Krabille vai Khao Lakiin?

MikkoHir

Hei!

Olemme kaverin kanssa lähdössä ensimmäistä kertaa Thaimaahan. Kumpi kohteista olisi parempi? Olemme 25v ja haluttais reissulta aurinkoa, snorklaamista, mahdollisesti sukeltaa, nähdä paikallista elämää, turistejakin saisi olla jonkun verran ettei ihan keskenään tarvitse olla. Hienoja maisemia, hyvää ja edullista ruokaa, hienoja maisemia. Voiko esim. Khao lakissa snorklailla suoraan rannasta, onko nähtävää? Entä yöelämä? Mitään älyttömän vilkasta emme kaipaa mutta jotakin elämää kuitenkin. Entä kummassa on edullisempi hintataso, syödä, harrastaa, shopppailla? Ja tyttöjäkin saisi olla, tosin ei mitään maksullisia. Kiitos jos jaksatte vastailla :) Mukavia reissuja kaikille niitä suunnitteleville ja odottaville!

12

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Musclemac

      Uskoisin, että noista vaihtoehdoista teille sopii parhaiten Krabin Ao Nang, Krabin Koh Lanta on teille varmaan liian rauhallinen paikka samoin kuin Khao Lak. Ao Nang on nuorekkaampi paikka ja sIellä on jonkin verran reppumatkailijoita myös, sukellus- ja snorklausmaisemat ovat upeat, pääsette myös kokeilemaan vaikka kiipeilyä. Baarielämä ei ole Thaimaan muiden turistikohteiden tasossa ihan hurjaa, mutta yksi baarikatu löytyy ja varmasti niitä tyttöjäkin tapaatte.

      • ihastunu siihen

        Tvsti tää tulee oikeaan rakoon. Ooksä musclemac ajatellu koskaan vaihtaa, niin tiääksä, ett mitä vaihtaa. Aattelin vaan, kun oon niin ihastunut sun tietämyksees, että voisiksä ajatella, ett parsittaisko sukkaa yhes?


    • reetta

      Jos haluatte vilkkaampaa menoa ja muutakin kuin yhden pääkadun, niin menkää ehdottomasti Krabille. Paikallista elämää ei turistipaikoissa näe, vaan menkää vaikka paikallisbussilla pikkukyliin. Khao Lak sopii perheille, jossa pieniä lapsia sekä todella rauhallista lomaa toivoville.

    • luv

      AoNang on karsea paikka. Pari tuntia rysää riitti. Ihmiset vietiin veneillä "uimaan" kun mitään kunnon rantaa ei ole. Eli noista jäljelle jääviin menisin. Ja jos aikaa on niin kannattaa vähän kierrellä ja viettää aikaa useammassakin paikassa ja löytää ne omat suosikit. Liikkuminen on helppoa ja edullista.

    • nainen 1965

      Ehdottomasti Krabille.Upea paikka,ihanat rannat 5 minuutin pitkähäntäveneen matkan päässä(alkaen).Iltaelämä ihan hyvä ja turisteille kaikkea mitä toivoa voit.Upeat maisemat ja aktiviteetejä löytyy.
      Ei ole mikään ongelma ottaa pitkähäntävenettä ja mennä joka päivä vaikka eri rannalle.Rannoilla tarjolla palveluja,usemmiten myynti tapahtuu pitkähäntäveneistä.
      Löytyy ruokaa ja juomaa.

    • onkojärkeevaiei

      Thaimaa on toinen toistaan upeampia rantakohteita täynnä. Mitä järkeä on mennä lomalle paikkaan josta pitää erikseen lähteä putput-kyydillä "rannalle"?.

      • selvä peli

        Juuri näin! onhan Krabin maisemat hienot, mutta kyllä sitä nopeasti kyllästyy joka päivä lähtemään veneellä kunnon rannalle päästäkseen. Khao Lakissa pääsee hienolle rannalle joka päivä – ja kun haluaa tehdä veneretken pääsee similanille ja tachaille jotka monta kertaa krabin pikkusaaria upeammat. Molemmissa on käyty.


    • Muuta ei keksi

      Voihan joku Aonang tuntua hienolta jos ei ns. paremmasta tiedä.

    • hyvät valinnat!

      Mulle henk.koht. passaa erinomaisesti että massat käy ja viihtyy näissä aonangeissa, karonilla, katalla etc. Keep up the good work! ;-D

      • oikeasti kiltti oon

        Ei sitä kysytty missukka, meinköhän se oiken nyt?


    • mamimaniaelpyyjo

      Tietysti Kho Lakiin. Syy, koska siäl, et tapaa mua etkä musclemacia. Mut, älä silti käsitä väärin, sillä me ei liikuta samalla alueella yhtä-aikaa. Maukkaita nuudeleita sulle, missä mailman kolkal vaan, jos oon vahingos samas pöydäs, niin voit olla varma, ettei okseta.

    • i lovya friendship

      Mikko mikko, ei sun olis tarvinnu mainita ikääs, sillä kohat koko suomenmaa saa tietää kuka mikko sä oot yhden älypään avustuksella

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe