Ohjaudun kokoajan ohjaamaan lesboa sisartani

Sivusta seurannutNPT

Te siis haluaisitte käyttää tätä 1 ja 2-silmikkoa, joka on vain onnistumisen elämysten tuottamiseen sukupuolenmääräytymisestä. Se on onnistuu vain aidolla läheisyyden tuntemisella, sillä tuntemuksella jota nimitetään coping-keinoksi, inhimillisyydeksi, ympäristöstä ja ihmisistä. Voi katsoa, ja todeta, että olette valtavan kiinnostuneita, innostuneita neitseellisestä syntymästä, ilman sukupuoli-yhdyntää, vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tähän on sellainen toinen silmikko, kuin inhimillisyys, empatia ja loogisuus, joka muodostaa pystysuoraan järjestysluvullisuutta, joka on perustunut yhtälöihin matemaattisina mallleina, ja näin pelkkään sosiaaliseen kanssakäymiseen, joka ei ole olltu lailla säädeltyä aikaisemmin siten, että sen olisi tullut olla täydellistä.
- En myöskään pidä lesbosta sisarestani, että hän on, hyvin kilpailuhenkisesti, turvallisuuttani uhaten, kanittanut ruotsin kielen laikkani, toisen äidinkieleni. Miksi te sitten yhdessä käytte tässä järjestössä, ja näissä tapaamisissa tekemässä näin? Te haluaisitte, jotenkin vaarantaa kulttuuria, ja käyttäytyä kielen ja kulttuurin osalta, väkivaltaisesti, ja näin sitten edes auttaa, sekä sukupuolen halventamista, että seksuaalista halventamista. Miksi te toimittekaan näin? Olen vähän loukkaantunut...
- Ja tästä saisin palkonnoksi, kts. pussukka: "kolehdin korjaaminen", olla ilman ruotsin kieltäni, ja sen tapakulttuuria. Se ei luo minusta täydellistä. Tällä alueella on romaneja, ja on todella ärsyttävää, pitää heillä yllä, pitää heistä yllä, näitä sisareni erityisheijasteita, joista jopa paranormaalia pyromaniaa, saa aikaiseksi. Stephen King: Carrie....
Mä olin juuri kehittymässä ruotsin kielen tapa- ja kielikulttuuriin, kun sisareni syntyi. Mä en ollut muuta kuin vasta opetellut kävelemään, ja oppinut kävelemään. Eräs hahmoterapeuttini, joutui samana päivänä uhkauksien, ja murhan. tai tapon yrityksen kohteeksi, kun sosiaalisesti ongelmainen ja oppimisvaikeuksinen, yritti näin tällä tapaa omaneduntavoitella, käyttäen muita ihmisiä. Hän oli niin vajaamielinen, sillä tavalla sairas, ja hänestä luotiin hyvin "arvokasta" mielikuvaa häiriintyneenä, ja vastenmielisenä. Sekä siksi että hän on väkivaltainen, että siksi että hän on vaarallinen. Miksi? Olen kokenut tämän olevan usein ongelmani, että syrjintä ja rasismi, hänen kohdallaan, joka vaarantaa turvallisuuttamme, on perusteetonta. Tässä on kysymys sellaisen Flash-heijasteen, arvon joka tarkoittaa mm. oppivelvollisuutta, hyvinvointia ja yleiskuntoa, ja yleis-sivistystä, käyttämisestä omaneduntavoittelullisesti turvallisuuden luomiseksi. Miten Seta voi teidän mielestänne auttaa oppimisvaikeuksista? Se luo pohjan inhimillisyyden ja empatian kehittymiselle, ei järjestetylle anarkialle, ja sen avulla harjoitettavalle brutaalille ja barbaariselle, väkivallalle, kuin ihmisten alistaminen omaksi sosiaaliseksi omaneduntavoitteluksi. Setassa on siis hyvä omaksua järjestelmällisyyttä, järjestyluvullisuutta, inhimillisyyden ja empatian vaikutteeksi, jotta se muodostaa vakaumuksen. Suomen valtio on perustunut lainsäädännöltää kristinuskoon, eli se voi edellyttää vakaumusta. Entä miten Seta voi auttaa oppimisvaikeuksisten omaisia? Joiden inhimillisyys ja empatia ovat näin kehittyneet jo ehkä hyväksikäytettävälle tasolle, jolla pyrittäisiin aikaansamaan muutos, ja siten heistä hyödyttäisiin tällä tavoin vapaudenriiston omaisesti, väkivaltaa ja vaarallisuutta, hyväksikäyttäen jopa heidän seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan turvallisuushakuisesti, ja omaneduntavoittelullisesti. Entä miten Seta voi olla jokin nimi? Vain jonkin hahmoterapeutin, tai sukulaisen nimi, joka esim. tapahtuma-hetkellä on ympäristössä? Onko homoseksuaalisuus, ja sen ydin, vain pelkkä joku ihminen, jossakin... ? Onko homoseksuaalisuus oikeasti vain toimimista "yhden pisteen" hellan levynä toimien rasismin ja syrjinnän avulla koko ajan järjettömän väkivaltaisesti, vaarallisesti? Onko homoseksuaalisuus, kaiken ihmis-suhde, ja seksuaali- sekä tapakasvatuksen teetättämistä lapsilla, lapsen tekemällä seksuaali- ja seksityöllä, kts. esim. sukupuolenmääräytyminen, omaneduntavoittelua ja turvallisuushakuisuutta. Vai onko tämä vain pelkkä kulttuurimme? Eihän homoseksuaali vain pakene omia ongelmiaan, kuten ympäristön sosiaalisen kansskaäymisen luomia ongelmia, täydellisyyden puuttuessa harjoitetun sukupuolenhalventamisen, ja julkean seksiväkivallan, seksuaalisuuden manipuloiminen ja hyväksikäyttämisen, sen esittämisen, takia....

4

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laaja osa yritystä

      Mitkä v'''n pystysuora silmikko?
      - Empatiajärjestysluvullisuus eli loogisuus-pisteistö, joka tarkoittaa yhteistä näköä.
      - On olemassa alueellamme.
      - On oltava kaikilla käytössä.
      Yhteiseen näköön ei tule sisältyä:
      1. sukupuolenvaihdoksellisuus
      2. sukupuolimäärääminen
      3. ympäristön aiheuttama tila: sukupuolenvaihto.

    • Eitästämitääntuu....

      Voi huonosti, olin taantunut, ja taannuttamisen tilassa, taannuhtumisessa.
      "Tästä syystä Seta ei varmaankaan kiinnosta monia", ajattelin. Mulla oli jo pisteitöt normaalista motoriikasta, ja vapaasta elämästä. Ympäristön tila, ihmisen itsensä seksuaalinen tila, sukupuolinen status, sukupuolenvaihto, ei näy päällepäin. Mistään sukupuolesta, ja sen seksuaalisuudesta, ilman ulkonäköä, ja halua olla vain ulkonäöllä läsnä ympäristössä ja yhteiskunnassa, ei ole näin kysymys. Entä sukuelimet? Toiselta nimeltä tätä pidetään, ehkä vaarallisestikin, juuri ympäristön ja yhteiskunnan osalta, turvallisen lapsenkasvatuksen kerjäämisenä, joka on julminta seksuaalista väkivaltaa, mitä ihmiselle, itselleen ja heidän ympäristölleen, voi tehdä.
      -"Menette heti paikalla mielisairaalaan miettimään testosteronin vaihto tarvettanne." terveisin allekirjoittanut. Tämä ei koske pelkästään Setaa, perustellaan se vaikka väärin opitulla tavalla. Jos ympäristössä on cp-vammainen, voiko yhteiskuntamme pitää lainkaan tämänkaltaista järjestöä, ja edes elää sen ympäristössä? Mulle on tarjottu tällä tavalla Setaan perustuvaa ympäristöä koko elämän ajalta, koko elämän ajaksi. Osittain virike-viriteympäristö, ja näin osittain terveydenhuollollinen, erityinen yhteiskunnallinen, ja turvallinen ympäristö. En voi välttämättä toimia, tai ottaa vastaan sellaista, aivan normaalia ihmiselle ohjattavaa palvelua, henkilökohtaisen ympäristön takia, elämän eri vaiheissa. Kiitos kaikille, jotka ovat Setassa. Heitä ei ole tarvetta syyllistää, syrjiä tai manipuloida. Mitä vaihtoehtoja on sille, ettei Setaa enää olisi? Virite-tilana, ja hyvänä virike-virite-ympäristönä pidetään sellaista, että pystyy luomaan ja tuntemaan läheisyyttä, normaalin tasoisesti omaaetuatavoittelematta, siinä ympäristössä. Tämä on turvallista, ja sillä saa elää, yhteiskuntamme on tosiaan suunnattu, sekä ohjattu, myös toimimaan näin. Miksi olet kokenut tarvetta manipuloida ihmisiä, tämän Setan ympäristöstä sekä kirkkona, että seurakuntana?
      Käräjät: "Joka en saa siksi pitääkään julkeaa ja julkista seksiväkivallan esittämistä..." kuului Käräjiltä äsken.
      - Joka luovun tästä samantien...
      Mielikuvitus-hahmo, tai vaikka manipulaattori ja hahmoterapeutti, ei koke oikean ja väärän sisimmällisen tunteen erottamista tarpeelliseksi, koska ei ole läsnä oikeasti aikuisena ympäristössä. Eihän tämä mielikuvitus-hahmo erota tällaista oikeaa ja väärä, koska ei ole erityisesti tutustunut omaneduntavoittelun ja sillä ohjatun persoonansa osalta, turvallisuuteen, sodomiaan. Sodomia ja sillä luotu turvallisuus, miten tämä voisi sitten koskea Setaa. Tämä on esimerkiksi ääni, joka on epämiellyttävä hyvinvoinnillisen riskin takia, lapseenkohdistuessaan, ja näin vaarantan turvallisuutemme osalta, jo lapsi ympäristölähtökotaisesti, yleiskuntoamme, sen hyvinvoinnillisestakin näkökulmasta. Sodomistinen, sodomian luoma ympäristö, joka oli olemassa maapallon näkökulmasta, silloin 80-luvun alussa, kun olin hyvin pieni lapsi, vaikutti ihmisten käyttäytymiseen, siten että he pyrkivät myötäelämään ihmisiä, jopa omaneduntavoittelun sijaan, ympäristöllä, ympäristöä käyttäen ja luodakseen näin turvallista hyvinvointia, jonka sodomia oli ympäristönä jättänyt lähtökohtaisesti huomioimatta.
      -"Älä pyri tekemään kipua itsellesi, koska et ole elänyt ympäristöäsi sodomistisesti ulos." terveisin POLIISIT. Et ole järin kykenevä huolehtimaan yleiskunnostamme, sen järjestäytyneellä hyvinvoinnillisilla osilla.
      - Tähän perustuu se kapitalismi, joka koostuu vain hyvinvoinnista, ja yleiskunnosta, niiden molempien tarjoamisesta muille ihmisille, yksityisyyttä, coping-keinolla inhimilisyys ja turvallisuus muille ihmisille suorittamalla, ja samanaikaisesti näin, näillä em. ympäristöä mm. mielikuvituksen ja onnistumisen elämysten avulla, muodostamalla.
      - "Ei sulle ei ole järjettömästi mahdollisuutta muodostaa omia henkilökohtaisia onnistumisen elämyksiäsi. Ei omanterveytesi ja hyvinvointisin näkökulmasta: järjestysluvullisuus, ja yleiskunto.
      Et voi lähteä syyttelemään sellaisesta muita, ja osallistua siksi tällaiseen järjestötoimintaan. Tässä on lisäksi ilmoitusvirhe, sen manipulaation takia, jota joskus pelkäksi yhteiskunnan harjoittamaksi, sosiaaliseksi, vaaralliseksi ja väkivaltaisuudeksi, kutsutaan. Tässä on olemassa lisäksi ilmoitus-virheen takia, ihan toisenalista, järjestötoimintaa, ympäristönä. Ei ilman jo näitä olemassaolevia järjestötoiminnallisia ominaisuuksia, kuten irstauden ja härskiyden hallitseminen, joita ei tule valvoa mistään erityisesti.
      Miksi järjestötoiminnallinen hahmoterapeuttini on soittanut minusta Setaan?
      - Miksi sä sitten soittelet niistä muista ihmisistä Setaan:? Aluksi halusin syyllistää häntä, ja muita kanssaihmisiä siten, mutta sitten luovuin siitä, koska se oli turhaa, turvatonta ja siksi, siten ilman aitoa ja oikeaa elämää, todellisuutta, liian turhauttavaa. Vain pelkällä turvallisuushakuisuudella... "

      • Ai,hulluko?kuoletko?

        Poistin seuraavia kohtia, tekstistä ja viestistä.
        mielikuvitus-hahmo Jaria koskevia, koska viesti oli liian pitkä.
        "Ai, jaa määkö en saa pitää omia lapsia.
        Jatkuu... Tämä on kapitalismin perusta."
        jari ei saa haastaa ketään ympäristöstäni oikeuteen.
        Lisäksi kirjoittamatta jäi: "Setassa toimitaan singneerauksilla."
        - En tosiaan haasta sinua, Si... koskaan oikeuteen, en mistään syystä."
        Lisäksi tässä Setassa ei ole todellisuutta, ja siten et saa lähtökohtaisesti turvallisuushakuisesti, käyttämällä sitä, ja omaa etiikkaan perustuvaa vakaumustasi, omaan kilpailemiseen, muiden ihmisten kanssa, jopa sosiaalisesti ja ilman täydellisyyttä.


    • sdfg2

      Mää en ymmärrä yhtään mitään tästä teksistä... 8I :O

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe