Tuonpuoleinen todistettu

kirurgi kertoo

"Harwardin yliopistossakin opettanut neurokirurgi Eben Alexander kertoo yhdysvaltalaisen Newsweek-viikkolehden tuoreessa numerossa tapahtumista, jotka saivat hänet uskomaan tuonpuoleiseen elämään."

"- Aivoista vapautunut tietoisuuteni matkusti universumin toiseen, suurempaan ulottuvuuteen. Se mitä näin ja opin siellä on avannut minulle aivan uuden maailman, sellaisen, jossa olemme paljon enemmän kuin aivoja ja ruumiita. Siellä kuolema ei ole tietoisuuden loppu vaan pikemminkin yksi kappale valtavalla ja mittaamattoman positiivisella matkalla."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012101216193851_ul.shtml

10

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedeyhteisö avautuu

      Vastaavia kokemuksia on ihmisillä hyvinkin paljon, mutta tässä tapauksessa on se erityinen piirre, että myös tiedeyhteisön edustajat alkavat julkisesti myöntää paranormaalit ilmiöt todeksi.

    • money talks

      Jutun viimeisessä lauseessa on asian ydin:
      "ben Alexanderin kokemuksistaan kirjoittama kirja, Proof of Heaven: A Neurosurgeon's Journey into the Afterlife, julkaistaan lokakuussa. "

    • 18+7

      Mielenkiintoista.

    • mbnmj

      1. Mistä kirurgi tietää, etteivät kyseessä ole aivojen luomat harhat? Kirurgi varmaan tietää, että ne ovat hyvin todentuntuisia.
      2. Jos kirurgi sai "kaiken käsittävän tajun" niin miksei hän tuonut mukanaan mitään konkreettista tietoa todisteeksi? Vain höpinää valo-olennoista ja ulottuvuuksista, kuten aina ennenkin tähän asti.

      Johtopäätös: mielestäni kyseessä on sekopään houreet. Verrattavissa huumetrippiin, jossa kokee hyvinkin merkityksellisia asioita, jotka todellisuudessa ovat pelkkää roskaa.

      • Lääkäri tietää

        "Mistä kirurgi tietää, etteivät kyseessä ole aivojen luomat harhat?"

        Artikkelista löytyy vastaus:

        "Mies kertoo olevansa lääkärinä hyvin perillä asioista, joita aivoille tapahtuu lähellä kuolemaa."

        "- Tämän hetkisen lääketieteellisen tietämyksen mukaan ei ole mitenkään mahdollista, että olisin voinut kokea edes hämärää tai rajallista tietoisuutta koomassa oloni aikana, saati sitten sitä erittäin kirkasta ja johdonmukaista matkaa, jonka tein."

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012101216193851_ul.shtml


    • :))

      "1. Mistä kirurgi tietää, etteivät kyseessä ole aivojen luomat harhat? Kirurgi varmaan tietää, että ne ovat hyvin todentuntuisia."

      mistä tiedät että oma perspektiivi o ainoo jonka ymmärrät ? olisiko ku et oo koskaa kokenu toisii perspektiivejä jollo mennä illalla nukkumaa nähde tode tuntuisii unia jotka mielestäsi eivät oo todellisii heräte aamulla todetuntuisee maailmaa joka mielestäsi o todelline o ainoot havainnot mitä oot kokenu.

      "2. Jos kirurgi sai "kaiken käsittävän tajun" niin miksei hän tuonut mukanaan mitään konkreettista tietoa todisteeksi? Vain höpinää valo-olennoista ja ulottuvuuksista, kuten aina ennenkin tähän asti."

      ku kysyi kirugilta että "auttaako toimepide" nii vastaus oli "en tiedä" jollo tiesi mitä tehdä ku kirurkikaa ei tienny kysyttäessä. tieto ei oo todiste vaa pääoma jos tiedo ymmärtää ja höpinä o jatkunu jo paljo kauemma oli jo kaua enne kui synnyit.

      "Johtopäätös: mielestäni kyseessä on sekopään houreet. Verrattavissa huumetrippiin, jossa kokee hyvinkin merkityksellisia asioita, jotka todellisuudessa ovat pelkkää roskaa."

      ainoo ero o että huumetripeillä ei oo osaa eikä arpaa eikä puhuttu huumetripeistäkää. kuulostaa että et oo koettanu huumetrippejäkää että tiedossasi olisi mistä muut puhuu jollo mielipiteelläkää ei oo painoarvoo olle vaa horinaa joka ei tarkoita että pistäisi koettaa vaa tarkoittaa että puhut itekki vaa paskaa tai huvikses jollo ei oo ihme että tuomitset muide puheet ymmärtämättä muidenkaa puheita.

      jos muut mielestäsi ovat pohjasakkaa nii taitaa olla melko tietee varassa koko ymmärrys. tiede kulkee jälkijunassa jollo kulkee myös oma ymmärrys jos tieteesee nojaa.

    • :))

      ihmiste oma luulo o että fyysisessä kehossa tila o kirkkaimmillaa vaa toisi o. o hyväksyttävä että oma fyysine keho rajoittaa joka ei tarvi olla jatkuva tila vaa paree tila nii paljo ku oma ymmärtämättömyys ei rajoita.

      pienenä lui että ruumista irtaantumine o mahdolline juttu. koeti ja muutama illa jälkee onnistu tuudittaa fyysise keho unee pysye hereillä jollo irtaantui kehosta joka oli erialaine tila ku ei ollu unitila vaa kaikkee liikkumiseen pysty vaikuttaa realiajassa ku unessa tuntuu ettei kaikkee oo tietoisesti vaikutus ku uni ei oo tietoine tila vaa unessa keho o liia väsyneenä luopunu tietoisuudesta eikä tietoisuus oo tietoisesti luopunu kehosta.

    • Newsweekin juttu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe