Ylläpidolle!!

Elina19999

Voisiko ylläpito, ei siis tämä poistelija, kertoa, miksi tällä palstalla saa vapaasti riehua joku henkilö, joka omavaltaisesti ja ilmna mitään muuta syytä kuin ilmeinen kiusanteko, poistelee ketjuja ja viestejä. Olen uusi kirjoittaja täällä ja haluan tietää missä mennään.

52

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaanaria

      Ymmärrän edelleenkin sen että asiattomat viestit poistetaan mutta kaikki vähänkin off topic ei voi olla asiatonta. Sitäkään en ymmärrä että kokonainen ketju poistetaan jos siellä on yksikin off topic viesti.

      Kyllä täällä ennen sai puhua asian vierestä eikä joka lausessa tarvinnut Kanariaa mainita. Miksi nyt on toisin ja miksi muilla Suomi24 palstoilla sallitaan kaikki se mitä täällä Kanaria palstalla ei?

      Vilkaiskaa joskus muitakin keskusteluja niin huomaatte että siellä sitä vasta sensuroinnin tarvetta olisi. Siitäkin huolimatta että palstalla olisi sefu.

    • Kaanaria.

      Asiahan on nyt selvä eli Suomi24 kanariapalstan tyyli on muuttunut nyt radikaalisti eli uudet tuulet puhaltavat.

      Täällä on aina tähän saakka saanut keskustella varsin vapaasti, jopa vapaammin kuin plazalla kaikesta muustakin kuin vain Kanariaan liittyvästä. Nyt on uusi komento ja sitä me sitten kiltisti tottelemme tai vaihdamme foorumia.

      Eli jatkossa on kaikki muu viestintä kuin Kanarian saaria koskeva kiellettyä. Jopa muista kanariansaarikeskusteluista keskusteleminen.


      Kiitos ylläpidolle todella selventävästä vastauksesta josta tämä uusi vallitseva tuli asiaintila selväksi ja että mistä kaikki tämä johtuu. Eipä enää tarvitse arvailla.

      • hah haa.

        Sama Tuuli puhaltaa kaikilla palstoila.


    • Hei,

      tällä palstalla sen enempää kuin muillakaan keskustelupalstoillamme ei sallita käyttäjien riehumista, solvaamista tai muutakaan asiatonta käyttäytymistä. Palstan aiheena on siis Kanariansaaret matkakohteena. Nyt palstalla on kuitenkin monia viestejä, jotka eivät liity mitenkään palstan aiheeseen. Asiassa ei tarvitse viilata pilkkua eikä kaikissa viesteissä suinkaan tarvitse mainita Kanariansaaret-sanaa, mutta aiheeseen viestien tulee kuitenkin liittyä. Tämä toimenpide voi vaikuttaa radikaalilta, mutta näin me yritämme suitsia palstalla rehottavaa asiatonta käyttäytymistä.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • mami 41 v.

        Mites on törkeiden sanojen laita muilla suomi24 aihealueilla?


    • nimimerkitön579

      Kiitos Ylläpidolle selvästä vastauksesta. Nyt voin rauhassa poistua lueskelemasta näitä foorumeita.
      Koska Kanariasta on aina puhuttava, niin olenhan ollut siellä minäkin, ja perheemme, nimenomaan Puerto de la Cruzissa.

      • Pepeeeee

        Musta on hyvä,että,on,puututtu asiattomuuksiin ym solvauksiin,täällä.Täällä käy paljon porukkaa ja täällä kyselläänmsaariin liittyviä asioita.Täältä saa myös yleisesti ottaen hyviä ja asiallisia vastauksia ja hyviä kohde vinkkeä meille kaikille.sit on se toinen porukka joka alkaa sekoittaa ja ladella yhtä sun toista sellainen ei vaan kuulu tänne ja on hyvä,että joku tosiaan seuraa näitä palstoja ja poistaa niitä asiattomuuksia ja jokainenhan meistä loppe peleissä vastaa omista kirjoituksistamme niin täällä kuin muissakin julkisissa foorumeissa.itse olen saanut täältä hviä vinkkejä muilta ja itse olen onatanut vinkkejä joten toivotan mukavan leppoisaa lomaa meille kaikille. Jotka suosikki saarillemme lennämme syksyn ja talven mittaa.itse meinaan viihtyä Maspalomasin lämmössä 3 viikkoa tänä talvena ja nauttia täysillä.
        Pepe.


    • lovisa-muori

      Kyllä saa meikäläisenkin puolesta molemmat palstat levätä rauhassa.Riittää että täällä on asiantuntija joka tietää Kanariansaarista kaiken.Hyvästi vaan koko poppoo ja pitäkää hauskaa!

      • Hei,

        olette oikeassa siinä, että Kanariansaarista riittää paljon puhuttavaa! Siksi onkin harmillista, että ihmiset, jotka etsivät tosissaan tietoa tulevalle matkalle tai haluavat jakaa kokemuksiaan saarten kohteista ja nähtävyyksistä törmäävät täällä kaikenlaisiin asiattomuuksiin. Palstalla ei ole yhtä asiantuntijaa, joka hallitsisi palstaa, vaan kaikilla halukkailla on oikeus kirjoittaa Kanariansaariin liittyviä viestejä. Sitä mukavampi täällä on kirjoitella, mitä leppoisampi ilmapiiri palstalla on ja mitä parempi yhteishenki kirjoittajien keskuudessa vallitsee.

        P.S. Olen itsekin matkustellut Kanarialla ja kovasti olen paikasta tykännyt :)

        Terveisin,
        Mari
        Suomi24


    • vilperi571

      Kiitos Mari osallisuudestasi foorumin hengen parantamiseen; sen leppoisuuden voit unohtaa, ellet sitten jatkossakin hiukan suitse porukkaa kuriin, sen verran villiä menoa on ollut jo useamman vuoden ja valituksiakin tahollenne on varmasti tullut vähintään riittävästi.
      Yleinen käytäntöhän on ollut, että jos joku rekkautunut/tunnistettavan nimmarin omaava henkilö vähänkään useammin vastailee jopa ihan asiallisesti, niin jonkun henkilön toimesta alkaa sitten mollausviestit ja siihen yhtyy sitten moni muukin samaan "ryhmään". ;)
      Jep! Olen eräs joka saa jatkuvasti palautetta vain sen takia että olen usein esillä erilaisin kommentein ja joskus potkinut pahastikin "aisan ylitse", mutta kuten teksteistäni nykyään on havaittavissa, niin olen siirtynyt nk. "asialinjalle", mutta se alkuperäinen Vilperi on vieläkin monien muistoissa ja siten kommentit sen mukaisia!! :))
      No, onneksi en ole ainoa; monet muutkin rekkautuneet ovat kohdistuneet saman ajojahdin välikappaleiksi jos erehtyvät joskus kirjoittamaan valtavirtausta vastaan esim. kehumalla saarten infraa tai sääolosuhteita! :))

      Hyviä jatkoja sinulle ja pysyhän palstalla!!

      T. Vilperi alias Kari Lumivirta

      • don Luis

        Vaikka kehunkin Playa Del Inglesiä lähes "estottomasti",niin en ole kokenut joutuneeni minkäänlaisen vainon kohteeksi,eli olen siis jonkunasteinen lälläri.Toki yritän pitäytyä totuudessa ja kimpaannun vain provoluonteisista valheista,joihin en juurikaan ole "mennyt mukaan".Ennen olin kärkkäämpi mutta olenko sitten menettänyt parhaan terän(minkä?)jutuistani,kun en tahdo innostua aiempaan malliin.
        En ,Vilperin tapaan aio ilmiantaa nimeäni,enkä aio rekisteröityä,tämä antaa vapautta ,vastaan(ainakin palstalla)kyllä sanoistani.


    • Jycä

      Kiitokset Mari ylläpidosta , että puutuit suureen ongelmaan tällä palstalla.Olen itse seurannut tätä palstaa vuosikaudet ja vastaillut silloin tällöin asiallisiin kysymyksiin omien tietojeni pohjalta , jotka perustuvat runsaaseen 30 vierailukertaan eri saarilla.Keskustelujen taso on todellakin huonontunut huomattavasti mutta nyt uskon asian paranevan.
      Kanariansaaret ovat mainio kohde sopivan matkan päässä Suomesta.Siellä riittää nähtävää ja tekemistä tai löhöilyä niin perheille , sinkuille , kulttuurista ja taiteesta pitäville kuin bailaamisesta pitäville unohtamatta vaelluksesta nauttivia. Siellä on turistirysysiä mutta enemmän aitoa kanariaa kunhan vain uskaltaa liikahtaa ja tutustua saareen , joko autoillen tai retkien myötä.
      Tulen jatkossa rekistöröitymään tänne jos vaan palstan taso pysyy asiallisena , vinkkejä ja kerrottavaa riittää paljon niin perheille kuin muillekin.
      Toivon myös , että Vilperi pysyy tällä palstalla , kiitokset hänelle nasevista mutta asiallisista kommenteista.

    • Hei,
      kiitos viesteistänne. Tarkoituksemme ei tosiaankaan ole sensuroida tai rajoittaa palstalla käytävää keskustelua, vaan mahdollistaa asiallinen keskustelu mukavassa ilmapiirissä. Siitähän kaikki käyttäjät hyötyvät! Provoilijoita ja piikittelijöitä on valitettavasti kaikissa yhteisöissä, mutta heidän pelliin ei kannata mennä mukaan. Omalla esimerkillisellä toiminnalla on hyvin usein positiivinen vaikutus myös muihin palstan kirjoittajiin.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

    • 34

      Jos näin on asiat, niin voisitteko tsekata myös "suomalaiset julkkikset" palstaa, siellä sitä vasta onkin saastaa!

    • Hei,
      me seuraamme myös monia muita keskustelupalstoja ja asetamme niitäkin tarkkailun alaisiksi tarpeen vaatiessa. Siinä suhteessa tämä ei ole mikään Kanariansaaret-palstaa kohtaan toteutettu hyökkäys.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • kysynpä vaan v. 2012

        Tarvitaanko kirosanoja ja rivoja sanoja?


      • sancho panza

        Kummallista että presidentin vaalien aikaan ette sitten seuranneet Plazan Kanariansaarten palstaa.Siellä nim.Vilperi haukkui erään pressaehdokkaan ruskean reiän ritariksi ja silloisen presidentin lesboksi.Siinä jos missä olisi ollut sensuurin paikka.Taitaa tämä ylläpito poistaa ihan vaan henkilökohtaisista syistä näitä viestiketjuja ja sitten vielä kirjoitatte ettei se ole muka sensuuria!


      • vilperi571
        sancho panza kirjoitti:

        Kummallista että presidentin vaalien aikaan ette sitten seuranneet Plazan Kanariansaarten palstaa.Siellä nim.Vilperi haukkui erään pressaehdokkaan ruskean reiän ritariksi ja silloisen presidentin lesboksi.Siinä jos missä olisi ollut sensuurin paikka.Taitaa tämä ylläpito poistaa ihan vaan henkilökohtaisista syistä näitä viestiketjuja ja sitten vielä kirjoitatte ettei se ole muka sensuuria!

        Sorry sancho panza; mä toin julki muiden henkilöiden mielipiteitä silloin ja sen myöskin kerroin viestissäni! Se, että olin samaa mieltä asiasta pitäisi taas kuulua mun yksityiselämääni!???
        Mä en haukkunut ketään henkilökohtaisesti kuten tällä foorumilla on tapana!! ;)
        Vuosia kirjoittaneena tiedän nk. hyvän maun rajat ja netiketin, niin muotoilen sanomani sellaiseen neutraaliin muotoon, että läpäisee "sensuurin" tarvittaessa.
        Olen lipsunut montakin kertaa vuosien varrella nk. asiallisesta kirjoittelusta ja myöskin rangaistukseni niistä saanut ylläpitäjän taholta, mutta parina viimevuotena ei edes ylläpidon ole tarvinnut puuttua teksteihini tai niiden sisältöön.:))
        Se että kirjoittaa rekkautuneena antaa joitain vapauksia, mutta myös vastuuta teksteistään, joten puntit on tasan siinä suhteessa.
        Hyvää loppusyksyä sinullekin!! :))
        T. Vilperi alias Kari Lumivirta


      • Vastaa sanoistasi
        vilperi571 kirjoitti:

        Sorry sancho panza; mä toin julki muiden henkilöiden mielipiteitä silloin ja sen myöskin kerroin viestissäni! Se, että olin samaa mieltä asiasta pitäisi taas kuulua mun yksityiselämääni!???
        Mä en haukkunut ketään henkilökohtaisesti kuten tällä foorumilla on tapana!! ;)
        Vuosia kirjoittaneena tiedän nk. hyvän maun rajat ja netiketin, niin muotoilen sanomani sellaiseen neutraaliin muotoon, että läpäisee "sensuurin" tarvittaessa.
        Olen lipsunut montakin kertaa vuosien varrella nk. asiallisesta kirjoittelusta ja myöskin rangaistukseni niistä saanut ylläpitäjän taholta, mutta parina viimevuotena ei edes ylläpidon ole tarvinnut puuttua teksteihini tai niiden sisältöön.:))
        Se että kirjoittaa rekkautuneena antaa joitain vapauksia, mutta myös vastuuta teksteistään, joten puntit on tasan siinä suhteessa.
        Hyvää loppusyksyä sinullekin!! :))
        T. Vilperi alias Kari Lumivirta

        Siis se, että haukut tunnettua henkilöä ruskea reiän ritariksi täällä on sinun mielestäsi sallittua koska et haukkunut ketään henkilökohtaisesti. Mitäääääääh????
        Se, että esität mielipiteesi täällä ei totta tosiaan kuulu yksityiselämääsi. Oletko aivan järjissäsi????


      • vilperi571
        Vastaa sanoistasi kirjoitti:

        Siis se, että haukut tunnettua henkilöä ruskea reiän ritariksi täällä on sinun mielestäsi sallittua koska et haukkunut ketään henkilökohtaisesti. Mitäääääääh????
        Se, että esität mielipiteesi täällä ei totta tosiaan kuulu yksityiselämääsi. Oletko aivan järjissäsi????

        Et tainnut ymmärtää sanojani!??
        Tuossa vielä sanatarkka lainaus silloisesta tekstistäni!:
        "Muut saavat olla vaikka kuinka suvaitsevia, mutta kun tuolla meidän hotlan alueella varrottiin bussin saapumista ennenkuin kotimatka suomeen alkoi, niin kaikki olivat sitä mieltä että 12v lesboa oli riittävä ja homosta ei pressaa tule ja kaikki sanoivat menevänsä tänään äänestämään!!
        No, onneksi ei tarvitse enää miettiä asiaa enenpää; meillä on miehinen mies seuraavaksi ja hänen rinnallaan kaunis nainen edustustehtävissä! :) "

        Missä kohden olen ketään henkilökohtaisesti nimitellyt saati haukkunut!??
        Olen tosiaankin julkaissut monen henkilön mielipiteet muutamaan lauseeseen yhdistettynä ja vaikka olen ollut keskustelijoiden kanssa samaa mieltä, niin eiköhän se ole minun asiani!??
        Minun ja monen muunkin mielestä olen vieläkin täysjärkinen henkilö mikäli yli 10000:n lähetettyjen viestien palautteisiin on vähänkään luottamista!! :)))))


      • sancho panza
        vilperi571 kirjoitti:

        Sorry sancho panza; mä toin julki muiden henkilöiden mielipiteitä silloin ja sen myöskin kerroin viestissäni! Se, että olin samaa mieltä asiasta pitäisi taas kuulua mun yksityiselämääni!???
        Mä en haukkunut ketään henkilökohtaisesti kuten tällä foorumilla on tapana!! ;)
        Vuosia kirjoittaneena tiedän nk. hyvän maun rajat ja netiketin, niin muotoilen sanomani sellaiseen neutraaliin muotoon, että läpäisee "sensuurin" tarvittaessa.
        Olen lipsunut montakin kertaa vuosien varrella nk. asiallisesta kirjoittelusta ja myöskin rangaistukseni niistä saanut ylläpitäjän taholta, mutta parina viimevuotena ei edes ylläpidon ole tarvinnut puuttua teksteihini tai niiden sisältöön.:))
        Se että kirjoittaa rekkautuneena antaa joitain vapauksia, mutta myös vastuuta teksteistään, joten puntit on tasan siinä suhteessa.
        Hyvää loppusyksyä sinullekin!! :))
        T. Vilperi alias Kari Lumivirta

        Jos kirjoittelee näillä palstoilla,eikös nämä ole kaikkien luettavissa?Miten voit vedota yksityiseen mielipiteeseen kun tämä on kuitenkin yleinen palsta??Totta kai kaikilla on oikeus mielipiteeseensä,niin sinulla kuin minullakin,mutta jos haluaa pitää ne yksityisinä ei ehkä kannattaisi tänne niistä kirjoitella.Hyvää syksyä vain itsellesikin!


      • vilperi571
        sancho panza kirjoitti:

        Jos kirjoittelee näillä palstoilla,eikös nämä ole kaikkien luettavissa?Miten voit vedota yksityiseen mielipiteeseen kun tämä on kuitenkin yleinen palsta??Totta kai kaikilla on oikeus mielipiteeseensä,niin sinulla kuin minullakin,mutta jos haluaa pitää ne yksityisinä ei ehkä kannattaisi tänne niistä kirjoitella.Hyvää syksyä vain itsellesikin!

        Ja pointtisi oli!???
        Se,että joskus kerron muidenkin mielipiteitä jostain asiasta ei pitäisi olla merkittävää kuin korkeintaan yleisellä tasolla! Ja jos satun olemaan samalla kannalla, niin silläkään ei pitäisi olla sen suurempaa merkitystä että siitä kenenkään kannattaisi vetää herneitä nenuunsa.
        Mä olen rehellisesti kertonut joidenkin henkilöiden mielipiteitä ja kun itse olen ollut samalla kannalla, niin olen julkituonut tekstin hieman siivottuna versiona! Mikäli olisit sattunut olemaan paikalla, niin jos koko keskustelu oltaisiin tallennettu jonnekin, niin mä olisin pihalla välittömästi tältä foorumilta ja myöskin tuolta toiselta saitilta missä tarinantynkä on julkaistu sen yleiskoosteen takia!! :))) Suomalaisten mielipiteet ovat hyvinkin yksioikoisia /rehellisiä kun heihin tutustuu eri yhteyksien kautta.
        Se,että teksti ei välttämättä istu jonkun toisen kannan omaavaan henkilön ajatuskantaan ei pitäisi olla este sen julkaisulle!??
        Meitä oli n. 20 henkilöä bussia vartoomassa harvinaisen vmaisessä kelissä tällä kertaa ja se ehkä sai immeisiä purkamaan mielipiteitään tavallista herkemmin sen lisäksi, että bussi oli myöhässä aikataulustaan.;)

        sancho panza; pidä vaan kiinni omasta kannastasi; mä kerron ihan toisia tarinoita sinun tekstiesi vastapainoksi!! :)))

        T. Vilperi


      • sancho panza
        vilperi571 kirjoitti:

        Ja pointtisi oli!???
        Se,että joskus kerron muidenkin mielipiteitä jostain asiasta ei pitäisi olla merkittävää kuin korkeintaan yleisellä tasolla! Ja jos satun olemaan samalla kannalla, niin silläkään ei pitäisi olla sen suurempaa merkitystä että siitä kenenkään kannattaisi vetää herneitä nenuunsa.
        Mä olen rehellisesti kertonut joidenkin henkilöiden mielipiteitä ja kun itse olen ollut samalla kannalla, niin olen julkituonut tekstin hieman siivottuna versiona! Mikäli olisit sattunut olemaan paikalla, niin jos koko keskustelu oltaisiin tallennettu jonnekin, niin mä olisin pihalla välittömästi tältä foorumilta ja myöskin tuolta toiselta saitilta missä tarinantynkä on julkaistu sen yleiskoosteen takia!! :))) Suomalaisten mielipiteet ovat hyvinkin yksioikoisia /rehellisiä kun heihin tutustuu eri yhteyksien kautta.
        Se,että teksti ei välttämättä istu jonkun toisen kannan omaavaan henkilön ajatuskantaan ei pitäisi olla este sen julkaisulle!??
        Meitä oli n. 20 henkilöä bussia vartoomassa harvinaisen vmaisessä kelissä tällä kertaa ja se ehkä sai immeisiä purkamaan mielipiteitään tavallista herkemmin sen lisäksi, että bussi oli myöhässä aikataulustaan.;)

        sancho panza; pidä vaan kiinni omasta kannastasi; mä kerron ihan toisia tarinoita sinun tekstiesi vastapainoksi!! :)))

        T. Vilperi

        Hyvä Vilperi!Pointtini oli että tällä sivulla seulotaan hyttysiä ja sillä palstalla mitä täällä ei saa mainita niellään kameleita kokonaisina.Miksi?Mene sinäkin vain sinne Aukion karaoke kuoroon laulamaan,mikäli raatokuviesi lataamiselta ennätät. Toivottavasti supit lisääntyvät ennätysmäärällä tontillasi.


      • vilperi571
        sancho panza kirjoitti:

        Hyvä Vilperi!Pointtini oli että tällä sivulla seulotaan hyttysiä ja sillä palstalla mitä täällä ei saa mainita niellään kameleita kokonaisina.Miksi?Mene sinäkin vain sinne Aukion karaoke kuoroon laulamaan,mikäli raatokuviesi lataamiselta ennätät. Toivottavasti supit lisääntyvät ennätysmäärällä tontillasi.

        Taas pitää pyytää anteeksi; supikanta näillä nurkilla on kokoajan vähentynyt kiitoksena näiden koirieni ja isännän yhteistyön tuloksen!! ;)
        Noista hyttysistä ja kameleista en sano mitään ja on jokaisen oma asia,että minkä sivuston haluaa aukaista; mikään pakkohan ei ole käydä esim. Plazan höpinöissä!?? Ainakin tää mun tietsikkani on sen verran tyhmä, että ilman komentoa se ei aukaise yhtään sivua luettavaksi; jos sulla löytyy kehittyneempi tietsikka niin kerropa minullekin, niin voin sellaisen ostaa!! :)
        Jos Puerto de la Cruzia ja sen aukiota tarkoitit niin unohda koko homma; mä olen monesti kertonut sen asian, että olen saanut Teneriffasta kylläkseni! :))


      • ookkekara
        sancho panza kirjoitti:

        Hyvä Vilperi!Pointtini oli että tällä sivulla seulotaan hyttysiä ja sillä palstalla mitä täällä ei saa mainita niellään kameleita kokonaisina.Miksi?Mene sinäkin vain sinne Aukion karaoke kuoroon laulamaan,mikäli raatokuviesi lataamiselta ennätät. Toivottavasti supit lisääntyvät ennätysmäärällä tontillasi.

        So, so Don Quijoten juoksupoika. Eipäs herjata "lätäkköaukion" laulajia. Pysyttele vaan aiheessasi eli Vilperin mollaamisessa, ja ruskeitten reikien ritarikunnassa.


      • zupikoira
        vilperi571 kirjoitti:

        Taas pitää pyytää anteeksi; supikanta näillä nurkilla on kokoajan vähentynyt kiitoksena näiden koirieni ja isännän yhteistyön tuloksen!! ;)
        Noista hyttysistä ja kameleista en sano mitään ja on jokaisen oma asia,että minkä sivuston haluaa aukaista; mikään pakkohan ei ole käydä esim. Plazan höpinöissä!?? Ainakin tää mun tietsikkani on sen verran tyhmä, että ilman komentoa se ei aukaise yhtään sivua luettavaksi; jos sulla löytyy kehittyneempi tietsikka niin kerropa minullekin, niin voin sellaisen ostaa!! :)
        Jos Puerto de la Cruzia ja sen aukiota tarkoitit niin unohda koko homma; mä olen monesti kertonut sen asian, että olen saanut Teneriffasta kylläkseni! :))

        "Jos Puerto de la Cruzia ja sen aukiota tarkoitit niin unohda koko homma; mä olen monesti kertonut sen asian, että olen saanut Teneriffasta kylläkseni! :))"

        Kiitos Vilperi, pidä tuo!


      • sancho panza
        ookkekara kirjoitti:

        So, so Don Quijoten juoksupoika. Eipäs herjata "lätäkköaukion" laulajia. Pysyttele vaan aiheessasi eli Vilperin mollaamisessa, ja ruskeitten reikien ritarikunnassa.

        En ole muuten Vilperiä mollannut,näytin vai esimerkin sen palstan tasosta mitä EI saa mainita eikä sitä sensuroida.Parempi olla muuten juoksupoikana Don Quijotelle kuin olla karaookekuorossa sillä palstalla mitä ei mainita ja myötäillä henkilöä ketä tällä palstalla Ei saa mainita.Ruskean reiän ritareihin minulla ei ole minkäänlaista kantaa,koska tuttavapiiriini ei kuulu heitä.


      • 13+19
        ookkekara kirjoitti:

        So, so Don Quijoten juoksupoika. Eipäs herjata "lätäkköaukion" laulajia. Pysyttele vaan aiheessasi eli Vilperin mollaamisessa, ja ruskeitten reikien ritarikunnassa.

        "ruskeitten reikien ritarikunnassa. "

        ookke taitaa tykätä karasta, kun sitä harva se päivä haikailee ;))


      • ookkekara
        13+19 kirjoitti:

        "ruskeitten reikien ritarikunnassa. "

        ookke taitaa tykätä karasta, kun sitä harva se päivä haikailee ;))

        En käy onneksi Inglesissä, missä sitä ritarikuntaa paljolti kulkee käsi kädessä. Muuten minä en myötäile ketään sillä palstalla jota ei saa mainita, korkeintaan Aguilaa. Täällähän se varsinainen kuoro on. Sen vuoksi minäkin vanhana kuoromiehenä tänne tulin joikhaamaan.


      • setiä lapsettaa
        ookkekara kirjoitti:

        En käy onneksi Inglesissä, missä sitä ritarikuntaa paljolti kulkee käsi kädessä. Muuten minä en myötäile ketään sillä palstalla jota ei saa mainita, korkeintaan Aguilaa. Täällähän se varsinainen kuoro on. Sen vuoksi minäkin vanhana kuoromiehenä tänne tulin joikhaamaan.

        Aguila on kova jannu kun suunnittelee julkaisevansa netti persoonien henkilö tietoja kuvineen.

        Luultavasti "uhkaus" oli ainoastaan huonoa huumoria mutta komppaajia löytyi.


    • SILJA-TUULIKKI

      HIENOA MARI !!!!!!!!!!!!!!!!! PIDÄ JÖÖTÄ , TEET AIVAN OIKEIN. kIITOS

      • 000000

        Huuda kovempaa! Ei kuulu vielä!


      • SILJA-TUULIKKI
        000000 kirjoitti:

        Huuda kovempaa! Ei kuulu vielä!

        VOI POLOISTA !!!!!!!!!!


      • 000000
        SILJA-TUULIKKI kirjoitti:

        VOI POLOISTA !!!!!!!!!!

        Mitäääh??? Ei kuulu!!


      • Nasse-setä..
        000000 kirjoitti:

        Mitäääh??? Ei kuulu!!

        Nyt lapset netti kiinni ja läksyjen tekoon!


      • huutajalle!

        Ei isoja kirjaimia kiitos. Viestisi menettää merkityksensä, huuto on sivistymätöntä.


      • niitä on
        SILJA-TUULIKKI kirjoitti:

        VOI POLOISTA !!!!!!!!!!

        Sinä se poloinen olet, ei mitään tapoja. Ymmärrän kyllä sivistymättömiä ihmisiä!!!!


      • .
        huutajalle! kirjoitti:

        Ei isoja kirjaimia kiitos. Viestisi menettää merkityksensä, huuto on sivistymätöntä.

        Miten tästä saa äänen päälle vai onko mulla kuulossa vikaa kun en kuule minkään valtakunnan huutoa?


    • ei kanaria

      Hyvä ihme, ei kirjoittaja voi poistaa kuin korkeintaan oman viestinsä, ei ketjuja. Tosin tämä on vain yleinen tapa, en tiedä mikä tapa on täällä. Turha siis kysyä tuollaista. Kirjoita asiaa niin ei ei viestejäsi poisteta.

    • lukija vaan...

      Jaa että ylläpidossa on joku innoklas poistelija. Poistettavaa täällä löytyy kyllä, ei aloituksia varmmaankaan, vaan ns."Vastauksia" jotka eivät edes liity asiaan vaan ovat jonkun vähemmän terveen ihmisen aikaansaannoksia. Haukutaan jotain kuvitteellista henkilöä nimellä ylläpidon rva tms. Nuo kaikki viestit olisi ehdottomasti poistettava, ehkä sitten vähentää roskan levittämistä.

    • N

      Taas kombassi sekos.

    • 60-

      Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Riemastuttavaa luettavaa ****** palstalla taas tänään.

      • :DDDDD

        Todellakin. Kuinka voi tietää toisen v-tuilleen jos ei hänen blogia lue ja miksi luulee itselleen v-tuilleen? Etiäinenkö?

        Todella rakentavaa ja asiallista kanaria keskustelua :D

        Suomi 24 trolleineen on kuitenkin selväpäisempien temmellys kenttä.


      • Nou provo
        :DDDDD kirjoitti:

        Todellakin. Kuinka voi tietää toisen v-tuilleen jos ei hänen blogia lue ja miksi luulee itselleen v-tuilleen? Etiäinenkö?

        Todella rakentavaa ja asiallista kanaria keskustelua :D

        Suomi 24 trolleineen on kuitenkin selväpäisempien temmellys kenttä.

        Voisitko, Mari, pistää tämän koko ketjun kiinni että nuo älyttömät kakarat rauhoittuisivat ja menisivät hiekkalaatikoilleen kaivamaan neniään.
        Nythän on niin, että oheisen tyylinen asiaton keskustelu voi jatkua provosoitumisen ja "löylyn lyöjien" ansiosta loputtomiin.
        Kun katkaiset tämän ketjun, niin ainakaan kaikki eivät "avaa" sitä uudelleen. Osa kirjoittajista vain "pitää hauskaa" tyhmenpien kustannuksella.


      • Nou provo minäkään
        Nou provo kirjoitti:

        Voisitko, Mari, pistää tämän koko ketjun kiinni että nuo älyttömät kakarat rauhoittuisivat ja menisivät hiekkalaatikoilleen kaivamaan neniään.
        Nythän on niin, että oheisen tyylinen asiaton keskustelu voi jatkua provosoitumisen ja "löylyn lyöjien" ansiosta loputtomiin.
        Kun katkaiset tämän ketjun, niin ainakaan kaikki eivät "avaa" sitä uudelleen. Osa kirjoittajista vain "pitää hauskaa" tyhmenpien kustannuksella.

        Ikävä etteivät kaikki näe metsää puilta. Nou provokin voisi tutustua asioihin pintaa syvemmältä ja sitten vasta tulla syyllistämään muita kirjoittajia. Kyllä se korpeaa kun meidät kaksnelkkulaiset on syyllistetty ja syytetty trolleiksi ym. vaikka suurin osa meistä on yrittänyt nimenomaan taistella provokaattoreita vastaan. Jos sensuurin linjalle mennään ja taputetaan päähän niistä trolleista pahimpia hiljenee tämäkin palsta ihan varmasti kun ihmiset saavat tarpeekseen. Sitäkö tässä haetaan? Sen lauluja laulat kenen leipää syöt?


    • Tavallinen tavis

      Tavallisia ihmisiä turhaan syyllistetään, meitä, jotka tuskin rohkenemme tänne kurkata ja muutaman kerran kirjoittaa. Luettu on sitäkin enemmän, kaikkia palstoja. Hiljaista tietoa on kertynyt.
      Voihan meidät karkoittaa ja se käy helpostikin. Nettimaailma elää omaa elämäänsä, omilla ehdoillaan.
      Matkanjärjestäjä ja oppaat vastaavat kyllä kysymyksiimme.
      Muuta plussaa en tänne anna, kuin sen, että saa kirjoittaa kirjautumatta.

      • JS

        Paljon näitä sivuja lukeneena olet varmaan huomannut että täällä näpäytetään tiettyjä besservissereitä hyvinkin herkästi pääosin heidän omasta tuottamuksestaan johtuen. Tavallinen tavis saa mielestäni olla aivan rauhassa ja kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa, eikä yleensä saa kettuilua osakseen.


      • 7+18
        JS kirjoitti:

        Paljon näitä sivuja lukeneena olet varmaan huomannut että täällä näpäytetään tiettyjä besservissereitä hyvinkin herkästi pääosin heidän omasta tuottamuksestaan johtuen. Tavallinen tavis saa mielestäni olla aivan rauhassa ja kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa, eikä yleensä saa kettuilua osakseen.

        JS:n kanssa samaa mieltä


      • pamipam
        7+18 kirjoitti:

        JS:n kanssa samaa mieltä

        Aamulla eräs kirjoittaja v;tuili naapuripapittarelle, niin lahjakkaasti, jotta tais saada angstin loppupäiväksi.


    • naurattaa vieläkin

      Todella riemukasta luettavaa mitä tämä Vilperi 2 naapuripalstalla kirjoitti.Voisi se V 1 katsoa mallia.

      • vilperi-fani

        Vilperi 2 rules!


    • no kanaria any more

      Ja pastanjauhanta senkun jatkuu ja jatkuu.... onpa ikävystyttävää :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      74
      3091
    2. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      255
      2548
    3. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      80
      1932
    4. Pääministeri hillatorilla kun olis pitänyt olla...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010638113.html Loppuiko puhti, osaaminen vai onko pääministerillä ylivoimainen e
      Maailman menoa
      261
      1604
    5. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      46
      1449
    6. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1348
    7. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      33
      1346
    8. Mikä kaivatussasi kiehtoo?

      Äly vai ulkonäkö
      Ikävä
      50
      1336
    9. Ihan älyttömän halvalla omakotitaloja myynnissä

      Vilkaisin pitkästä aikaa etuovea, näyttää olevan maakunnissa tosi hyväkuntoisiakin taloja ihan pilkkahinnalla myynnissä.
      Sinkut
      155
      1203
    10. Koira on ihmisen paras ystävä, mutta myös kallis - Oletko sinä maksanut maltaita eläinlääkärillä?

      Oletko sinä maksanut maltaita koirasi tai lemmikkisi hoidosta eläinlääkärillä? Nyt selvityksessä eläinlääkäreiden velo
      Lemmikit
      40
      1140
    Aihe