BB -äänestys haisee kilometrien päähän!?

Khyl,Khyl

Eilenkin kun näytettiin Katarinalle loppuprosenttien jakaumaa, niin prosentit ei edes tehneet 100 yhteensä:D
Minnekkähän ne prosentit hävis ja minkä takia?!

Muutenkin ärsyttää tuo kieroilu showssa, että palkit muka heiluu tollatavalla koko lähetyksen ajan...kun ne sitten lopussa taas palaavat siihen alkuperäiseen asentoon!

Minusta tuohon pitäis kuluttajan asiamiehen tai jonkun puuttua, koska ihmiset äänestää tuossa omalla rahallaan ja tuo on kuluttajan huijausta!

12

221

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • oskari ite!

   MTV Oy ja Endemol Finland Oy eivät ole velvollisia missään olosuhteissa palauttamaan kuluttajille äänestykseen käytettyjä rahoja. MTV Oy ja Endemol Finland Oy varaavat itselleen oikeuden muuttaa äänestyskäytäntöjä ja sääntöjä.
   Toisin sanoen: Äänestyksillä ei ole mitään merkitystä. Siksi kummia tuloksia.

   • Khyl,Khyl

    No tuossahan se onkin selkeästi kerrottu.

    "Äänestäkää ketä äänestätte. Me päätämme lopputuloksen!"


  • joopasjoopas

   "MTV Oy valvoo äänestyksen toteutusta, mutta MTV Oy, tv-ohjelman tuotantoyhtiö taikka niiden yhteistyökumppani(t) eivät valitse voittajaa itse, vaan voittajan valinta perustuu äänestystulokseen. Mikäli äänestystulos ei ole luotettava esimerkiksi teknisen häiriön tai MTV Oy:n, tv-ohjelman tuotantoyhtiön tai niiden alihankkijoiden tai yhteistyökumppaneiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan syyn vuoksi, MTV Oy voi valita voittajan parhaan mahdollisen äänestyksestä ja sen tuloksesta saatavilla olevan tiedon perusteella. Valinta on lopullinen."

   ...voi valita joo! MTV Oy "valvoo" äänestystä, eikä sillä varmaankaan ole kovin suuria intressejä ruveta selvittämään, jos vaikka jollekki kisaajista yhtäkkiä ryöpsähtää iso nippu ääniä ihan tuosta vaa selittämättömällä tavalla!

  • mittarimato

   Oliko se just toi kerta, ku porukat oli äänestäny sellasiakin, jotka eivät olleet silloin lainkaan äänestyksessä. Siitä tuo, ettei prosentit menny tasan.

   • Khyl,Khyl

    No näinhän ne sitä perusteli, mutta hei?! Ei luulis olevan kovin vaikeaa tämän päivän tekniikalla rajata äänestysmahdollisuudet vain niihin henkilöihin, jotka äänestyksessä on?


   • Ihan pelkkää tuubaa
    Khyl,Khyl kirjoitti:

    No näinhän ne sitä perusteli, mutta hei?! Ei luulis olevan kovin vaikeaa tämän päivän tekniikalla rajata äänestysmahdollisuudet vain niihin henkilöihin, jotka äänestyksessä on?

    Näin juuri! Ja saahan sitä ihmiset soitella vaikka Mauno Koivistolle, mutta ei kai niitä soittoja tarvitse laskea mihinkään. Huono oli selitys tällekin huijaukselle!


   • tottaki on
    Ihan pelkkää tuubaa kirjoitti:

    Näin juuri! Ja saahan sitä ihmiset soitella vaikka Mauno Koivistolle, mutta ei kai niitä soittoja tarvitse laskea mihinkään. Huono oli selitys tällekin huijaukselle!

    Täysin rehellistä meininkiä. Miksi he valehtelisi ne?


   • on rehellistä
    tottaki on kirjoitti:

    Täysin rehellistä meininkiä. Miksi he valehtelisi ne?

    Miettikää ite epäilijät. Äänestystuloksien valehtelu ei hyödytä mitään. Ketä se hyödyttäisi?


   • agileoi
    on rehellistä kirjoitti:

    Miettikää ite epäilijät. Äänestystuloksien valehtelu ei hyödytä mitään. Ketä se hyödyttäisi?

    No ainakin se lisää tuloja tv-yhtiölle kun heilutellaan palkkeja ees kahtaalle ja hyväuskoiset sitten lisäävät äänestyksiään luullen, että saavat suosikin jatkoon. Tuo palkkien heiluttelu on tänä vuonna ollut huomiota herättävää ja typerää (viime vuosi tosin jäi kattomatta).


  • ajatelkaas vaikka

   Jos katsoo mitä tahansa henkilöäänestystä, mitä järjestetään vaikka nettisiuvilla ovat erot yleensä suuria. Jostain henkilöstä pidetään ja joku toinen ei saa kuin vähän ääniä. Eikä koskaan käy niin, että kun neljä on äänestyksessä kaksi ensimmäistä saavat lähes samat äänimäärät ja kaksi seuraavaa saavat myös lähes samat äänimäärät. Eikä äänestyksen aikana käy niin, että äänimäärät vaihtelevat tasapuolisesti jokaisen hyväksi äänestyksen aikana.

   Päivänselvää on ettei näin voi todellisuudessa käydä. Joku henkilö on vain suositumpi kuin muut ja alusta loppuun pysyy suosiossaan. Naurettavinta olisi, että kpuolentunnin sisällä kaikki olisivat vuorollaan johdossa. Heh heh.

   • Ju!

    Just näin ja se on nimenomaan pilannut sen tosiasian, että tässä oli kilpailusta kyse ja missä tahansa pelissä tai kilpailussa viehätys piilee siinä, että voi seurata pelin tapahtumia ja niiden vaikutusta lopputulokseen!

    Nyt kaikki oli jatkuvasti muka samalla viivalla, eikä yhtään pysynyt sanomaan mikä ois vaikuttanu lopputulokseen tai edes veikkaamaan oli lopputulos todellinen vai manipuloitu!

    BB salaa ihan liikaa ja se on vienyt mielenkiinnon koko kilpailusta, kun ei voi päätellä yhtään mitään koska kaikki on muka niin tasaisia!


  • Raha ratkaisee

   Uskon, että äänestystilanteen tasaisuus johtuu siitä, että hyvin harvat äänestävät BB-äänestyksissä. Monet kyllä katselevat ohjelmaa mutta eivät halua laittaa rahojaan moisiin äänestyksiin. Itse asiassa täytyy olla elämässä aika hyvin asiat, että on varaa osallistua tällaisiin puhelinäänestyksiin. Monessa perheessä ei ole rahaa edes kunnon ruokaan.

   Eli jos esim 200 aktiivifania äänestää, muutamat turboäänet voivat ratkaista pelin.

   Itse en ole äänestänyt moneen vuoteen vaikka aktiivisesti ohjelmaa seuraankin. Nyt viime sunnuntaina annoin Teijalle 4 ääntä. Olen siis antanut viimeisen viiden vuoden aikana vähemmän kuin yhden äänen vuodessa. Ja silti olen todellinen BB-fani. Minulla vain muita tärkeämpiä rahanmenoja kuin TV:n puhelinäänestykset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   4666
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   187
   3753
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   2854
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   68
   2500
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1828
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   80
   1823
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   216
   1356
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   171
   1029
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   897
  Aihe