Mä teen lansusta ponin

lansususu

Eli Haluisin kovasti amerikan miniatyyri hevosta mut en voi saada nii hankin eka yhen lansun jonka jälkee toisen sille kaveriks ja ne muuttaa meijä ulkovarastoo mihin tehää niille talli ja siel tallis on sit karsinat ja kaikki :) Ja sit mä trimmaan niilt karvat pois 2-3krt vuodes ja pidän niil loimii (: Ja ekan kerran trimmaan ne joskus 7kk vanhoin tai sit ku pentukarva alkaa lähtee. Ja sit pesen ne meil sisällä talossa ja harjaan aina käytävällä tallissa missä ne on pannasta molemmilta puolilta kii. Talliin tulee siis 2karsinaa ja niihin kutteri purua pohjalle ja sit 2 10-20l kanisteria mis on vettä ja täytän ne sisäl ja tietysti ruoka laatikot ja tällee. Sit ne ruuat on laatikois ja teen ain ilta ja aamu ruuat valmiiks ämpäreihi ja niil on sit hienot kipot/kaukalot ruualle ja tällee. Ja sit meijä pihalle tarhat mis ne saa olla ain ku ollaan kotona. Ja liikunnat hoidan sillee et opetan ne juoksee liinassa niiku hevoset ja sit ohjas ajan ( aijon siis hankkii niille suitet ja tällee tai no teen varmaa ite ku ei löydy tai sit joku muu viritelmä tyylii ponin riimu päähä ja niihi poskilenkkeihi ohjat ) ja sit aijon ajaa niil (: Täst tulee kivaa!!! Ja ruokana 2 eri jahti & vahtia kerron myöhemmi mitkä ja lisäilen tietoi yms (:

4

192

Vastaukset

  • Ruuat katon nyt ja siis ku ne on pentui nii j&v pentua niin kaua ku pussin ikäsuositus on ja sit juniorii pennun jälkee ja sit vaihan kana riisiin ja energiaan suhteessa 2:1 eli esim. päivässä 2litraa kana riisiä ja litra energiaa ja ton jaan sit 2-3 kertaan/päivä.
    Ja lisäks nivelravinnetta ja omegaöljyä molemmat kans j&v.

    Koht voisin kertoo lisää tost liikunta jutusta jos jaksan (:

    • kiva trolli, et parempaa keksinyt? :)


  • Lol

  • ota ne lansut kamariis, saat enempi iloa. Ja uintiretkelle mukaan myös. Jos hevosen korviketta halua, hanki vuohia tai lampaita!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.