kaksin verroin eka kerta

Truestory-by tyttö94

Olin suht uuden poikaystäväni luona yötä ekaa kertaa. Katottiin siinä leffaa, joka ei tosin ollut yhtään romanttinen, mutta ei se haitannut, en tykkääkään usein liiasta romantiikasta. Mieheni ei yhtään osannut aavistaa, mitä mielessäni liikkui. Tv- actionin keskellä mielessäni pyöri aivan muut actionit ;) Leffa loppui puolenyön jälkeen, mutta poikaystäväni oli todella väsynyt, ja ajattelin että ehkä seuraavalla kerralla sitten pääsisimme tositoimiin. Vähän kyllä harmitti, koska osin siksi olin hänen työ yöksi tullutkin.
Poikaystäväni nukahti ollessani hammaspesulla, hän ei siis ehtinyt nähdä edes suht seksikästä yöasuani. Käperryin mieheni lähelle nukkumaan ja kuvittelin vielä kuinka ankarat sessiot meitä odottaa kun tulen seuraavan kerran käymään. Kuvittelin, kuinka vaatteet kääriytyisivät päältämme ja syöksyisimme intohimoisina sänkyyn ja aloittaisimme rajun aktin. Kuvittelin, kuinka stimuloivalta mieheni ähkyminen kuulostaisi. Kuvittelin, kuinka kiihottavalta poikaystäväni näyttäisikään, kun hän laukeaisi pimppani yläosaan. Kostuin ihan hervottomasti, mutta oli pakko odottaa seuraavaa kertaa...
Aamulla söimme aamupalan aivan normaalisti ja aloin katsoa tv:stä piirrettyjä. Oli lauantaiaamu. Sitten minua alkoi pikkasen närästää, ja lähdimme kauppaan ostamaan vähän apuja. Raikas ilma kuitenkin paransi oloani, ja palattuamme oloni oli jo tosi hyvä. Jatkoin tv:n katselua ja poikaystäväni uppoutui tietokoneeseensa. Ohjelmien loppumisen jälkeen hän yhä istuskeli koneella, ja oli jopa niin uppoutunut ruudun tapahtumiin, ettei edes kuullut, kun kysyin häneltä jotain.
Sen jälkeen mieleeni muistui viimeöiset ajatukseni.. Jatkoin fantasioimistani siitä, mihin olimme viimeksi jääneet.. Laukeamisen jälkeen käpertysimme toistemme kainaloon ja sivelisimme rauhoittavasti toistemme ihoa. Kuvitelmissani mies tietenkin "palautuisi" nopeasti, ja pääsisimme aloittamaan toisen kierroksen. Toinen kierros oli ensimmäistäkin parempi. Hän antoi minulle jopa suuseksiä. Se tuntui taivaalliselta.. Kuinka pehmeä ja kostea kieli hänellä olikaan, ja kuinka taitavasti hän liikutteli sitä juuri oikeissa kohteissa..
Kostuin ihan sairaalloisesti, ja oli pakko lähteä vessaan kuivailemaan, jottei se alkaisi näkyä housujen läpi. Pytyllä istuessani mietin, että eihän ajatuksieni tarvitsisi jäädä pelkiksi ajatuksiksi. Summailin, että junani lähtöön olisi vielä 3 tuntia aikaa. Vessasta tultuani mies oli vieläkin koneella... Kävelin rohkeasti ja niin viekoittelevasti hänen tietokonepöytänsä suuntaan kuin vain kykenin ja jäin nojailemaan pöydän kulmalle kaarevasti ja yritin näyttää mahdollisimman himoittavalta. Mies ei huomannut mitään.. Olin hieman pettynyt. Oli siis lähestyttävä suoremmin. Istuin haara-asennossa mieheni syliin ja aloitin suutelun, ennekuin hän ehti edes havahtua. Hän kuitenkin tuli rohkeasti ja kiihkeästi mukaan, ja melkein heti tunsin hänen kullinsa kovettuvan. Se sai minut tyytyväiseksi ja kiihottumaan lisää. Aloin pehmeästi hieromaan itseäni hänen kovaa kulliaan vasten ja sain aikaan pienen äännähdyksen. Oih, kuinka kiihottavalle SE tuntui! Nousimme seisomaan ja vaatteita heitellen ryntäsimme makuuhuoneeseen, jossa hän oikopäätä syöksyi alapääni kimppuun ja alkoi kiihkeästi suudella sitä. Hän nuoli juuri sieltä, mistä pitikin ja se tuntui äärimmäisen hyvältä. Hetken puuhailun jälkeen hän nousi päälleni ja työntyi sisääni, kulli tuntui niin täyttävältä ja juuri täydelliseltä minulle. Ja hän rakasteli minua välillä todella kovaa ja välillä todella hellästi. Hän suuteli minua kaulalle, rintoihin ja napaan. Sitten oli minun vuoroni nousta ratsaille. Penis työntyi syvälle sisääni noustessani selkään. Aloin ravata voimakkaasti ja se sai mieheni läähättämään. Se sai minuun lisää voimaa ja puhtia. Ei kestänyt kauaakaan, kun hän sitten laukesi. Tuntui kiihottavan kutittavalta kun nousin spermaa valuvan kullin päältä. Olimme molemmat tyytyväisiä. Hänen ähkimisensä ja sopivan suuri kullinsa tuottivat minulle tunneorgasmin. Seksisessio päättyi suuteluun, halailuun ja pehmeään sivelyyn. Se oli meidän yhteinen eka kertamme, sekä eka kertamme kaiken kaikkiaan.
Tuntui haikealta hyvästellä hänet asemalla.. Näkisimme seuraavan kerran vasta perjantaina. Junassa kuitenkin ajattelin ekaa kertaamme ja sitä, miltä toka kerta mahtaisi maistua, kun olisimme hitusen kokeneempia ja taitavampia. Jatkossa voisimme jopa kokeilla kaikkea kinkya, jos hän kiinnostuisi.. Siispä ensi kertaan, maltan tuskin odottaa ;)

1

4268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biggy33

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14891
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe