BB -äänestys haisee kilometrien päähän!?

Khyl,Khyl

Eilenkin kun näytettiin Katarinalle loppuprosenttien jakaumaa, niin prosentit ei edes tehneet 100 yhteensä:D
Minnekkähän ne prosentit hävis ja minkä takia?!

Muutenkin ärsyttää tuo kieroilu showssa, että palkit muka heiluu tollatavalla koko lähetyksen ajan...kun ne sitten lopussa taas palaavat siihen alkuperäiseen asentoon!

Minusta tuohon pitäis kuluttajan asiamiehen tai jonkun puuttua, koska ihmiset äänestää tuossa omalla rahallaan ja tuo on kuluttajan huijausta!

12

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oskari ite!

      MTV Oy ja Endemol Finland Oy eivät ole velvollisia missään olosuhteissa palauttamaan kuluttajille äänestykseen käytettyjä rahoja. MTV Oy ja Endemol Finland Oy varaavat itselleen oikeuden muuttaa äänestyskäytäntöjä ja sääntöjä.
      Toisin sanoen: Äänestyksillä ei ole mitään merkitystä. Siksi kummia tuloksia.

      • Khyl,Khyl

        No tuossahan se onkin selkeästi kerrottu.

        "Äänestäkää ketä äänestätte. Me päätämme lopputuloksen!"


    • joopasjoopas

      "MTV Oy valvoo äänestyksen toteutusta, mutta MTV Oy, tv-ohjelman tuotantoyhtiö taikka niiden yhteistyökumppani(t) eivät valitse voittajaa itse, vaan voittajan valinta perustuu äänestystulokseen. Mikäli äänestystulos ei ole luotettava esimerkiksi teknisen häiriön tai MTV Oy:n, tv-ohjelman tuotantoyhtiön tai niiden alihankkijoiden tai yhteistyökumppaneiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan syyn vuoksi, MTV Oy voi valita voittajan parhaan mahdollisen äänestyksestä ja sen tuloksesta saatavilla olevan tiedon perusteella. Valinta on lopullinen."

      ...voi valita joo! MTV Oy "valvoo" äänestystä, eikä sillä varmaankaan ole kovin suuria intressejä ruveta selvittämään, jos vaikka jollekki kisaajista yhtäkkiä ryöpsähtää iso nippu ääniä ihan tuosta vaa selittämättömällä tavalla!

    • mittarimato

      Oliko se just toi kerta, ku porukat oli äänestäny sellasiakin, jotka eivät olleet silloin lainkaan äänestyksessä. Siitä tuo, ettei prosentit menny tasan.

      • Khyl,Khyl

        No näinhän ne sitä perusteli, mutta hei?! Ei luulis olevan kovin vaikeaa tämän päivän tekniikalla rajata äänestysmahdollisuudet vain niihin henkilöihin, jotka äänestyksessä on?


      • Ihan pelkkää tuubaa
        Khyl,Khyl kirjoitti:

        No näinhän ne sitä perusteli, mutta hei?! Ei luulis olevan kovin vaikeaa tämän päivän tekniikalla rajata äänestysmahdollisuudet vain niihin henkilöihin, jotka äänestyksessä on?

        Näin juuri! Ja saahan sitä ihmiset soitella vaikka Mauno Koivistolle, mutta ei kai niitä soittoja tarvitse laskea mihinkään. Huono oli selitys tällekin huijaukselle!


      • tottaki on
        Ihan pelkkää tuubaa kirjoitti:

        Näin juuri! Ja saahan sitä ihmiset soitella vaikka Mauno Koivistolle, mutta ei kai niitä soittoja tarvitse laskea mihinkään. Huono oli selitys tällekin huijaukselle!

        Täysin rehellistä meininkiä. Miksi he valehtelisi ne?


      • on rehellistä
        tottaki on kirjoitti:

        Täysin rehellistä meininkiä. Miksi he valehtelisi ne?

        Miettikää ite epäilijät. Äänestystuloksien valehtelu ei hyödytä mitään. Ketä se hyödyttäisi?


      • agileoi
        on rehellistä kirjoitti:

        Miettikää ite epäilijät. Äänestystuloksien valehtelu ei hyödytä mitään. Ketä se hyödyttäisi?

        No ainakin se lisää tuloja tv-yhtiölle kun heilutellaan palkkeja ees kahtaalle ja hyväuskoiset sitten lisäävät äänestyksiään luullen, että saavat suosikin jatkoon. Tuo palkkien heiluttelu on tänä vuonna ollut huomiota herättävää ja typerää (viime vuosi tosin jäi kattomatta).


    • ajatelkaas vaikka

      Jos katsoo mitä tahansa henkilöäänestystä, mitä järjestetään vaikka nettisiuvilla ovat erot yleensä suuria. Jostain henkilöstä pidetään ja joku toinen ei saa kuin vähän ääniä. Eikä koskaan käy niin, että kun neljä on äänestyksessä kaksi ensimmäistä saavat lähes samat äänimäärät ja kaksi seuraavaa saavat myös lähes samat äänimäärät. Eikä äänestyksen aikana käy niin, että äänimäärät vaihtelevat tasapuolisesti jokaisen hyväksi äänestyksen aikana.

      Päivänselvää on ettei näin voi todellisuudessa käydä. Joku henkilö on vain suositumpi kuin muut ja alusta loppuun pysyy suosiossaan. Naurettavinta olisi, että kpuolentunnin sisällä kaikki olisivat vuorollaan johdossa. Heh heh.

      • Ju!

        Just näin ja se on nimenomaan pilannut sen tosiasian, että tässä oli kilpailusta kyse ja missä tahansa pelissä tai kilpailussa viehätys piilee siinä, että voi seurata pelin tapahtumia ja niiden vaikutusta lopputulokseen!

        Nyt kaikki oli jatkuvasti muka samalla viivalla, eikä yhtään pysynyt sanomaan mikä ois vaikuttanu lopputulokseen tai edes veikkaamaan oli lopputulos todellinen vai manipuloitu!

        BB salaa ihan liikaa ja se on vienyt mielenkiinnon koko kilpailusta, kun ei voi päätellä yhtään mitään koska kaikki on muka niin tasaisia!


    • Raha ratkaisee

      Uskon, että äänestystilanteen tasaisuus johtuu siitä, että hyvin harvat äänestävät BB-äänestyksissä. Monet kyllä katselevat ohjelmaa mutta eivät halua laittaa rahojaan moisiin äänestyksiin. Itse asiassa täytyy olla elämässä aika hyvin asiat, että on varaa osallistua tällaisiin puhelinäänestyksiin. Monessa perheessä ei ole rahaa edes kunnon ruokaan.

      Eli jos esim 200 aktiivifania äänestää, muutamat turboäänet voivat ratkaista pelin.

      Itse en ole äänestänyt moneen vuoteen vaikka aktiivisesti ohjelmaa seuraankin. Nyt viime sunnuntaina annoin Teijalle 4 ääntä. Olen siis antanut viimeisen viiden vuoden aikana vähemmän kuin yhden äänen vuodessa. Ja silti olen todellinen BB-fani. Minulla vain muita tärkeämpiä rahanmenoja kuin TV:n puhelinäänestykset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe