Keinohedelmöityksen ehdot?

Vekkari soi

Tietääkö joku, mitä ominaisuuksia vaaditaan, että nainen saa tehdä (kaupallisesta) spermapankista "noston"? Psykologin haastattelun tiedän. Entä onko vaatimuksia esimerkiksi tuloista, parisuhteesta, elämäntilanteesta, miespuolisista sukulaisista tai vastaavasta?

10

2332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kryo

      Suomesta et pankista saa ollenkaan. Tanskasta ja Virosta voit tilata spermaa suomaan firmalta.. googlaa sanalla Sperm Bank ni löytyy linkkejä. Hinnat vaihtelee, mutta laatu on hyvä. Ja älä ala turhaan miettimään, että et mitään tanskalaista mukulaa halua, koska suomessakin käytettävä sperma on tanskalaista lähes poikkeuksetta! :) Rahaahan operaatio tietenkin vaatii, mutta niinhän ne lapset muutenkin, joten sen ei pitäisi olla ongelma!

      Tsemppiä.

      • Vekkari soi

        Tarkoitatko, että ilman parisuhdetta ei saa, koska kyllähän pariskunnat saa Suomestakin? Arvelin itsekin noin jossain vaiheessa, että sinkkuja ei oteta asiakkaiksi, mutta kyllä ainakin noiden kotimaisten firmojen kotisivuilla annetaan ymmärtää, että olisi mahdollista. Sen kyllä tiedän, ettei julkisessa terveydenhoidossa hoideta kuin pariskuntia, ja tuskin Väestöliitossakaan. Oletko sä siis itse kysynyt tätä asiaa suomalaisesta kaupallisesta pankista ja saanut kieltävän vastauksen?

        Mutta mitäs muita ehtoja niillä mahtaa olla? Ei kai pariskunnatkaan kaikki tule hyväksytyiksi, vai? Tuskin kuitenkaan yhtä tiukka seula kuin adoptiossa. Arvioidaanko esim. parisuhteen pituutta, pitääkö olla naimisissa, pitääkö olla heteropari? Varakas, terve, kunnon kansalainen?

        Kiitos tsemppaamisesta. :)


    • poo

      No nyt tulee tietoa...yksinäinen nainen voi Suomessa hankkia lapsen keinohedelmöityksellä. Esim. väestöliiton klinikoilla otetaan asiakkaiksi myös yksin lapsen haluavia naisia. Siittiöt tulevat tällä hetkellä enimmäkseen Tanskasta. Ja itse aikoinani hankin lapsen yksin näin. Psykologin haastattelua ei kaikissa tapauksissa tehdä. Tuloista ja varallisuudesta ei kysellä, eikä miespuolisista sukulaisista.

      • Vekkari soi

        Kiitos tiedoista! :)


      • nipsu781

        Mielenkiintoista, sä siis olet näin tehnyt.. Mäkin haluaisin. Ikää alkaa olla sen verran, että olis aiheellista jotain tehdä, jos meinaa. Paljonko tälläinen tapa hankkia yksin lapsia maksaa? Pitääkö sperma tilata itse vai hoitaako esim. väestöliitto asian?


    • tanskasta

      Tuo tanskalainen pankki on aika cool. Sieltä voi valita miehen silmänvärin, rodun, pituuden yms ominaisuuksilla:) Jos ei oma mies pian ehdota perheenlisäystä ei auta kuin soitella tuonne danmarkiin. 40 tulee täyteen, joten kello pahasti tikittää.

      • Blondi100

        Mikä on tuon tanskalaisen spermapankin nimi? Missä hoitoja tehdään Helsingissä?

        Te, jotka olette saaneet lapsen tanskalaisella spermalla, niin näyttävätkö lapsenne tanskalaisilta? :) Mitä ominaisuuksia sperman luovuttajan suhteen on valittavissa? Saako esim. luovuttajan kuvan nähdä vai valitaanko vain ominaisuudet esim. silmien ja hiusten väri?


    • hhhh55555

      Olen samassa jamassa. Miehet ei ymmärrä että nyt tai koskaan. Paljonko maksaa yksi yritys kerta, ja miten se käytännössä tapahtuu? Kertokaa please! Missä nämä klinikat sijaitsee suomessa? Tietysty halvin eli julkinen mua kiinnostaa eniten, kunka kauan pitää jonottaa ekasta soitosta toimenpiteeseen?
      Onko suomessa avoin luovutus mahdollista koska haluan tarkat tiedot ja yhteystiedot luovuttajaan?

    • Itsellinen äiti

      Itsellisiä naisia hoitavia klinikoita on lähes ympäri maata mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä. Lähes kaikki yksityiset hedelmöityshoitoklinikat siis hoitavat myös itsellisiä naisia, mutta julkiselle puolelle ei tietenkään ole mitään asiaa. Suomalaista spermaakin löytyy ainakin joiltain klinikoilta, mutta hieman suurempi osa on kuitenkin tanskalaista. Yksi hoitokerta maksaa noin 1000-5000 euroa riippuen mikä noito valitaan ja paljonko lääkitystä tarvitaan. Juuri kukaan itsellisistä naisista kun ei saa kela-korvausta hoidoista eikä lääkkeistä, joten siksi hoitojen hinnat nousevat noin korkeiksi. Mutta lopputulos on tärkein eikä sitä hintaa ajattele jälkeenpäin kun katselee tuossa vieressä olevassa pinnasängyssä nukkuvaa söpöliiniä :)

    • LaatuTakuut

      Tarjoan hedelmöityshoitoja.

      HYÖDYT SINULLE:
      * Hyvät geenit. Jos käytät hedelmöitysklinikkaa, et tiedä luovuttajan älykkyydestä tai ulkonäöstä mitään. Klinikka kertoo sinulle vain ammatin, jonka luovuttaja on heille kertonut (eivät he sitä tarkista) ja silmien hiusten värin.
      * Klinikkaan verrattuna säästät rahaa ja aikaa. Et joudu menemään klinikalle juuri sinä kellonaikana, kun inseminaatio-huone sattuu olemaan vapaana, vaan voit hoitaa mun kanssani luovutuksen esim. töistä päästyäsi.
      * Tulet nopeasti raskaaksi. Naisen hedelmällisyys voi laskea aika nuorenakin! Jos sinulla on jo paljon biologista ikää, vain osa miehistä kykenee enää hedelmöittämään sinut, jolloin laadukas spermani on sinulle hyväksi.
      * Jos hankit lapsen aviomiehen kautta ja teille tulee ero, lapsi joutuu seilaamaan kahden eri kodin välillä, jos teillä on yhteishuoltajuus. Jos lapsi on isällään esim. 1 viikonlopun kuukaudesta, hänellä on varaa hemmotella lapsi pilalle, jolloin lapsi kiukuttelee sinulle jatkuvasti, miten tyhmä olet, kun sinäkin et osta joka päivä karkkia. Nyt tällaista ei pääse käymään.
      Suomessa lähes 50 % avioliitoista päättyy eroon, arvioi Väestöliitto.
      * Olen kokenut luovuttaja ja hoidan homman turvallisesti, asiallisesti ja luottamuksellisesti.

      Olen akateemisesti koulutettu nuori mies ja olen auttanut useita naisia raskaaksi tällä tavalla, eli homma TOIMII minun siittiöillä. Yksi nainen on hankkinut jo 2 lasta kauttani, jolloin lapset voivat tuntea toisensa sisaruksiksi, koska ovat samannäköisiä. Kuudelle olen jo luovuttanut ja yli kymmenelle en luovuta yhteensä, koska Suomi on pieni maa.

      Asun Helsingin keskustassa. Luovutuspaikan voit valita, mieluiten lähietäisyydeltä, mutta sopivasta kulukorvauksesta voin tietysti lähteä mihin vain.

      Luovutus tapahtuu apteekista ostetulla neulattomalla ruiskulla. (Tai seksillä, mutta hinta on sama eli et voi maksaa luonnossa). Ruiskuna voi käyttää esim. Panadolin lasten särkylääkkeelle tarkoitettua kärjetöntä ruiskua. Muumimukit suosittelen unohtamaan.

      Perustiedot ulkonäöstäni: useimpien naisten mielestä tosi hyvä kroppa, 180 cm pituutta, ruskea hiukset ja siniset silmät. Täysin suomalaista syntyperää ja korkea älykkyys. Vanhempani ovat eri puolilta Suomea ja vielä hyvissä voimissa, joten sikäli terveet geenit. EI perinnöllisiä sairauksia suvuissa. Olen erittäin terve ja harrastan terveellisiä elämäntapoja.

      Koska hoidan homman ammattimaisesti eli esim. hanki pienintäkään riskiä sukupuolitaudeista hedelmöityshoitojen aikana vaikka hoito kestäisi useamman kuukauden, veloitan sinulta 400e/kk käteisellä. Kysy joltakin klinikan kautta raskaaksi hankkiutuneelle, paljonko klinikalle yhteensä meni rahaa, niin huomaat hinnan edulliseksi. Ja ehkä et halua klinikan psykologin kuulusteluun, miten aiot kertoa lapselle isästä ja miten lapsi sitten suuttuu, jos oletkin valehdellut hänelle jne.

      Tähän mennessä ei ole kauaa mennyt, jos nainen on ollut yhtään hedelmällinen, mutta jos homma venyy, saat pidemmän päälle alennusta kuukausihinnasta.
      En harrasta seksiä ilman kondomia hedelmöityshoitojen aikana enkä muutenkaan harrasta ikinä yhdenillan juttuja tai muuta riskialtista seksiä, kuten anaalia. Tätä kirjoittaessa en ole muutamaan kuukauteen harrastanut naisten kanssa seksiä ja olen hetero, joten miehiä en harrasta. Ja olen käynyt sukupuolitautitesteissä.
      Joten voimme aloittaa heti, jos voit itse olla varma terveydestäsi!

      Homma hoidetaan anonyymisti eli en kerro sinulle henkilötietoja eikä sinunkaan ole pakko kertoa minulle. Kuten muutkin palkkatyöni, hoidan tämän ammattimaisesti eli vaikka saisin vahingossa tietää, kuka olet, en todellakaan kirjaa henkilötietojasi ylös ja kukaan ystävistäni ei tiedä tästä sivuammatistani eikä tule tietämään.


      Kirjeenvaihtokeskustelua en tarjoa lainkaan: jos on kysyttävää, soita!

      Jos haluat olla anonyymi, hanki prepaid-liittymä ja uusi puhelin vaikka lähimmästä kioskista, ovat yllättävän halpoja.

      Tavataan ja sen jälkeen SINÄ voit päättää, haluatko tehdä minun kanssa lapsen vai et. Se on sinun päätös ja en ole sinuun ikinä yhteydessä, kun et itse ole enää minuun yhteydessä.

      Lapsiperheen elämää en hae elämääni ainakaan juuri nyt, siksi emme tule seurustelemaan ja et todellakaan joudu pelkäämään että soittelisin perääsi. Jos niin haluat, lapsi voi soitella mulle, kun hän on ainakin 18v.

      Toisaalta jos sinulla on varaa palkata lastenhoitaja, silloin voimme neuvotella muustakin, jos meillä sattuu olemaan yhteensopivat elämäntavat. Hyvin epätodennäköistä ja sen ehdimme selvittämään kasvotusten.

      Otan vain rajallisen määrän asiakkaita, joten soita nopeasti 044-945 0799! Ja ota numero ylös, koska netissä tieto ei aina säily.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe