Ärsyttävän ylianalysoiva rapu

Mielenrauhaa

Olen siis itse rapunainen ja täysin kyllästynyt ajatusmaailmaani, jota tuntuu olevan mahdoton muuttaa edes omasta toimestani, ikää löytyy 28 vuotta.

Olen muutaman kerran saanut pahasti siipeeni tunnepuolen asioissa ja tiedostaen sekä tiedostamattani luonut ilmeisesti itselleni muuria.

Käytökseltäni ja luonteeltani olen niin perinteinen rapu kun ikinä vaan olla ja voi, ystäväni, perhe ja koti ovat kaikki kaikessa mutta rakkauselämä on nyt se mikä tuottaa tuskaa oikein olan takaa.

Tapasin muutama kuukausi sitten miehen johon tunsin heti syvää yhteyttä, tulimme täydellisesti toimeen alusta alkaen eikä ollut pienintäkään epäilystä siitä voisinko luottaa häneen vai en, hän myös näytti ja näyttää edelleen tunteensa minua kohtaan hyvin voimakkaasti ja kaiken pitäisikin luullakseni olla täysin loistavasti... mutta...

Huomaan sortuvani taas tähän ylianalysointiin.. tähän asti on kaikki mennyt aivan ihanasti, luotan häneen, rakastan häntä, tahdon ehdottomasti olla hänen kanssaan. Ongelma vain on että havahduin eilen miettimään "mitä jos" meiningillä, eli aloin kuitenkin ajattelemaan onko hän tosissaan ja tahtooko varmasti tätä yhtä kovin kuin minä, olen alkanut kuuntelemaan hänen sanojaan eri tavalla, välillä tulee ihan toivoton olo ja tekisi mieli käpertyä jonnekin nurkkaan suremaan kuin 13-vuotias hokien ettei se kuitenkaan tykkää musta.

Siis jonkin luokan pelkotiloja iskee koko ajan jostain nurkan takaa, ja nimenomaan se toivoton olotila on nyt kaikkein pahin.
Olen täysin varma tunteistani mutta pelkään nyt eniten sitä että onnistun mokaamaan koko tämän suhteen siihen että ajan itseni ajatusteni kanssa nurkkaan ja sulkeudun, vaikka todellisuudessa olenkin tosi positiivinen ja iloinen luonne, ollut aina kaiken suhteen.

Mietin että onko muilla ollut samanlaisia fiiliksiä ja pitäisikö näiden käytännössä vain antaa tulla ja "koittaa ottaa ne vastaan"?

Harmittaa niin tajuttomasti tämä oma pää.. tiedän tasan tarkkaan että olen ihan liian vaikea ihminen, jopa itselleni mutta kun ei saa millään ajatuksia rauhottumaan ja oikeasti vaan iloitsemaan siitä onnesta mitä nyt on saanut.

1

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LaaLaaLAA

   Hei! Täällä on toinen samanlainen rapu, jolla kaikki menee aina yli-analysoinniksi...
   Olen käynyt nyt pariviikkoa akupunktiossa, ja tämä nainen joka tekee tätä akupunktiota on myös jonkin sortin henkiparantaja: on tekemisissä ihmisten energiakenttien kanssa.

   Viimeisen kahden viikon aikana minun analysointini on pysynyt aisoissa. Ensimmöinen asia, jonka akupunkteerajani sanoi oli: "Sinä yli ajattelet. Kaiken. Siitä on päästävä eroon." En edes ehtinyt kertomaan paria sanaa enempää itsestäni kun hän jo tiesi minut erittäin hyvin. Joten suosittelen todella tällaista vaihtoehtoa. Minulla auttaa. Mutta, tietenkään en voi mennä takuuseen ovatko kaikki alan ammattilaiset yhtä ammatimaisia kuin tämä tapaus.

   Ja lisäksi, minulta: NAUTI. Elämä on liian lyhyt murehdittavaksi. Tiedän, että se on sinulle hirveän vaikeaa, ajattelun lopettaminen mutta jos vaan ikinä löydät keinon, elämäsi tulee olemaan monin kerroin parempaa,:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   98
   1906
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   238
   1552
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   256
   1030
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   925
  5. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   83
   857
  6. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   815
  7. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   755
  8. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   741
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   714
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   709
  Aihe