lakissa), luolat, kuumat lähteet, tiikeritemppeli...

    • longtailboat

      Krabi. Juur Khao Lakista tultiin. Meitä miellytti Krabilla pitkähäntävene kulttuuri, helppoa ja lähellä. Joko nonstoppina saarille ja rannoille tai oma vene päiväksi. Oma maksoi muistaakseni viime vuonna 2200thb päiväksi niin että klo 18 piti olla takaisin, 4 henkeä reilu 10e per lärvi. Mopotaksit oli myös hauskoja. Mukava iltaohjelma ajaa vaikka satamaan iltaolusille ja katella kun pitkähännät tulee yöparkkiin, samalla näkee komean auringonlaskun. Samoin katuruoka tarjonta, pikkusen matkaa pääkatua nopparattharalle päin n. 100m matkalla vieri vieressä kaikkia mahdollista ja hyvää. Monet kirjoitellu että Krabi turistirysä??? Mikähän sen erottaa Khao Lakista? Samat rihkamat kummassakin kaupan, toki Khao Lak hiljaisempi ja Itänaapureita ei paljon näy eikä kuulu. Meidän seuraava paikka on Krabi, Phuket vasta sitten jos näihin ei saa matkaa.

    • KohLantaaaa

      Koh Lanta aivan mielenvikast lomanviettoo, rauhaa,,,,

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe