Turistihuijaukset Phuketissa

1elmeri

Oletko joutunut uhriksi ja millaisten?
Luin muutamasta huijauksesta ja huijausvaroituksesta netissä ja sen verran alkoin kiinnostaa, että onko moni muukin mennyt niihin?
Itse aikoinaan menin bangkokissa koruhuijaukseen ja se hiukan ärsyttää vieläkin, oli se niin taitavasti tehty mutta minkäs sille enää teen.
Poliisin näköinen henkilö tuli temppelialueen ulkopuolelle kertomaan, että temppeli on kiinni, mutta hän voi näyttää erästä toista temppeliä jota ei turisteille yleensä näytetä ja siitä se alkoi. Lopuksi olimme koruliikkeessä ostamassa "erikoishintaisia" koruja joita on tarjolla vain harvoin.

25

2522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1elmeri

      Netissä löytyi varoituksia mm. vesijettivuokraajista jotka peittää teipillä naarmun ja kun turisti ajelee jetillä tarra irtoaa ja takaisin tullessa saa vuokraajalta hirveet huudot ja korvausvaatimukset koneen naarmuttamisesta.

      Toinen oli yli-innokkaat tuktuk kuskit jotka eninnäkin nyhtää ylihintaa matkasta ja vievät väkisin porukkaa syömään tiettyihin ravintoloihin, joissa sitten ruuantaso on mitä on ja siellä nyhdetään uudestaan ylimääräisiä annoksia yms. Vievät kuulemma tälläiseen ravintolaan ainakin kuin Phong hang, mutta saattaa niitä olla muitakin? Oletteko joutuneet taksin tai muun kuskin pakottamina tänne?

      • Monta monta kertaa

        Ittestähän se on kiinni,jos lähet väkisellä syömään,minne et halua. Kyllä meillä on aina tiedossa minne mennään. Netistä saa suunniteltua kaiken, hyvät ruokapaikat ym. Map Jacilla saa katseltua tarkkaanki eri matkoja ja ruokapaikkoja ja ostos paikkoja! Meitä ei kyllä ole koskaan tuk tukit kusettaneet.


    • SUURI huijaus ontääl

      Suurimman huijauksen kokee paluun jälkeen, kun pomppaat taksiin ja ajat 5 km kotiin. Kustannus on suurempi kuin 2 viikon ajelut joka päivä 10 km.

      • ?????

        Hei Hölmö samoissa hotelleissa me omatoimimatkaajat asumme kuin te pakettimatkaajat, usein jopa parempitasoisissa hotelleissa jopa. Toki onhan näitä opiskelija reppureissaajia mutta se on oma ryhmänsä.


    • minä vaan

      Ihan ekalla matkalla vuosia sitten taisin tyhmyyttäni ottaa jonkun retken hotellin aulan "matkatoimistosta", kun heti kohta huomasin että kadunvarren kojussa retki olisi ollut selvästi huokeampi. No tappio ei ollut suuri, oppirahat pitää maksaa , huijaushan se tietenkään ollut.

      Muuten ei ole ollut mtn ongelmaa tai sitten ovat juijjanneet silleen että en ole huomannutkaan :D

    • ...

      Varmaan tuolla thaimaassa saa olla tarkkana tuon rahan arvon kanssa, siinä laskee itse helposti metsään? 40thb on n. 1euro

      Telkus tuli joku turistihuijausjuttu ohjelma ja siinä oli joku tälläinen juttu tuolta phuketin kentältä, että joku taksi oli vienyt "väkisin"johonkin hänen tuttunsa hotelliin ja oli väittänyt, että heidän varaamansa hotelli oli remontissa?? En muista tarkalleen, mutta kalliiksi kävi, elikkä kannattaan todellakin sopia hinta ja se että varmasti vie oikeaan kohteeseen. Huijari taksin numero ylös ja kamerakännykällä huijarista kuva. Ei varmaan huono olisi olla joku konsulaatin tms. numero kännykässä? En tiedä osaako nuo paikalliset poliisit englantia niin hyvin tai onko heillä halua auttaa?

      • *pakettimatkat*

        Jos nyt ihan pakkopakkopakko on sen ainoan ja viimeisen kerran mennä taikkula näkemään, ottakaa ihmeessä asiallinen ja turvallinen matkatoimisto.


      • hotellin valinta

        Itsehän hotellisi valitsit. Etkö osaa lukea hotelliarvosteluja niistä kyllä selviää otetaanko hotellissa yövierasmaksua vai ei. Ja kyllä omatoimatkailu tulee edullisemmaksi kuin pakettimatkailu eritoten kun matkustaa yli kahden viikon matkalle kaksi viikkoahan on aivan liian lyhyt aika thaimaassa.


      • tarpeeksi pitkä
        hotellin valinta kirjoitti:

        Itsehän hotellisi valitsit. Etkö osaa lukea hotelliarvosteluja niistä kyllä selviää otetaanko hotellissa yövierasmaksua vai ei. Ja kyllä omatoimatkailu tulee edullisemmaksi kuin pakettimatkailu eritoten kun matkustaa yli kahden viikon matkalle kaksi viikkoahan on aivan liian lyhyt aika thaimaassa.

        Myös ekan ja vikan kerran suoritettuna. Silloinkin paras lähtö on matkatoimistolla.


    • huijauksista

      Huijaukset alkaa jo suomessa kun matkatoimistossa asioit. Lisämaksuja lisämaksun perään lennolla viihdekeskuksista huovista ja tyynyistä jopa ruuista nämä siis lennolla ja hotellissa huoneen vajaa käyttömaksut ym.

      • pakettimatkat best

        Taikkula on kaikkien pahin huijaus, seuraavaksi tuleekin Vietnam ja Filippiinit.


    • forumthailand
    • veli#

      Tukholman iltapäivä lehti Aftonpladet oli pitkä kirjoitus Phuketista. plussat ja miinukset.

      • millaisia miinuksia

        Luulisin, että moni haluaa tietää tämän. Tai onko antaa linkkiä lehteen.


    • bty6t

      En tiedä tarkoititko tätä juttua, mutta tälläisen löysin?

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15641128.ab

      Vähän samoja asioita mitä täälläkin on jo mainittu? Ei parane olla liian sinisilmäinen tuollakaan, niin kuin ei muuallakaan mutta ei se varmaan sen pahempi paikka ole kuin joku toinenkaan?

    • suomi-ruotsi

      bty6t voisitko myös suomentaa antamasi artikkelin? On päässyt ruostumaan ruotsinkielen taito, koska ruotsinkieltä käytän vain hyvin harvoin.. Ymmärsin jutun ytimen, mutta tarkentaisitko koko artikkelin kaikille lukijoille?

    • bty6t

      Tässä aluksi googlen oivan käännös:

      PHUKET. Raaka murha, hukkumisia ja salaperäinen kuolemia.
      Vakavat liikenneonnettomuudet ja tulipalot.
      Se on ollut musta vuosi Ruotsin turisti paratiisi.
      Ja nyt lähestymässä sesonkiaika - joka voi olla yksi viimeisistä Phuketin suosittu loma saarella.
      At pitkä ranta Patong aaltoja pyöriä, muutama risteilyalukset näkyvät horisontissa ja turistit puoliunessa heidän värikkäitä aurinkotuoleja. Jotkut kylpeä. Ne, jotka vuokraavat vesiskootterit, eri valmistajien ja hierojat huutaa toisilleen suuhun.
      Phuket tehdään raakaa hyväksikäyttöä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Nyt todellisuus on kirinyt syylliset. Poliitikot, sijoittajat, uutuus myyjät ja taksinkuljettajat kaikki kohtaavat erittäin synkkä tulevaisuus - elleivät viranomaiset ryhdy tehokkaisiin toimiin.
      - Ahneus ja korruptio ovat ajaneet Phuket alareunassa. Saari on kuolemassa strypdöden kertoo hotellin omistaja, joka haluaa pysyä nimettömänä kertoi Aftonbladet.
      Ongelmat Phuket voidaan jakaa kolmeen pääryhmään:
      Rikollisuus ja pillit vaikuttavat turisteja ja antaa huonon maineen.
      Tiet, jätevesi, jätteet ja vesi ei riitä käsittelemään miljoonat lomailijat.
      Ympäristön pilaantuminen roskaamiseen, rikki koralli ja musta rakennettu hotelli luonnonsuojelualueilla.
      Selitys ongelmiin totesi kuitenkin pysyä samana: mahdollisuus nopeasti rahaa, yksi kautta korruptoitunut yhteiskunta, jossa kaikki ja jokainen voi ostaa, eikä kukaan ajattelee pitkällä aikavälillä.
      Vähintään 2,3 miljoonaa turistia
      Tänä vuonna, 2,3 miljoonaa matkailijaa vierailla Phuket vain ilmateitse. Kun lentoasema laajennus on valmis vuonna 2015, määrä kaksinkertaistui.
      Yhtälö ei täsmää.
      Tilastot osoittavat myös, että matkailijoiden määrä aiemmin vahva vierailu maassa vähenee, esimerkiksi siitä, Australiassa ja joissakin Euroopan maissa. Ne korvataan uusilla, varakkaita ihmisiä muista maista. Tähän mennessä topit Kiina vierailla liigan jälkeen Malesiasta, Venäjältä, Japanista, Etelä-Koreasta ja Intiasta.
      Luvut osoittavat myös, että yhteensä 373856 ruotsalaisten matkusti Thaimaahan vuonna 2011, monet heistä jatkoi Phuketiin. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla oli 261888 ruotsalaisia. On olemassa erilaisia ​​tietoja varaustilanteesta kauden kesken Ruotsin matkanjärjestäjät. Mutta vahva Ruotsin kruunu tekee muita houkuttelevia kohteita, kuten Karibian.
      Australialaiset julmasti ryöstetty ja tapettu
      Australia on toistuvasti antanut matkustaa varoituksia Phuket. Mutta nyt on melkein boikottiin. Syynä on julma murha raaka matkatoimisto Michelle Smith, 60, viime kesänä. Hänet puukotettiin kuoliaaksi kaksi miestä moottoripyörä, joka varasti hänen laukussa. Michelle Smith oli osa ryhmää eri matkatoimistojen Australia Perth joka oli Phuket löytää uutisia keinona. Kaksi miestä on tuomittu murhasta. Kun ruoho oli murha kohtaus oli lynch tunnelma.
      Mutta se ei ole vain estää rikollisuutta.
      Huhti-toukokuussa, kun Lounais monsuuni luoda vaarallisia aaltoja, hukkunut useita ihmisiä rannoilla Kata ja Karon. Vuosina hengenpelastajat lakko korkeampia palkkoja.
      Disco Palo jälkeen oikosulun
      Ja aamulla 17. elokuuta tänä vuonna poltettu disco Tiger Midway Bangla Road Patong Beach. Neljä ihmistä kuoli liekkeihin yksitoista loukkaantui. Vain puhdas ihme ettei enemmän kuolemantapauksia. Ainakin 200 ihmistä oli tiloissa, kun tulipalo syttyi. Siellä he olivat ottaneet turvakoti vastaan ​​rankkasade. Mutta vesi aiheutti oikosulun - pian rakennus oli liekeissä.
      - Paikka on ollut tunnettu vuosia. Omistajat ovat vain etsineet tehdä rahaa ja oli karkea tyyli, muun muassa viranomaisia ​​vastaan. Olen lyöty vartijat kerran sisällä, sanoo ruotsalainen Lars.
      Phuket on jo painajainen peruskirja ja sen tahranneet mainetta maailmanlaajuisesti lyödä kaikki Thaimaan matkailuun.
      Nyt saarella on uusi poliisipäällikkö, Chote Chawanwiwat kotoisin sotilaallinen Chief ministeri sotaa Etelä-Thaimaassa. Hän sanoo:
      - Minulla on nollatoleranssi huumekauppiaat ja roistoja. Jos liiketoiminta jatkuu kohdeltava samalla tavalla kuin terroristit Etelä.
      Pääministeri Yingluck Shinawatran on myös hyvin huolissaan, ja on varannut vastaa 500 miljoonan hanke toteuttaa laadun parantamiseen 29 kohdetta, joiden joukossa Phi Phi Island , Patong ja Phuket Cityn vanhemmilla alueilla.
      Jos haluat nähdä enemmän ylellinen Phuket
      - Haluan nähdä vihreän Phuket ja keskittyä ekoturismi houkutella laadukkaita turisteja takaisin. Tämä alue on myös yhdessä luoda kestävää kehitystä, hän sanoi äskettäin pidetyssä konferenssissa Krabi .
      Useat varakkaat thaimaalaiset ja ulkomaiset sijoittajat olisivat kuitenkin nähdä hyvin erilainen tulevaisuus Phuket: lisää ylellisyyttä ominaisuuksia, kuten hotelleja, huviloita, kylpylät ja koulut.
      He haluavat lisää yksinoikeus. Tällainen Monaco tropiikissa.

      tuo veli# voisi tietenkin kertoa oliko tuosta jutusta kyse vai jostain muusta?
      Juttu on sen verran pitkä etten ala yrittämään itse suomennosta huonoilla taidoillani.

    • brdty

      Varmaan noiden ryöstöjen ehkäisemiseksi auttais, ettei kanniskelis koruja eikä kovin isoa setelitukkua mukanaan ja muutenkin pukeutuis sillai vaatimattomammin?

    • jepjepjep..

      Ravintolalaskut kannattaa tarkistaa. Ja pari kertaa on käynyt niin että ollaan ruokamme maksettu, se 1000bth onkin muka ollut 500bth

      Tällä hetkellä ollaan täällä, vuokrattiin talo altaalla, ja pari viikkoa meni ja altaan vesi on kun sammmakkolampi. Kaiken maailman allaspoikia on juossut ja käynyt myrkyttämässä allasta, omistaja vaan vittuilee.. ollaan pyydetty rahojavtakas jotta voitas vaihtaa paikka, altaan uutta täyttöä yms. Saas nähä tuleeko tähän ratkasua, menetetäänkö vielä takuurahatkin.

      Ei kyllä ole omalle kohdalle sattunut, mutta moponvuokraajan kansa on hyvä käydä läpi mopo, jokaisine naarmuineen ja kirjata ne ylös.

      On se paikka mikä hyvänsä, niin aina niitä huijareita on ja tulee olemaan. Koen kuitenkin että thaimaa on monta muuta matkakohdetta turvallisempi.

    • Järki hoi..

      Kunnon perussuomalaiset häsläämässä... :D
      Ihan parasta viihdettä nää toilailut. :D

    • Petos.fi
    • W-äinö

      Phukessa on kylttejä taksien max hinnoista. Osa suhreista ei liikahda mihinkään alle tauluissa mainitut max hinnat 20 %. Osa suhareista haluaa joko lisää liksaa max hinnan päälle, tai pysähdys kelloliikkeeseen. Lomaosakehuijarit järjestävät erilaisia näytöksiä joilla turisti vedetään "sattumalta" mukaan turismia kartoittavana kyselyyn ja arpajaisiin joissa palkintona on ylipuhumistilaisuus ketjun hotellissa, jonka ohi sattumalta kävelimme.

      Länkkäri-tyylisissä ruokabareissa on enemmän sääntö kuin poikkeus että 120 bahtin ruoka ja pieni olut maksavat yhteensä 300 bahtia, tai enemmän.Laskulle ilmaantuu alvia, servicelisää sun muuta.

    • huijareittenSaari

      Koko Phuket on yhtä huijausta. Taksit 70% kalliimpia kuin muualla taikuissa. Yhtenä esimerkkinä.

    • vikatikkikö

      Onko em. totta? Olen pentujen kanssa lähdössä ekalle matkalle Phuketiin ja taas on nukka nurjalla täällä monella.

      • vaanheipähei

        Ketuttaahan se, kun toiset viettävät lämmössä talvilomaansa-


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe