Hyvä kohde Hahnin läheltä

syysmatka Hahniin

Mikähän pikkukaupunki/kylä olisi sopiva majapaikaksi Hahnin läheltä. Tärkeintä olisi, että sieltä pääsisi bussilla hyvin joihinkin kaupunkeihin, esim Luxemburgiin tai Cochemiin. Ja ei sen tarvitsisi ihan korvessa olla.

8

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx Saksan poika

      No esim. Koblenz tai Trier eivät ole kaukana jos haluat vähän isompaan paikkaan, mutta esim. Traben-Trabach tai Bernkastel-Kues ovat aivan ihania pikkukaupunkeja, joita Suomessa ei niinkään tunneta, vaikka molemilla on tarjota ihania kulttuurielämyksiä ja kauniita maisemia.

      Saksa ei ole reittibussimatkustamisen luvattu maa, joten ehkä juna on parempi vaihtoehto liikkumiseen. Kannattaa ostaa sellainen päivälippu lähijuniin, ei maksa paljon, ja saa matkustaa kokopäivän miten huvittaa.

      • St. Martin

        No just! Moselin jokilaakso Koblenz - Trier/Luxembourg on kyl mukavaa maastoa. Junal en kummiskaan menis Traben-Trabachiin. ;) Auton vuokraus hyva idea jos haluaa liikkua pitkin poikin.

        Esimerkki mita nailla nurkilla voi turisti tehda: Meilla kavi vieraita Suomesta ja kavimme itsekin ekan kerran "viinitilalla" joka on tunnettu paikallisen shampanjan, eli crémant:n valmistajana. St Martin Caves, Luxembourg. Oli muuten hyvin jarjestetty opastus ja mielenkiintoista kuulla mita vaiheita niin viinien kuin shampanjan valmistukseen kuuluu. Opastukset tarjolla hyvin helposti paikan paalle menemalla , 1.Huhti - 31. Lokakuu. Kierrokset aamupaivalla ja iltapaivalla, suljettu maanantaisin. Kyseessa esimerkki hyvin organisoidusta kohteesta, josta tosin sitten uupuu pienen maalaisviinitilan tunnelma koska St. Martin on kohtuu kokoinen tuotantolaitos, Moselin rannalla.


    • ertt1

      Trier voisi olla tosiaan hyvä, myöskään vuokra-autot eivät
      maksa paljoa, oletteko miettineet sitä? alle 100km päässä olisi myös Worms kaakossa ja hieman edempänä Landaun viiniseudut (Hahnin lähelle itse asiassa tulee tuo "Weinstrasse"

    • k ä y n y t.24

      Trierissä aivan ihanat joulutorit!

    • Trier kiinnostaa

      Pääseekö Hahnin lentoasemalta hyvin Trieriin? Ryanin lentohan saapuu sinne vasta 21.30. Ilmeisesti bussilla pääsee, mutta meneekö se ihan kaupunkiin saakka vai jättääkö jollekin ohitustielle..

      • erkk

        Viimeinen bussi Trieriin lähtee vähän ennen tai vähän jälkeen puolenyön. Ehdit
        lennolta varmasti jo sitä edelliseen (ei maanantaisin), joka lähtee kello 10
        tienoilla, eri päivinä vähän eri aikaan. Bussimatka kestää n. tunnin.

        Pysäkki Trierissä on Trier-Nord, Nells Park, eli sen niminen hotelli on lähellä.
        On parisen kilometriä keskustasta.

        Joulumarkkinat Trierissä ovat upeat! Kompaktisti kaupungin avarassa kävelykeskustassa.
        Gute Reise!


    • Syksyllä menossa

      Millainen on Trier paikkana? Pärjääkö ilman autoa? Ajatuksena olisi bussilla hahn:n kentältä sinne suunnata. Onko viinitiloille mahdollista mennä kierrokselle, maistelemaan?

      • erkk

        Trieristä löytyy iso joki (Mosel) ja sen rannoilta heti kohoavia vuoria. Viinirinteet silmilähiveleviä. Sekä kompakti kävelykeskusta, Porta Nigra, museoita, useita kirkkoja ja paljon paljon kauppoja. Jos ottaa majoituksen läheltä keskustaa, kaiken kokee kävellen. Hotel Pieper oli mukava.
        Turistineuvonnasta saat tietoa viinitiloista, tai varmasti netistäkin. Ehkä voit jopa osallistua syksyllä viininkorjuuseen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe